in ,

Penjualan Usum Usum 2022: Sadayana ngeunaan Kaping, Penjualan Pribadi & Tawaran Anu Saé

Penjualan usum 2022 parantos ngamimitian! Pikeun ngamangpaatkeun éta, buka online sareng di toko dugi ka Salasa, 8 Pebruari. ??

Penjualan Usum Usum 2022: Sadayana ngeunaan Kaping, Penjualan Pribadi & Tawaran Anu Saé
Penjualan Usum Usum 2022: Sadayana ngeunaan Kaping, Penjualan Pribadi & Tawaran Anu Saé

Bulan Januari bakal kondusif pikeun bisnis alus kalawan mimiti jualan usum 2022 di Perancis. Tapi acara ieu ngan bakal lepas opat minggu.

Upami anjeun teu acan tiasa ngadamel tawaran anu saé salami éta hideung Jumaah atawa saméméh libur Natal, anjeun bakal bisa nyekel up dina sababaraha poé. Mémang, penjualan usum tiris 2022 bakal dilaksanakeun dina awal Januari. Tapi kaping nu dipiguraan sarta bisa jadi béda gumantung kana wewengkon.

Penjualan usum 2022 bakal dilaksanakeun ti 12 Januari dugi ka 8 Pebruari, iwal sababaraha departemén dimana aranjeunna dimimitian dina 3 Januari.

Iraha tanggal penjualan usum tiris 2022?

Penjualan usum 2022 dimimitian dina 12 Januari jam 8 énjing.. Pikeun opat minggu, sadaya merek tiasa nampilkeun diskon sareng promosina. Periode penjualan réngsé dina 8 Pebruari. Ngan opat departemén: La Moselle, La Meuse, La Meurthe-et-Moselle sareng Les Vosges ngamimitian penjualan usum tiris dina Senén 3 Januari saminggu langkung awal tibatan anu sanés. Dina opat divisi, wisel ahir bakal disada dina 30 Januari.

Mémang, daérah anu aya caket Luksemburg kauntungan tina derogasi pikeun ngamimitian penjualan langkung awal supados henteu tinggaleun ku nagara tatangga, anu ngamimitian penjualan langkung awal ti Perancis.

Penjualan usum 2022: Pangurangan opat minggu
Sale usum 2022: Opat minggu libur

Mémang, aturan anu sami dilarapkeun ka toko fisik sareng usaha sapertos penjualan online. Ku alatan éta, tanggal mimiti sareng akhir pikeun penjualan digital nyaéta Rebo, 12 Januari dugi ka Salasa, 8 Pebruari. Toko éléktronik anu tiasa diaksés sacara online ti Perancis, henteu paduli kantor pusatna, kedah hormat ka wates waktu anu sami sareng nampilkeun tawaran waktos kawates dina tanggal penjualan anu sami.

Asal tina pangaturan jualan: The hukum on kontrak, diliwatan dina bulan Séptember 2018. Hukum disingget periode awal ti 6 minggu ka 4 minggu. Éta dikuatkeun pikeun penjualan usum tiris di 2020. Sumawona, anu disebut penjualan "ngambang" ku kituna dileungitkeun dina Januari 2015. Naon alesanana? Aranjeunna nyiptakeun seueur teuing kabingungan pikeun konsumén sareng sakedik dampak kana ékonomi.

Tanggal penjualan usum 2022 dumasar daérah

Penjualan Usum Usum 2022 dimimitian dina waktos anu sami di Perancis kalayan sababaraha pengecualian. Kahariwang ieu departemén luar negeri, dimana musim béda saperti di Perancis jeung wewengkon wates nagara mana tanggal jualan usum béda.

  • En Meurthe-et-Moselle, di Meuse, di Moselle sareng di Vosges, mimiti penjualan usum tiris 2022 dipasihkeun dina Senén, 3 Januari 2022. Mangsa promosi bakal dugi ka Minggu, 30 Januari.
  • À Saint-Piér jeung Mikélon, nu 2022 jualan usum bakal lumangsung ti Rebo 19 Januari jam 8 enjing Salasa 15 Pebruari.
  • À St. Bartholomew et à Saint-Martin, nu 2022 jualan usum bakal ngajalankeun ti sabtu 7 Méi jam 8 nepi ka Jumaah 3 Juni.
  • À reuni, jualan usum 2022 bakal dimimitian dina Saptu 3 Séptémber tabuh 8 énjing sareng bakal réngsé dina dinten Jumaah 30 Séptémber. 

Iraha 2022 penjualan swasta ngamimitian?

Penjualan swasta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu sayogi pikeun merek pakean utama nalika aranjeunna hoyong nga-destock tanpa ngajual produkna di toko-toko sorangan.

Hiji reseller perantara nyokot muatan tina stock pikeun dijual, sarta organizes a diobral ditangtayungan pikeun sababaraha sémah. Aranjeunna bakal boga sababaraha poé datang sarta milih ti a rentang kawates produk ti merek utama, dijual kalawan harga unbeatable (mulai ti -20% nepi ka -70% réduksi).

Lolobana pra-penjualan sareng penjualan swasta ngamimitian sababaraha minggu sateuacan tanggal penjualan resmi kalayan promosi anu pikaresepeun. Penjualan usum 2022 dimimitian dina Rebo 12 Januari 2022 sareng presales sareng penjualan swasta umumna mungkas dinten sateuacan tanggal ieu.

Padagang kauntungan tina ngaronjatna footfall salila periode presale sarta bisa meunang sirah mimiti on showcasing produk maranéhanana pikeun nyingkahan kompetisi sengit dina periode jualan munggaran.

Anu mésér gaduh pilihan anu langkung lega kalayan harga anu murah sareng kauntungan tina jasa anu ati-ati. Aranjeunna tiasa milih barang anu aranjeunna resep atanapi nyéépkeun sateuacanna ngalangkungan sistem pre-order. Ieu mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun mastikeun yén kéngingkeun tawaran anu saé.

Sakali anjeun nampi uleman, biasana ngalangkungan email sareng/atanapi pesen téks ti toko online, anjeun kedah siap muncul nalika penjualan dimimitian. Salila diobral swasta, Anjeun biasana bisa ningali tingkat stock real-time pikeun tiap item. Pikeun ngahindarkeun kaleungitan barang anu paling anjeun pikahoyong, pastikeun pikeun mesen sateuacan konterna rendah teuing.

Salaku tambahan, sababaraha kaunggulan tiasa diakumulasi dina situs merek karesep anjeun: henteu ngan ukur anjeun gaduh pilihan langkung seueur tibatan nalika penjualan resmi, tapi salian ti éta, upami anjeun gaduh titik kasatiaan, anjeun tiasa tukeur aranjeunna pikeun pangurangan tambahan.

Kumaha cara jualan?

Palaksanaan penjualan sacara ketat diatur ku undang-undang, tapi peraturan santai di 2008 sareng dealer tiasa nawiskeun penjualan pondok sapanjang taun (jualan ngambang).

Pamaréntah ngabatalkeun katangtuan ieu, Undang-undang No. 626 taun 2014 tanggal 18 Juni 2014, anu ngeureunkeun dua minggu penjualan ngambang ku cara nempatkeun aranjeunna dina tungtung penjualan tradisional, anu ku kituna tahan 6 minggu tibatan 5 minggu.

Salaku bagian tina Pakta pikeun pertumbuhan bisnis sareng hukum transformasi, jaman pamasaran dikirangan janten 4 minggu ku SK ECOI1911930A tanggal 27 Mei 2019.

Penjualan diatur ku téks hukum anu diatur dina Code Commercial. Aya dua jinis penjualan: penjualan nasional sareng penjualan ngambang.

Penjualan nasional, usum panas sareng usum dugi ka opat minggu berturut-turut per usum, mimitian jam 8 énjing. Taya aksi husus diperlukeun.

Kodeu Komérsial ogé nyayogikeun sababaraha pengecualian pikeun propinsi wates sareng wilayah luar negeri.

Dina taun 2013, di propinsi wétan sapertos Meurthe-Moselle, Meuse, Vosges sareng Moselle, penjualan usum tiris dimimitian saminggu sateuacanna supados propinsi ieu tiasa saluyu sareng tatanggana anu gaduh kasaimbangan anu béda.

Salaku tambahan, padagang gaduh aturan anu kedah diturutan nalika ngajual nalika penjualan. Salaku conto, barang promosi kedah diobral sahenteuna sahenteuna sabulan sareng harga asli sareng promosi kedah ditampilkeun dina produk. Salila jualan, toko ogé kudu boga fasilitas pikeun jelas ngabedakeun barang jualan ti barang séjén.

Barang anu dijual ogé kedah gaduh jaminan anu sami sareng barang kabuka. Salaku conto, upami hiji barang ngagaduhan cacad disumputkeun, padagang teu tiasa nampik tukeur atanapi ngabalikeun duit.

ngajalajah: Printer Dahareun pangalusna pikeun Profesional

Markdowns kadua jeung katilu

Numutkeun kana panilitian anu ditugaskeun ku perusahaan téknologi Invibes Advertising, 51% urang Perancis badé ngagaleuh nalika penjualan, jeung 78% di antarana ngamangpaatkeun harga dihalang pikeun meuli barang fashion. Bari manggih pangalusna biasana dilakukeun dina minggu kahiji, bisa tetes harga kadua jeung katilu masihan anjeun nawar nyata pikeun ngalengkepan papakéan anjeun tanpa megatkeun PEL.

Utamana saprak 1 Januari 2022, kusabab undang-undang anti-runtah sareng ékonomi sirkular (AGEC), merek anu siap-pakai (antara anu sanésna) moal gaduh hak deui pikeun ngancurkeun barang-barang anu henteu dijual sareng bakal kakeunaan denda beurat. Arguably aranjeunna leuwih museurkeun ti kantos di liquidating saham maranéhanana. Janten dina tanda anjeun, siap-siap, balanja!

Pikeun mendakan: Loka Balanja Online Cina anu Handal sareng Murah & 25 Situs Sampel Gratis Pangsaéna Pikeun Coba

Kaping tina penjualan usum panas 2022

Kaping pikeun penjualan usum panas 2022 teu acan diumumkeun sacara resmi. Kacuali aya reureuh anu luar biasa, penjualan kedah dilaksanakeun di sapanjang daérah nasional. antara Rebo 22 Juni 2022 jam 8 énjing sareng Salasa 19 Juli 2022 sonten. Kaputusan anu diterbitkeun dina Jurnal Resmi kedah mastikeun jadwal ieu.

Taun 2021, kusabab Covid-19, pamaréntahan nunda tanggal penjualan usum panas saminggu. Parantos dimimitian di tingkat nasional dinten Rebo 30 Juni 2021 jam 8 énjing, sareng réngsé dinten Salasa 27 Juli 2021. kaputusan diterbitkeun dina Jurnal Resmi tanggal 22 Juni 2021.

Ieu kalénder samentawis pikeun penjualan usum panas 2022 di daérah ieu (ngantosan konfirmasi):

  • Meurthe-et-Moselle, Meuse, Moselle sareng Vosges: ti Rebo 22 Juni nepi ka Salasa 19 Juli 2022
  • Alpes-Maritimes sareng Pyrénées-Orientales: ti Rebo 6 Juli nepi ka Salasa 2 Agustus 2022
  • Corse-du-Sud sareng Haute-Corse:  ti Rebo 13 Juli nepi ka Salasa 9 Agustus 2022
  • Guadeloupe: ti Rebo 12 Januari nepi ka Salasa 8 Pebruari 2022 (tanggal ditangtukeun ku SK diterbitkeun dina Jurnal Resmi 31 Désémber 2021)
  • Martinik: ti Kemis 6 Oktober nepi ka Rebo 2 Nopémber 2022
  • Guyana: ti Kemis 6 Oktober nepi ka Rebo 2 Nopémber 2022
  • Saint-Barthélémy jeung Saint-Martin: ti Saptu 8 Oktober nepi ka Jumaah 4 Nopémber 2022
  • Rapat: ti Saptu 5 Pébruari nepi ka Jumaah 4 Maret 2021
  • Saint Pierre jeung Miquelon: ti Rebo 20 Juli nepi ka Salasa 10 Agustus 2022

Baca ogé: 10 Kantong tiis Uber Eats énggal sareng énggal (2022) & 5 Bantal Perawat Pangsaéna pikeun Kanyamanan Maksimal di 2022

Tong hilap bagikeun tulisan dina Facebook sareng Twitter!

[Jumlah: 25 hartosna: 4.8]

Ditulis ku Ulasan Éditor

Tim éditor ahli nyéépkeun waktos pikeun nalungtik produk, ngalaksanakeun tés praktis, ngawawancara ahli industri, marios ulasan konsumen, sareng nyerat sadaya hasil salaku kasimpulan anu kahartos sareng komprehensif.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

386 nunjuk
Upvote Downvote