in , ,

puncakpuncak

Luhur: 23 Situs Streaming Anime & Manga Gratis Terbaik (Edisi 2024)

Pariksa daptar situs anyar kami anu nawiskeun streaming gratis manga sareng anime pangsaéna.

Situs Streaming Anime & Manga Gratis Terbaik Terbaik
Situs Streaming Anime & Manga Gratis Terbaik Terbaik

Situs Streaming Anime Gratis Terbaik: Anime sareng manga Jepang keur mekar, ku pilem sareng séri anyar asalna tina nami ageung ogé studio mandiri. Aya ogé DVD, OVA, pilem aya seueur pisan anu ampir teu mungkin dituturkeun, sareng éta henteu kedah némpél kana manga atanapi kontén sawawa!

Supados nonton anime sareng manga pangénggalna gratis, éta penting pisan pikeun milih situs streaming anime kualitas luhur anu nawiskeun vf sareng vostfr versi. Saatos ngabandingkeun, sababaraha situs distribusi anime sareng manga menonjol.

Ieu daptar 23 luhur situs streaming anime sareng manga gratis terbaik pikeun lalajo sareng ngaliren anime favorit anjeun di Vf sareng Vostfr.

Bantahan Hak Cipta Hukum: Reviews.tn henteu mastikeun yén situs wéb ngagaduhan lisénsi anu diperyogikeun pikeun nyebarkeun kontén liwat platformna. Reviews.tn henteu ngahampura atanapi ngamajukeun prakték ilegal anu aya hubunganana sareng streaming atanapi ngaunduh karya anu gaduh hak cipta. Éta mangrupikeun tanggung jawab pangguna akhir pikeun nanggung tanggung jawab pikeun média anu aranjeunna diaksés ngalangkungan jasa atanapi aplikasi anu disebatkeun dina situs kami.

  Tim Reviews.fr  

Top: 23 Situs Streaming Anime Gratis Terbaik (Edisi 2024)

Anime sareng manga Jepang henteu ngan ukur dugi ka pamirsa Jepang. Anime ieu ngagaduhan pameget ageung di seluruh dunya, utamina di nagara-nagara Éropa. Tapi seuseueurna séri ngan ukur online.

Rarangken Situs Streaming Anime Terbaik

Ieu sababna tulisan ieu diuji sababaraha situs streaming manga gratis anu dinyatakeun janten anu pangsaéna sareng pamustunganana ngagaduhan daptar 23. situs streaming anime pangsaéna dina vf sareng vostfr. Situs ieu pantes dicobaan dina alat nu bagerak PC, Android sareng ios.

Tujuh dosa maut, Demon slayer, One Piece atanapi bahkan Nanatsu no taizai, sadaya halaman wéb ieu nawiskeun seueur kontén anime sapertos pilem, épisode, manga, video, sareng seueur deui.

Bantahan Hak Cipta Hukum: Reviews.tn henteu mastikeun yén halaman wéb leres dilisensikeun pikeun eusi anu disayogikeun dina situsna. Ulasan henteu ngadukung atanapi ngamajukeun kagiatan ilegal anu aya hubunganana sareng streaming atanapi ngaunduh karya-karya hak cipta. Pangguna tungtung tanggung jawab pikeun média anu tiasa diaksés ngalangkungan jasa atanapi aplikasi anu dirujuk dina situs ieu.

Tinjauan Tim.tn

Ogé, sababaraha situs ieu sami sareng anu dianggo ku sababaraha Kodi Addons sareng aplikasi streaming pikeun milarian kontén anime. Nalika anjeun nganggo situs ieu, anjeun langsung kana sumberna.

Di sisi anu sanésna, sadaya situs wéb dina daptar di handap tiasa dianggo dina PC, tablet, telepon sélulér sareng alat streaming sapertos Amazon Firestick pikeun nonton anime sareng seri anjeun gratis di vf atanapi vostfr.

Baca ogé: 27 Situs Torrent Pangsaéna Tanpa Ngadaptarkeun & Situs Unduhan Langsung Gratis Terbaik

Situs streaming anime sareng manga gratis terbaik

Ngan sapertos anu situs streaming sareng situs tina download torrents, situs streaming anime gratis ieu teras-terasan ditutup sareng dipiceun. Dina waktos nyerat, sadaya halaman wéb anu didaptarkeun di handap tiasa dianggo sareng tiasa dianggo.

Situs-situs di handap ieu diklasifikasikeun numutkeun kritéria ieu:

  • Eusi sayogi
  • Antarbeungeut pangguna
  • Datang bulanan
  • Kasadiaan VF / Vostfr

Kami ngantep anjeun mendakan daptar lengkep situs anime sareng manga streaming gratis terbaik pikeun taun 2024:

Situs streaminggambaran
1. VostfreeVostfree moal lirén ngingetkeun urang ... dugi ka na eusina saluareun imajinasi urang. ngan ukur jalan-jalan sareng saksian paningal anjeun nyalira. Situs ieu nyaéta situs streaming manga pangsaéna anu nawiskeun judul dina HD, Vostfr sareng vf. Vostfree pastikeun narik minat anjeun sareng panginten janten salah sahiji karesep anjeun.
2. JetanimeLalajo sadaya Anime sareng Mangas anjeun ngalirkeun di VF gratis di jetanime. Sadaya épisode pangénggalna dina éfinisi tinggi. Jetanimes.com, Situs Pangalusna pikeun nonton anime gratis anjeun dina Streaming VF VOSTFR sareng Full HD.
2. anime saruaUpami anjeun milari alamat anu penting pikeun nonton anime karesep anjeun tanpa wates, ulah aya deui: Anime Sama aya pikeun anjeun.
3. KissAnimesKissanime mangrupikeun salah sahiji situs streaming anime gratis anu pangsaéna. Éta ngagaduhan seueur manga keren dina gambar leutik sareng nampilkeun anime pangénggalna dina halaman utama. Di bagian luhur homepage, pangguna tiasa milih kategori anime karesepna.
4. gogoanimeSitus streaming manga ieu ngamungkinkeun anjeun nonton anime favorit anjeun. Éta nawiskeun pilihan rébuan anime. GogoAnime sayogi dina dua format anu bénten-bénten, disuluran sareng sub-nick dina basa Inggris. Unggal gambar mini anime ditandaan salaku disélék atanapi katerangan pikeun navigasi gampang.
5. StreamenVFSitus streaming pangsaéna pikeun nonton anime sareng manga gratis di VF sareng VOSTFR tina sagala jinis sareng kualitas definisi tinggi tanpa langganan atanapi pendaptaran dina ponsel atanapi pc anjeun. Situs ieu gratis sareng dibuka kanggo sadayana.
6. iAnimes iAnimes mangrupikeun halaman wéb anu teratur pikeun peminat anime anu ngagaduhan seueur koleksi mulai ti séri Manga dugi ka pilem animasi. Pangalaman anu hadé kaasup épisode anu dijuluki sareng klip kartun anu aya dina basa Inggris.
7. 9SundaSitus ieu nawiskeun ngalirkeun séri anime sareng pilem dina kualitas definisi anu luhur pisan. Éta nampilkeun séri anime anu dipeunteun paling luhur ti Jepang. Situs éta unik kusabab nunjukkeun jadwal rilis pikeun episode anime anu bakal datang.
8. AnimeFreakAnimeFreak mangrupikeun situs anime anu saé. Di dieu anjeun bakal mendakan sékrési anime pangénggalna, épisode anime panganyarna sareng pilem anime anu sering anjeun tonton, ogé bab-bab komik panganyarna anu anjeun baca.
9. AnimeHeavenAnime Heaven mangrupikeun salah sahiji situs streaming manga sareng anime anu saé kalayan desain anu saé sareng katalog langkung ti 50 anime, manga, pilem sareng seueur deui. Rupa-rupa épisode anime tina résolusi pidéo anu béda diunduh pikeun sadaya peminat. Boh versi dubbed sareng asli sayogi.
10. MyAnimeListSalah sahiji situs streaming anime gratis gratis gratis anu pangsaéna nyaéta MyAnimeList. Situs éta populér pisan ku pangguna kusabab antarbeulah pangguna na. Éta nawiskeun sababaraha tab pikeun ngabantosan pangguna pikeun gampang milarian serial anime paporitna.
11. Gum Gum StreamingSitus streaming anime sareng manga anu kawéntar di Éropa. Pilarian sadaya épisode sareng pilem karakter favorit anjeun dina streaming VF sareng VOSTFR, ogé seueur bonus dina Gum Gum Streaming. Pikeun situs gratis, iklanna lumayan lumayan sareng henteu lami pikeun ngaksés épisode anjeun ngan ukur hiji atanapi dua tautan sareng buka.
12. AnimeDaoAlamat rujukan anu sanés dina daptar luhur kami, AnimeDao mangrupikeun situs pikeun nonton anime gratis sareng tanpa kedah ngadaptar. nampilkeun antar muka anu rapih sareng daptar panjang séri animasi. Tangtosna, disayogikeun versi animasi anu dijuluki, anu ramah pikeun pangguna pikeun anu henteu ngartos basa Jepang. Tambih Deui, éta halaman wéb anu teratur pikeun peminat anime, nampilkeun seueur koleksi mulai ti séri manga anu anyar dugi ka pilem anime.
13. Anime lengkepHalaman web anime anu sanés anu nampi seueur ulasan positip nyaéta Full Anime FR. Upami anjeun hoyong pidéo kualitas luhur sareng seueur pilihan pilem atanapi serial anime dina VF sareng Vostfr, anjeun tiasa nyobian situs ieu. Upami anjeun milarian séri anime anu beragam kalayan genre mimitian ti drama dugi ka aksi, maka situs ieu kanggo anjeun.
14. Anime-planét.comAnime-Planet mangrupikeun salah sahiji situs streaming anime anu pang populerna sareng pikaresepeun. Sapertos situs streaming anime sanés, éta ngamungkinkeun anjeun ngalirkeun séri anime sareng acara online anjeun. Éta ogé nyayogikeun sababaraha inpormasi dasar ngeunaan program anu anjeun badé ngalirkeun.
15. Vostfr-EpisodeVostfr Episode mangrupikeun pangkalan data torrent kalayan perenah saderhana sareng pilihan eusi anu saé. Situs streaming ieu nawiskeun anjeun sadaya épisode One Piece, One Punch Man sareng Jujutsu Kaisen dina Streaming Perancis sareng Vostfr.
16. Animedigitalnetwork.frAnime Digital Network mangrupikeun situs anime Jepang anu nyandak anjeun sadayana klasik tina anime Jepang. tapi ogé seueur fitur énggal. Anjeun bakal mendakan dina situs kami épisode Naruto dina streaming, tapi ogé épisode Bleach, Detective Conan atanapi Kuroko's Basket sareng ONE-PUNCH MAN.
17. VostAnimeeVost Animey mangrupikeun situs anu sampurna pikeun anu hoyong nonton streaming anime dina versi Jepang asli tanpa subtitle atanapi nganggo subtitle dina basa Perancis. Situs ieu leres pisan salah sahiji ti saeutik situs anu nyertakeun anime pangbadagna dina pinuh ti episode munggaran nepi ka panungtungan. Situs streaming anime gratis ieu nyayogikeun anjeun perpustakaan anu ageung.
18. SeeanimeSakumaha namina nunjukkeun, VoirAnime mangrupikeun situs streaming anime anu masihan anjeun aksés kana sajumlah gedé anime sareng manga dina bentuk séri atanapi pilem. Janten anjeun gaduh kasempetan kanggo nonton seueur judul anu menarik dina situs ieu. 
19. SokroFlixPilem, séri sareng anime dina SOKROFLIX anjeun bakal mendakan SEMUA anu anjeun milari.
20. Otakufr.coOtakufr mangrupikeun salah sahiji situs web anime unik anu nawiskeun streaming pidéo 1080p kualitas luhur. Anjeun tiasa nonton pilem anime sareng acara tina genre anu béda-béda kalebet roman, komedi, drama, sareng aksi. Sumawona, éta ogé nawiskeun animasi video asli, dimana anjeun tiasa nonton animasi non-komersial sareng otentik sepanjang waktos.
21. Adkami.comSalah sahiji situs streaming manga gratis anu pangsaéna salami mangtaun-taun.
22. asiancrush.comPecinta anime caket kana AsianCrush sabab nawiskeun rupa-rupa anime ti aksi ka komedi romantis. Fans ogé tiasa nyaring pilihanna dumasar kana daérah sareng téma (dendam, kulawarga, sejarah, olahraga, jst).
23. Crunchyroll.comMangrupikeun halaman wéb anime anu peryogi pikeun mésér kaanggotaan premium pikeun ngaksés séri. Tapi anu ngajamin anjeun nyaéta yén kalayan pembaruan anime anu diluncurkeun ampir unggal jam, anjeun moal sono épisode anu pang anyarna.
24. Anirena.comperpustakaan eusi ageung sareng henteuna pendaptaran masihan situs ieu mimiti. Aranjeunna ngagaduhan tautan RSS sareng aya dina média sosial, ogé IRC sareng Discord. Sanaos eusi déwasa dieusian dina sababaraha kategori anu béda, henteu katingalina janten pilihan pikeun nyumputkeun eusi sawawa sapinuhna, anu tiasa janten titik anu tetep pikeun sababaraha pangguna.
25. Animevostfr.tvAnimesvostfr mangrupikeun situs anime streaming hd lengkep anu ngamungkinkeun anjeun nonton anime sareng manga pangsaéna gratis sareng tanpa akun.
