in

Top 10 pilem horor pangsaéna dina Disney Plus: Dijamin pikasieuneun sareng klasik pikasieuneun ieu!

Naha anjeun pikir Disney Plus ngan ukur nawiskeun pilem murangkalih? Dipikir deui ! Dina tulisan ieu, kami bakal nampilkeun ka anjeun 10 film horor pangsaéna anu sayogi Disney Ditambah. Leres, anjeun leres-leres maca, pilem horor dina platform favorit ngora sareng sepuh. Nyiapkeun ngageter, nyumput dina simbut anjeun, sareng heran naha anjeun mutuskeun pikeun nonton pilem ieu wengi.

Tina klasik sapertos "The Omen & Damien: The Omen II" dugi ka pilem kultus sapertos "The Rocky Horror Picture Show," kami parantos nyusun daptar anu pasti bakal ngantep anjeun kesang tiis. Janten, siapkeun sieun sareng mendakan sisi anu béda tina Disney Plus.

1. The Curse & Damien: The Curse II

Damien: The Curse II

Neuleumkeun diri dina alam semesta matak na pikasieuneun Dajjal kalawan Kutukan jeung suite na Damien: The Curse II. Ieu dua film, sadia salaku bagian tina fitur ganda dina Disney +, neuleumkeun anjeun dina carita horor dimana bakti agama nyokot harti poék jeung disturbing.

The Curse, dirilis dina 1976, nyaéta pilem horor klasik anu nandaan waktos na. Ieu nuturkeun lalampahan hiji diplomat Amérika jeung pamajikanana anu manggihan yén putra angkat maranéhanana bisa jadi Dajjal. The penindasan jeung anguish naek crescendo sakuliah film, nepi ka hiji denouement unforgettable.

Sequel nya, Damien: The Curse II, dirilis dina 1978, nyandak horor ka tingkat salajengna. Pilem ieu langkung eksplisit ngeunaan kekerasan anu lumangsung, kalayan adegan anu bakal tetep sareng anjeun. Duanana film nyorot konsép Dajjal jeung tekad jalma dedicated ka sabab agama maranéhanana.

Kalawan plot gripping maranéhanana sarta Éksplorasi jero téma agama, dua film ieu kudu-nilik pikeun thrill-seekers. Nyiapkeun wengi pilem anu sengit sareng fitur ganda ieu dina Disney +.

The Curse & Damien: The Curse II

2. The Rocky Horror Picture Tembongkeun

The Rocky Blora Gambar Tembongkeun

Bayangkeun pilem anu ngarecah konvénsi, anu tangtangan norma horor tradisional, sareng éta, dina waktos anu sami, nawiskeun perwakilan anu wani sareng maju. The Rocky Blora Gambar Tembongkeun nyaeta permata langka ieu. pilem horor musik queer ieu, dirilis dina 1975, ditandaan jaman na résonansi na masih karasaeun kiwari.

Kaunikan pilem ieu aya dina campuran genre anu unik. Ieu ngagabungkeun horor jeung musik, bari infusing LGBTQ + téma ngaliwatan plot jeung karakter na. Ieu nyababkeun pangalaman sinematik anu unik anu pikasieuneun sareng pikasieuneun.

Kakuatan tina The Rocky Blora Gambar Tembongkeun nyaeta audacity na. Dina waktos tema LGBTQ + masih seueur dipinggirkeun di bioskop, pilem ieu wani nyorot aranjeunna. Dina ngalakukeun kitu, anjeunna teu ukur nyieun karya seni unik, tapi ogé mantuan nyorong wates naon mungkin di bioskop horor.

Kasimpulanana, upami anjeun milarian pilem horor anu luar biasa sareng nawiskeun pandangan dunya anu unik, maka The Rocky Blora Gambar Tembongkeun mangrupa pilihan idéal. Pilem ieu pasti janten pangalaman anu kedah ditingali pikeun sadaya pencinta pilem horor di Disney +.

3. Alien jeung Predator

Alien jeung Predator

Waktosna pikeun neuleumkeun diri dina dunya fiksi ilmiah anu héran sareng waralaba Alien jeung Predator. Nyiapkeun jadi captivated ku Ripley, protagonis awéwé luar biasa anu eureun di nanaon. Ripley, dimaénkeun masterfully ku Sigourney Weaver, nyaéta karakter badass anu naek ngalawan mahluk horor sci-fi pikaheraneun.

jeung 9 pilem sayogi di Disney +, franchise Alien méré Anjeun dosis hefty of thrills interstellar. Ripley, Srikandi anu wani sareng tekad, gelut ngalawan bentuk kahirupan alien. Séri ieu ogé kalebet predator spin-off sareng Prometheus, ngalegaan cakrawala horor sci-fi langkung jauh.

Waralaba Predator, pikeun bagianna, nambihan diménsi tambahan pikeun alam semesta anu pikasieuneun ieu. Pilem-pilem ieu mangrupikeun kauntungan nyata pikeun peminat horor sci-fi, kalayan campuran pikasieuneun, aksi sareng pikasieuneun.

Naha anjeun anyar dina genre horor sci-fi atanapi kipas anu lami, séri ieu Alien jeung Predator nawarkeun pangalaman cinematic unforgettable. Kinerja anu kuat Sigourney Weaver salaku Ripley nyalira mangrupikeun alesan anu cukup pikeun nyorong kana klasik horor ieu. Janten, siapkeun popcorn anjeun sareng calik deui pikeun malem intergalactic thrills dina Disney +.

realisasiPaul WS Anderson
SkénarioPaul WS Anderson
nagara produksi AS
genrefiksi
Horor-horor
waktu101 menit
Sortie2004
Alien jeung Predator

4. Munding na Vampire Slayer

Buffy nu Vampire sina

Upami anjeun penggemar horor 90an, anjeun bakal resep " Buffy nu Vampire sina". Buffy nu Vampire sina mangrupa pilem horor quirky nu bakal mawa anjeun balik dina jangka waktu nu. Anjeunna mangrupakeun ikon sabenerna genre, anu ninggalkeun tanda na dina sakabéh generasi fans pilem horor.

Pilem ieu neuleumkeun urang ka dunya Buffy, pembunuh vampir anu luar biasa. Pilem nangtung kaluar pikeun humor poék sarta nada sparkling. Carita, sanajan dipuseurkeun kana perjuangan antara alus jeung jahat, teu poho mawa touch humor sarta lightness.

Upami anjeun milarian pilem horor di Disney + anu sampurna ngagabungkeun horor sareng komedi, Buffy nu Vampire sina mangrupa pilihan idéal. Pasti bakal ngageter bari nyium.

5. Bukit Anu gaduh Panon

The Hills Boga Panon

Dina nomer lima dina daptar pilem horor pangsaéna dina Disney +, urang mendakan pilem horor anu kedah ditingali « The Hills Boga Panon« . Pilem ieu, remake pikasieuneun, ngangkut pemirsa kana suasana anu pikasieuneun, dimana kulawarga konservatif nyanghareupan mutan di daérah anu sepi.

Bayangkeun diri anjeun salaku anggota kulawarga suburban anu biasa, terjebak di gurun anu teu ngahampura, teu aya kasempetan kabur. Hiji-hijina perusahaan anjeun? Makhluk mutan lapar daging manusa. Ieu naon kami nawiskeun anjeun "The Hills Boga Panon".

"Sutradara éta tiasa nyiptakeun suasana anu tiasa ditingali ku anjeun ampir tiasa ngaraos teror dina layar. »

Pilem ieu dipikanyaho pikeun gambaran anu sengit sareng teu kompromi tina kasieun sareng putus asa. Panonton ieu immersed dina lingkungan mumusuhan, dimana unggal moments mangrupakeun sual survival. Pilem horor ieu, sanaos sesah ditonton di sababaraha tempat, nawiskeun pangalaman sinematik anu unik.

Naséhat kami pikeun jalma anu wani: entong mareuman lampu, sareng nyiapkeun diri pikeun wengi anu pikasieuneun sareng kategangan anu teu kaampeuh. "The Hills Boga Panon" dina Disney+.

6. Awak Jennifer urang

Awak Jennifer

Hayu urang ngabayangkeun sakedap rumaja SMA populér kalayan rasa lapar insatiable pikeun daging manusa. Ieu premis intriguing tina Awak Jennifer, A gem horor queer nu ciri gadis ngora kasurupan ku sétan. Pilem ieu nambihan diménsi énggal kana dunya pilem horor pikasieuneun anu sayogi dina Disney Plus.

Impresif dimaénkeun ku Megan Fox, Jennifer nyaéta rumaja anu hirupna tibalik nalika anjeunna kasurupan ku sétan anu lapar kana daging manusa. Transformasi dirina tina ratu SMA ka pembunuh anu teu karunya duanana pikasieuneun sareng pikaresepeun.

Dina waktos anu sami, sobat budak leutikna, Needy isin, dicoo ku Amanda Seyfried, nekad nyobian ngeureunkeun rampage na. Interaksi dinamis antara Jennifer jeung Needy mawa jero émosional kana carita. Pilem ieu mangrupikeun campuran horor sareng komedi anu nyegerkeun sareng nyegrek anu bakal ngajantenkeun anjeun gantung dugi ka tungtungna.

Pilem ieu dipuji sacara lega pikeun pendekatan unikna kana genre horor, kalayan fokus kana téma queer sareng féminis. Jalan carita anu luar biasa sareng produksi anu wani ngajantenkeun éta Awak Jennifer pilem kultus di dunya horor.

Pikeun maca >> Streaming: Kumaha kéngingkeun uji coba Disney Plus gratis di 2023?

7. Hideung Swan

Soang hideung

Dina posisi katujuh dina daptar urang, urang manggihan Soang hideung, a masterpiece of horor psikologis, diatur dina dunya unforgiving tina tari klasik. Dina manah pilem sengit ieu pintonan stunning ti Natalie Portman, anu brilliantly mawa peran ballerina prima rapuh tur tormented.

Hideung Swan explores tekanan teu kaampeuh tur horrors disumputkeun tina industri tari. Pilem ieu ngabahas saingan, obsesi sareng transformasi, téma anu péngkolan poék sareng pikasieuneun. Diréktur Darren Aronofsky ngagunakeun horor salaku cara pikeun nganyatakeun kasieun batin sareng kahariwang karakterna, nyiptakeun pangalaman sinematik anu unik.

Natalie Portman, pikeun bagian dirina, delivers pintonan gaib, sublimating unggal pamandangan jeung ayana dirina. Interprétasi nya ngeunaan Nina Sayers, penari anu laun leungit touch jeung kanyataanana, ngan unforgettable. Pintonan anu meunang Oscar-Na nyaéta tour de force anu leres, nyésakeun kesan anu langgeng pikeun saha waé anu ningali pilem éta.

Di dunya pilem horor dina Disney +, Soang hideung nangtung kaluar pikeun kombinasi kandel na horor psikologis jeung drama. Éta pilem anu ngadorong wates genre, nyiptakeun pangalaman anu pikasieuneun sareng pikasieuneun.

Pikeun maca >> puncak: 10 pilem Clint Eastwood pangalusna teu sono

8. Siap atanapi Henteu

Siap atanapi henteu

« Siap atanapi henteu »Diideuan ku klasik horor, "Scream", pikeun nyandak urang kana carita anu pikasieuneun dimana panganten awewe mendakan dirina stalked ku minantu dina wengi pernikahanna. Film ieu mangrupa nyata roller coaster numpak tina horor sareng suspense, nyayogikeun pangalaman sinematik anu teu tiasa dilupakan.

