in ,

Puncak: 27 Situs wéb Artificial Intelligence Gratis (Desain, Copywriting, Obrolan, jsb)

Copywriting, Desain sareng ngahasilkeun gambar, produktivitas sareng seueur alat sapertos Chat GPT. Ieu daptar luhureun situs intelijen buatan gratis pangsaéna 🤖

Puncak: 27 Situs wéb Artificial Intelligence Gratis (Desain, Copywriting, Obrolan, jsb)
Puncak: 27 Situs wéb Artificial Intelligence Gratis (Desain, Copywriting, Obrolan, jsb)

Situs AI Gratis Top 2023 - Naha anjeun resep AI sareng kamajuan umumna? Kacerdasan jieunan (AI) mangrupa salah sahiji kamajuan téhnologis pangpentingna dina abad ka-21. 

Sanaos kami parantos nganggo AI, khususna sareng Asisten Google, Alexa sareng Siri, situs wéb AI pangsaéna nambihan dosis anu énggal pikeun konsép éta. Sababaraha Situs sareng aplikasi AI nembe janten viral pikeun ngabogaan nyieun karya seni unik tina kalimah atawa nulis artikel lengkep tina sababaraha kecap konci.

Batur geus revolutionized aplikasi tina sintésis vokal atawa malah ningkat gambar resolusi low. Sanajan kitu, sababaraha situs ieu tetep kawilang unexplored ku kalolobaan urang. Lamun museurkeun évolusi AI, anjeun bakal resep daptar ieu!

Salaku pamekar AI, abdi dipilih taliti dina situs web kecerdasan jieunan pangalusna sadia kiwari haratis. Situs ieu tiasa dianggo pikeun ngédit gambar, ningkatkeun produktivitas, nyerat, atanapi bahkan maén kaulinan. 

Puncak: 10 Situs Kecerdasan Buatan Gratis Pangsaéna di 2023

Dunya robih dina laju anu teu pernah terjadi. Pangwangunan tina kacerdasan buatan geus robah loba aspék kahirupan urang sapopoé. 

AI saleresna mangrupikeun disiplin ngora sakitar genep puluh taun, anu ngahijikeun élmu, téori sareng téknik (khususna logika matematika, statistik, probabiliti, neurobiologi komputasi sareng élmu komputer) sareng tujuanana pikeun ngahontal. pikeun niru kamampuh kognitif manusa ku mesin.

Sanajan aya umumna tilu jenis AI : artificial narrow intelligence (ANI), artificial general intelligence (AGI) dan artificial superintelligence (ASI). Sistem ngagunakeun kecerdasan jieunan dipaké dina loba loba wewengkon aplikasi.

Situs mana pikeun kecerdasan jieunan? Situs AKAL Artifisial Gratis Gratis
Situs mana pikeun kecerdasan jieunan? Situs AKAL Artifisial Gratis Gratis

ChatGPT mangrupikeun puncak gunung es

Kiwari, Internet pinuh ku Situs wéb AI anu ngalakukeun éta sadayana, ti ngolah inpormasi dugi ka téknik ngedit anu luar biasa. Nyiptakeun musik atanapi pilem baheulana mangrupikeun kagiatan anu pikaboseneun sareng nyéépkeun waktos, tapi éta sanés masalahna. jaba kecerdasan jieunan

Aya seueur situs web intelijen buatan anu tiasa ngabantosan anjeun ngajantenkeun hirup langkung gampang sareng ningkatkeun kréatipitas sareng produktivitas anjeun dina spasi sababaraha menit, hatur nuhun kana penampilan loba aplikasi kecerdasan jieunan.

Pikeun maca >> Tinjauan LeiaPix AI: Panggihan kumaha intelijen jieunan ieu ngarevolusi ngedit poto

Situs wéb intelijen jieunan pikeun ningkatkeun produktivitas

Parabot produktivitas AI bakal mantuan ngalengkepan tugas nu disebutkeun bakal merlukeun usaha manusa, nyieun ngahemat waktos dulur. kauntungan tina pamakéan AI anu ubiquitous. Ngan butuh waktu pikeun ngajajah aranjeunna tur tingal kumaha bisa maranéhna ngalakukeun pikeun anjeun!

Pikeun maca >> Unduh WormGPT: Naon Worm GPT sareng kumaha cara ngagunakeunana pikeun ngajagi diri anjeun tina kejahatan cyber?

GPT-3 Playground (OpenAI)

Situs AI Gratis Top - GPT-3 Playground (OpenAI)
Situs AI Gratis Top - GPT-3 Playground (OpenAI)

GPT-3 (Generative Pre-trained Transformer 3) mangrupikeun alat anu kuat anu tiasa dianggo para pangusaha sareng pemasar pikeun ngahasilkeun kontén anu kualitas luhur pikeun usahana. Éta ngagunakeun téknologi Pangolahan Basa Alam (NLP) canggih pikeun ngahasilkeun téks anu cocog sareng kabutuhan khusus pangguna. 

Kalayan GPT-3, pangusaha sareng pemasar tiasa gancang nyiptakeun kontén sapertos tulisan blog, email, sareng bentuk kontén sanés anu cocog pikeun pamiarsa targétna. GPT-3 ogé tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun réspon layanan palanggan pribadi atanapi pikeun ngahasilkeun déskripsi sareng ulasan produk. 

Salaku tambahan, GPT-3 tiasa dianggo pikeun nyiptakeun déskripsi produk unik, pariwara, sareng bahan pamasaran sanés. Kalayan GPT-3, pangusaha sareng pemasar tiasa nyiptakeun kontén anu langkung narik sareng efektif dina waktos anu langkung sakedik.

Pikeun maca >> Jasa Antimalware Executable: Naon éta sareng pangaruhna kana pamakean CPU

chatPDF

ChatPDF - situs kecerdasan jieunan bébas
ChatPDF - situs intelijen buatan gratis

ChatPDF mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun para pangguna berinteraksi sareng dokumén PDF na saolah-olah éta manusa. Éta nganalisa file PDF pikeun nyiptakeun indéks semantik, teras nampilkeun paragraf anu relevan ka AI anu ngahasilkeun téks. Éta tiasa dianggo pikeun gancang nimba inpormasi tina file PDF anu ageung, sapertos buku teks, karangan, kontrak hukum, buku, sareng makalah panalungtikan. Data disimpen dina panyimpenan awan anu aman sareng dihapus saatos 7 dinten.

Codeium

Codeium - situs kecerdasan jieunan bébas
Codeium - situs kecerdasan jieunan gratis

Codeium mangrupikeun alat pamrograman anu kuat anu ngamungkinkeun para pamekar gancang ngarobih kana basa anu teu biasa sareng basa kode anu nganggo basa alami. Éta ogé ngabantosan ngaminimalkeun coding boilerplate, milarian sareng nganggo API, sareng ngahasilkeun tés unit. Éta ngadukung Python, CSS, JavaScript, Java sareng Regex.

Humata

Humata - Loka AI Gratis Top
Humata - Situs AI Gratis Top

Unggah dokumén sareng naroskeun patarosan kana alat. Alat ieu ngamungkinkeun gancang nyimpulkeun dokumén anu panjang, kéngingkeun jawaban instan pikeun patarosan anu sesah sareng nyerat dokumén sapuluh kali langkung gancang. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun gancang manggihan ideu anyar, ngahasilkeun gagasan lengkep, sarta simplify dokumén teknis kompléks.

smodin

Smodin - situs kecerdasan jieunan bébas
Smodin - situs kecerdasan jieunan bébas

Smodin mangrupikeun sakumpulan alat anu dirancang pikeun ngabantosan murid sareng panulis ngahémat waktos sareng ningkatkeun karyana. Éta kalebet panulis ulang pikeun parafrase téks, pamariksaan plagiarisme pikeun ngadeteksi plagiarisme, panulis otomatis kalayan kecerdasan jieunan pikeun nyerat karangan, mesin petik pikeun ngahasilkeun kutipan, panyimpulkeun pikeun nyimpulkeun eusi sareng alat multibasa Omni. Éta dianggo ku 3 juta pangguna unggal bulan sareng nawiskeun versi gratis pikeun ngamimitian.

Pikeun maca >> Naon software bébas pangalusna pikeun nyieun kaulinan vidéo?

NovelAI

NovelAI mangrupikeun layanan langganan bulanan anu ngagunakeun algoritma intelijen buatan pikeun nyiptakeun téks sapertos manusa dumasar kana data anu disayogikeun ku pangguna. Éta nawiskeun fitur sapertos Generasi Gambar, Modul Petualangan Téks, Editor Disesuaikeun, Tulisan Aman, Modul AI, sareng Lorebook.

GPTZero

GPTZero
GPTZero

GPTZero mangrupikeun situs intelijen buatan gratis pikeun ngadeteksi plagiarisme ku AI sacara akurat. Eta nyadiakeun skor sakabéh pikeun bagian tina dokumen anu ditulis ku AI, sarta highlights unggal kalimah ditulis ku AI. Ogé ngamungkinkeun bets unggah tina sababaraha file, kitu ogé aksés API pikeun organisasi jeung setelan jeung bantuan integrasi.

Karakter.AI

characterAI - Situs AI Gratis Top
characterAI - Situs AI Gratis Top

Character.AI mangrupikeun proyék béta anu ngagunakeun modél basa saraf pikeun ngamungkinkeun para pangguna kolaborasi sareng komputer pikeun nyerat dialog kalayan ilusi yén aranjeunna nyarios sareng karakter anu sanés. Éta tiasa dianggo pikeun imajinasi, brainstorming sareng diajar basa.

Baca oge >> Top 10 situs gratis anu nyerat téks nyalira: mendakan alat tulisan otomatis anu pangsaéna!

Situs Web Desain Pangsaéna sareng Generator Gambar AI

tengah perjalanan

tengah perjalanan mangrupakeun laboratorium panalungtikan fokus kana sarana anyar jeung parabot aimed dina empowering jalma. Hal ieu ngamungkinkeun jalma pikeun nyieun gambar AI-dihasilkeun. Ayeuna dina béta kabuka, anu hartosna saha waé tiasa ngadaptar pikeun nyobian jasa éta. Pamaké tiasa nganggo gambar pikeun proyék komérsial.

Img Upscaler

imgupscaler - Loka AI Gratis Top
imgupscaler - Situs AI Gratis Top

ImgUpscaler mangrupikeun situs AI gratis anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun gancang sareng gampang ningkatkeun kualitas gambar nganggo téknologi AI panganyarna. Éta nawiskeun pamrosésan angkatan sareng kamampuan ningkatkeun kualitas gambar tanpa ngorbankeun résolusi. Éta dioptimalkeun pikeun ngarobih poto anime sareng kartun janten wallpaper, sareng langkung éfisién tibatan program open-source sapertos Waifu2x.

ImgUpscaler ngajamin privasi ku mupus poto dina 24 jam sareng nyayogikeun sks mingguan gratis ka pangguna.

Rem BG

Rem BG
Rem BG

Alat AI ieu dianggo pikeun ngahapus latar dina gambar anu gaduh langkung ti sajumlah detil rupa antara subjek sareng latar.

DésainerBot

DésainerBot
DésainerBot

Beautiful.ai mangrupikeun alat presentasi AI anu ngamungkinkeun para pangguna ngadamel presentasi AI sacara otomatis. Éta kalebet DesignerBot, alat AI anu kuat anu gancang mendesain slide, ngabantosan ideu brainstorm, sareng ngahasilkeun téks sareng gambar dina sakedapan. 

Éta ogé gaduh desain slide anu pinter anu ngamungkinkeun para pangguna ngarobih gancang, ogé kamampuan pikeun nyimpulkeun, ngalegaan téks, sareng ngarobih nadana. Ogé, éta tiasa ngahasilkeun gambar tina téks sareng slide anu luar biasa ngalangkungan AI.

EbSynth

EbSynth mangrupakeun alat pikeun mindahkeun gaya keyframe leungeun dicét kana video sumber. Parangkat lunak sacara otomatis ngajaga konsistensi tékstur, kontras, sareng detil frekuensi tinggi nalika ngagayakeun gambar. 

Masker opsional tiasa dianggo pikeun nangtukeun bagian mana gambar anu bakal digayakeun. Pikeun hasil nu pangsaena, keyframe kudu raket cocog runtuyan, sarta keyframe anyar kudu disadiakeun sanggeus sagala parobahan signifikan dina sudut pandang.

leksikon

Seni Lexica
Seni Lexica

Lexica mangrupikeun aplikasi wéb anu nyayogikeun aksés kana databés ageung gambar anu dibangkitkeun AI sareng téks anu disarengan. Platformna ngagaduhan kotak teang anu sederhana sareng tautan discord, mode tata letak grid pikeun ningali ratusan gambar dina hiji halaman, sareng geseran pikeun ngarobih ukuran sawangan gambar. 

Kalayan langkung ti 5 juta gambar sareng kamampuan pikeun nyalin sareng nyampur teks anu ngadorong, ieu mangrupikeun sumber inspirasi anu hadé pikeun karya seni anu dihasilkeun ku AI.

AI Gambar Upscaler

AI Image Upscaler mangrupikeun situs wéb anu nawiskeun alat anu dikuatkeun AI pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun gambar. Éta nyatakeun ngagunakeun algoritma visi komputer canggih pikeun ningkatkeun résolusi gambar dugi ka 4x bari nahan detil sareng tékstur gambar asli. Website éta ogé nawiskeun aplikasi mobile pikeun ios sareng Android, gratis kanggo panggunaan pribadi. 

Éta nawiskeun pilihan pangolahan sareng panyimpen bulk pikeun panggunaan komérsial atanapi profésional ngalangkungan produk anu misah anu disebut PixelBin.io. Website éta ogé nawiskeun sajumlah alat gambar anu dikuatkeun ku AI, kalebet panyabutan latar tukang, panyabutan watermark, ngaleutikan gambar, sareng seueur deui.

KamarGPT

RoomGPT ngamungkinkeun pamaké pikeun nyandak poto kamar maranéhanana sarta ngahasilkeun versi anyar eta dina téma béda. Alatna gratis sareng tiasa dianggo sareng Replicate, Upload sareng Vercel.

krayon

krayon
krayon

Craiyon mangrupikeun generator gambar AI gratis. Baheulana katelah DALL-E mini, Craiyon mangrupikeun réplika open source tina proyék DALL-E (diterbitkeun ku OpenAI).

Alat intelijen jieunan gampang dianggo. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngalebetkeun déskripsi téks (ajakan) dina basa Inggris, sareng Craiyon bakal ngahasilkeun mosaik 9 gambar, dina bentuk grid 3 × 3. Eusi ngan sadia dina format pasagi (1024×1024 piksel). Anjeun gaduh kamungkinan pikeun ngaunduh 9 gambar sacara otomatis, dina format PNG, tapi ogé ngarobih karya anjeun janten baju anu unik, langsung tina situs éta.

Maze

Maze - situs kecerdasan jieunan bébas
maze - situs kecerdasan jieunan bébas

Maze Guru mangrupikeun platform anu ngalegaan imajinasi manusa, ngajalajah dunya anyar sareng kamungkinan anyar. Éta gaduh bot Discord sareng sababaraha fungsi, kalebet kamampuan pikeun ngahasilkeun gambar AI, ngabagi gambar dina galeri, sareng ngaksés halaman wéb pikeun gambar kualitas luhur. 

Bot gaduh dua mode: gancang sareng santai, masing-masing gaduh telat anu béda pikeun ngahasilkeun gambar. Anjeun tiasa ngahasilkeun gambar sareng siaran stabil, siaran disko sareng modél animasi.

Generator Ajakan Midjourney

Midjourney Prompt Generator mangrupikeun aplikasi wéb anu ngahasilkeun ajakan tina input téks sareng sababaraha pilihan. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngaluyukeun ajakan maranéhanana jeung mediums, gerak seni, renderers, bahan, kaméra, saringan, pamandangan, rusuh, siki, beurat gambar, jangkungna, kualitas, lebar, rasio aspék, versi, stylization, uplight, beta, HD, jeung malah siki.

Baca oge >> Ningkatkeun kualitas poto anjeun online gratis: Situs pangsaéna pikeun ngagedekeun sareng ngaoptimalkeun gambar anjeun

Situs AI Gratis pikeun Pamasaran sareng Iklan

Candak

Tome mangrupikeun AI kolaborasi anu ngabantosan anjeun nyiptakeun carita anu pikaresepeun sareng jinis eusi naon waé. Éta nawiskeun nyiptakeun sered-sareng-serelek, halaman responsif, téma hiji-klik, embeds tina wéb, ngarékam pidéo asli, ngabagi gampang, sareng aplikasi ios. Éta dirancang pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun ulasan produk sareng desain, strategi bisnis, palatihan palanggan, presentasi penjualan sareng pitches, sareng ngabantosan anjeun ngabagi ideu anu rumit.

Namélik

Namélik

Namelix mangrupikeun alat anu didamel ku AI anu ngabantosan usaha mendakan nami anu pondok, pikaresepeun, sareng merek. Ngagunakeun pembelajaran mesin, algoritma nu bisa nyarankeun ngaran tailored ka preferensi pamaké sarta kaperluan, kayaning panjang, keyword, sarta extension domain. Namelix ogé ngamungkinkeun pamaké pikeun nyimpen ngaran favorit maranéhanana pikeun rujukan hareup.

Awet

Pangwangun situs wéb anu didamel ku AI anu ngamungkinkeun para pangguna nyiptakeun halaman wéb anu dirarancang sapinuhna kalayan téks, gambar sareng formulir kontak dina waktos kirang ti hiji menit. Éta ogé kalebet copywriting AI, SEO, analytics, sareng CRM saderhana, sadayana kalayan login tunggal. Ogé, éta nawiskeun perpustakaan gambar sareng ikon profésional ogé ideu anu dibangkitkeun AI pikeun nami bisnis.

Mails.ai

Mails.ai mangrupikeun platform email otomatis anu didorong ku AI anu ngabantosan usaha tumuwuh ku cara ngajadikeun otomatis kampanye email sareng tindak lanjut, nyayogikeun akun email anu henteu terbatas, panulis email AI, sareng pangiriman sareng réspon anu didamel ku AI. Éta nawiskeun uji coba gratis 7 dinten sareng gaduh rencana anu cocog pikeun usaha tina sagala ukuran. Éta ogé nawiskeun jasa "Done-For-You" (DFY) pikeun ngabantosan instalasi.

AIPRM

AIPRM - Loka AKAL jieunan pikeun Marketing
AIPRM - situs kecerdasan jieunan pikeun pamasaran

The AIPRM for ChatGPT extension browser nyadiakeun pamaké kalawan cara nu panggampangna tur éféktif pikeun ngaoptimalkeun ramatloka maranéhanana sarta ngaronjatkeun rankings search engine na. Éta nawiskeun pilihan témplat ajakan pikeun SEO, SaaS, pamasaran, seni, program, sareng seueur deui anu gampang diakses ku hiji klik. Pamaké ogé tiasa nyimpen sareng ngabagi témplat ajakan sorangan sareng komunitas, kalayan kamampuan pikeun nambihan nami sareng tautan pikeun pangakuan sareng klik.

Ngédit, Musik sareng sintésis sora

Téks-Ka-Lagu

voicemod - situs kecerdasan jieunan bébas
voicemod - situs kecerdasan jieunan bébas

Hiji alat anu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngarobah téks kana lagu. Éta ngagunakeun pamrosésan basa alami pikeun ngarobih input téks kana komposisi audio. Alatna ngamungkinkeun pamaké pikeun milih tina rupa-rupa gaya musik sareng alat, ogé nyaluyukeun parameter sapertos tempo, konci sareng dinamika. Lagu anu dihasilkeun tiasa diékspor salaku file audio kualitas luhur.

Gambar

Pictory mangrupikeun alat pamasaran pidéo anu sampurna pikeun nyiptakeun pidéo merek anu pondok sareng tiasa dibagi-bagi tina kontén panjang anjeun. Gancang jeung mampuh nyieun video jualan stunning, make deui eusi Anjeun, tur otomatis nambahkeun captions ka video Anjeun, sadaya tanpa kaahlian teknis atawa undeuran software. Mimitian dinten ayeuna sareng nikmati paningkatan papacangan, jangkauan organik, sareng réngking mesin pencari anu langkung luhur.

Panghapus Vokal

Situs wéb intelijen buatan gratis ieu ngabantosan pangguna ngahapus vokal tina lagu sareng nyiptakeun versi karaoke. Ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun misahkeun vokal ti elemen instrumental. Sakali lagu dipilih, processing biasana nyokot 10 detik. Pamaké bakal nampi dua lagu - hiji tanpa vokal sareng anu sanésna nganggo vokal terasing.

Verbatik

Verbatik mangrupikeun generator text-to-speech anu didamel ku AI anu nawiskeun perpustakaan anu langkung seueur 600 sora alami dina 142 basa sareng aksen. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyieun vérsi audio kualitas luhur artikel jeung eusi dumasar-téks séjén, kalawan fitur kawas studio sora kuat, fungsionalitas SSML, sarta révisi taya.

Sintésis V

Sintésis V
Sintésis V

Synthesizer V mangrupikeun alat produksi musik revolusioner anu ngagunakeun mesin sintésis dumasar jaringan saraf jero pikeun ngahasilkeun sora nyanyian anu luar biasa realistis. Fitur AI pitch generasi customizable, lagu taya wates, euweuh wates inti, VST3 / AU rojongan plugin, ASIO (Windows) rojongan, rojongan Jack (Linux), sintésis multibasa, AI repeats, kaluaran draw terasing, mode vokal, Tone Shift parameter, microtonal. adjustment, rojongan keyboard MIDI, metronom a jeung Lua / Aksara JavaScript. Ieu mangrupakeun alat revolusioner.

PlaylistAI

AI Playlist Maker- PlaylistAI
AI Playlist Maker- PlaylistAI

Aplikasi pangsaéna pikeun nyiptakeun daptar puter dina Spotify sareng Apple Music. Jieun daptar puter tina pituduh AI, gambar, video, sareng musik anu paling sering didangukeun.

Situs Kecerdasan Buatan: Diréktori, Portal sareng Rujukan

Nuju AI

Kusabab 2019, Towards AI parantos nyayogikeun platform kabuka pikeun ngabagi inpormasi, kontén pendidikan sareng panalungtikan ngeunaan AI. Éta ngagaduhan langkung ti 2 pangarang sareng nikmati ratusan rébu pengikut dina komunitas AI. 

