in ,

puncakpuncak

Luhur: 210 Patarosan Pangalusna Ngajukeun CRUSH anjeun (Lalaki / Awéwé)

Naha anjeun bosen henteu terang patarosan naon anu kedah ditaroskeun ka naksir anjeun atanapi batur anu anjeun resep? Panggihan daptar patarosan anu pangsaéna pikeun naroskeun CRUSH anjeun, Pasangan, Awéwé atanapi Lalaki ??

Top 210 Patarosan Pangsaéna pikeun Naroskeun CRUSH anjeun pikeun Lalaki sareng Awéwé
Top 210 Patarosan Pangsaéna pikeun Naroskeun CRUSH anjeun pikeun Lalaki sareng Awéwé

Patarosan top pikeun naroskeun naksir anjeun: Kumaha carana langkung kenal sareng énergi hubungan ieu anu mimiti mekar? Aya sababaraha cara pikeun ngalakukeun ieu sareng khususna nyéépkeun waktos sareng anu sanés tapi naha anjeun terang éta naroskeun patarosan ngahémat waktos anjeun sareng terang naha jalma anu pas pikeun anjeun atanapi henteu?

Mémang, naroskeun patarosan ti na naksir ngabantosan anjeun pikeun masihan anjeunna kayakinan kusabab anjeunna ngarasa yén anjeun resep ka anjeunna.

Dina tulisan ieu, urang bagikeun sareng anjeun daptar patarosan anu pangsaéna pikeun Naroskeun naksir anjeun, patarosan pikeun naroskeun ka awéwé sareng ogé hiji lalaki.

Luhur: 100 Patarosan Pangalusna Ngajukeun CRUSH anjeun (Lalaki / Awéwé)

Kami nawiskeun daptar patarosan anu pangsaéna pikeun naroskeun naksir anjeun. Ati-ati, ideu na henteu ngabom anjeunna ku patarosan sakaligus, intina tina pilihan hébat ieu nyaéta milih patarosan anu pikaresepeun pikeun anjeun sareng ogé milih iraha naroskeunana.

Patarosan Pangsaéna kanggo Naroskeun Lalaki sareng Awéwé anu SALAH
Patarosan Pangsaéna kanggo Naroskeun Lalaki sareng Awéwé anu SALAH

Kitu cenah, émut yén anjeun kedah kéngingkeun kapercayaanna sateuacan naroskeun anjeunna patarosan pribadi, kami satuju!

Janten ieu anu 100 patarosan pikeun naroskeun naksir anjeun, lalaki atanapi awéwé :

  1. Saha anu anjeun nyéépkeun dinten pangsaéna?
  2. Saha anu paling dipercaya?
  3. Iraha anjeun terang kuring resep ka anjeun?
  4. Iraha anjeun ngaraos hal pikeun kuring?
  5. Naon 3 hal anu anjeun paling resep tentang kuring?
  6. Naon kesan munggaran anjeun ka kuring?
  7. Naha babaturan anjeun resep ka kuring?
  8. Naon kagiatan pasangan anu anjeun paling resep?
  9. Naon kagiatan pasangan anu anjeun paling hate?
  10. Naon anu anjeun tingali pikeun anu munggaran di bumi pasangan anjeun?
  11. Naon sababna anjeun pisah sareng batur?
  12. Naha anjeun putus sareng batur teras kaduhung?
  13. Saha jenis jalma anu anjeun paling resep?
  14. Naon kriteria anu kedah aya dina pasangan anu saé?
  15. Naon impian anjeun anu paling parah?
  16. Naon impian paling gélo anjeun?
  17. Naon implengan anjeun anu pangsaéna?
  18. Hal-hal anu anjeun moal pernah tuang dina kahirupan anjeun?
  19. Kumaha pasangan impian anjeun?
  20. Naon anu anjeun henteu resep ngeunaan kuring?
  21. Upami anjeun badé nyalametkeun jalma-jalma ti gedong anu kabakar sareng anjeun kedah ngantunkeun batur ti kamar anjeun, saha éta?
  22. Saha anu anjeun pikaresep: ibu atanapi bapak?
  23. Naon léngkah anu paling berani anu anjeun lakukeun salaku pasangan?
  24. Kriteria anu anjeun moal nampi kana pasangan anjeun?
  25. Naha anjeun kantos males ka batur, kumaha?
  26. Tempat anu anjeun moal pernah nganjang deui?
  27. Saha peeve piaraan anjeun anu paling ageung?
  28. Naon anu ngarusak sirah anjeun ngeunaan jalma sanés?
  29. Naon anu anjeun bakal lakukeun upami anjeun kéngingkeun lotto?
  30. Naha anjeun bakal ngabagi artos ieu ka anu sanés?
  31. Upami anjeun di bumi nyalira sadidinten, naon anu anjeun lakukeun?
  32. Naha anjeun resep nyéépkeun waktos sareng kolot anjeun?
  33. Naha anjeun kantos kajiret ngalakukeun naon?
  34. Naon warna karesep anjeun sareng kunaon?
  35. Naon anu anjeun resep lakukeun nalika anjeun sareng babaturan anjeun?
  36. Naon perjalanan anu paling saé pikeun anjeun?
  37. Dimana anjeun ningali diri dina sababaraha taun?
  38. Naha anjeun ngagaduhan impian khusus anu kedah dipilampah?
  39. Naon hal anu anjeun reueus?
  40. Saha jalma anu anjeun teu hoyong éléh?
  41. Saha dulur misan atanapi dulur misan anjeun anu paling caket?
  42. Upami anjeun tiasa ngarobah patokan naon anu anjeun bakal robih?
  43. Naon pilem karesep anjeun?
  44. Naon lagu anu paling pikaresepeun pikeun anjeun?
  45. Naha anjeun kantos ngahina batur?
  46. Skénario anu paling parah anu anjeun kantos pikahareupeun?
  47. Naon anu anjeun nyobian pikeun ngalaksanakeun?
  48. Naha saur anjeun anjeun ngagaduhan hutang ka kolot anjeun?
  49. Upami anjeun tiasa gaduh kakuatan super naon éta?
  50. Upami anjeun kaleungitan sadayana anu anjeun gaduh, naon anu paling nganyenyeri anjeun?
  51. Naon émosi anu anjeun teu hoyong rasakeun?
  52. Pasangan anu pangsaéna anjeun resep?
  53. Rencana réstoran anjeun anu pangsaéna?
  54. Pilem pang parahna ditonton di taun 2020?
  55. Buku anu pangsaéna dibaca?
  56. Naon anu anjeun paling resep ku kolot anjeun?
  57. Naon anu anjeun teu kersa baranahan ti kolot anjeun?
  58. Grup musik mana anu ngajantenkeun anjeun ngageter?
  59. Naha aya hiji rupa anu anjeun resep langkung ti sésana?
  60. Naon anu anjeun nyandak pikeun gadis tato?
  61. Naon anu anjeun paling pikaresepeun pikeun mojang awéwé salain ti aspek fisik?
  62. Naon hal anu gélo anu rék dilakukeun salaku pasangan?
  63. Naha aya hal-hal anu anjeun kaduhung dina hubungan anjeun anu lami?
  64. Naon anu anjeun paling sieun?
  65. Naon anu ngajantenkeun anjeun henteu kaeusi dina hubungan?
  66. Naon cinta pikeun anjeun?
  67. Naon bedana pikeun anjeun antara cinta sareng kantétan?
  68. Naha anjeun ngagaduhan carita cinta salah?
  69. Naha anjeun langkung resep nyalira atanapi dikepung?
  70. Naon objék anu masihan tuah?
  71. Upami anjeun kedah milih tempat dimana anjeun milih cicing?
  72. Naon anu anjeun bencong ningali awéwé?
  73. Tangtangan anu pangsaéna anu anjeun alami?
  74. Upami anjeun kedah ngarobih profési, naon anu anjeun pilih?
  75. Naon anu anjeun hoyong tingali parobihan di dunya?
  76. Saha selebritis anu anjeun hoyong pendakan?
  77. Naon anu parantos ngarobah cara mikir paling?
  78. Naon hal anu paling parah anu anjeun raoskeun?
  79. Upami anjeun kedah hatur ka sepuh anjeun, naon anu anjeun sukur?
  80. Naha anjeun ningali kuring janten bagian ti rompok babaturan anjeun?
  81. Naon anu salah dina hubungan anjeun anu terakhir?
  82. Naha anjeun kantos ngagaduhan hubungan anu serius?
  83. Naon hal anu paling matak hanjelu pikeun anjeun dina hubungan?
  84. Naon pasangan pikeun anjeun?
  85. Naon anu henteu tiasa ditampi dina pasangan?
  86. Naon kaputusan pangpayunna?
  87. Naon saur anjeun anu nyandak kaputusan anu pangsaéna?
  88. Naha anjeun resep ngagungkeun ulang taun anjeun?
  89. Naon kado pangalusna anjeun resep nampi?
  90. Jenis kado naon anu anjeun resep nampi?
  91. Naon hal favorit anjeun nyéépkeun waktos nyalira atanapi sareng batur?
  92. Naon anu anjeun lakukeun pikeun kagiatan?
  93. Naon kalimat anu anjeun paling sering ngulang deui ka diri anjeun?
  94. Naon anu anjeun lakukeun nalika anjeun henteu damang?
  95. Naon hal anu paling parah anjeun tiasa nyarios nalika anjeun mabok?
  96. Naon anu anjeun anggap sabab anu mulya?
  97. Naon anu anjeun paling ngahargaan dina kahirupan anjeun?
  98. Upami aya jaman dina kahirupan anjeun anu anjeun hoyong hilap, anu mana?
  99. Kumaha anjeun pendak sareng mantan anjeun?
  100. Naon bedana mantan anjeun sareng kuring?

