in ,

Puncak: 10 kantong anu énggal sareng dianggo Uber Eats langkung tiis (2023)

Dimana meuli uber Eats kantong insulated, anyar atawa dipaké? Ieu pituduh kami sareng ngabandingkeun tawaran pangsaéna anu sayogi ??️

Top 10 Pangalusna Anyar jeung Dipaké Uber Eats Cooler Bag
Top 10 Pangalusna Anyar jeung Dipaké Uber Eats Cooler Bag

Kantong Uber Eats anu énggal sareng bekas - Anjeun nembé ngalamar janten supir pangiriman di Uber Eats, aranjeunna parantos pariksa dokumén anjeun, sareng aranjeunna naroskeun poto kantong anu langkung tiis anjeun pikeun pariksa akun anjeun. Upami kitu, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres, dinten ayeuna kuring ngabagikeun ka anjeun pilihan kantong cooler pangsaéna pikeun jalma pangiriman profésional.

Ladenan pangiriman tuangeun sapertos Uber Eats dimimitian salaku usaha sampingan pikeun seueur, tapi aranjeunna gancang mekar janten panghasilan ageung pikeun sababaraha jalma anu pinter.

Ieu kusabab, sapertos seueur posisi dina industri pangan, panghasilan pangiriman takeaway gumantung pisan kana tip palanggan. Anjeun teu risiko meunang loba tips lamun nganteurkeun pizza tiis atawa és krim dilebur, katuhu? kantong Uber Eats tiasa waé anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak tip tambahan ti para nasabah. Barina ogé, delivering dahareun dina suhu katuhu teu keajaiban pikeun kapuasan customer, sarta aranjeunna condong nganyatakeun syukur maranéhanana di tip Anjeun! Hayu urang ngobrol ngeunaan kantong Uber Eats, naon anu pangsaéna, sareng naha anjeun peryogi éta!

Naon kantong Uber Eats?

Sanaos ieu mangrupikeun syarat nampi aplikasi, kantong Uber Eats ogé mangrupikeun alat penting pikeun jalma pangiriman sabab ngajaga dahareun dina suhu katuhu pikeun lila. Nganggo kantong pangiriman anu tiasa dianggo deui, insulasi ogé nyegah bau anu kuat dina mobil anjeun atanapi kadali anu sanés!

kantong dahar Uber - dimana meuli jeung ngumpulkeun kantong cooler dipaké
Kantong tuang Uber - dimana mésér sareng ngumpulkeun kantong cooler bekas

Kanyataanna, Uber Eats henteu nyayogikeun kantong anu langkung tiis pikeun jalma pangiriman. Nanging, perusahaan nyarankeun panggunaan kantong sareng nawiskeun pilihan kanggo ngagaleuh di Uber Eats Shop. Salaku tambahan, anjeun tiasa mésér pilihan anu béda-béda saluyu sareng kabutuhan anjeun, sababaraha anu dirarancang khusus pikeun pangiriman ku mobil atanapi sapédah. Ogé, anjeun tiasa mendakan pilihan kantong pangiriman Uber Eats énggal atanapi bekas dina Amazon kalayan harga anu saé.

Éta ogé mungkin meuli kantong cooler Uber Eats dipaké. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa nganggo platform penjualan antara individu sapertos Leboncoin atanapi Ebay. Anjeun oge bisa gabung layanan pangiriman Grup Facebook, dimana sababaraha urang rutin daptar parabot dipaké maranéhanana pikeun dijual. 

Tapi naha kantong insulated?

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, kantong cooler nyaéta kantong, tapi kantong anu dibédakeun ku interior aluminium na, nu ngajaga dahareun atawa inuman dina suhu idéal, paduli suhu ambient.

Beda sareng cooler tradisional, lightness sarta practicality ngajadikeun leuwih gampang pikeun mindahkeun eta dimana wae Anjeun hoyong buka. Salaku conto, anjeun tiasa tuang siang ka tempat damel atanapi kelas upami anjeun nuju diajar, sareng henteu kedah miceunan waktos milarian tuangeun di luar!

Sanajan sakabéh positip ieu, hal anu penting pikeun dicatet yén kantong cooler boga umur rak pondok batan kotak chilled atawa coolers, utamana dina cuaca panas atawa usum panas.

