in

Situs Pangalusna pikeun Maca Buku Gratis: Panggihan Platform Penting pikeun Sastra Digital

Kudu kabur tanpa méakkeun cent? Anjeun dina tempat anu leres! Saha anu henteu ngimpi nyilem kana buku anu saé tanpa muka dompétna? Salila kurungan, milarian bacaan gratis langkung intensif. Untungna, kuring mendakan platform anu pangsaéna pikeun milarian buku digital gratis. Taya deui repot manggihan affordable maca, turutan pituduh pikeun manggihan harta sastra tanpa megatkeun bank.

Au sommaire:

  • Gallica.titre, Wikisource, Numilog.com, Project Gutenberg, Europeana, sareng situs sanésna nawiskeun buku gratis dina basa Perancis.
  • Perpustakaan online, sapertos Cultura, Amazon, Livre pour tous, Feedbooks, Gallica, sareng Pitbook, nawiskeun pilihan ebook gratis pikeun diunduh.
  • Buku Google Play ngamungkinkeun file PDF sareng ePub dibaca dina sadaya alat, kalayan setélan tampilan anu tiasa disaluyukeun.
  • Situs sapertos Open Library, Project Gutenberg, Kobo ku Fnac, sareng PDF Books World nawiskeun kamampuan pikeun ngaunduh buku PDF gratis.
  • Situs Livrespourtous mangrupikeun platform undeuran mandiri anu pangsaéna pikeun ebook gratis, kalayan langkung ti 6000 buku dina basa Perancis.
  • Aya sababaraha situs gratis dimana anjeun tiasa mendakan buku Perancis, sapertos Project Gutenberg, nawiskeun rupa-rupa topik.

Bubuka pikeun Platform Buku Digital Gratis

Bubuka pikeun Platform Buku Digital Gratis

Pamacaan digital parantos ngalaman kamekaran anu ageung, khususna dina waktos kurungan nalika urang Perancis sacara masif ngaunduh platform pikeun nyugemakeun hausna pikeun maca. Upami anjeun gaduh e-maca atanapi ngan ukur ngarencanakeun maca dina tablet, komputer, atanapi smartphone anjeun, anjeun panginten panginten dimana mendakan ebook gratis. Untungna, aya sababaraha situs nu nawiskeun ebooks bébas bari respecting hukum hak cipta.

Sababaraha situs ieu nawiskeun buku anu aya dina domain umum sedengkeun anu sanésna nawiskeun karya modern kalayan idin ti pangarang. Tulisan ieu bakal nungtun anjeun ngalangkungan opat platform utama dimana anjeun tiasa ngaunduh buku digital sacara sah sareng gratis.

1. Proyék Gutenberg: Pelopor Sumberdaya Sastra Gratis

Le Proyék Gutenberg nyaeta undoubtedly salah sahiji situs pangalusna-dipikawanoh pikeun ngundeur bebas e-buku. Diadegkeun ku Michael Hart di 1971, éta mangrupikeun perpustakaan digital pangkolotna. Situs nawiskeun langkung ti 60,000 e-buku gratis, kalolobaan karya klasik dina domain umum. Pamaké tiasa ngaunduh buku dina sababaraha format, kalebet ePub, Kindle, HTML, sareng téks polos, saluyu sareng genahna.

Proyék Gutenberg dibiayaan ku sumbangan, tapi henteu ngecas biaya pikeun ngaunduh buku. Pamaké Internet, kumaha oge, diondang pikeun nyumbang modestly lamun maranéhna bisa, atawa pikeun mantuan ku digitalisasi buku anyar. Pikeun anu milari klasik sastra, ieu mangrupikeun salah sahiji sumber online anu pangsaéna.

Nganjang ka ramatloka resmi Project Gutenberg: www.gutenberg.org

2. Gallica: Kakayaan Budaya Perancis Ngan hiji Klik jauh

2. Gallica: Kakayaan Budaya Perancis Ngan hiji Klik jauh

Gallica nyaéta perpustakaan digital Bibliothèque nationale de France sareng salah sahiji proyék digitalisasi buku panggedéna di Éropa. Éta nawiskeun aksés gratis kana langkung ti 4 juta dokumén, kalebet ampir 700,000 buku. Pamaké tiasa ngajalajah sajumlah ageung dokumén, kalebet buku, koran, majalah, naskah bahkan rékaman sora.

Buku-buku anu sayogi di Gallica nyertakeun seueur période waktos sareng genre, sareng seueur anu sayogi salaku ePub, anu cocog pisan pikeun pamaca éléktronik sareng aplikasi bacaan khusus. Panéangan canggih ngidinan Anjeun pikeun nyaring buku sadia dina modeu aksés kabuka, sahingga facilitating aksés ka karya bébas royalti.

Pikeun mendakan harta karun Gallica, kunjungan: gallica.bnf.fr

3. Ebooks bébas tur Atramenta: Dua Alternatif pelengkap

Ebook gratis mangrupa sumberdaya invaluable sejen pikeun pamiarsa pilari no-ongkos buku digital. Situs utamana museurkeun kana karya basa Perancis klasik sareng nawiskeun format anu cocog pikeun sababaraha alat bacaan, sapertos ePub sareng PDF. Sajaba ti éta, komunitas Free Ebooks rutin nyumbang ka enrich koleksi ku nawiskeun tarjamahan anyar atawa versi ningkat tina klasik.

Di sisi séjén, Atramenta nawiskeun henteu ngan ukur domain umum klasik tapi ogé dianggo ku pangarang anyar anu milih ngabagi tulisanana gratis. Atramenta idéal pikeun anu hoyong mendakan pangarang kontemporer bari ngajalajah klasik sastra. Format anu sayogi kalebet ePub, PDF, sareng bahkan versi audio pikeun sababaraha buku.

Pikeun ngajalajah Ebook Gratis, kunjungan: www.ebooksgratuits.com
Pikeun manggihan karya dina Atramenta, buka: www.atramenta.net

Janten, naha anjeun peminat literatur klasik atanapi anu ngajajah tulisan énggal, internét pinuh ku sumber anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh buku digital sacara sah sareng gratis. Platform ieu ngan ukur sababaraha tina seueur anu sayogi, masing-masing nawiskeun titik éntri unik kana dunya buku anu henteu terbatas. Ku kituna, ulah ragu pikeun neuleuman kabeungharan sastra ieu diaksés dina fingertips Anjeun.

Proyék Gutenberg sareng naon jinis buku anu ditawarkeunana?
Project Gutenberg mangrupikeun salah sahiji perpustakaan digital pangkolotna anu nawiskeun langkung ti 60 e-buku gratis, kalolobaan karya klasik dina domain umum. Pamaké tiasa ngaunduh buku dina format anu béda sapertos ePub, Kindle, HTML sareng téks biasa.

Naon platform séjén anu disarankeun pikeun ngaunduh e-buku gratis?
Salian ti Project Gutenberg, platform anu disarankeun pikeun ngaunduh ebook gratis nyaéta Ebook Gratis, Gallica sareng Atramenta. Situs-situs ieu nawiskeun buku-buku anu aya dina domain umum atanapi karya modern kalayan idin ti pangarang.

Naha aya saran pikeun maca dina platform ieu?
Leres, pangguna tiasa dipandu ku réngking judul anu paling diunduh atanapi sékrési panganyarna. Salaku tambahan, anu resep buku audio ogé tiasa mendakan buku anu dibaca ku manusa atanapi mesin.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

387 nunjuk
Upvote Downvote