Ratu horor, Samara Tenun, nyaeta di puseur pilem ieu, bringing touch kawani jeung inténsitas carita. Karakterna, Grace, mendakan yén kawinan impianna gancang janten ngimpina nalika kulawarga énggalna maksa anjeunna milu dina kaulinan nyumput sareng milarian anu maot.

Pilem ieu nawiskeun énggal ngeunaan genre horor kurban, kalayan dosis humor poék sareng sindiran sosial. Sanajan teror omnipresent, "Siap atanapi Henteu" junun ngasupkeun moments levity jeung humor, nawarkeun pangalaman horor unik tur aslina.

Upami anjeun resep "Scream" atanapi ngan ukur milarian pilem horor anu luar biasa, "Siap atanapi henteu" nyaéta pilem anu anjeun peryogikeun dina Disney +.

Panggihan >> Top 10 Pilem Anu Paling Dilalajoan di Dunya Sadayana: Ieu mangrupikeun pilem klasik anu kedah ditingali

9. Seger

seger

The horrors of modern dating anu digali dina cara kandel tur impactful dina pilem horor seger. Eta nyimpen hiji raray frightening on online dating pangalaman, nembongkeun hiji dunya poék mana lalaki bahaya sasaran awéwé rentan. Kanyataan anu pikasieuneun ieu disayogikeun kalayan saé, ngajantenkeun unggal waktos anu pikaresepeun sapertos anu ngaganggu.

Pilem horor ieu sanés ngan ukur ngajalajah bahaya anu aya dina bobogohan - éta ogé ngungkabkeun kerentanan anu tiasa dialami awéwé dina kaayaan ieu. Butuh katingal kritis di masarakat kiwari, panyorot aspék darker tina bobogohan modern jeung betah jeung nu awéwé bisa jadi mangsa ka jalma gering-intentioned.

Diréktur seger geus hasil dina nyieun hiji karya otentik horor nu, bari deeply rooted dina kanyataanana pikasieuneun, manages captivate panempo ti mimiti nepi ka ahir. Pilem anu pantes tempatna dina daptar ieu sapuluh film horor pangsaéna anu aya dina Disney Plus.

Baca oge >> Yapeol: 30 Situs Pangalusna pikeun Nonton Pilem Gratis Streaming (Edisi 2023)

10. Babari

urang nu primitip

Ngarobah arah sanggeus horor kontemporer tina "Seger," urang anjog di " urang nu primitip“. Pilem horor twisted ieu ngagaduhan awéwé hideung anu mendakan dirina nyanghareupan kajadian anu jahat. Perjalanan anu pikasieuneun dimimitian ngan saukur: awéwé ngora mariksa kana Airbnb na, ngarepkeun wengi anu damai. Tapi, katenangan gancang diganti ku teror nalika anjeunna mendakan jalma asing anu pikasieuneun.

film “Babar” skillfully ngagunakeun tegangan jeung teror atah nyieun tegangan teu kaampeuh. Éta sanés ngan ukur carita kasieun, éta mangrupikeun éksplorasi anu ngaganggu tina isolasi sareng kerentanan, ngajantenkeun éta salah sahiji film horor anu paling pikasieuneun anu kuring tos lami.

Unggal pamandangan dirancang pikeun ngajaga anjeun dina ujung korsi anjeun, nalika anjeun nuturkeun Srikandi urang nalika anjeunna napigasi wengi teror anu teu kabayang. Perjuanganna pikeun salamet duanana pikasieuneun sareng pikasieuneun, ngajantenkeun "Barbarian" tambihan anu teu émut kana daptar pilem horor anu pangsaéna dina Disney +.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Ulasan Éditor

Tim éditor ahli nyéépkeun waktos pikeun nalungtik produk, ngalaksanakeun tés praktis, ngawawancara ahli industri, marios ulasan konsumen, sareng nyerat sadaya hasil salaku kasimpulan anu kahartos sareng komprehensif.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote