in ,

Top: +99 Kaulinan Pindah Gratis sareng Dibayar Pangsaéna pikeun Unggal Rasa (Edisi 2024)

Wondering nu switch kaulinan m√©s√©r? atanapi naon bebas kaulinan pikeun ngundeur? Di dieu kami bagikeun ka anjeun rangking kaulinan Nintendo Switch pangsa√©na pikeun sagala kahayang anjeun ūüēĻÔłŹ

Kaulinan Pindah Gratis sareng Dibayar Pangsaéna pikeun Unggal Rasa - Naon Kaulinan Pindah Pangsaéna
Kaulinan Pindah Gratis sareng Dibayar Pangsaéna pikeun Unggal Rasa - Naon Kaulinan Pindah Pangsaéna

Ieu mangrupikeun peringkat kaulinan Switch pangsaéna anu aya dina eShop anu anjeun kedah ulin, tina kaulinan gratis, kaulinan anu dibayar pikeun kaulinan ko-op sareng ngalihkeun kaulinan ranjang, kami parantos kumpulkeun di dieu pilihan pamungkas pikeun sagala kahayang anjeun.

Taun gedé anu sanés bakal datang pikeun fans Switch, sabab sababaraha kaulinan Nintendo anu pikaresepeun ayeuna nuju dikembangkeun, kalebet The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. maén di dinya, sarta kalawan perpustakaan vast kaulinan hébat sapertos, nyokot ngan 25 tina pangalusna Pindah kaulinan geus kabuktian hésé.

Pilihan kami tina kaulinan Nintendo Switch pangsa√©na parantos dipilih ku tim pikeun kaunggulanana. √Čta henteu sadayana √©ksklusif pikeun Switch, tapi aranjeunna langkung sa√© dina konsol panganyarna Nintendo. Kami parantos nyobian ngadamel daptar ieu sabisa-bisa, ngarepkeun aya hal pikeun sadayana, naha anjeun kipas JRPG atanapi kipas Super Mario tegar. 

Kami ogé ngagaduhan anjeun katutupan pikeun masa depan, kalayan daptar sadaya kaulinan Switch anu bakal datang, ku kituna anjeun terang naon anu kedah ditambihkeun kana daptar kahoyong anjeun pikeun 2024.

Kaulinan Switch pangsaéna 2024/2025: Judul penting dina usum anyar

Kusabab ngaluncurkeun kaulinan Warna-TV di 1977, Nintendo parantos janten salah sahiji perusahaan kaulinan vid√©o anu paling suks√©s dina sajarah, dominasina salami opat puluh taun. Seueur kaulinan pid√©o anu paling iconic sepanjang waktos dikembangkeun sareng diterbitkeun ku Nintendo, sareng kaulinan ieu mangrupikeun precedent pikeun kaayaan industri kaulinan ayeuna sareng engke. 

Dinten, nurutkeun situs Metacritque, The Legend of Zelda: Breath of the Wild dianggap kaulinan Switch pangalusna sepanjang waktos.

Nyobian milarian kaulinan Nintendo Switch pangsa√©na anu parantos dileupaskeun? Aya seueur pilihan, sareng judul-judul √©nggal anu sa√© tetep kaluar unggal sababaraha bulan. Nintendo gaduh sadayana, naha anjeun milarian RPG dunya terbuka, kaulinan strategi, kaulinan balap, atanapi kaulinan co-op lokal pikeun dibagikeun sareng r√©r√©ncangan. 

Saha wa√© anu gaduh Switch terang Animal Crossing sareng Super Mario Odyssey, tapi aya seueur kaulinan anu sa√© pikeun konsol saluareun klasik h√©bat Nintendo. Kalayan kasuks√©san aya dukungan, sareng Switch sok ngagaduhan langkung seueur dukungan ti perusahaan san√©s tibatan Wii U saatos diluncurkeun. 

Digital Switch eShop pinuh ku kaulinan gratis sareng mayar anu dijual pikeun anjeun unduh, sareng rak Switch di kalolobaan toko gampang ngaleuwihan Wii U dina puncakna. Upami anjeun peryogi bantosan milarian jalan, hayu urang langsungkeun anjeun ka crème de la crème. Ieu mangrupikeun 30 kaulinan penting anu anjeun peryogikeun dina Nintendo Switch.

Naon Kaulinan Pangsaéna dina Switch - Top 50 Kaulinan Pangsaéna Sadia dina Switch
Naon Kaulinan Pangsaéna dina Switch - Top 50 Kaulinan Pangsaéna Sadia dina Switch

Puncak Taun 2024 (Diropéa)

2024 parantos ngamimitian sareng Pokémon Legenda: Arceus, sareng sésana taun ogé parantos janten rada pikaresepeun. Kirby sareng Land Poho, Perang sateuacanna, Splatoon 3, Xenoblade Chronicles 3, Pokemon Scarlet sareng Violet, sareng sekuel Breath of the Wild sadayana direncanakeun sateuacan akhir taun. Sareng éta sanés sadayana anu direncanakeun salaku éksklusif! Kami moal reuwas upami sababaraha judul anu kasebat gabung dina jajaran kaulinan Nintendo Switch pangalusna 2024.

