in

puncakpuncak

Dunya Anyar: Sadayana ngeunaan fenomena MMORPG ieu

New World mangrupikeun kaulinan vidéo maén peran Online Massively Multiplayer anu dikembangkeun sareng diterbitkeun ku Amazon Game Studios. Zum kana kaulinan trendi ieu ⚔️

Dunya Anyar: Sadayana ngeunaan fenomena MMORPG ieu
Dunya Anyar: Sadayana ngeunaan fenomena MMORPG ieu

Dunya Anyar mangrupikeun kaulinan sadaya patok. Ieu kaulinan peran-maén multiplayer anyar nu hayang ngarobah sagalana! Kaulinan anyar ti Amazon Game Studios MMORPG New World, dirilis dina Séptémber 28, 2021 dina PC nawiskeun anjeun setélan anu narik ati dina alam semesta anu hebat. Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan kaulinan, ti alam semesta dugi ka kamajuanana, kami ngajelaskeun sadayana ka anjeun.

Naon MMO anyar Amazon?

Dunya Anyar mangrupa proyék video game ti Amazon. Ce RPG masif multiplayer immerses anjeun dina alam semesta thrilling pinuh ku bahaya dimana anjeun bakal kudu némbongkeun dexterity dina penanganan pakarang anjeun pikeun kaluar ti eta.

Kalawan decor well-diteundeun tur hebat, kaulinan ieu immerses anjeun dina pertengahan abad ka-XNUMX tur lengkep immerses anjeun dina alam semesta ieu duanana rongkah tur poék.

New World mangrupikeun RPG generasi salajengna dimana dulur dimimitian dina hiji footing sarua, tapi anjeun masih bisa ngaluyukeun Tret karakter Anjeun. Ogé kudu milih Spésialisasi a, hususna keur kaulinan multiplayer.

Anjeun tiasa mésér Dunya Anyar dina Amazon.com sareng dina Steam. Sabaraha biaya kaulinan? Aya dua vérsi: Standar sareng Deluxe. The Deluxe Edition ngawengku eusi bonus.
Anjeun tiasa mésér Dunya Anyar dina Amazon.com sareng dina Steam. Sabaraha biaya kaulinan? Aya dua vérsi: Standar sareng Deluxe. The Deluxe Edition ngawengku eusi bonus. — Forum Dunya Anyar

Hadiah Kaulinan Dunya Anyar

Dunya Anyar ngadeukeutan model ékonomi di meuli-to-muter, maksudna yén éta dibayar kana akuisisi. Anjeun teu bisa kituna maénkeun éta haratis sarta perlu boga kaulinan dasar pikeun ngakses eta.

Kaulinan ngagaduhan dua édisi anu sayogi nalika diluncurkeun:

  • Édisi standar nepi ka € 39.99
  • Édisi DELUXE nepi ka € 49.99

Klaim ganjaran Perdana Kaulinan di Dunya Anyar

Upami anjeun hoyong kéngingkeun ganjaran ieu, anjeun kedah numbu akun Steam sareng Amazon anjeun liwat situs Prime Gaming. Ngan tuturkeun lengkah saterusna:

  • nganjang gaming.amazon.com.
  • Klik dina pak ayeuna (ayeuna Pirate Pack #1), teras turutan parentah pikeun numbu akun Steam anjeun ogé akun Amazon anjeun.
  • Saatos réngsé, anjeun bakal dialihkeun ka halaman pikeun ngaku barang anjeun.

Upami server kaulinan berpungsi leres, anjeun bakal tiasa mendakan barang-barang dina inventaris karakter anjeun. Sakali anjeun asup, pencét TAB pikeun muka inventaris. Di dinya anjeun bakal mendakan kosmétik sareng mata uang énggal anjeun.

Beta pikeun sadayana pikeun nalukkeun dunya anyar

Sateuacan peluncuran Dunya Anyar dina 28 Séptémber 2021, Amazon Game Studios ngaluncurkeun béta kabuka anu dimimitian dina 9 Séptémber dugi ka 12 Séptémber. Béta kabuka ieu Tujuan khususna pikeun nguji stabilitas server sareng ngabantosan dina sagala rupa cara pikeun nyiapkeun kaulinan pikeun sékrési na, ku nguji server, ku nyorot bug.

Naha aya kelas di Dunya Anyar? 

Aya henteu kelas di buruan. Gaya maén anjeun ditangtukeun ku senjata anu anjeun bawa. Najan kitu, nalika anjeun level up, anjeun bakal bisa nangtukeun titik dina tangkal skill béda, kamahéran pakarang, sarta ménu pamutahiran stat karakter.

Gumantung kana pilihan Anjeun, eta sahingga bakal mungkin mun ngahususkeun bajoang anjeun ku kituna manéhna leuwih éféktif dina kalungguhan tangtu. Pondokna, kelas aya, tapi anjeun kedah ngawangun sorangan.

Peta pinuh Dunya Anyar
Peta pinuh Dunya Anyar

ngajalajah: +99 Kaulinan PC Crossplay PS4 pangsaéna pikeun maén sareng réréncangan anjeun

Dunya Anyar - Cakrawala MMORPG énggal

Kusabab peluncuran na on September 28, éta MMORPG Dunya Anyar kungsi peluncuran cukup suksés dina hal panongton. Geus kitu geus jadi harepan jeung standar bearer tina raksasa web di sektor. Mémang Amazon suksés diluncurkeun kalayan sumanget hébat anu nyandak urang dina perjalanan anu teu biasa sareng pikaresepeun.

Ti léngkah munggaran urang asup dunya Dunya Anyar, urang manggihan yén Amazon keur néangan hal inovatif, lain salinan-na-témpél basajan naon kompetisi nawarkeun. Dimimitian ku nyiptakeun avatar.

Spésifisitas kadua Dunya Anyar nyaéta total kurangna kelas. Urang kungsi for teu dibales Pilihan ti outset of soldadu a, mage, paladin atawa maling séjén, ranger, archetype imam. Amazon geus leuwih ti patepung tantangan na. Kaulinan ditawarkeun cukup pikaresepeun pikeun nudge jalma kana login munggaran tur tetep dina server. Lamun éta MMO ngalaman sababaraha setbacks dina poé mimiti na kalawan masalah antrian na, urang boga mamang yén éta bakal cageur gancang salaku pangalaman ditawarkeun téh pikaresepeun.

Kaulinan instan, Dunya Anyar dina béaya rendah

Kaulinan instan nyaéta platform anu mangrupa bagian tina kategori ieu situs nu ngidinan Anjeun pikeunmeuli kaulinan langkung mirah. jadi Anjeun bisa meuli Dunya Anyar dina harga pangalusna.


Mémang, anjeun ngan kudu rummage ngaliwatan rak tina platform ieu sarta milih kaulinan nu ngajadikeun rék. Pindah ka kaca kaulinan teras klik dina tombol meuli nu mawa anjeun langsung ka kaca beuli. Dina kaca ieu, Anjeun bisa milih padika pembayaran Anjeun atawa milih tawaran kaulinan ieu ka batur ku ngirim langsung ku e-mail atanapi ku nyieun kartu kado. Saatos mayar, lebetkeun kodeu anu bakal dipasihkeun ka anjeun di tempat anu dituduhkeun dumasar kana distributor sareng seneng-seneng.

Saatos sababaraha kagagalan sareng sababaraha telat, Amazon Games parantos ngarilis game gedé kahijina, MMORPG "Dunya Anyar" dina PC. A peluncuran suksés, Kaulinan ieu berehan, sarta nawarkeun pamaén hiji waktos unggulan disadiakeun aranjeunna investasi minimum dina eta ngarasakeun eta. Naha Dunya Anyar bakal hirup panjang sareng bahagia? Teuing awal pikeun ngabejaan, sabab bakal gumantung kana tracking Amazon.

Tempo ogé: Horizon Forbidden West: Tanggal Release, Gameplay, Rumor sareng Inpormasi & Kumaha kéngingkeun Robux gratis sareng henteu mayar?

[Jumlah: 53 hartosna: 4.9]

Ditulis ku Wejden O.

Wartawan gairah ngeunaan kecap sareng sadaya daérah. Ti leuleutik, nulis geus jadi salah sahiji hobi kuring. Saatos pelatihan lengkep dina jurnalisme, kuring ngalaksanakeun padamelan impian kuring. Kuring resep kanyataan bisa manggihan tur ditunda proyék geulis. Ieu ngajadikeun kuring ngarasa alus.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

386 nunjuk
Upvote Downvote