in

Musik iklan Sephora: Panggihan hymns pikeun kageulisan tur milik

Milari dunya musik iklan Sephora anu pikaresepeun sareng lebetkeun diri anjeun dina dunya anu kaéndahan sareng milik. Tina "Pahlawan Nyata" dugi ka "Leungeun Anjeun Sendiri," tuturkeun wirahma anu pikaresepeun dina kampanye iklan Sephora, kalayan musik dipilih sacara saksama pikeun narik indra anjeun. Sareng saha anu terang, anjeun tiasa kaget ku rusiah modél Charlotte Tilburry sareng kampanye "Kami milik anu saé"!

titik konci

  • Musik pikeun iklan Sephora 2024 nyaéta "Pahlawan Nyata" ku College & Electric Youth, dipopulerkeun ku pilem Drive sareng Ryan Gosling.
  • Lagu "A Real Hero" mangrupikeun hasil kolaborasi antara seniman Perancis David Grellier alias College sareng duo Electric Youth Kanada.
  • Musik pikeun iklan Sephora Christmas 2023 nyaéta "Leungeun Anjeun Sendiri" ku Joe Bel, kolaborasi sareng Sephora pikeun peluncuran kampanye.
  • Model dina iklan Sephora nyaéta Charlotte Tilburry.
  • Kampanye iklan Sephora disebut "Kami milik anu saé".
  • Lagu "Pahlawan Nyata" dipilih pikeun iklan Sephora 2024.

Musik iklan Sephora: Lagu kabangsaan pikeun kaéndahan sareng milik

Musik iklan Sephora: Lagu kabangsaan pikeun kaéndahan sareng milik
Baca: Musik Oppenheimer: hiji beuleum immersive kana dunya fisika kuantum

Musik tina iklan Sephora 2024: "Pahlawan Nyata"

Musik pikeun iklan Sephora 2024 nyaéta "Pahlawan Nyata" ku College & Electric Youth, dipopulerkeun ku pilem Drive sareng Ryan Gosling. Lagu ieu mangrupikeun hasil kolaborasi antara seniman Perancis David Grellier alias College sareng duo Electric Youth Kanada. Pilihan lagu ieu teu kalindih, sabab sampurna embodies pesen kampanye iklan Sephora: "Urang milik hal geulis".

Lagu "Pahlawan Nyata" mangrupikeun balad anu melankolis sareng ngagerakkeun anu ngabangkitkeun kakuatan sareng katahanan jiwa manusa. Lirik ngabejaan carita karakter anu gelut ngalawan adversity sarta manggihan kakuatan pikeun nuluykeun ngaliwatan cinta jeung rojongan jalma sabudeureun anjeunna. lagu ieu resonates jeung pesen kampanye Sephora, nu celebrates kageulisan tur milik hiji komunitas.

Musik tina iklan Sephora Christmas 2023: "Leungeun Anjeun Sendiri"

Musik pikeun iklan Sephora Christmas 2023 nyaéta "Leungeun Anjeun Sendiri" ku Joe Bel, kolaborasi sareng Sephora pikeun peluncuran kampanye. Lagu ieu mangrupikeun balad anu hipu, ngahibur anu ngagungkeun kaéndahan ciptaan sareng ekspresi diri. Lirik nyorong jalma pikeun nangkeup kréatipitasna sareng mendakan kageulisan dina diri.

Pilihan lagu ieu saluyu sareng pesen kampanye Sephora Christmas 2023, anu nekenkeun pentingna ngurus diri sareng mendakan kageulisan dina diri anjeun. Lagu "Your Own Hands" ngajak jalma pikeun ngagungkeun kageulisanana sorangan sareng mendakan kabagjaan dina hal-hal sederhana dina kahirupan.

Modél iklan Sephora: Charlotte Tilburry

Model dina iklan Sephora nyaéta Charlotte Tilburry, seniman dandanan Inggris anu kasohor sareng pangusaha. Charlotte Tilburry dipikanyaho pikeun pendekatan inovatifna pikeun makeup sareng gairah pikeun ngabantosan jalma ngarasa geulis sareng percaya diri. Anjeunna mangrupikeun pangadeg merek kosmétik Charlotte Tilburry Beauty, anu dijual di toko Sephora di sakumna dunya.

Pilihan Charlotte Tilburry salaku modél pikeun iklan Sephora strategis, sabab anjeunna sampurna ngawujudkeun nilai merek. Charlotte Tilburry nyaéta awéwé anu kuat sareng mereun anu percaya kana kakuatan makeup pikeun ngarobih jalma. Anjeunna ogé dipikanyaho pikeun komitmenna pikeun inklusif sareng kabébasan, anu saluyu sareng pesen kampanye Sephora "Kami milik anu saé."

Kampanye iklan Sephora: "Kami milik anu saé"

Kampanye iklan Sephora disebut "Kami milik anu saé". Kampanye ieu ngagungkeun kaéndahan sareng milik hiji komunitas. Iklan nampilkeun jalma-jalma ti sagala rupa lapisan kahirupan ngahiji pikeun ngagungkeun kageulisan unikna. Kampanye nyorong jalma pikeun nangkeup kapribadianna sareng milarian tempatna di dunya.

Pesen kampanye "Urang milik hiji hal geulis" kuat tur inklusif. Ieu celebrates diversity jeung milik hiji komunitas. Kampanye nyorong jalma-jalma ngarasa geulis sareng percaya diri, henteu paduli penampilan atanapi kasang tukangna.

🎵 Naon musik dina iklan Sephora panganyarna?

Musik pikeun iklan Sephora Christmas 2023 nyaéta "Leungeun Anjeun sorangan" ku Joe Bel, anu ngarilis lagu anyar ieu kolaborasi sareng Sephora pikeun peluncuran kampanye.

👩‍🎤 Saha modél dina iklan Sephora?

Model dina iklan Sephora nyaéta Charlotte Tilburry.

🎶 Naon musik dina iklan Sephora 2024?

Musik pikeun iklan Sephora 2024 nyaéta "Pahlawan Nyata" ku College & Electric Youth, dipopulerkeun ku pilem Drive sareng Ryan Gosling.

💬 Naon pesen kampanye iklan Sephora?

Pesen tina kampanye iklan Sephora nyaéta "Kami milik anu éndah", ngagungkeun kageulisan sareng milik hiji komunitas.

🎼 Naon téma lagu "Pahlawan Nyata" anu dipilih pikeun iklan Sephora 2024?

Lagu "A Real Hero" evokes kakuatan sarta resilience tina sumanget manusa, ngabejaan carita karakter anu gelut ngalawan adversity sarta manggihan kakuatan pikeun nuluykeun ngaliwatan cinta jeung rojongan jalma sabudeureun anjeunna.

🌟 Naon téma lagu "Leungeun Anjeun Sendiri" anu dipilih pikeun iklan Sephora Natal 2023?

Lagu "Your Own Hands" ngagungkeun kaéndahan ciptaan sareng éksprési diri, nyorong jalma pikeun nangkeup kréatipitasna sareng mendakan kageulisan dina diri.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Dieter B.

Wartawan gairah ngeunaan téknologi anyar. Dieter nyaéta redaktur Ulasan. Saméméhna, anjeunna panulis di Forbes.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote