in ,

puncakpuncak flopflop

puncak: 10 situs pangalusna kawas Omegle ngobrol jeung strangers

obrolan acak: Top Omegle alternatif nu bisa Anjeun pake pikeun ngobrol jeung strangers acak.

puncak: 10 situs pangalusna kawas Omegle ngobrol jeung strangers
puncak: 10 situs pangalusna kawas Omegle ngobrol jeung strangers

Situs pang populerna sapertos Omegle di 2023 – Mimitina aya Zoom boom, dituturkeun gancang ku Zoom kacapean. Teras sadayana janten tukang game, ngondang sémah ka pulo maya sareng ngirim hadiah digital ka réréncangan. Aya pésta, rapat, meditasi sareng wengi pilem, sadayana lumangsung dina Internét.

Ayeuna, sababaraha bulan saatosna sareng teu aya tanda-tanda virus anu ditingali, sigana urang parantos ngahontal tahap bosen sareng ngasingkeun online.

Omegle, situs wéb anu ngahubungkeun sémah acak ngalangkungan obrolan pidéo sareng téks, parantos ningkat popularitasna dina opat bulan katukang. ("Kuring sono hiji hal, naha dulur on Omegle?" Hiji jalma tweeted anyar). situs nu sarupa jeung Chatroulette sakali populér, nu ogé ngarasakeun hal ngeunaan Renaissance a, dina éta bebas , teu merlukeun pendaptaran, sarta janji hiji pangalaman sosial héran. 

Rekaman pidéo Omegle parantos ngabantosan panyipta ngadorong kontén ka platform sanés sareng janten viral. YouTubers geus racked nepi jutaan pintonan dina video dimana aranjeunna teuleum ka "dewasa" bagian tina Omegle (pikeun jalma yuswa 18+), ngalawan bullies Omegle, cosplay on Omegle, impersonate selebriti on Omegle, linggih dina Omegle pikeun 24 komo 48 jam. lempeng, jsb.

Kitu cenah, upami anjeun hoyong milarian alternatif Omegle anu sanés, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Dina artikel ieu kuring babagi sareng anjeun daptar lengkep ngeunaan alternatif pangalusna pikeun Omegle ngobrol jeung strangers acak.

Daptar eusi

Puncak: 10 Situs Pangsaéna sapertos Omegle pikeun Ngobrol sareng Urang Asing di 2023

Kagungan a paguneman jeung muhrim online tiasa heran nikmat. Generasi terakhir parantos ngajarkeun urang kumaha pentingna hubungan manusa. Aya seueur situs obrolan video dimana anjeun tiasa nepungan jalma anu pikaresepeun. Loba di antarana boga obrolan kamar pikeun anjeun papanggih batur. Jumlah jalma anu pikaresepeun anu anjeun tiasa tepang sacara acak luar biasa, naha anjeun milarian jalma anu khusus atanapi ngan ukur babaturan.

Omegle mangrupikeun tempat dimana urang asing lengkep ti sakumna dunya ngahiji pikeun ngabagi carita sareng ngabentuk hubungan ephemeral. Kadangkala kacida keur pangalusna, Tapi sakumaha ogé sering pisan pikeun awon, ulah ngagantelkeun teuing pentingna naon anu lumangsung dina loka. Perancis ngritik situs Omegle pikeun promosi exhibitionism sareng nyebarkeun gambar porno ka pamiarsa ngora, tanpa saringan atanapi ukuran pelindung.
Omegle mangrupikeun tempat dimana urang asing lengkep ti sakumna dunya ngahiji pikeun ngabagi carita sareng ngabentuk hubungan ephemeral. Kadangkala kacida keur pangalusna, Tapi sakumaha ogé sering pisan pikeun awon, ulah ngagantelkeun teuing pentingna naon anu lumangsung dina loka. Perancis ngritik situs Omegle pikeun promosi exhibitionism sareng nyebarkeun gambar porno ka pamiarsa ngora, tanpa saringan atanapi ukuran pelindung.