Kantong Pangiriman Uber Pangsaéna pikeun 2023

Salaku jalma anu wiraswasta, anjeun mangrupikeun panyadia jasa anu sederhana pikeun Uber Eats sareng sanés karyawan, janten anjeun teu kedah nganggo kantong nganggo logo platform. Janten anjeun gaduh kamampuhan pikeun meuli jeung make kantong anjeun sorangan, naha anyar atawa dipaké, pikeun nganteurkeun pesenan

Nanging, upami anjeun nganggo alat anjeun nyalira, anjeun kedah mastikeun yén éta nyumponan sarat anu dinyatakeun.

  • Ukuran kantong anjeun sahenteuna sahenteuna 35cm (L) x 35cm (W) x 30cm (H).
  • kantong anjeun kudu pinuh insulated Uber Eats masihan anjeun pilihan pikeun mésér kantong kualifikasi pasanganna Esupply. Panawaran pikeun kantong ieu € 67 teu kalebet biaya pangiriman, anu mangrupikeun anggaran anu kedah dipertimbangkeun sateuacan ngamimitian.

Janten, ngagaleuh kantong anu langkung saé mangrupikeun ide anu saé, tapi kalayan seueur modél anu béda dina pasaran, milih anu BEST tiasa rada pajeulit. Ieu mangrupikeun kriteria utama anu kedah dipertimbangkeun pilih kantong cooler Uber Eats anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun:

  • Kapasitas neundeun kantong Uber Eats : Anjeun bakal manggihan yén kapasitas gudang model dina pasaran kadang beda-beda ti tunggal ka ganda.
  • Kantong cooler nyadiakeun hirup rak : Henteu sakabéh kantong nahan dahareun anjeun sarua. Éta kituna penting pikeun manggihan ngeunaan waktu neundeun kantong, nu bisa rupa-rupa ku sababaraha jam gumantung kana modél.
  • Ukuran tas pangiriman : Kantong cooler, sapertos kantong klasik, henteu sadayana gaduh bentuk sareng desain anu sami. Anjeun bakal mendakan kantong kuadrat atanapi sagi opat kalayan tutup sareng tali anu béda pikeun dipilih dumasar kana kabutuhan anjeun sareng khususna alat transportasi anjeun.

Ayeuna anjeun terang naon éta, sareng kaayaan anu kedah dihormati nalika mésér kantong anjeun, kuring bagikeun sareng anjeun Daptar lengkep tina 10 kantong cooler Uber Eats pangsaéna anu bakal dipikacinta ku jalma pangiriman profésional :

Trunab Hideung Pangiriman Dahareun Ransel, Kantong Cooler Waterproof kalawan Sababaraha Kantong, Atur Muhun ku Merenah Detachable ngabagi Boards, Cocog jeung Beach, piknik, kémping
  • BAHAN KUALITAS - Luar ransel isothermal kami didamel tina bahan tahan cai, sareng interior busa PE sareng aluminium foil nyayogikeun insulasi anu saé pikeun tuangeun anjeun, inuman sareng gampang dibersihkeun.
  • AKSES CEPAT - 2 papan ngabagi anu tiasa dicabut ngabagi kompartemen utama kana 3 lembar, anjeun tiasa nyaluyukeunana saluyu sareng kabutuhan anjeun. Ransel anu muka payun masihan anjeun aksés gampang kana sadaya barang anjeun anu teratur.
  • MUDAH DIBAWA - Anjeun tiasa nyandak ransel pangiriman kami kalayan tali taktak ergonomis anu tiasa disaluyukeun atanapi nganggo gagang empuk. Aya ogé tali payudara ngaitkeun pikeun stabilisasi sareng bagian empuk di tukang pikeun kanyamanan tambahan.
  • DESIGN MULTIFUNCTIONAL - Dua kantong samping ageung nyayogikeun rohangan tambahan pikeun neundeun. Belang reflektif pikeun gampang nempoan mastikeun kasalametan anjeun dina wengi poék. Sajaba ti éta, aya saku hareup jelas keur flyers sarta jandela kartu di luhur.
  • KAPASITAS badag - Dimensi: 37.1 * 26,4 * 46,5 CM. Éta cukup lega pikeun nampung seueur bungkusan tuangeun sapertos sandwich, bir, jajanan, jsb. Sampurna pikeun Uber Eats, Grubhub, DoorDash, sareng Postmates. Ogé bisa dipaké pikeun kémping, barbecues, pihak jeung balanja.

Pikeun divalidasi, kantong pangiriman anjeun kedah diisolasi sareng gaduh diménsi minimum 35cm (L) x 35cm (l) x 30cm (h).

Baca oge >> Pituduh: Kumaha carana muka konci akun Uber Eats kuring di 2023?

Patarosan posées fréquemment

Wah ! Éta seueur inpormasi ngeunaan kantong Uber Eats, tapi kami sadar yén anjeun masih gaduh patarosan anu ngaduruk. Kuring bakal nyoba ngajawab saloba mungkin patarosan ti pamiarsa urang, lamun teu boga batur, ulah ragu nulis ka kami!

Kumaha jasa pangiriman Uber Eat jalanna?

Uber Eats jasa pangiriman bebas nyokot pesenan di réstoran lajeng nganteurkeun ka titik pangiriman. Kurir anu pangdeukeutna ka titik pangiriman dimaklumkeun ngeunaan pesenan pikeun ngajemput sareng nganteurkeun pas mungkin.

Dimana mésér kantong Uber Eats?

Uber Eats masihan anjeun kamungkinan mésér alat-alat dina situs mitra Esupply na. Kantong cooler Uber Eats anu disayogikeun nyaéta kantong pangiriman dua lapis sareng dua bukaan, hiji di luhur sareng hiji di payun. Anjeun oge bisa meuli hiji ti Amazon atawa dipaké.

Kumaha carana ngesahkeun kantong Uber Eats anjeun?

Pikeun divalidasi, kantong pangiriman anjeun kedah diisolasi sareng gaduh diménsi minimum 35cm (L) x 35cm (l) x 30cm (h). Éta ogé kedah tiasa ngangkut pizza sacara horisontal. Kantong sareng kantong nétral pikeun aplikasi anu sanés katampa.

Naha kantong isothermal?

Kantong cooler ngagaduhan palapis aluminium di jero. Ieu ngasingkeun dahareun tina hawa luar (panas / tiis). Ku kituna, kantong cooler ngajaga dahareun jeung inuman dina suhu katuhu.

Kumaha ngakuan kantong cooler?

Révolusi hébat dina dunya pangan, kantong cooler parantos janten alat anu paling populér pikeun tuangeun tuangeun. Ogé katelah kantong isothermal atanapi kantong termal, éta dicirikeun ku ayana réaksi termal internal anu nyababkeun.

Kumaha kuring ngadaptarkeun Uber?

Anjeun mimitina kedah masihan sababaraha inpormasi ngeunaan diri anjeun sareng kendaraan anu anjeun hoyong angkat dina platform Uber. Cara anu pangsaéna nyaéta ngaunduh aplikasi pikeun supir sareng kurir. Anjeun oge bisa ngadaptar on partners.uber.com.

Kumaha carana kéngingkeun deposit Uber Eats anjeun?

Prosedur pikeun ngabalikeun kantong Uber Eats sareng ngumpulkeun deposit anjeun ku janjian ku pamundut anjeun. Mimitina diatur dina € 80, lajeng € 120 (dicokot dina 2 x € 60), jumlah deposit diperlukeun kotak geus ngaronjat nepi € 200 kiwari.

Ogé manggihan - Loka Balanja Online Cina anu Handal sareng Murah & Kode Promo Bolt 2023: nawaran, kupon, diskon, diskon & poéna

Tong hilap bagikeun tulisan dina Facebook sareng Twitter!

[Jumlah: 122 hartosna: 4.8]

Ditulis ku Sarah G.

Sarah parantos damel salaku panulis full-time saprak 2010 saatos ninggali karir dina pendidikan. Anjeunna mendakan ampir sadaya topik anu anjeunna nyerat ngeunaan anu pikaresepeun, tapi mata pelajaran anu dipikaresepna nyaéta hiburan, ulasan, kaséhatan, kadaharan, selebriti, sareng motivasi. Sarah resep kana prosés nalungtik inpormasi, diajar hal-hal anyar, sareng nempatkeun kana kecap-kecap anu dipikaresep ku batur anu maca karesepna pikeun dibaca sareng nyerat pikeun sababaraha média utama di Éropa. jeung Asia.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

388 nunjuk
Upvote Downvote