26. Anime PerancisAnime Perancis mangrupikeun situs anu pang populerna pikeun Streaming Anime di VF sareng VOSTFR. Anjeun pasti bakal resep ka Perancis sabab éta mangrupikeun situs gratis sareng tanpa pendaptaran. Kualitas pidéo na saé pisan sareng pamuterna henteu lami teuing nalika dimuat. Mayoritas pidéo na aya dina 480p atanapi 720p. Situs henteu nampilkeun teuing pariwara sareng navigasi antar halaman rada gancang.
27. Anime ParadiseSitus éta cukup populér ku anime sareng penggemar manga streaming sareng anjeun pasti bakal mendakan naon anu anjeun milari. Milarian anime dina Anime Paradis lumayan gampang, éta nyayogikeun saringan abjad pikeun unggal bagian. Memang éta mangrupikeun salah sahiji situs Anime Streaming gratis paling populér di nagara-nagara anu nyarios Perancis.
28. AnimeUltraNavigasi, laju, sareng betah dianggo parantos ngajantenkeun Animes Ultra salah sahiji situs streaming anime anu pangsaéna. Situs na nawiskeun anjeun épisode panganyarna tina Animes anu nembé disiarkeun dina platform anu mayar gratis. Anjeun tiasa nyaring pamilarian anjeun dumasar kana genre anime sareng nganggo bar teang. Taya pendaptaran diperlukeun pikeun lalajo episode.
29. Anime Semesta VFMangrupikeun situs anu saé pisan anu nawiskeun anjeun bebas streaming anime di VF sareng VOSTFR. Sapertos kaseueuran situs streaming manga gratis dina daptar kami, éta henteu janten épisode tapi nganggo server streaming sapertos Dstream, Evoload, Vudeo, uqload janten anjeun bakal langkung seueur pilihan. Situs parantos teratur pisan sareng rarancangna parantos dilakukeun saéstuna sanaos iklan kaluar anu némbongan dina unggal halaman.
30. MavAnimesMun anjeun anyar pikeun anime, anjeun tiasa buka homepage tina Mavanimes Panggihan mana anime anu pang populerna dina platform sareng nunjukkeun yén situs streaming ieu mangrupikeun anu pangsaéna, maka anjeun bakal mendakan anime anu pangsaéna pikeun diturutan. euweuh registrations pikeun ngamimitian nonton. Mavanimes pasti situs anu ngagaduhan seueur tawaran sareng bakal janten langkung populer.
30. Manga PerancisKauntungan pangbadagna ti Chia-anime dina narik peminat nyaéta frékuénsi update séri gancang pisan. Kacepetan pembaruan 10 langkung gancang tibatan situs sanés. Anjeun ogé tiasa ngaunduh séri gratis tina situs ieu.
31. animehubUpami anjeun kipas sareng henteu terang situs mana anu bakal ningali séri anime anu pangsaéna online maka cobian animehub dimana anjeun tiasa nonton anime online dina basa Inggris, diserat sareng dijudulan, sareng ngaunduh anime anu kualitas tinggi gratis.
31. Wakanim.tvWakanim nawiskeun anjeun katalog streaming manga anu saé, sanaos situs ieu peryogi pendaptaran, gampang pikeun ngadamel akun gratis kanggo nikmati anime sareng séri anu gratis. Ngaksés rébuan épisode tina komputer anjeun. Episode anyar séri anu kalebet kana undakan gratis sayogi saatos saatos aranjeunna disiarkeun. Difusi diwatesan kana watesan sedeng (480p) sareng kalebet iklan.
32. 11juni11anim mangrupikeun situs streaming anime gratis anu ngamungkinkeun anjeun nonton sadaya épisode One Piece sareng Dragon Ball Super dina hiji platform.
33. Seeani.abdiNawarkeun kamungkinan pikeun lalajo sareng ngaunduh anime atanapi manga anu anjeun pikahoyong dina versi VF Perancis atanapi dina versi asli (Basa Jepang) subtitle dina VOSTFR Perancis, situs Voirani.me ayeuna mangrupikeun salah sahiji situs streaming pangsaéna pikeun anime sareng manga ayeuna sayogi.
34. Neko samaNeko Sama mangrupikeun alamat penting pikeun ngalirkeun sagala jinis produksi animasi. Platform na nawiskeun ratusan karya pikeun ningali gratis sareng henteu terbatas.
35. CoflixCoflix nawiskeun katalog eusi anime anu ageung pisan anu gampang diakses pikeun streaming gratis. Henteu kedah ngadaptar atanapi mayar pikeun ngamangpaatkeun seueur eusi anu aya dina Coflix online.
Babandingan situs streaming anime pangsaéna - 2024

Situs anyar pikeun lalajo anime gratis

Aya ogé pendatang anyar ka jagat anime sareng manga streaming. Ieu daptar kadua kami tina situs streaming anime pangsaéna:

  1. Seeanime.com
  2. Tempo-anime.fr
  3. Seeani.abdi
  4. Seecartoon.com
  5. Animevostfr.tv
  6. Ianime-fr.com
  7. Vostanimee.com
  8. Anime-sama.fr
  9. Wawanimes.com
  10. Vostfree.in

Daptar ieu diperbarui mingguan kanggo nambihan situs streaming gratis gratis tanpa pendaptaran.

Tinjauan Panilitian

Pikeun maca scan manga, urang ogé ngajak anjeun maca daptar Situs Pangalusna Maca One Piece Scan Online Gratis et +41 Situs Maca Scan Online Terbaik Terbaik.

Kacindekan: Tonton manga sareng anime

Kami arepkeun yén ku daptar kami anjeun bakal mendakan situs anu pangsaéna pikeun nonton anime sareng manga anjeun dina vf sareng vostfr gratis.

Catet yén, dumasar kana watesan, manga mangrupikeun komik urang Jepang. Ieu dibaca béda, ti katuhu ka kénca sareng sami pikeun gelembung. Dina awal halaman, mangaka (panulis manga) bakal nempatkeun panomeran pikeun maca halaman anu nuturkeun.

Manga khusus pikeun pangarang tiasa nyusupkeun pikiran pribadi kana sisi halaman atanapi bahkan ngahijikeun manga sanés kenalan atanapi dirina.

ngajalajah: 20 Situs Streaming Vostfr Gratis sareng Vost Anime Pangsaéna & Japscan: Situs pangsaéna pikeun maca manga online gratis

Glosarium situs streaming anime sareng manga:

  • Manja: Éta nalika anjeun ngungkabkeun inpormasi ka anu sanés. (Salaku conto: sasuke maot)
  • OVA: atanapi OVA "video animasi aslina" mangrupikeun pidéo anu ditujukeun pikeun digunakeun dina pangrojong pidéo
  • drama: nyaéta serial TV Asia, anu formatna langkung pondok tibatan di nagara-nagara Kulon
  • Hentai: hartosna "sesat" sareng nunjuk anime porno
  • SEINEN: ngarujuk kana hiji jinis anime atanapi manga anu ditujukeun pikeun pemirsa lalaki anu déwasa sareng umumna ngurus téma "serius" sapertos politik (enya, éta tiasa serius!)
  • SHOJO: hartosna "mojang ngora" sareng nunjuk hiji jinis anime atanapi manga umumna romantis anu target audiénna awéwé.
  • SHONEN: hartosna "budak ngora" sareng nunjukkeun kabalikan tina shôjo. Sering aya sifatna olahraga atanapi telenges, tapi aya ogé kadang-kadang unsur romantis

Di sisi séjén, anu animes mangrupakeun kartun urang Jepang. Beda sareng kartun anu ayeuna diproduksi nganggo modél sareng visual 3D, anime masih dilakukeun dina kertas sareng 50 papan gambar per detik.

Radego.com: 25 Alternatip Top pikeun Nonton Streaming Gratis & FitGirl Repacks - Situs Top pikeun Ngundeur Kaulinan Video Gratis di DDL

Éta warnana saé sareng bentangna mangrupikeun waktos anu paling narik dina detilna (Studio Ghibli ngadamel gambar bentang anu pangsaéna). Karakter na hirup sateuacan panon urang.

Baca ogé: Situs Pangsaéna sapertos Papystreaming pikeun Nonton Streaming Gratis & 15 Loka Kaulinan Friv Gratis Pangsaéna

Akhirna, anjeun tiasa nyerat ka kami pikeun ngabagi alamat situs streaming anu sanés dina bagian koméntar atanapi dina halaman Facebook kami, sareng tong hilap bagikeun tulisan na!

[Jumlah: 126 hartosna: 4.6]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Naon anu anjeun pikirkeun?

383 nunjuk
Upvote Downvote