  1. The Legend of Zelda: Napas tina Wild - Angsuran pangénggalna dina waralaba fantasi anu dihormati Nintendo, anu nganut sajarahna sorangan saseringna naékkeunana.
  2. Super Juhari Odyssey - Petualangan 3D anu pangageungna Mario, anu nyandak anjeunna ka sadaya penjuru dunya pikeun petualangan bertema topi. 
  3. Pameuntasan Sato: cakrawala Anyar - Kaulinan Animal Crossing munggaran dina Switch, sareng Tom Nook nyandak anjeun ka pulo anu sepi pikeun ngawangun kahirupan énggal di dinya.
  4. Metroid sieun - Henteu unggal dinten, atanapi bahkan unggal taun, urang nampi kaulinan Metroid √©nggal, janten urang kedah ngahargaan Metroid Dread pikeun unicorn anu aya. 
  5. Mario Kart 8 DELUXE - Versi pangsaéna tina artos Mario Kart 8 tiasa ngagaleuh dina Switch di 2024.
  6. Pokémon Legenda: Arceus - Bayangkeun Breath of the Wild meuntas sareng Pokémon sareng éta lumayan, Pokémon Legenda Arceus. Ieu mangrupikeun kaulinan Pokémon dunya terbuka anu munggaran anu nyumponan ekspektasi seueur fans.
  7. Lambang seuneu: Tilu Imah - Angsuran pang√©nggalna dina s√©ri Fire Emblem, dimana anjeun kedah ngadidik murid tina salah sahiji tina tilu imah bergengsi, tina diajarna pikeun perang taktis dumasar kana hiji buana di ambang perang. 
  8. Celeste - Platformer anu sa√© kalayan pesen anu penting, Celeste langsung aya dina Nintendo Switch. 
  9. Super Smash naros pamungkas - Angsuran panganyarna dina s√©ri Super Smash Bros - sareng anu munggaran dina Switch - gaduh langkung seueur karakter sareng tingkatan ti kantos. 
  10. Cuphead - Studio MDHR's Cuphead mangrupikeun ode anu mulya pikeun anime klasik sareng run-and-gun anu saé. Cuphead mimitina dileupaskeun dina Xbox One sareng PC sateuacan dialihkeun ka Nintendo Switch.
  11. Katerangan ngeunaan Zelda: Link urang Awakening - The best of Zelda sakola heubeul, reimagined pikeun Nintendo Pindah.  
  12. Paper Mario: Raja Origami - Paper Mario balik deui sareng éntri séri kahijina dina Switch, sareng éta mangrupikeun kaulinan anu saé.
  13. Splatoon 2 - A sequel nu brings leuwih multiplayer tinta-splatter madness ti Wii U-ekslusif aslina tur leuwih Splatfests teuing.
  14. Ngabeungitkeun ‚Äď Hiji kaulinan unpacking buleud tur pindah kana runtuyan imah anyar jeung apartemen teu disada kawas kaulinan taun, tapi √©ta. 
  15. Sél paéh - Sél Paéh mangrupikeun gabungan tina roguelikes sareng metroidvanias, sareng hasilna mangrupikeun kaulinan anu sigana bakal dianggap salah sahiji anu pangsaéna dina duanana genre pikeun sababaraha taun ka hareup.
  16. Mario + Rabbids Ageung Battle - Upami anjeun nyampur Super Mario sareng XCOM, dasarna anjeun k√©ngingkeun Mario + Rabbids Kingdom Battle, hibrida strategi an√©h kalayan seueur pesona. 
  17. Stardew Valley - Simulator pertanian seni piksel anu pikaresepeun anu ngarebut haté éditor urang.
  18. Disko Elysium: The Final Cut - Salah sahiji kaulinan peran-peran modern anu pangsaéna sareng paling inventif, Disco Elysium, lumayan saé dina Nintendo Switch.
  19. Octopath traveler - RPG Jepang dumasar péngkolan modéren anu diideuan ku grafik sakola kuno.
  20. Minecraft - Dunya kabuka kreatif anu √©ndah, kotak pasir blok dimana anjeun tiasa ngawangun, ngancurkeun sareng tambang naon wa√© anu anjeun pikahoyong. 
  21. Super Mario 3D World + Amukan Bowser - Dina pamadegan hina kuring, Super Mario 3D Dunya meureun kaulinan pangalusna pikeun barudak ngora kungsi dijieun. Utamana upami anjeun kolot anu hoyong ulin sareng aranjeunna. Ieu basajan, teu perlu maca.
  22. Dunya OlliOlli - S√©ri OlliOlli parantos sa√© mangtaun-taun, tapi OlliOlli World mangrupikeun bentuk ahirna. 
  23. Ngétan - Eastward mangrupikeun éksklusif anu luar biasa pikeun konsol Nintendo Switch (ogé dina PC), éta mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun pisan anu kedah diperhatoskeun.
  24. Ksatria usik - Hollow Knight panginten mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu pangsaéna dina Nintendo Switch. Ieu mangrupikeun platformer anu dirancang kalayan saé dina tradisi Super Metroid.
  25. Ketuhanan: Dosa Asli 2 √Čdisi Definitif ‚Äď Divinity Original Sin 2 mangrupa salah sahiji bets pangalusna anjeun. √Čta ageung sareng gagah sareng ngatur nganteurkeun kejutan sareng lapisan √©nggal bahkan saatos puluhan jam ma√©n.
  26. Kadés - Hades, roguelike isometric ti Supergiant Games, kaluar ti mana waé di 2020 sareng ayeuna janten pesaing anu kuat pikeun Game of the Year.
  27. Kirby jeung Dunya Poho - Kirby and the Forgotten World mangrupikeun platform video game tilu diménsi anu dirilis dina Maret 2022. Demo gratis ngeunaan Kirby and the Forgotten World sayogi di Nintendo eShop.
  28. Ngétan - Naha anjeun resep kaulinan sapertos Zelda: Link ka Baheula sareng Bumi? Muhun kantenan. Anjeun sawawa lumrah jeung rasa alus.
  29. Naga Quest 11 S: Echoes tina Jaman Hese dihartikeun - Waralaba Naga Quest Square Enix parantos lami tetep leres dina akarna, sareng Dragon Quest 11 nyandak identitas JRPG tradisional na.
  30. Carita Golf - Dipangaruhan ku kaulinan olah raga Mario anu disemprot RPG Camelot, Golf Story mangrupikeun kaulinan peran anu pikaresepeun anu sampurna pikeun Nintendo Switch.
  31. Kana breach nu - Into the Breach from Subset Games mangrupikeun kaulinan tina genre anu jarang teu sapertos anu san√©s. 
  32. Monster Hunter Naék - Séri Monster Hunter gaduh sajarah anu panjang dina platform Nintendo salami ampir dasawarsa, sareng nalika Monster Hunter World henteu kaluar dina Switch, Capcom ngabenerkeun éta kalayan Monster Hunter Rise anu saé.
  33. Snap Pokémon anyar - Dileupaskeun langkung ti 20 taun saatos kaulinan Nintendo 64 asli, New Pokemon Snap pinuh ku pesona.
  34. Pangaruh Tetris: Nyambung - Tetris sareng Nintendo Switch mangrupikeun pertandingan anu sampurna, janten henteu heran yén vérsi pangsaéna tina kaulinan teka-teki klasik ieu kalebet kana daptar ieu.
  35. FIFA 22 - Sadia ti saprak 1 Oktober 2021, lisénsi EA FIFA 22 teu diragukeun mangrupikeun kaulinan maén bal pangsaéna dina sadaya konsol kaulinan.

Puncak taun 2021

Fortnite ngabuktikeun yén éta masih kakuatan anu kedah diperhatoskeun nalika éta junun naék papan pamimpin. Ngeunaan éta kaulinan switch pangalusna 2021, urang manggihan Animal Crossing di tempat kadua, Pokemon Unite di tempat ka-12 jeung Super Mario 3D World + Bowser's Fury di tempat ka-20.

  1. Fortnite
  2. Pameuntasan Sato: cakrawala Anyar
  3. Minecraft
  4. Pokémon Pedang
  5. Pokémon Shield
  6. Zelda: Napas tina Wild
  7. Mario Kart 8 DELUXE
  8. Liga Rocket
  9. Super Smash naros pamungkas
  10. Super Juhari Odyssey
  11. FIFA 21 √Čdisi Warisan
  12. Ngahijina Pokémon
  13. Monster Hunter Naék
  14. Anyar Super Juhari naros U DELUXE
  15. Juhari Partéi Super
  16. Pokémon: Hayu, Pikachu
  17. Pokémon: Hayu urang indit, Eevee
  18. Splatoon 2
  19. FIFA 20 √Čdisi Warisan
  20. Super Mario 3D World + Amukan Bowser
  21. Super Juhari ker 2
  22. Luigi urang Mansion 3

Kaulinan Nintendo Switch Gratis Pangalusna di 2024

Sanaos Nintendo Switch mangrupikeun anu paling murah tina konsol kaulinan generasi ayeuna, éta tetep saé terang yén anjeun henteu kedah mésér kaulinan kalayan harga pinuh pikeun nyandak éta. Kitu ogé, lamun geus boga hiji, aya loba cara mayar nanaon atanapi mayar sakedik pikeun ngaksés sababaraha kaulinan Switch pangsaéna.

Upami anjeun hoyong aranjeunna pangalusna bebas kaulinan on Nintendo switch, anjeun ngagaduhan tilu pilihan ieu:

  • bebas kaulinan tina Nintendo eShop
  • Nintendo eShop Demo
  • Kaanggotaan Nintendo Switch Online

Salaku rumor ngeunaan 4K-sanggup Nintendo Pindah Pro anyar terus swirl, sarta eta diperkirakeun coincide jeung sékrési Breath of the Wild 2, pariksa kaluar pangalusna bebas kaulinan dina Nintendo Pindah.

Kaulinan bébas-pikeun-muter pangsaéna ti Nintendo eShop

  1. Apex Legenda
  2. Liga Rocket
  3. Fortnite
  4. Pokémon Kafé Campur
  5. Pokémon Quest
  6. Pac-Man 99
  7. Warna Zen
  8. Aspal 9: Legenda
  9. Fallout panyumputan
  10. Super Juhari 35
  11. Tetris 99
  12. Clara Kirari Super
  13. Brawlhalla
  14. Warframe
  15. Sarena tina kawani
  16. Pinball fx3
  17. Dauntless

Kaulinan NES Gratis Terbaik Online dina Nintendo Switch

Sapertos sistem PlayStation sareng Xbox masing-masing, hiji kedah mayar langganan online pikeun maénkeun multiplayer dina Nintendo Switch. Disebut "Nintendo Switch Online", ladenan langganan multiplier ogé kalebet aksés kana daptar kaulinan anu tiasa diunduh gratis dina Nintendo Entertainment System (NES) sareng Super Nintendo Entertainment System (SNES).

  1. Naga Ganda
  2. kalde Kong
  3. The Legend of Zelda
  4. Super Juhari naros 3
  5. Yoshi
  6. Metroid
  7. Adventure Kirby
  8. Punch-Out !! Mintonkeun Mr. Dream
  9. nak Icarus
  10. Lahan clu
  11. Man Prehistorik
  12. Super Ténis
  13. Super Mario Kart
  14. Lahan Impian Kirby 3
  15. Katerangan Zelda: Hiji Patalina kana Baheula
  16. super Metroid
  17. Star Fox
  18. F-NOL
  19. Super Punch-Out !!
  20. Donkey Kong Nagara

Peringkat kaulinan Nintendo Switch Lite pangsaéna

Hoyong terang mana kaulinan Nintendo Switch Lite anu pangsa√©na? Kami di dieu pikeun masihan anjeun pendapat ahli sareng nawiskeun anjeun sababaraha pilihan anu bakal cocog sareng versi portabel dasar Nintendo Switch. 

Sanaos Lite sanés pilihan pangheulana seueur jalma, khususna ayeuna éta versi OLED geus sadia, éta konsol leutik sanggup ngajalankeun ampir kabéh kaulinan Switch; hijina iwal sababaraha kaulinan anu ngan dianggo dina mode TV. Kitu cenah, sababaraha kaulinan anu tiasa dianggo dina layar TV ageung kaleungitan sababaraha dampak dina layar leutik Switch Lite. Janten pikeun nyalametkeun anjeun kuciwa, kami parantos mastikeun yén sadaya kaulinan anu didaptarkeun di dieu katingali saé dina layar leutik sapertos dina TV opat puluh dalapan inci.

  1. The Legend of Zelda: Napas tina Wild - Kaulinan Nintendo Switch pangsaéna tiasa dianggo ogé dina Lite.
  2. Pameuntasan Sato: cakrawala Anyar - Kaulinan Nintendo Switch Lite pangsaéna pikeun kasenangan kasual.
  3. Pokémon Legenda: Arceus - Kaulinan Nintendo Switch Lite pangsaéna pikeun kolektor mahluk.
  4. Stardew Valley - Simulator pertanian anu seger sareng nikmat, pikeun Switch Lite.
  5. Apex Legenda - PUBG ngamimitian perang royale craze, sareng Fortnite nyandak popularitas genre ka jangkung anyar, tapi Apex Legenda tiasa janten anu pangsaéna tina kebat nalika datang ka midangkeun atah.
  6. akidah tukang bunuh : Koléksi Rebel - Bandéra Hideung mangrupikeun kaulinan anu saé, anu pusatna pangalaman dunya terbuka dina balayar sagara luhur.
  7. Pokémon Brilliant Inten / Mutiara bersinar - Kaulinan Nintendo Switch Lite pangsaéna pikeun peminat Pokémon klasik.
  8. Tukang getih - Bloodroots mangrupikeun kaulinan pembunuhan anu gancang-gancang, top-down anu jelas turun tina Hotline Miami. 
  9. Metroid Dread - Kaulinan Nintendo Switch Lite pikeun pamaén anu resep tangtangan.
  10. Superstars Partéi Mario - Masih teu aya pésta sapertos Partéi Mario.
  11. BioShock: Koléksi - BioShock The Collection ngahijikeun tilu pamaén tunggal anu gaduh pangaruh sareng muatan politis dina generasi terakhir.
  12. Celeste - Hiji kaulinan platform sampurna nu pernah ceases a dikaitkeun.
  13. Super Mario Maker 2 - Kaulinan 2D Mario klasik kalayan kréatipitas tambahan.
  14. Kumpulan legendaris Borderlands - Sateuacan Takdir, Borderlands ngagaduhan ide asli pikeun ngagabungkeun panémbak jalma kahiji sareng mékanika maén peran jarak jauh tina kaulinan Diablo-esque.
  15. Koléksi Castlevania sateuacanna - Koléksi Castlevania Advance ngahimpun sababaraha kaulinan tina saga franchise moro vampir dina konsol portabel.
  16. Bulletstorm: Adipati Pindah Edition - Dunya mangrupikeun kanvas pembantaian, sareng kanvas anu éndah dina éta.
  17. Telepon Juarez: Gunslinger - Upami anjeun hoyong anu jujur ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äčkoboi anu teu kaduhung anu sakedik kirang pikaboseneun tibatan Red Dead Redemption 2, ieu Telepon Juarez: Gunslinger. 

Pangalusna Switch Multiplayer, Lokal Co-op & 4 Pamaén Kaulinan

Nyobian sadaya kaulinan multiplayer Nintendo Switch pangsaéna tiasa nempatkeun anjeun dina seueur kaayaan anu béda. Anjeun meureun dina wanda pikeun maénkeun kaulinan multiplayer online dimana anjeun tiasa pamer kaahlian anjeun ngalawan pamaén di sakuliah dunya. Naha éta kaulinan ko-op lokal atanapi kanggo grup, ieu mangrupikeun kaulinan switch multiplier pangsaéna.

  1. Super Smash naros pamungkas - Super Smash Bros. Ultimate mangrupikeun puncak waralaba tarung Nintendo, kalayan 74 karakter sareng 100 tahapan anu ngamungkinkeun anjeun sareng réréncangan anjeun nyiptakeun tawuran kacau tina impian anjeun.
  2. Koleksi Abadi Diablo III - Salah sahiji kaulinan aksi-RPG anu paling legendaris generasi ieu langkung seueur di bumi ti kantos di Nintendo Switch.
  3. Capcom Beat 'Em Up kebat - Upami anjeun sareng réréncangan anjeun gaduh kenangan anu pikaresepeun dina dinten-ayeuna ngancurkeun gerombolan jalma jahat di arcade lokal anjeun, Capcom Beat 'Em Up Bundle kedah-kudu.
  4. Mario Kart 8 DELUXE - Mario Kart 8 Deluxe mangrupikeun cicilan pangbadagna dina séri dugi ka ayeuna, kalayan seueur karakter, lagu dinamis sareng kendaraan anu tiasa disaluyukeun.
  5. Asak teuing! Kabéh Anjeun Bisa Dahar - Overcooked, salah sahiji kaulinan multiplayer lokal anu pang populerna di sadaya platform, nyaéta simulator masak ko-op dimana anjeun sareng dugi ka tilu réréncangan damel frantically nyiapkeun tuangeun di dapur anu sibuk.
  6. panangan - Anjeun bakal peryogi dua sét Joy-Cons pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti Arms, kaulinan tarung quirky nu incorporates kadali gerak.
  7. Mario t√©nis Aces - Upami anjeun resep cara Nintendo nawiskeun kaulinan t√©nis na, anjeun bakal resep Mario Tennis Aces. 
  8. Liga Rocket - Tilu kecap: ma√©n bal sareng mobil. The Switch ma√©nkeun host kana salah sahiji kaulinan multiplayer anu paling gila dina kaulinan, anu ningali dua tim mobil ngadorong bal anu ageung pikeun tujuan masing-masing. 
  9. Juhari Part√©i Super - Henteu aya konsol Nintendo tanpa Part√©i Mario, sareng Part√©i Super Mario mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu pangsa√©na dina s√©ri multiplayer anu ngancurkeun silaturahim. 
  10. Pecinta dina Spacetime Bahaya - Pecinta dina Spacetime Dangerous, salah sahiji kaulinan ko-op pangsa√©na, nya√©ta penembak rohangan 2D anu √©ndah sareng pikaresepeun dimana komunikasi mangrupikeun konci. 

Tempo ogé: Top +99 Kaulinan PC Crossplay PS4 pangsaéna pikeun maén sareng réréncangan anjeun

Kaulinan pangalusna pikeun maénkeun kalayan kulawarga atawa babaturan

Nintendo's Switch mangrupikeun konsol anu sampurna pikeun kaulinan multiplayer co-op sareng éta pasti janten hit dina pésta, tapi upami anjeun hoyong maén sareng murangkalih sareng nini-nini anjeun, sesah milarian kaulinan anu saé pisan pikeun sadayana. Urang terang tina pangalaman yén kasaimbangan hipu antara kapentingan anak jeung Hormat mindeng di expense of Hormat. Janten, hayu urang tingali, dina henteu aya urutan khusus, dina kaulinan kulawarga pangalusna dina Nintendo switch.

  • Badag Brain Akademi: Brain vs Brain
  • Mario Kart 8 DELUXE
  • Dapur teuing! Sadayana Anu Tiasa Dahar
  • WarioWare: Meunangkeun Ieu Babarengan
  • Kaulinan Clubhouse: 51 Palasik sadunya
  • Luigi urang Mansion 3
  • Pikmin 3 DELUXE
  • Yoshi urang Crafted Dunya
  • 1-2-Pindah
  • Super Juhari ker 2
  • Ngan Tari 2022
  • Golf Golf: Super Rush
  • Pahlawan LEGO Marvel Super
  • Puyo Puyo Tetris
  • Pameuntasan Sato: cakrawala Anyar
  • Mario t√©nis Aces
  • Marvel Ultimate Alliance 3: Orde Hideung
  • gancang RMX
  • Snipperclips
  • Kirby Star Sekutu
  • NBA 2K
  • Pupusna kuadrat

Kaulinan Nintendo Murah Anjeun Kudu Coba

Upami anjeun gaduh Nintendo Switch, anjeun kedah ngahutang ka diri anjeun pikeun mésér judul unggulan sapertos Super Mario Odyssey sareng Zelda: Breath of the Wild. Tapi saluareun éta kaulinan, anjeun teu kedah megatkeun bank pikeun tetep maén dina lebet nu. eShop online Switch pinuh ku kaulinan anu saé, sareng seueur di antarana tiasa dipiboga ku harga anu lumayan.

  • Sonic Mania ($20)
  • Liga Rok√©t ($20)
  • Downwell ($3)
  • Cuphead ($20)
  • Okami HD ($20)
  • Stardew Valley ($15)
  • Leumpang Singkat ($7)
  • Kana Pelanggaran ($15)
  • Pac-Man Championship Edition 2 PLUS ($20)
  • Ori sareng Leuweung Buta ($20)
  • Carita Golf ($ 15)
  • Jempol ($20)
  • Dicey Dungeons ($15)
  • Yoku's Island Express ($20)
  • Everhood ($15)
  • JAUH: Lone Sails ($15)
  • Mini Metro ($10)
  • Limbo ($10)
  • Sirkular Bawah Permukaan ($6)
  • kulawu ($17)
  • Just Shapes & Beats ($20)
  • Tetris 99 (Gratis)
  • Fortnite (Gratis)

Kaulinan Switch Top pikeun murangkalih umur 10 taun

Kaulinan Nintendo Switch pangsa√©na pikeun murangkalih henteu ngan ukur pikaresepeun, tapi og√© gampang kahartos sareng cocog sareng umur. Barudak umur tilu nyokot joysticks sarta penc√©t tombol. Rating kaulinan mantuan kolotna milih eusi pangalusna pikeun kaamanan barudak maran√©hanana bari ma√©n. ratings umur anu dumasar kana elemen hadir dina software kaulinan sarta ditingali dina bungkusan na. 

Janten upami anjeun indung reueus anu gaduh Switch énggal milarian kaulinan anu pangsaéna pikeun murangkalih, kami parantos katutupan. Tina remake Pokémon klasik ka kaulinan teka-teki Big Brain Academy, ieu mangrupikeun sababaraha kaulinan Switch pangsaéna pikeun murangkalih umur 10 taun.

  • Pok√©mon sarwa Inten
  • Super Juhari Odyssey
  • The Legend of Zelda: Link urang Awakening
  • Babaturan kuring Peppa Babi
  • Pameuntasan Sato: cakrawala Anyar
  • Lego DC Super Villains
  • Cafe Naga Leutik
  • Mario Kart DELUXE 8
  • Leungiteun sphear
  • Super Mario Bros. DELUXE U
  • Scribblenauts mega
  • Lego: The Incredibles
  • Akademi Otak Badag: Otak vs Otak
  • mobil 3: disetir meunang
  • Scribblenauts
  • Yoku Island Island Express
  • Kirby: Star Sekutu
  • Ucing Quest
  • Paper Mario: Raja Origami
  • Atelier Lydie & Suelle: Alk√©mis sareng Lukisan Misterius

Ganti kaulinan 2022 sareng tanggal sékrési

Konsol Nintendo (geus) asup ka taun kalima na. Sadia ti saprak Maret 2017, kami ngagaduhan hak kana dua vérsi mesin kalayan modél Lite dina 2019 sareng Switch OLED dina 2021.

Pikeun tiasa milarian jalan-jalan sareng khususna antisipasi pameseran anjeun, ieu mangrupikeun daptar kaulinan utama anu direncanakeun pikeun Nintendo Switch dina sababaraha bulan anu bakal datang sareng khususna tanggal sékrési ieu.

  • [Maret 04] Triangle Strat√©gi - Pindah
  • [10 Maret] Chocobo GP - Switch
  • [25 Maret] Kirby: Sareng Dunya Hilap - Switch
  • [Mars] Marvel Midnight Suns - Switch
  • [Maret] WWE 2K22 - Pindah
  • [7 April] Chrono Cross Remaster - Switch
  • [8 April] Maju Wars 1 + 2 - Switch
  • [20 April] Star Wars The Force Unleashed - Switch
  • [29 April] Pindah Olahraga - Pindah
  • [19 Mei] Vampir The Masquerade Blood Hunt - Switch
  • [Juni 10] Mario Strikers Battle League Soccer - Switch
  • [24 Juni] Pahlawan Lambang Seuneu - Tilu Harepan - Switch
  • [8 Juli] Klonoa 1 + 2 - Pindah
  • [22 Juli] Hirup A Live Remake - Switch
  • [22 September] Test Drive Unlimited Solar Crown - Pindah
  • [S√©pt√©mber 2022] Xenoblade Babad 3 - Switch
  • [2022] Bayonetta 3 - Pindah
  • [2022] Bahaya nyetir 2 - Switch
  • [2022] Disney Speedstorm - Switch
  • [2022] FIFA 23 Penting - Pindah
  • [2022] Gusti tina Cingcin: Gollum - Switch
  • [2022] LEGO Star Wars: Skywalker Saga - Switch
  • [2022] Mario + Rabbids Sparks of Hope - Switch
  • [2022] Monster Hunter Rise: Sunbreak (DLC) - Switch
  • [2022] MultiVersus - Pindah
  • [2022] No Man's Sky - Switch
  • [2022] Portal Kubik Kol√©ksi - Pindah
  • [2022] SD Gundam Perjuangan
  • [2022] Sniper Elite 5 - Pindah
  • [2022] Sonic Frontiers - Switch
  • [2022] Splatoon 3 - Pindah
  • [2022] Protokol Castillo - Switch
  • [2022] Katerangan Zelda: Napas Liar 2 - Pindah
  • [2022] Kampus Dua Titik - Pindah
  • [NC] Mario Kart 9 - Pindah

Baca ogé: Maén pikeun Earn - Top 10 Kaulinan Pangalusna pikeun Earn NFTs

Tungtungna, tong hilap ngabagi tulisan dina Facebook sareng Twitter!

[Jumlah: 55 hartosna: 4.9]

Ditulis ku Ulasan √Čditor

Tim éditor ahli nyéépkeun waktos pikeun nalungtik produk, ngalaksanakeun tés praktis, ngawawancara ahli industri, marios ulasan konsumen, sareng nyerat sadaya hasil salaku kasimpulan anu kahartos sareng komprehensif.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

296 nunjuk
Upvote Downvote