Baca ogé: +200 Patarosan Pangsaéna Anu Anjeun pikaresep pikeun Babaturan sareng Pasangan & Hartosna Emoji - 45 Smileys Top Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Hartosna Disumputkeun

50 Patarosan Pangsaéna kanggo Naroskeun ka Awéwé

Milarian ka kenalkeun awéwé sakedik langkung saé atanapi anjeun peryogi patarosan pikeun nanyakeun mojang anu anjeun kenal lami? Capé kana patarosan paguneman lami anu sami?

Patarosan luhur pikeun naroskeun ka awéwé
Patarosan luhur pikeun naroskeun ka awéwé

Di dieu kami bakal ngabantosan anjeun nganggo daptar patarosan anu pikaresepeun sareng narik ati pikeun nanyakeun mojang awewe atanapi kabogoh anjeun. Ieu sanés patarosan anu biasa sareng sababaraha ogé tiasa jero pisan.

Ieu daptar lengkep 50 patarosan anu pangsaéna pikeun naroskeun ka awéwé pikeun ngenalkeun anjeunna langkung seueur atanapi ngamimitian paguneman:

  1. Dimana anjeun digedékeun?
  2. Naon anu anjeun diajar di universitas sareng kunaon?
  3. Dimana tempat karesep anjeun pikeun kabur?
  4. Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngagumbirakeun diri?
  5. Kumaha anjeun resep nampi cinta?
  6. Saha anu terang anjeun paling?
  7. Naon hal anu paling goréng anu anjeun kantos laksanakeun?
  8. Naon anu anjeun narik pisan ngeunaan lalaki?
  9. Naon tempat terakhir anu anjeun badé angkat?
  10. Naon anu leres-leres ketinggalan jaman pikeun anjeun?
  11. Naon mémori anjeun teras-terasan datang deui?
  12. Naon hal anu paling henteu dewasa anu dilakukeun ku kolot anjeun?
  13. Naon sieun paling henteu biasa anjeun?
  14. Naon acara TV karesep anjeun?
  15. Pilem atanapi karakter buku mana anu paling anjeun resep?
  16. Naon bagian tina budaya anjeun anu paling teu dipikaresep ku anjeun?
  17. Naon argumen anu paling pikaseurieun anu anjeun kantos gaduh?
  18. Naon tradisi anu paling anéh di kulawarga anjeun?
  19. Naon anu anjeun hoyong jalma lirén naros ka anjeun?
  20. Naon palajaran anu paling hébat anu parantos diajarkeun ku anjeun?
  21. Naon bagian anu paling saé sareng parah ngeunaan janten awéwé?
  22. Naon anu janten langkung seueur ditarima sacara sosial?
  23. Lukisan atanapi lukisan mana anu ngagaduhan pangaruh ageung pikeun anjeun?
  24. Anu sanés anu ngagaduhan pangaruh pangageungna dina kahirupan anjeun?
  25. Naon hal anu konyol atanapi lucu anu nyingsieunan anjeun atanapi ngaheureuykeun anjeun?
  26. Kumaha carana dunya bakal robih upami pahlawan super sareng penjahat leres-leres aya?
  27. Naon anu janten strategi anjeun pikeun salamet tina wabah apokaliptik?
  28. Naon hiji hal anu anjeun pikir yén anjeun bakal kuciwa di hareup pikeun henteu ngamimitian ayeuna?
  29. Naon hiji hal anu anjeun parantos ngarepkeun anjeun badé ngamimitian langkung gancang?
  30. Upami anjeun tiasa nempatkeun uteuk dina robot sareng hirup salamina, henteu?
  31. Saha tamu paling parah anu anjeun kantos di bumi sareng naon anu aranjeunna lakukeun?
  32. Iraha waktos ngalir gancang pikeun anjeun sareng iraha éta paling laun?
  33. Naon anu sigana siga anu saé dina waktos éta, tapi jarang kitu?
  34. Anjeun tiasa nyiarkeun kalimat dina sadaya saluran TV sareng stasiun radio di dunya sareng narjamahkeun kana basa unggal nagara. Naon kalimat anjeun nyarios?
  35. Naon anu anjeun paling sumanget sareng naon anu anjeun pikahoyong paling resep?
  36. Naon corak pangalusna anu anjeun kantos nguping?
  37. Saha anu parantos lami teu ningali atanapi nyarios sareng anu kuring ngarepkeun anu saé?
  38. Naon sababna anu paling bodo saha waé anu anjeun terang parantos kaleungitan pipikiran?
  39. Naon hiji hal anu anjeun henteu pernah tiasa laksanakeun leres?
  40. Saha jalma anu paling hina anjeun terang?
  41. Naon hal anu paling matak bosen?
  42. Upami anjeun tiasa milih jalma hirup atanapi maot, saha anu anjeun pilih pikeun mingpin nagara urang?
  43. Aplikasi mana dina telepon anjeun anu anjeun badé nganggo langkung seueur?
  44. Saha jalma paling gélo pikeun kakuatan anu anjeun kantos pendak?
  45. Tugu terkenal dunya mana anu anjeun teu daékeun didatangan?
  46. Naon hiji hal anu anjeun pikir jalma pura-pura resep atanapi nipu diri ku micinta dirina?
  47. Iraha ciuman anjeun munggaran?
  48. Lulucon naon anu indit teuing?
  49. Naon saur anjeun mangrupikeun tanda yén lalaki pikasieuneun?
  50. Naon mémori anjeun anu pangpayunna?
  51. Iraha terakhir anjeun ceurik?
  52. Naon hal anu paling ngerakeun anu anjeun carioskeun atanapi dilakukeun nalika aya naksir anjeun?
  53. Saha palaku atanapi aktris favorit anjeun?
  54. Naha anjeun kantos nipu ka batur?
  55. Naon anu teu aya anu anjeun pikahoyong pisan atanapi peryogikeun?
  56. Naon anu anjeun paling sieun?

Pikaresepeun, humoris, wijaksana sareng panasaran (dina dosis anu wajar) mangrupikeun kualitas anu pikaresepeun pisan pikeun awéwé. Patarosan pikeun naroskeun ka awéwé di luhur ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun kualitas ieu bari henteu neken.

Baca ogé: Luhur: 55 Tanda Cinta Anu Paling Éndah Anu Kuat, Tulus sareng Pondok & +99 Flirt Pangalusna, Cinta, Imut sareng Lucu Floppy Disks

Naha anjeun milari cinta atanapi ngan ukur badé ningkatkeun paguneman anjeun sareng awéwé sacara umum, gaduh pilihan patarosan anu ngarangsang pikeun naros ka awéwé mangrupikeun asét anu hébat.

50 patarosan anu pangsaéna pikeun naroskeun ka lalaki anu anjeun resep

ieu mangrupikeun a daptar hébat patarosan unik pikeun nanyakeun ka lalaki anjeun resep. Éta dirancang pikeun ngamimitian paguneman anu pikaresepeun, janten sababaraha patarosan rada kaluar tina jalur anu diteunggeul.

Patarosan luhur pikeun naroskeun ka lalaki anu anjeun resep
Patarosan luhur pikeun naroskeun ka lalaki anu anjeun resep

Émut yén sapertos awéwé, unggal lalaki béda-béda, janten pilih patarosan anu anjeun pikir paling pas pikeun lalaki anjeun atanapi pilih patarosan anu anjeun leres-leres hoyong terang jawaban na.

Kadang-kadang anjeun bakal kaget ku patarosan anu dipikaresep ku lalaki. Komo upami patarosan siga anu henteu dipikaresep ku anjeunna, panginten pantes dicobaan.

Patarosan anu intim, lucu atanapi pribadi? Ieu daptar lengkep 50 patarosan anu pangsaéna pikeun naroskeun hiji lalaki pikeun langkung kenal anjeunna sareng ngamimitian paguneman:

  1. Naon pilem karesep anjeun anu anjeun kantos tingali jutaan kali?
  2. Naon profesi anu anjeun hoyong lakukeun nalika anjeun murangkalih?
  3. Upami anjeun tiasa liburan di mana waé di dunya sareng artos sanés masalah, dimana anjeun angkat?
  4. Naon anu anjeun bakal lakukeun upami anjeun kéngingkeun lotre?
  5. Jenis katuangan siga kumaha anu anjeun resep?
  6. Naon jenis musik anu anjeun resep ngupingkeun?
  7. Naon anu anjeun lakukeun upami anjeun kéngingkeun sajuta dolar?
  8. Naha anjeun resep piaraan?
  9. Naon tugas impian anjeun?
  10. Naon hobi karesep anjeun?
  11. Naha anjeun resep ngumbara?
  12. Naha anjeun resep olahraga?
  13. Naha anjeun bogoh ka abdi sapertos réréncangan atanapi anu sanés?
  14. Naon tempat karesep anjeun pikeun dicium?
  15. Naon anu anjeun lakukeun upami kuring nyium anjeun?
  16. Kumaha anjeun ngajelaskeun ciuman sampurna anjeun?
  17. Naha anjeun langkung resep rangkulan atanapi ciuman?
  18. Naon anu paling mareuman anjeun?
  19. Kumaha saur anjeun nalika mimiti ningali kuring?
  20. Naon vidéo atanapi gif pikaresep anjeun pikeun seuri?
  21. Dimana tempat favorit anjeun pikeun nyandak atanapi kiriman?
  22. Lagu naon anu anjeun sering diputer?
  23. Naon kutipan karesep anjeun tina pilem?
  24. Naon lulucon karesep anjeun?
  25. Lagu mana anu ngagaduhan intro pangsaéna?
  26. Naon nami paling seksi sareng paling henteu seksi?
  27. Konspirasi rahasia naon anu anjeun badé mimitian?
  28. Naon halimunan anu anjeun pikahoyong ku jalma pikeun ditingali?
  29. Naon bau anu paling anéh anu anjeun kantos ngambeu?
  30. Naon nami Wi-Fi pangsaéna anu anjeun kantos tingali?
  31. Naha anjeun ayeuna gaduh cinta ka batur?
  32. Ngajelaskeun penampilan naksir anjeun?
  33. Naon kapribadianana?
  34. Naha aya hal anu anjeun bakal robih dina kahirupan anjeun?
  35. Saha anu anjeun benci sareng kunaon?
  36. Sabaraha jalma anu anjeun dicium?
  37. Naon anu paling ngarobah anjeun?
  38. Saha idola anjeun diantara selebriti?
  39. Naon kesan mimiti anjeun ka kuring?
  40. Naha anjeun resep pésta ageung atanapi langkung resep nyéépkeun waktos dina grup alit / nyalira?
  41. Naon hal anu paling anéh anu anjeun pikaresepeun?
  42. Naon saur kulawarga sareng réréncangan anjeun anu bakal nyarios ngeunaan kuring?
  43. Naha anjeun langkung resep anjing atanapi ucing?
  44. Caritakeun hal anu kuring henteu terang ngeunaan kahirupan anjeun?
  45. Naon anu ngajantenkeun anjeun unik?
  46. Iraha ciuman anjeun munggaran?
  47. Naon hiji hal anu anjeun hoyong pelajari atanapi anu anjeun pikahoyong langkung saé?
  48. Saha jalma istimewa dina kahirupan anjeun?
  49. Iraha terakhir anjeun ngabohong?
  50. Iraha terakhir anjeun ceurik?
  51. Naon anu anjeun paling sieun?
  52. Naon implengan pangageungna anjeun?
  53. Naon hal anu paling goréng anu anjeun kantos laksanakeun?
  54. Dupi anjeun ngagaduhan jimat?
  55. Naha anjeun kantos nipu ka batur?

Papanggihan: 127 Pangalusna Lucu, Asli jeung Éféktif Tinder Catchphrases

Naha anjeun ngagaduhan ide ngeunaan patarosan anu pangsaéna pikeun naroskeun ka lalaki anu anjeun resep? Naha anjeun terang cara anu paling saé pikeun ngamimitian paguneman sareng anu nembé tepang sareng hoyong langkung dikenal?

Baca: Top 25 Situs Kencan Pangsaéna di 2021 (Gratis sareng Bayaran) & Carita Insta: Situs Pangsaéna pikeun Nonton Carita Instagram Hiji Jalma Tanpa Aranjeunna Terang 

Upami kitu, urang bakal resep ngadangu ti anjeun. Mangga wartosan kami dina bongbolongan anjeun dina bagian koméntar ieu di handap. Urang bakal nambihan patarosan anu pangsaéna dina versi salajengna tina tulisan ieu. Kuring ogé ngajak anjeun mendakan daptar 200 Patarosan Pangsaéna anu anjeun pikaresep pikeun Babaturan sareng pasangan.

Tong hilap bagikeun tulisan na!

[Jumlah: 10 hartosna: 4.3]

Ditulis ku Aya G.

EYA gaduh pangalaman salaku palatih pribadi sareng guru di universitas. Anjeunna sumanget nyerat eusi anu sanés: tulisan, ulasan, lagu, nyerat kréatip

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

398 nunjuk
Upvote Downvote