in ,

Daptar: 10 Batré Rokok Éléktronik Pangsaéna dina taun 2020 (Kakuatan & Harga)

Daptar: 10 Batré Rokok Éléktronik Pangsaéna dina taun 2020 (Kakuatan & Harga)
Daptar: 10 Batré Rokok Éléktronik Pangsaéna dina taun 2020 (Kakuatan & Harga)

Batré roko éléktronik pangsaéna: Anjeun pasti gaduh carita anu pikareueuseun ngeunaan aki-aki e-roko anu ngabeledug dina pesawat, beus, sareng bahkan dina sungut haseup.

Kasus-kasus ieu nyababkeun Administrasi Penerbangan Federal pikeun nyaram e-cigars dina koper anu dipariksa sareng masihan pembela anti uap bahan bakar pikeun perjalananna.

Sanaos anjeun tiasa mendakan ratusan judul berita pikasieuneun online, kaseueuran ngalaporkeun kajadian ieu henteu ngabédakeun antara jinis batré e-roko anu béda.

Upami anjeun milari batré anu pangsaéna pikeun rokok éléktronik anjeun dina taun 2020 éta kuat, aman sareng harga anu saé, pituduh ieu bakal ngabantosan anjeun nyandak pilihan anu henteu leres-leres ngebrehkeun pipikiran.

Pitunjuk: 10 Batré Rokok Éléktronik Pangsaéna dina taun 2020 (Kakuatan & Harga)

Mimiti, pameseran aki e-rokok sigana gampang dibéré rupa-rupa modél dina pasaran, tapi ieu sanés masalahna sabab diperyogikeun tumut kana sababaraha fitur anu teu katingali.

Pitunjuk pikeun aki-aki rokok éléktronik anu pangsaéna dina taun 2020
Pitunjuk pikeun aki-aki rokok éléktronik anu pangsaéna dina taun 2020

Sateuacan daptar batré pangsaéna pikeun 2020, urang ngajak anjeun diajar bédana antara jinis aki anu sayogi di pasar.

Jinis batré pikeun cerutu éléktronik (batré rechargeable)

Aya seueur ukuran anu sayogi (kalebet 21700, 18350, 22650 sareng seueur deui anu sanés), tapi 18650 aki-aki (sapertos Extreme Vaping 18650) anu paling seueur dianggo dina alat uap.

Penjual ngagaduhan seueur pilihan, tapi kaseueuran e-cigs tiasa dibagi janten dua kategori anu lega:

Batré cig-kawas

les "Cig-a-likes" anu e-cigs didesain janten siga rokok bako. Aranjeunna condong leutik sareng silinder, sareng seueur tukang ngarokok resep aranjeunna sabab paling mirip niru pangalaman bako. Sadaya produk White Cloud aya dina katégori "cig-a-likes".

Batré cig-kawas
Conto aki-aki siga Cig

Ampir sadayana cig-a-likes komérsial gaduh fitur kaamanan internal anu nyegah batréna tina panas teuing. Nalika mésér e-cig munggaran anjeun, talungtik mérek sateuacan nyandak kaputusan pikeun mastikeun yén henteu aya masalah batréna anu dilaporkeun. Salami anjeun ngagaleuh ti anu ngajual anu kawéntar sareng nuturkeun sadaya pitunjuk dina bungkusan, anjeun kedah aman.

Batré mods pikeun roko éléktronik

Mod mangrupikeun singkatan pikeun modifikasi. les Mods e-cig nyaéta alat khusus anu diwangun pikeun cocog pisan preferensi unggal vaper. Sedengkeun mods masihan anjeun langkung kendali kana pangalaman vaping anjeun, alat-alat ieu umumna henteu ngagaduhan fitur kaamanan anu dipendakan dina cig-a-likes komérsial. Iraha anjeun ngadangu ledakan e-cig atanapi seuneu, mod ampir sok janten palaku.

Batré mods pikeun roko éléktronik
Batré mods pikeun roko éléktronik

Batré mod biasana ukuranana ageung sareng bentukna kotak. Seueur vaporizer resep ngadamel e-cigs nyalira, tapi anjeun kedah gaduh pamahaman anu hadé ngeunaan fisika vaporizers pikeun ngawangun alat anu aman dianggo.

Dina Méi 2018, saurang lalaki di Florida mendakan maot saatos batréna e-cig mod ngabeledug dina beungeutna. Seueur jalmi nganggo mods aman unggal dinten, tapi tong lebet kana dunya moding cyber cig kecuali anjeun leres-leres terang naon anu anjeun laksanakeun.

Kumaha carana nyingkahan overheating batré roko éléktronik?

ieu aya sababaraha tip saderhana pikeun ngajaga batré cerutu éléktronik anjeun tiis sareng aman :

  • Simpen accu henteu kapake dina kasus plastik
  • Anggo ukur carjer anu pas
  • Baca sadaya pitunjuk kaamanan anu disertakeun sareng alat anjeun
  • Entong nyiksa setélan suhu alat anjeun

Babandingan aki rokok éléktronik anu pangsaéna dina taun 2020

Kakuatan, kualitas, kaamanan sareng harga: ieu mangrupikeun poin penting anu kedah diperhatoskeun nalika ngabandingkeun sareng milih aki-aki rokok éléktronik anu pangsaéna di 2020.

loba aki rokok éléktronik ayeuna aya di pasar. Pikeun ngabimbing anjeun dina pilihan anjeun, ieu mangrupikeun tinjauan Harita des 10 batre top di 2020 sareng ciri-cirina:

9,70 €
aya sasayogian
4 énggal ti € 7,64
ti 16 Juni 2020 jam 2:53
Amazon.com
8,99 €
aya sasayogian
2 énggal ti € 3,99
ti 16 Juni 2020 jam 2:53
Amazon.com
29,89 €
aya sasayogian
6 énggal ti € 29,89
ti 16 Juni 2020 jam 2:53
Amazon.com
29,90 €
aya sasayogian
3 énggal ti € 29,90
ti 16 Juni 2020 jam 2:53
Amazon.com
16,99 €
aya sasayogian
ti 16 Juni 2020 jam 2:53
Amazon.com
27,90 €
aya sasayogian
ti 16 Juni 2020 jam 2:53
Amazon.com
15,99 €
aya sasayogian
2 énggal ti € 12,50
ti 16 Juni 2020 jam 2:53
Amazon.com
Terakhir diénggalan tanggal 16 Juni 2020 2:49 enjing

Kacindekan: Meuli Batré Rokok Éléktronik Aman

Sapertos kalolobaan alat éléktronik, e-cigs biasana didorong ku aki aki lithium. Nalika anjeun nganggo alat anjeun, batréna ngaktipkeun unsur pemanasan, anu ngajantenkeun e-jus anjeun janten uap.

Lian ti kualitas sareng poténsi, anjeun kedah diajar setelan batré roko éléktronik

Ogé pikeun mendakan: Amazon Echo Studio Connected sareng Smart Speaker

Upami ditingalkeun dina lingkungan anu bertekanan, sapertos kompartemen koper tina pesawat, aki-aki litium-ion tiasa kaduruk; kumaha oge, kaseueuran aki-aki "Ngabahekeun" anu anjeun kantos nguping dina média sanés anu disababkeun ku e-cigs komérsial; aranjeunna mangrupikeun akibat tina "mods" atanapi alat khusus anu salah anu henteu gaduh fitur kaamanan anu cekap.

Tong hilap bagikeun tulisan na!

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote