in , , ,

puncakpuncak

Luhur: 21 Pakakas Alamat Email Pakai Gratis Pangsaéna (Surélék samentawis)

Alat alamat email anu tiasa dianggo ieu gratis sareng cukup intuitif, anu hartosna anjeun tiasa ngahasilkeun alamat email samentawis ngan ukur sababaraha klik sareng nyalametkeun diri anjeun tina repot nyortir spam. ??

Luhur: 21 Pakakas Alamat Email Pakai Gratis Pangsaéna (Surélék samentawis)
Luhur: 21 Pakakas Alamat Email Pakai Gratis Pangsaéna (Surélék samentawis)

Generator pangsaéna kanggo nyiptakeun alamat email anu tiasa dianggo dina 2021: Upami anjeun parantos nyéépkeun waktos dina internét, anjeun wawuh sareng prosés masihan alamat email anjeun pikeun ngadaptar pikeun akun atanapi aplikasi anyar, atanapi mésér hal, tapi tindakan anu sigana henteu bahaya ieu tiasa ngakibatkeun email spam anu teu dihoyongkeun, iklan anu ditargetkeun, sareng ngalaan akun pribadi anjeun ka kerentanan.

Sareng éta dimana a alamat email anu tiasa dianggo saé pisan. Jasa ieu ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun alamat email samentawis anu tiasa anjeun anggo tibatan alamat asli anjeun (ogé disebut email palsu atanapi alamat sampah). Kucara kieu, anjeun ulah ngadaptar pikeun kampanye spam mangtaun-taun, ogé pariwara sasaran sareng kabocoran data nalika aya serangan di situs éta.

Dina peringkat ieu, kami parantos ngadaptarkeun Pakakas Alamat Surélék Pangalusna Gratis Anu Nawiskeun Pikeun Nyiptakeun Alamat Email Samentawis Gratis. Taroskeun ka aranjeunna na tetep koropak anjeun bébas tina spam sareng promosi anu teu dihoyongkeun.

Naon email samentara sareng kunaon?

Kanggo kaseueuran urang, email mangrupikeun jahat anu diperyogikeun. Tangtosna, ngagaduhan alamat surélék penting, boh pikeun lebet kana akun dina wéb sareng pastikeun anjeun tiasa dihubungi ku kolega sareng dunungan. Tapi email tiasa ngareureuwas. Naha anjeun milah-milah mail sampah sareng sababaraha e-mail anu sanés hartosna anjeun unggal dinten, email langkung seueur dibebankeun tibatan kagumbiraan anu dianggo.

Kitu cenah, aya seueur skenario dimana anjeun panginten hoream nganggo alamat email pribadi anjeun. Ngeposkeun iklan penjualan, halaman wéb anu anjeun teu percanten, situs kencan anonim atanapi panginten kanggo nyiptakeun profil Facebook atanapi Twitter, mémang nganggo alamat email samentawis mangrupikeun jalan kaluar anu ideal.

Kumaha kuring kéngingkeun alamat email samentawis? Buka panyadia alamat email samentawis anu anjeun pilih. Milih alamat email anu tiasa dianggo tina pilihan. Anggo alamat email ieu pikeun ngadaptar pikeun tawaran atanapi jasa anjeun. Lalajo alamat email dina panyungsi anjeun sareng angkat ti dinya.
Kumaha kuring kéngingkeun alamat email samentawis? Buka panyadia alamat email samentawis anu anjeun pilih. Milih alamat email anu tiasa dianggo tina pilihan. Anggo alamat email ieu pikeun ngadaptar pikeun tawaran atanapi jasa anjeun. Lalajo alamat email dina panyungsi anjeun sareng angkat ti dinya.

Mémang, henteu disarankeun nganggo inpormasi aslina anjeun pikeun ngadaptar pikeun nganggo jasa ieu, sabab anjeun tiasa nampi seueur seratan anu teu dipiharep sareng anu teu dihoyongkeun. 

Dina kaayaan sapertos kitu, anjeun tiasa nganggo alamat email palsu pikeun ngadaptar. Pikeun nyiptakeun alamat email anu asli, anjeun panginten kedah sababaraha menit. Tapi, anjeun tiasa ngalakukeun alamat email palsu atanapi alamat email samentawis dina sababaraha detik.

Baca oge >> Kumaha kuring ngaksés kotak surat Yahoo kuring? Panggihan prosedur gancang jeung gampang pikeun cageur akun Yahoo Mail anjeun & Kumaha cara ngaksés kotak surat OVH anjeun sareng ngatur email anjeun kalayan gampang?

Luhur: Parangkat Pakakas Alamat Surat Panganggoan Gratis Terbaik

Dina bagian saencanna, kami ngajelaskeun kumaha carana ngaleungitkeun spam sareng surat sampah tina koropak anjeun nganggo jasa alamat email anu tiasa dianggo. Ayeuna urang daptar di jasa alamat email samentawis anu pangsaéna anu sayogi online. Anjeun tiasa milih jasa anu cocog pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun.

Kanggo panggunaan pribadi, kaseueuran jasa alamat email samentawis ieu nawiskeun alamat email anu tiasa dianggo atanapi alamat email palsu gratis pikeun kajelasan.

Catetan Editor: Punten entong nganggo jasa ieu kanggo ngabagi inpormasi pribadi sareng sénsitip. Kami henteu ngamajukeun kagiatan ilegal anu anjeun milari nganggo jasa email anu tiasa dianggo.

Ladenan surat samentawis di handap diklasifikasikeun numutkeun skor ULASAN anu diitung numutkeun kriteria ieu:

  • Gampang panggunaan
  • Antarbeungeut pangguna
  • Data kaamanan / pribadi
  • Datang / popularitas bulanan
  • Umur kotak surat
  • Kalayan / tanpa pendaptaran

Janten hayu urang parios daptar lengkep Alat Alamat Surat Panganggoan Gratis Terbaik di 2021:

  1. yopmail (9 / 10) : YOPmail nyaéta layanan olahtalatah online gratis anu bakal ngabantosan anjeun ngalawan spam sareng ngajaga nami anonim anjeun ku nyayogikeun anjeun alamat email samentawis. Alamat email anu tiasa dianggo, henteu dikenal sareng tiasa dianggo ulah aya anu masihan alamat email asli anjeun.
  2. TempMail (9 / 10) : Mangpaatkeun Temp Mail pikeun kaamanan online maksimal sareng email samentawis sareng anonim kami. Ucapkeun wilujeung ka spam sareng junk mail sareng jasa email tunggal kami. Saderhana, gancang sareng tanpa kawajiban - jieun email anu tiasa dianggo pribadi anjeun gratis.
  3. temp-mail (9 / 10) : Temp Mail mangrupikeun jasa mail samentawis gratis anu pangsaéna anu nyayogikeun alamat email anu teu dikenal, gratis sareng samentawis. situs nawiskeun jasa anu ngamungkinkeun pikeun nampi surat éléktronik dina alamat samentawis anu ngancurkeun diri saatos waktos anu ditangtoskeun.
  4. 10minemail (8.5 / 10) : 10minemail mangrupikeun jasa sanés dina daptar generator alamat email nganggo panghadéna anu ngamungkinkeun anjeun nampi email dina alamat samentawis anu ngarusak diri saatos 10 menit.
  5. emailing gila (8.5 / 10) : Mail Pakai, samentawis sareng tanpa pendaptaran. Crazymailing ngamungkinkeun anjeun ngadamel email anonim anu gancang sareng samentawis gratis.
  6. ThrowAwayMail (8.5 / 10) : Dina ThrowAwayMail, anjeun tiasa ngadamel alamat email anu tiasa dianggo gratis. ThroAwayMail sah 48 jam. Pikeun ngajantenkeun alamat permanén, anjeun kedah angkat ka halaman email sateuacan réngsé 48 jam.
  7. Nada (8 / 10) : Nada nyaéta layanan email anu tiasa dianggo tina panyipta AirMail. Ladénan e-mail samentawis ieu merenah pikeun ngadaptar pikeun jasa Internét. Nada nyayogikeun inbox samentawis permanén pikeun pangguna na.
  8. mohmal (8 / 10) : Ladénan olahtalatah samentawis anu nyayogikeun email anu tiasa dianggo sayogi ku sakali diklik, tiasa dianggo pikeun nampi email aktivasina, ngadamel akun, jst. Alamat email sampah sayogi salami 45 menit.
  9. Gerilyamail (7.5 / 10) : ngadamel alamat email anu tiasa dianggo atanapi alamat email palsu sareng Guerrillamail anu nawiskeun pangguna kamungkinan pikeun milih landihan sareng domain anu dipikahoyong. Fitur sanés anu ditawarkeun ku Gerilya Mail pikeun pangguna na nyaéta nyusun email.
  10. Emailondeck (7.5 / 10) : Istiméwa situs ieu nyaéta anjeun tiasa ngadamel email anu dipikahoyong. Email umum anu anjeun jieun bakal otomatis dihapus dina sababaraha jam. Pikeun kéngingkeun email permanén tina situs ieu, anjeun kedah mésér langgananana.
  11. TempMail (7 / 10) : Nyiptakeun alamat email samentawis gratis gratis kanggo ngajagi email anjeun tina spam sareng virus Lengkep anonim sareng aman nganggo temp-mail.io.
  12. CryptoGmail (7 / 10) : Crypto G Mail nyayogikeun alamat email samentawis anu gratis, aman sareng anonim, anu ngabantosan ngajaga kotak surat anjeun anu bersih sareng aman.
  13. Pakéan (6.5 / 10) : Pilihan tina: 1 jam, 1 dinten, 1 minggu, 1 bulan. NB: ati-ati, pesenna sering diidentifikasi salaku spam.
  14. TrashMail (6.5 / 10) : TrashMail saderhana sareng langsung pikeun nyiptakeun alamat email anu tiasa dianggo. Email anu anjeun tampi dina alamat email palsu anjeun diteraskeun ka alamat email pribadi anjeun atanapi ka alamat sanés anu anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa nyetél wates dina jumlah pesen anu ditampi sareng sabaraha dinten sateuacan alamat disposable lirén neraskeun pesen.
  15. Kotak surat (5.5 / 10)
  16. Tempo (5.5 / 10)
  17. Muellmail (5.5 / 10)
  18. Tapak Surat (5 / 10)
  19. Tempo (5 / 10)
  20. 10MinuteMail (5 / 10)
  21. e4 payun (5 / 10)
  22. Zemail (4.5 / 10)
  23. waktos (4.5 / 10)
  24. Email-palsu (4.5 / 10)

Baca ogé: Transfer Swiss - Alat Top Aman pikeun Mindahkeun Payil ageung & 10 Layanan Nomer Disposable Gratis pikeun nampi sms online

Alias: Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan alamat email anu tiasa dianggo

les alamat email samentawis anu luar biasa praktis sareng cara anu hadé pikeun ngamangpaatkeun sadaya manpaat Internét tanpa limbah anu disertakeun. Nanging, alamat ieu sanés swasta, teu ngagaduhan kaamanan anu sami anu ditawarkeun ku seueur panyadia jasa email tradisional, sareng seringna ngan ukur hiji sési.

Upami anjeun nganggo salah sahiji jasa ieu, anjeun tiasa perhatoskeun éta anjeun henteu kedah ngadaptar sareng sanés kata sandi pikeun ngakses kotak surat pakai anjeun. Nya, henteu ogé batur.

Ieu ngandung harti yén ngabagi inpormasi anu tiasa dikenal dina jasa olahtalatah ieu nempatkeun privasi anjeun dina résiko, janten ati-ati.

Baca: Browser anu gagah - Milarian panyungsi anu sadar kana privasi & Konverter MP3 MPXNUMX Gratis & Gancang

Alternatip anu gunana pikeun alamat email samentawis nyaéta landian. Anjeun tiasa anggo panyadia email biasa anjeun, Gmail, Outlook, Yahoo atanapi anu sanésna, sareng ngadamel alamat email anu unik sareng tiasa dianggo anu nyambung ka alamat utama anjeun. Ku cara kieu, anjeun tiasa nyaring surat sampah sareng ngajaga email janten pribadi.

Pikeun akun perusahaan:

  • Asup ka panyadia email anu anjeun pikaresep, kuring bakal nganggo Gmail pikeun conto ieu.
  • Buka halaman akun anjeun sareng pilih Akun. Émut yén upami anjeun nganggo Gmail, anjeun kedah lebet kana akun administrator alat anjeun.
  • Pencét kana inpormasi Pribadi teras kana Nami.
  • Anjeun kedahna ningali bagian Alias, klik Tambihkeun Alias. Tambihkeun kecap atanapi nami anu anjeun hoyong tampil sateuacan @ gmail.com.
  • Pencét Simpen Parobihan.

Pikeun rekening individu:

  1. kabuka Gmail dina komputer.
  2. Di belah katuhu luhur, klik Setélan setélan terus Tembongkeun sadaya sétting.
  3. Pencét kana tab Akun sareng impor ou rekening.
  4. Dina bagian "Kirim email salaku", pencét Tambihkeun alamat email anu sanés.
  5. Lebetkeun nami anjeun sareng alamat pangiriman anu anjeun badé anggo.
  6. Klik Léngkah salajengna terus Kirimkeun validasi.
  7. Pikeun rekening sakola atanapi damel, lebetkeun sérver SMTP (contona, smtp.gmail.com atanapi smtp.yourschool.edu), sareng nami pangguna sareng kecap akses anu ngamungkinkeun anjeun aksés kana akun éta.
  8. Klik Tambihkeun rekening.
  9. Asup kana akun anu anjeun tambahkeun.
  10. Buka pesen konfirmasi anu dikirim ku Gmail.
  11. Pencét kana tautan.
Ngadamel alamat email Gmail anu tiasa dianggo
Ngadamel alamat email Gmail anu tiasa dianggo

Pikeun gampang milah pesen anjeun, anjeun tiasa nambihan kategori saatos nami pangguna.

Salaku conto, pesen anu dikirim ka landian di handap ieu sadayana bakal ngahontal jeannedupont@gmail.com :

  • jeandupont+ sakola@ gmail.com
  • jeandupont+ catetan@ gmail.com
  • jeandupont+ penting.messages@ gmail.com

Baca: Hotmail: Naon eta? Olahtalatah, Login, Akun & Inpormasi (Outlook) & Top: Kompas Online Pangsaéna Henteu Diunduh (Gratis)

Nyiptakeun landian mangrupikeun jalan kaluar anu langkung permanén pikeun nyingkahan spam... Nyiptakeun sareng ngerjakeun landian ku sérpér tiasa nyandak sababaraha jam, tapi landihanana bakal sayogi permanén pas siap dianggo. Anjeun ogé tiasa nyiptakeun landian dina surat panyadia alamat sanés sapertos Surat SFR, Yahoo, Oranyeu, jst.

Ogé maca: Naon Situs Tarjamahan Online Pangsaéna? & Situs Download Buku Gratis Pangsaéna (PDF & EPub)

Janten tulisan kami réngsé, upami anjeun ngagaduhan jasa anu sanés tiasa nyarankeun anjeun tiasa nyerat ka kami dina bagian koméntar, sareng tong hilap bagikeun tulisan na!

Baca oge >> Kumaha cageur kecap akses Outlook gampang jeung gancang?

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Ulasan Éditor

Tim éditor ahli nyéépkeun waktos pikeun nalungtik produk, ngalaksanakeun tés praktis, ngawawancara ahli industri, marios ulasan konsumen, sareng nyerat sadaya hasil salaku kasimpulan anu kahartos sareng komprehensif.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

392 nunjuk
Upvote Downvote