Sanajan kitu, lamun gagasan ngeunaan papanggih strangers acak online mungkin sigana metot, hal anu penting pikeun nyaho kumaha jasa jalan na naon resiko sateuacan dimimitian paguneman. Ieu naon Omegle na kumaha ieu pplatform obrolan online kalawan strangers.

Naon ari Omegle?

Omegle mangrupikeun platform anu diluncurkeun taun 2009 anu narik jalma-jalma ti sakumna dunya pikeun ngagampangkeun aranjeunna tiasa tukeur pesen sareng urang asing tanpa kedah ngadaptar atanapi masihan inpormasi anu ngaidentipikasi pangguna.  

  • Omegle mangrupikeun platform obrolan anu sacara acak milih jalma ti sakumna dunya, diciptakeun ku Leif K-Brooks. 
  • Dina situs, pangguna henteu terang saha anu bakal dipendakan, sareng kamungkinan ngobrol ku téks, audio atanapi pidéo. 
  • Aya ogé ikon pikeun ngalihkeun paguneman sareng gancang milarian jalma anu sayogi.
  • Éta mangrupikeun platform obrolan online anu nyambungkeun hiji pamaké kalawan strangers sakuliah dunya. Saatos login, aplikasi éta cocog sareng pangguna sareng "orang asing" dumasar kana topik anu dipikaresep. 
  • Aranjeunna tiasa ngobrol babarengan sacara pribadi liwat téks, pidéo, atanapi nganggo mikropon anu diwangun. 
  • Pamaké boga dua pilihan pikeun video galecok: diawaskeun jeung unmonitored paguneman. Dina paguneman anu diawaskeun, moderator nyaring eusi eksplisit pikeun ngirangan résiko paparan vulgar. 
  • Lamun pamaké milih nuliskeun paguneman unmonitored, maranéhna bakal sapatemon sagala jinis eusi dipasang ku muhrim.
  • Pamaké tiasa ngalih ka " modeu nenjo on Omegle. Dina mode ieu, aranjeunna tiasa naroskeun patarosan ka dua jalma anu nuju ngobrol sareng ningali pagunemanna, tapi henteu tiasa milu aktip dina éta. 
  • Modeu Spy ogé ngamungkinkeun pamaké pikeun ngobrol jeung jalma séjén ngeunaan patarosan ditanya ku urang asing.

Sanajan pamaké dibéré nicknames anonim nalika ilubiung dina obrolan, aranjeunna tiasa masihan ngaran nyata maranéhanana, umur, lokasi, nomer telepon, sarta informasi pribadi sejenna dina obrolan.

Situs wéb Omegle nyatakeun yén "prédator parantos dipikanyaho ngagunakeun Omegle, janten ati-ati."

Ladenan ieu, dikembangkeun di Amérika Serikat, parantos populer di sakumna dunya sareng sadayana dina basa Inggris. Pikeun komunikasi tanpa wates, jeung jalma ti sakuliah dunya, éta metot uninga basa. Pikeun anu henteu terang basa, ngan ukur nganggo penerjemah pikeun ngobrol sareng anu anjeun henteu terang.

Omegle ditutup dina 2023

Ladenan obrolan online anu kasohor Omegle, anu sacara acak nyocogkeun pangguna kana paguneman sareng batur, sacara resmi ditutup saatos 14 taun bisnis.

Pangadeg Leif K-Brooks nyarioskeun tekanan sareng biaya operasi Omegle sareng merangan nyalahgunakeunana salaku alesan pikeun nutup situs.

Tujuan Omegle nyaéta pikeun ngamangpaatkeun hal-hal anu dipikacinta Leif ngeunaan Internét, nawiskeun bentuk spontanitas sosial anu anjeunna karasa kurang di tempat sanés. Hanjakalna, tekanan sareng biaya anu aya hubunganana sareng ngatur Omegle sareng merangan panyalahgunaanna ngan saukur luhur teuing. pangropéa Omegle éta euweuh giat.

Alternatif pangsaéna pikeun Omegle di 2023

Sajaba ti Omegle, séjén platform alternatif nawarkeun kamungkinan ngobrol jeung strangers, tanpa kudu ngadaptar atawa ngaidentipikasi diri. Ieu kasus, contona, Stranger MeetUp, anu nawiskeun obrolan téks sareng aksés saderhana, tapi bédana dasarna nyaéta impossibility milih pusat minat sareng tampilan nagara pangguna dina layar obrolan.

Operasi platform ieu ampir sami. Pikeun nganggo situs ieu, kantun aksés kana situs éta, pilih basa anu anjeun hoyong komunikasi sareng eusian topik anu anjeun pikahoyong pikeun diarahkeun kana obrolan sareng pangguna anu milari paguneman anu sami. Teras platform bakal muka rohangan obrolan sareng pangguna acak.

Platform ieu nawiskeun obrolan téks sacara standar, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngaktipkeun pidéo, gambar anu dipidangkeun di belah kénca juru layar. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngeureunkeun paguneman atanapi sauran pidéo iraha waé ku ngaklik "Stop" pikeun ngantunkeun obrolan, robih kamar atanapi ngan saukur mungkas paguneman.

Hayu urang manggihan babarengan daptar situs pangalusna kawas omegle ngobrol jeung strangers acak.

  1. Chatroulette – Chatroulette geus sabudeureun pikeun ampir salami Omegle jeung pasti masih salah sahiji situs obrolan acak basajan. 
  2. Papanggihan Asing - StrangerMeetup mangrupikeun komunitas online anu ambisi pikeun ngahijikeun jalma-jalma anu nyobian milarian réréncangan énggal. Tujuanana nyaéta pikeun nyayogikeun ruang obrolan umum anu paling pikaresepeun sareng ruangan obrolan pribadi anu paling pikaresepeun.
  3. Hirup Kuring - Liveme mangrupikeun platform streaming pidéo langsung anu ngamungkinkeun anjeun ngalirkeun diri sareng nonton batur langsung, berinteraksi langsung sareng pangguna tanpa tiasa ngontrol saha waé anu ningali, sareng kéngingkeun artos ti fans. Sapertos Omegle, kamungkinan eusi anu teu pantes muncul dina Liveme, sanaos platformna ngingetkeun supaya henteu ngalaporkeun eusi kekerasan atanapi seksual.
  4. Om TV - Generasi anyar tina obrolan webcam, anu nawiskeun anjeun obrolan pidéo anu aman sareng anonim sareng jalma anu teu dikenal.
  5. EmeraldUcing - EmeraldChat teu gaduh masalah janten alternatif pikeun Omegle. Pendaptaran disarankeun pisan. Situs ngagaduhan sistem milarian intuitif anu ngahubungkeun anjeun sareng jalma anu gaduh kapentingan umum.
  6. Alur muka - Upami anjeun henteu kapikiran kana prosés pendaptaran, anjeun kedah pariksa naon anu ditawarkeun FaceFlow. Éta ngamungkinkeun obrolan pidéo gratis sareng réréncangan sareng anggota kulawarga. Upami anjeun henteu hoyong nongkrong sareng jalma anu anjeun kenal, anjeun tiasa pendak sareng ngobrol sareng jalma anu teu dikenal.
  7. tinychat - TinyChat mangrupikeun platform obrolan sanés anu nawiskeun kamar obrolan sareng 12 saluran pidéo masing-masing. Sapertos Omegle, anjeun henteu mayar kanggo nganggo situs obrolan ieu sareng jalma anu anjeun terang tiasa gabung ka kamar anjeun, sareng anjeun tiasa nyiptakeun téma pikeun ngamimitian obrolan anjeun.
  8. CamSurf - CamSurf mangrupikeun gaganti Omegle anu saé anu ramah-pamaké sareng gaduh antarmuka anu pikaresepeun. Anjeun teu kudu nyieun hiji akun pikeun ngagunakeun loka, tapi anjeun moal bisa ngakses sababaraha pilihan pisan mangpaat.
  9. bazoocam – Bazoocam nawarkeun jalma bébas chat atawa video chat sesi jeung strangers papanggih, tanggal atawa ngumpul dina tingkat internasional. Sanaos situs éta awalna mangrupikeun situs anu nyarios basa Perancis, ayeuna ngabagéakeun jalma-jalma ti sakumna dunya sareng ngadukung sababaraha basa sapertos Inggris, Turki, Afrikaans, jsb.
  10. Omegle Onl - Omegle mangrupikeun rohangan obrolan gratis anu ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng jutaan jalma. Taya login diperlukeun, ngan ngamimitian galecok.
  11. PalTalk - Jieun babaturan anyar, obrolan grup gratis liwat pidéo, telepon atanapi pesen, sareng saha waé sareng dina alat naon waé.
  12. chathub - ChatHub mangrupikeun salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun Omegle, anu leres-leres gratis dianggo. Sapertos Omegle, ChatHub ngamungkinkeun anjeun pendak sareng jalma acak sareng ngobrol sareng aranjeunna dina genah anjeun.
  13. CamFrog - Kamar Obrolan Pidéo, Obrolan Grup Online & Webcam Langsung.
  14. Hiyak - Alternatif Omegle pikeun telepon acak.
  15. kunyuk - Monyét mangrupikeun alternatif obrolan Omegle pikeun tik-tokers anu tujuanana nyiptakeun komunitas tanpa wates. Janten anjeun tiasa ngobrol sareng urang asing bari tetep otentik jéntré.
  16. ImeetZu - Nyambungkeun anjeun sareng urang asing di sakumna dunya 100% anonim.

Ogé manggihan - Top 25 Situs Bobogohan Pangalusna (Gratis sareng Dibayar) & Facebook Bobogohan - Naon eta na kumaha ngaktipkeun eta pikeun dating online

Teu aya ragu yén Omegle mangrupikeun situs anu luar biasa pikeun ngobrol sareng jalma-jalma di sakumna dunya, tapi éta sanés ngan ukur anu patut ditingali. Sakumaha anjeun tiasa tingali tina daptar ieu, aya seueur alternatif anu saé pikeun Omegle yén éta waktosna pikeun nyobian sababaraha.

Naha Omegle aman?

Gagasan ngobrol sareng urang asing bari tetep anonim sareng tanpa pendaptaran resmi sigana sigana pikaresepeun dina pandangan kahiji, tapi penting pikeun sadar. sababaraha bahaya nu pamaké Omegle bisa kakeunaan.

Inpormasi anu disilihtukeurkeun nalika paguneman online sareng urang asing tiasa, contona, dianggo ku pangguna jahat pikeun ngalakukeun panipuan. Situs ogé teu boga sistem verifikasi umur, nu teu ngidinan blocking pamakéan na ku barudak, sanajan, sacara resmi, alat dimaksudkeun pikeun jalma leuwih 18 taun, atawa ti 13 taun dina pangawasan parental.

Baca: Obrolan Cam - Loka Bobogohan Wéb Gratis Pangsaéna

Platform éta ogé tempat beternak pikeun eusi anu henteu pantes pikeun umur atanapi kelompok étnis anu tangtu. Kitu ogé nyawalakeun topik sawawa, situs ieu dituduh ngamungkinkeun pamaké pikeun baranahan jeung mintonkeun pornografi anak, nurutkeun laporan BBC dirilis awal taun ieu.

[Jumlah: 58 hartosna: 4.9]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

hiji Comment

Leave a Reply

Hiji Ping

  1. Pingback:

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

382 nunjuk
Upvote Downvote