Platformna mangrupikeun sumber atikan sareng komunitas pikeun pamimpin AI, praktisi, sareng mahasiswa. Nuju AI narékahan pikeun nyebarkeun tulisan anu teu bias ngeunaan AI sareng téknologi sareng ngan ukur damel sareng sponsor dina kontén anu relevan sacara transparan. Nuju AI nyayogikeun rohangan anu unik pikeun ngalayanan klien dina industri AI sareng téknologi dina usaha pamasaran sareng distribusina.

platform nu

LaPlateforme.co mangrupikeun diréktori online alat AI anu daptar alat AI pang anyarna sareng paling inovatif anu aya dina basa Perancis. Diréktori ieu nyadiakeun pamaké kalawan daptar komprehensif parabot AI, categorized dumasar jenis, pikeun mantuan aranjeunna manggihan alat sampurna pikeun kaperluan maranéhanana. 

Diréktori ogé nyadiakeun déskripsi lengkep unggal alat, kitu ogé tumbu ka sumber tambahan sarta tutorials pikeun mantuan pamaké ngamimitian. Kalayan ThePlatform, pangguna tiasa gancang sareng gampang mendakan alat AI anu bakal ngabantosan aranjeunna ngajadikeun otomatis prosésna sareng ningkatkeun operasi bisnisna.

ORGS

ORGS - Situs Kecerdasan Buatan - Diréktori, Portal sareng Rujukan
ORGS - Situs Kecerdasan Buatan - Diréktori, Portal sareng Rujukan

Gampang mendakan alat AI pangsaéna pikeun pemasar: Di orgs.co, anjeun tiasa ngotéktak langkung ti 1 alat AI anu ngawengku kategori sapertos pamasaran, ngahasilkeun gambar, sareng ngedit video. Gampang milarian sareng nyaring alat dumasar kana kategori, harga, sareng fitur pikeun milarian alat anu sampurna pikeun bisnis anjeun.

Vibes Ajakan

Vibes Ajakan
Vibes Ajakan

PromptVibes mangrupikeun kumpulan anu ageung tina pituduh ChatGPT anu mangpaat anu tiasa dianggo ku pangguna pikeun janten ahli ChatGPT. Éta nyayogikeun pituduh dina sababaraha kategori sapertos diajar tina ChatGPT, ajakan senang, ahli ChatGPT, produktivitas, pituduh coding, paréntah tulisan, pituduh pamasaran, maén peran, sareng maén kaulinan. ahli gizi pribadi, pangiklan, tutor nulis AI, jailbreak antigpt, artis ASCII, jailbreak betterDAN, jsb.


Dina géografi global kecerdasan jieunan, nya éta Amérika Serikat nu lolobana ngadominasi panalungtikan sarta pamekaran. Wewengkonna mangrupikeun bumi raksasa wéb (GAFAs: Google, Amazon, Facebook, Apple khususna) ogé sajumlah ageung startup khusus dina widang AI.

Dina waktos nyerat tulisan ieu, aya seueur kacerdasan jieunan. Tapi anu mana anu ngaleungitkeun anu sanés? Ieu GPT-3, modél basa anu dikembangkeun ku perusahaan OpenAI. AI ieu mangrupikeun pangkuatna anu kantos dikembangkeun kumargi gaduh milyaran parameter.

[Jumlah: 62 hartosna: 4.7]

Ditulis ku Gusti

Seifeur mangrupikeun Co-Founder sareng Editor dina Chief of Network Ulasan sareng sadaya pasipatanana. Peran utama na nyaéta ngatur éditor, pamekaran bisnis, pamekaran kontén, akuisisi online, sareng operasi. Jaringan Ulasan dimimitian taun 2010 ku hiji situs sareng tujuan pikeun nyiptakeun eusi anu jelas, singket, pantes dibaca, ngahibur, sareng aya gunana. Ti saprak éta portopolio parantos janten 8 sipat anu ngaliput rupa-rupa nangtung sapertos mode, bisnis, keuangan pribadi, televisi, pilem, hiburan, gaya hirup, teknologi tinggi, sareng seueur deui.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote