in

Top: 17 Runtuyan Fiksi Élmu Pangalusna Henteu Dileungitkeun dina Netflix

Naha anjeun peminat fiksi ilmiah sareng milarian séri anu pangsaéna dina genre dina Netflix? Tingali deui, kami geus disusun pikeun anjeun puncak 10 runtuyan fiksi ilmiah pangalusna sadia dina platform streaming. Nyiapkeun pikeun diangkut ka dunya futuristik, mendakan plot anu pikaresepeun sareng kaget ku twists anu teu kaduga.

Naha anjeun resep perjalanan waktos, dystopia, atanapi petualangan intergalaksi, daptar ieu kanggo anjeun. Janten, linggih deui dina kapal angkasa anjeun (atanapi dipan anjeun) sareng teuleum kana pilihan kami tina séri anu paling seru Netflix. Tetep di dinya, éta bakal kosmis!

1. hideung Eunteung

hideung Eunteung

Akar jero dina jaman digital, hideung Eunteung mangrupa runtuyan antologi eloquent tur provokatif nu shines lampu dina hubungan kompléks urang jeung téhnologi. Éta ngajadikeun urang mikir ngeunaan kumaha urang berinteraksi sareng éta, sareng kumaha éta ngawangun masarakat urang.

Séri ieu ngajalajah sisi poék téknologi sareng dampak anu berpotensi cilaka pikeun umat manusa. Panyipta ngagunakeun campuran genres sareng setelan pikeun nyangking sudut pandang anyar pikeun unggal épisode, ngajantenkeun séri ieu sacara khusus sareng inventif. humor poék, dicampurkeun jeung glimpses pikasieuneun ngeunaan masa depan urang mungkin, méré hideung Eunteung karakter has na memorable na.

Tiap episode raises patarosan etika jeung moral krusial ngeunaan pamakéan téhnologi, forcing kami tanda tanya implikasi tina pilihan téhnologis urang. Séri ieu ngajak urang mikir ngeunaan kumaha urang tiasa napigasi dunya dimana téknologi ngaleuwihan pamahaman manusa urang.

Rincian runtuyan

gelarhideung Eunteung
genreSci-Fi, Thriller
carana ngumpulanTV-MA
gambaranRuntuyan antologi anu ngabedah hubungan urang
kalawan téhnologi
Titik kuatJelajahi sisi poék téknologi,
nimbulkeun patarosan etika sareng moral,
ngagunakeun campuran genres sareng setelan
hideung Eunteung

jeung hideung Eunteung, Anjeun diondang pikeun asupkeun eunteung poék masarakat urang sorangan, pikeun manggihan dunya alternatif dimana téhnologi geus nyokot kadali, sarta pikeun patarosan peran urang hayang téhnologi maén dina mangsa nu bakal datang urang.

2. A Girl jeung Astronot

A Girl jeung Astronot

Hayu urang neuleumkeun diri di dunya A Girl jeung Astronot, runtuyan Polandia nu skillfully mixes roman jeung fiksi ilmiah, nyandak urang dina hiji lalampahan emosi ngaliwatan waktu. segitiga cinta kompléks ieu, ngawengku hiji impressive 30 taun, nawarkeun hiji éksplorasi sengit téma cinta, waktu jeung kurban.

Carita nuturkeun kahirupan Marta, awéwé ngora anu hirupna tibalik nalika kabogohna, saurang astronot, dikirim ka luar angkasa. Carita lumangsung dina taun 2022 sareng 2052, ngajalin narasi anu nyegerkeun nonoman Marta anu teu kaurus sareng kahirupan engkéna, ditandaan ku kadewasaan sareng beurat kaputusan anu dilakukeun. Nalika kabogohna, anu disangka maot sareng beku sacara cryogenically, uih deui tina perjalananna, kajadian anu teu kaduga dipicu, nambihan dimensi tambahan kana saga cinta ieu.

Palaku utama Vanessa Alexander, Jedrzej Hycnar, Jakub Sasak et Magdalena Cielecka mawa pintonan anu luar biasa, ngajadikeun drama ieu malah leuwih captivating. Dirilis dina 17 Pebruari 2023, séri ieu parantos narik perhatian masarakat sareng kritikus.

Campuran genres A Girl jeung Astronot masihan kasegaran anu ngabédakeunana tina séri fiksi ilmiah anu sanés. Asih, waktos, sareng pangorbanan digali kalayan jero sareng sensitipitas anu bakal ngantep anjeun mikir lami saatos anjeun parantos nonton. Naha anjeun kipas sci-fi anu maot atanapi ngan saukur milarian carita cinta anu pikaresepeun, séri Polandia ieu teu kedah sono dina Netflix.

3. Wilujeng Eden

Wilujeng sumping di Eden

Bayangkeun diondang ka surga anu misterius, jauh tina kanyataan sapopoé. Ieu premis enticing balik séri sci-fi Spanyol Wilujeng sumping di Eden. Runtuyan drama basa Spanyol ieu nuturkeun sakelompok nonoman, dicirikeun ku obsesi maranéhanana jeung média sosial, anu diondang ka paradise enigmatic disebut Eden.

Dijieun ku Joaquín Górriz sareng Guillermo López, Wilujeng sumping di Eden mangrupa drama thrilling nu ngajaga anjeun suspense sapanjang dua musim na. Nalika sudut pandang para tamu di pulo terpencil ieu robih, intrik anu enak dina manah caritana. Para pemeran anu pikaresepeun kalebet Amaia Aberasturi, Berta Castañé, Tomás Aguilera sareng Guillermo Pfening.

séri mangrupa adun sampurna Salapan urang asing lengkep jeung The Wilds, nawarkeun pemirsa dosis misteri, drama jeung aksi. Éta ngajalajah téma sapertos obsesi média sosial, kahayang pikeun kasampurnaan, sareng rusiah poék di tukangeun penampilan idyllic. Kalayan tanggal rilis dijadwalkeun pikeun 6 Mei 2022, Wilujeng sumping di Eden pasti runtuyan pikeun nambahkeun kana daptar nempoan Netflix Anjeun.

Dipeunteun TV-MA, Wilujeng sumping di Eden skillfully blends genres fiksi ilmiah, aksi jeung drama pikeun nyieun carita gripping nu ngajaga anjeun hooked nepi ka ahir. Nyiapkeun pikeun diangkut ka dunya dimana paradise henteu sapertos anu sigana, sareng dimana unggal sudut surga nyumputkeun rahasia anu poék ngantosan diungkabkeun.

Wilujeng sumping di Eden | Trailer resmi | Netflix

4. Panghalang

Panghalang

Teuleum ka hareup dystopian kalawan Panghalang, drama fiksi ilmiah Spanyol nu tangtangan urutan ngadegkeun. Séri ieu ngangkut anjeun ka masa depan dimana diktator maréntah sareng kota-kota utama dibagi kana sababaraha bagian pikeun ngajaga kakawasaan sareng ngatur sumber. Visi poék masa depan ieu ngajalajah téma anu jero sapertos penindasan, résistansi sareng kasalametan.

Dijieun ku Daniel Écija, La Barrière nuturkeun tarung hiji kulawarga pikeun salamet disparity di Madrid. Kalawan matak impressive kaasup Unax Ugalde, Olivia Molina et Eleonora Wexler, drama captivating ieu nembongkeun urang kumaha individu bajoang salamet tur adaptasi jeung realitas heartbreaking.

The Barrier henteu ngan drama gripping, éta ogé boga fungsi minangka peringatan ngeunaan jalan masarakat ayeuna. Numutkeun pamadegan Yael Tygiel, "The Barrier, kawas lolobana fiksi ilmiah kualitas, fungsi minangka peringatan ngeunaan jalan ayeuna masarakat manggihan sorangan dina. »

Séri ieu ngagabungkeun unsur thriller, suspense sareng fiksi ilmiah pikeun nyiptakeun pangalaman televisi anu teu hilap. Nyiapkeun pikeun diangkut ka dunya dimana perjuangan pikeun kabébasan sareng kasalametan mangrupikeun kanyataan sapopoé.

5. Abdi-Tanah

Abdi-Tanah

Bayangkeun diri anjeun terdampar di pulo gurun, dicabut sadaya kenangan anjeun, tanpa aya jejak peradaban di cakrawala. Ieu persis titik awal tina Abdi-Tanah, mini-seri fiksi ilmiah anu nyengkram anjeun ti episode munggaran.

Dijieun ku Anthony Salter, séri ieu debut di jagat fiksi ilmiah kalayan premis anu matak pikasieuneun sareng pikasieuneun. Protagonis, sakelompok sapuluh urang, hudang di hiji pulo tanpa émut saha aranjeunna atanapi kumaha aranjeunna dugi ka dinya. Kituna dimimitian perjuangan maranéhna pikeun salamet dina kanyataanana mumusuhan ieu, bari unraveling misteri identitas maranéhanana sabenerna.

"I-Land kaget ku twists na robah warna ka warna. Integrasi kreatif Salter tina aspek realitas maya nambihan lapisan patarosan eksistensial anu pikaresepeun, tapi The I-Land tiasa ngangkat cita-cita anu langkung filosofis tibatan resolusi anu nyugemakeun. »- Yael Tygiel

Séri ieu, dirilis dina Séptémber 12, 2019, tiasa memikat pamirsa kalayan pilihan cast na, kalebet Natalie Martinez, Kate Bosworth, Ronald Peet, sareng Sibylla Deen. Kalayan campuran petualangan, drama sareng misteri, Abdi-Tanah nawarkeun hiji pangalaman immersive nu ngadorong panongton pikeun tanda tanya alam realitas jeung pentingna identitas urang.

Upami anjeun milarian séri fiksi ilmiah anu ngagabungkeun misteri, aksi sareng refleksi, Abdi-Tanah nyaeta kudu-tingali dina Netflix. Inget, kumaha oge, éta kawas di paradise misterius Eden ti séri saméméhna, appearances tiasa deceiving.

6. Alice dina Wonderland

Alice dina Wonderland

Alice dina Wonderlandatawa Alice di Borderland dina basa Inggris, nyaéta thriller fiksi ilmiah dumasar kana manga tina ngaran anu sarua ditulis ku Haro Aso. Ieu mah sakadar acara sci-fi sejen; éta pangalaman immersive nu propels anjeun kana dunya kompetisi, tegangan jeung misteri.

Bayangkeun sakedap, didorong kana dunya paralel, dimana kasalametan gumantung kana kamampuan anjeun pikeun ngatasi tantangan anu maot. Ieu persis nasib ditangtayungan pikeun protagonis ti séri ieu. jalma ngora dina duapuluhan maranéhanana, anu sapeuting manggihan diri immersed dina kaulinan bahaya dimana unggal kaputusan bisa fatal.

Alice dina Wonderland elegantly ngagabungkeun unsur thriller, suspense jeung fiksi ilmiah. Panonton terus-terusan tetep dina tegangan, osilasi antara pikagumbiraeun kompetisi sareng kahariwang salamet. Séri ieu ogé ngajalajah dinamika grup, strategi kasalametan sareng dilema moral, sadayana diatur ngalawan latar fiksi ilmiah anu pikaresepeun.

Séri ieu kedah ditingali pikeun sadaya fiksi ilmiah, thriller sareng peminat misteri. plot na, setting captivating sarta karakter kompléks na nyieun etaAlice dina Wonderland pangalaman tipi unik.

7. Manifesto

Manifesto

Bayangkeun sakedap yén anjeun dina penerbangan biasa, anjeun ngaliwat zona karusuhan, sareng nalika anjeun darat, anjeun mendakan yén dunya anu anjeun terang teu aya deui. Ieu persis naon anu lumangsung ka panumpang hiber di Manifesto, drama fiksi ilmiah anu matak pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Hiber, anu ngaleungit salami lima taun, ujug-ujug balik deui tanpa panumpang anu umurna sadinten. Leungitna misterius ieu sareng uih deui panumpang anu sami-sami misterius aya dina manah intrik séri éta. Tapi éta henteu sadayana. Manifesto teu ngan explores misteri leungit pesawat urang, éta ogé delves kana konsékuansi pribadi tur societal maranéhna balik.

Dunya terus balik nalika henteuna, sareng aranjeunna kapaksa adaptasi kana kanyataan anu parantos robih sacara radikal. Kulawarga sareng réréncangan na kedah nandangan karugianana, sareng ayeuna aranjeunna kedah nguruskeun uih deui anu ngadadak sareng teu jelas.

Ngagabungkeun unsur drama, fiksi ilmiah sareng misteri, Manifesto nawarkeun carita kompléks jeung multifaceted, nu bakal tetep anjeun dina tegangan ti mimiti nepi ka ahir. Upami anjeun kipas séri anu ngajantenkeun anjeun mikir sareng naroskeun kanyataan, teras Manifesto pasti pantes tempat dina daptar acara Anjeun pikeun lalajo dina Netflix.

8. Nu Teu Sampurna

Nu teu sampurna

Neuleumkeun diri dina dunya dimana aksi meets petualangan jeung gaib kalawan Nu teu sampurna. Séri anu pikaresepeun sareng gancang ieu nuturkeun kahirupan tilu jalma ngora, anu takdirna dibalikkeun ku percobaan ilmiah anu dilakukeun ku élmuwan misterius. Aranjeunna manggihan diri endowed kalawan kakuatan gaib tur tasked ngajaga manusa tina monster.

Nu matak stellar ngawengku Italia Ricci, Morgan Taylor Campbell jeung Rhianna Jagpal, Anu masing-masing muterkeun Juan nu Chupacabra, Tilda nu Banshee jeung Abbi nu Succubus. misi maranéhanana? Milarian élmuwan anu ngarobih aranjeunna janten monster pikeun meunangkeun deui kamanusaanana.

Nu teu sampurna nyaéta séri anu bakal ngajaga anjeun dina suspense, sacara terampil nyampur tindakan, petualangan sareng unsur gaib. Unggal épisode bakal neuleumkeun anjeun langkung jero kana alam semesta misterius séri, ngajantenkeun anjeun ngalaman petualangan sareng tantangan anu kedah disanghareupan ku tilu protagonis urang.

Nyiapkeun pikeun ngamimitian petualangan anu beunghar ku émosi sareng suspense Nu teu sampurna. Séri anu pasti bakal mawa sentuhan gaib pikeun malem Netflix anjeun.

9. Maniak

maniac

Neuleumkeun diri dina dunya aneh jeung ngabingungkeun tina maniac, Komedi hideung diwarnaan ku fiksi ilmiah anu mawa anjeun kana twists sareng péngkolan tina percobaan farmasi anu teu biasa. pangalaman tunggal ieu hirup ku dua strangers, embodied ku Emma Batu et Yunus Hill, anu manggihan diri inexplicably numbu salila sidang ieu.

Ieu runtuyan nu transcends genres, skillfully nyampur komedi poék, fiksi ilmiah sarta elemen psikologis. Ieu mangrupa bagian ti éstétika retro-futuristik, plunging kami kana versi psychedelic of New York. maniac nangtung kaluar pikeun pendekatan visual stunning sarta pangabisa ngajajah téma kompléks kayaning gering méntal, interaksi manusa jeung kanyataanana ngaliwatan avenues sabenerna aslina.

Séri ieu ngandelkeun pisan kana humor anu garing, satir, ngajantenkeun ningali maniac nikmat provokatif jeung pamikiran-provoking. séri ieu ditandatanganan ku panyipta Patrick Somerville, dipikawanoh pikeun karyana dina The koret. Anjeunna tiasa nyiptakeun karya unik anu bakal ngajantenkeun anjeun bingung sareng kagum, bari ngajantenkeun anjeun mikir ngeunaan patarosan eksistensial.

Naha anjeun resep fiksi ilmiah, komedi poék atanapi ngan ukur milarian séri anu teu aya jalanna, maniac mangrupa pilihan mertimbangkeun salila sési binge-nonton Netflix Anjeun salajengna.

10. Para Wisatawan

Nu ngumbara

Bayangkeun diri anjeun sakedap di masa depan anu jauh, dimana kasempetan kasalametan manusa ngan ukur aya dina taktak sakelompok wisatawan waktos. Ieu persis konsép captivating tina Nu ngumbara, petualangan sci-fi thrilling anu bakal grab nyali Anjeun.

Wisatawan anu dimaksud nyaéta kasadaran, roh ti masa depan, anu dikirim ka ayeuna pikeun nyegah bencana anu caket. Masing-masing ditakdirkeun pikeun nyicingan awak jalma anu hirup dina waktos urang, sahingga nganggap kahirupan sapopoe bari damel rusiah pikeun ngarobih jalan takdir.

"The Travelers mangrupikeun pangalaman perjalanan waktos premium, nawiskeun sudut pandang kreatif ngeunaan genre kalayan tuang anu luar biasa berbakat. »- Yael Tygiel

Tapi anu ngajantenkeun séri ieu langkung pikaresepeun nyaéta éksplorasi tantangan sareng akibat tina ngarobih jaman baheula. Saban tindakan, unggal kaputusan anu dilakukeun ku wisatawan waktos ieu gaduh dampak, sareng henteu salawasna anu dipiharep. Éta teka-teki anu kompleks dimana unggal sapotong diitung, dimana kasalahan pangleutikna tiasa berpotensi nyababkeun langkung seueur karusakan tibatan anu aranjeunna nyobian dihindari.

Upami anjeun penggemar fiksi ilmiah, Nu ngumbara mangrupakeun runtuyan nu moal ninggalkeun anjeun acuh. Kalayan campuran suspense, thriller sareng petualangan temporal, séri ieu mangrupikeun permata anu teu kedah sono dina Netflix.

11. Jahat Penduduk

Imah sétan

Diadaptasi tina franchise kaulinan vidéo anu kasohor, Imah sétan nyaéta séri anu pikaresepeun anu ngagabungkeun horor, aksi sareng petualangan. Carita lumangsung sapanjang dua garis waktos anu pikaresepeun sareng raket.

Perdana disetél dina 2022 sareng nuturkeun kembar 14 taun Billie sareng Jade, masing-masing dicoo ku Siena Agudong sareng Tamara Smart. Sesampainya di kota anyar Raccoon, maranéhna manggihan hiji rusiah jahat nu radikal ngarobah kahirupan maranéhanana.

"Éta pikasieuneun sapertos ngahibur. Resident Evil nyenangkeun pikeun peminat kaulinan vidéo anu didasarkeun kana, tanpa ngasingkeun fans énggal anu henteu wawuh sareng waralaba. »-Taylor

Garis waktos kadua nyandak urang ka 2036, dimana virus anu maot parantos ngarusak dunya. Jade, anu ayeuna dicoo ku Ella Balinska, mangrupikeun jantung perjuangan ieu pikeun salamet. Leungitna anu misterius sareng panéangan anu pikasieuneun pikeun mendakan anjeunna nambihan tegangan anu jelas dina plot.

Unggal episode tina Imah sétan neuleumkeun anjeun dina alam semesta anu poék sareng pikasieuneun, dimana bahaya aya di mana-mana sareng unggal panemuan tiasa janten anu terakhir. Upami anjeun kipas tina thriller post-apokaliptik sareng carita salamet, séri ieu kedah ditingali dina Netflix.

12. Poek

Poek

Neuleumkeun diri dina dunya captivating tina Poek, runtuyan Jermanik nu mixes kajahatan, drama, misteri jeung fiksi ilmiah di kota leutik kalawan atmosfir beurat jeung misterius. Nuturkeun tradisi ngarebut runtuyan fiksi ilmiah saperti Nu ngumbara et Imah sétan, karya Netflix ieu mawa anjeun kana angin puyuh tina misteri gaib tur rusiah dikubur.

Séri ieu nuturkeun intrik anu ngurilingan leungit dua murangkalih di kota Jerman anu katingalina damai ieu, tapi anu nyumputkeun rusiah anu ngaganggu anu ngahubungkeun opat kulawarga sacara teu tiasa dipisahkeun. Comparable jeung runtuyan tercinta muhrim Hirup, Dark nawarkeun atmosfir fantastically suspenseful sarta richness tina hubungan manusa.

Buah tina kolaborasi Baran bo Odar sareng Jantje Friese, Poek Nampilkeun aktor berbakat sapertos Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Lisa Vicari sareng Maja Schöne. Ti saprak dileupaskeun tanggal 1 Désémber 2017, séri éta parantos narik pamirsa internasional kalayan campuran unik tina drama kulawarga, unsur gaib sareng misteri anu pikaresepeun.

Pamirsa terus waspada, nyobian ngabéréskeun benang plot bari kabawa ku suspense sareng suasana poék sareng oppressive tina séri éta. Upami anjeun resep fiksi ilmiah sareng misteri, Poek mangrupakeun runtuyan teu sono dina Netflix.

13. Rasa8

Sense8

Lebetkeun dunya matak tina Sense8, runtuyan nu fuses aksi, drama, fiksi ilmiah sarta misteri kana cocktail intoxicating tina tegangan jeung émosi. Dibuka dina Juni 5, 2015, runtuyan groundbreaking ieu dijieun ku sadulur Wachowski sarta J. Michael Straczynski, ngaran anu geus ninggalkeun tanda indelible dina dunya fiksi ilmiah.

Premis tina Sense8 nyaeta sakumaha intriguing sakumaha anu kasebut inovatif. Bayangkeun dilahirkeun ku hubungan méntal sareng émosional sareng tujuh jalma sanés di sakumna dunya. Grup eclectic ieu, anu dingaranan "sensates", mendakan diri diburu ku perusahaan anu misterius sareng jahat. Nu matak, sakumaha rupa-rupa karakter maranéhanana, ngawengku bakat internasional kayaning Miguel Ángel Silvestre, Max Riemelt, Doona Bae, Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Naveen Andrews, Daryl Hannah jeung Terrence Mann.

"Sense8 mangrupikeun carita internasional, tapi pamustunganana éta carita ngeunaan sambungan, katampa sareng nangkeup saha anjeun sareng dunya di sabudeureun anjeun. »- The Wachowski sadulur jeung J. Michael Straczynski

Sense8 leuwih ti saukur runtuyan fiksi ilmiah. Éta mangrupikeun perjalanan émosional anu ngajalajah téma identitas, karagaman sareng hubungan manusa. Unggal "sensate" ngagambarkeun cross-bagian tina diversity manusa, bringing hiji sudut pandang unik kana grup interconnected maranéhanana. Séri ieu nyorot pentingna nampi diri sareng batur, palajaran anu langkung tebih saluareun kontéks sci-fi na.

Upami anjeun milarian séri sci-fi dina Netflix anu nawiskeun jero émosional sareng plot anu pikaresepeun, Sense8 geus pasti runtuyan pikeun nambahkeun kana daptar tempoan Anjeun.

Baca oge >> Top 10 pilem kajahatan pangsaéna dina Netflix taun 2023: suspense, aksi sareng panyelidikan anu pikaresepeun

14. Leungit di Angkasa

Leungit di Angkasa

Angkutan diri anjeun ka tempat anu paling tebih tina jagat raya anu teu dijelajah Leungit di Angkasa, runtuyan matak nu mixes fiksi ilmiah, petualangan, drama jeung atmosfir kulawarga. Séri ieu mangrupikeun séri anu dimodernisasi sareng gagah dina séri televisi klasik anu kasohor anu debut di 1965.

séri ieu revolves sabudeureun kulawarga Robinson anu, sanggeus kacilakaan tina spaceship maranéhanana, manggihan diri terdampar dina planét alien kanyahoan. Tapi aranjeunna henteu nyalira, aranjeunna ngabagi bumi asing ieu sareng mahluk robotic alien. Nu ngajadikeun kaayaan maranéhanana malah leuwih hipu jeung thrilling.

Dirilis dina April 13, 2018, séri ieu dirojong ku cast berbakat, kaasup Molly Parker jeung Toby Stephens anu maénkeun kolotna Robinson, sarta Ignacio Serricchio jeung Parker Posey dina peran konci.

Impressively, Leungit di Angkasa junun ngajaga kasaimbangan hipu antara pikagumbiraeun petualangan interstellar jeung tantangan dinamika kulawarga. Salaku unggal anggota kulawarga Robinson nyoba salamet sarta adaptasi jeung sakuliling anyar maranéhanana, maranéhanana ogé kudu nungkulan masalah pribadi sorangan jeung tegangan kulawarga.

Upami anjeun kipas fiksi ilmiah sareng milari séri anu ngajantenkeun anjeun aktipitas nalika ngajalajah téma manusa anu langkung jero, ulah milarian deui. Leungit di Angkasa mangrupa pilihan sampurna pikeun anjeun.

Panggihan >> Top 15 pilem Perancis pangsaéna dina Netflix taun 2023: Ieu mangrupikeun nugget bioskop Perancis anu teu kedah sono!

15. Akademi Payung

The Payung Akademi

Upami anjeun gaduh gairah pikeun carita superhero kalayan pulas, teras The Payung Akademi mangrupikeun séri anu kedah aya di luhureun daptar tontonan Netflix anjeun. Diideuan ku strip komik tina nami anu sami anu ditulis ku Gerard Way sareng ilustrasi ku Gabriel Bá, séri ieu mimiti muncul dina platform streaming dina 15 Pebruari 2019.

Carita revolves sabudeureun tujuh barudak kalawan kakuatan rongkah, diadopsi ku lalaki aneh tur euyeub pisan, anu ngalatih maranéhna pikeun jadi pahlawan. misi maranéhanana? Nyegah kiamat.

Séri ieu dirojong ku cast berbakat kaasup aktor kayaning Tom Hopper, Robert Sheehan, Elliot Page, Marin Irlandia, sarta Yusuf Gatewood. Leuwih ti éta, The Payung Akademi nangtung kaluar pikeun campuran unik na genres, ngagabungkeun unsur superhero, fiksi ilmiah, aksi, petualangan jeung komedi.

Séri ieu mangrupikeun napas nyata hawa seger pikeun saha waé anu bosen ku overabundance pilem superhero konvensional sareng séri. Éta nyayogikeun sudut pandang énggal dina genre, kalayan plot anu kompleks, karakter anu jero sareng pendekatan anu wani pikeun téma karagaman sareng bédana.

Lamun Anjeun keur pilari petualangan seru jeung unpredictable, The Payung Akademi mangrupikeun pilihan anu kedah aya diantara séri fiksi ilmiah pangsaéna anu aya dina Netflix.

Tingali oge >> Top 17 pilem horor Netflix pangsaéna 2023: Dijamin pikasieuneun ku pilihan pikasieuneun ieu!

16. Legenda Isukan

Legenda Isukan

Dina manah DC Comics multiverse, séri superhero séjén nyebarkeun jangjangna. “ Legenda Isukan » nyaéta runtuyan nu mawa anjeun dina lalampahan ngaliwatan waktu, kalawan awak motley travelers waktu. Teu kawas superheroes has Anjeun, tim ieu diwangun ku misfits jeung preman, tapi ulah kasalahan, tujuan maranéhanana teu kurang mulya: nyalametkeun umat manusa.

Asalna ti Ayat-panah, runtuyan ieu pinuh ku petualangan senang, twists kaduga jeung robah warna ka warna, sarta rupa-rupa plot. Éta kasohor pikeun tuang anu terus-terusan robih, ngagambarkeun instabilitas perjalanan waktos. Sajaba ti éta, séri geus bisa reinvent sorangan ngaliwatan musim, nu geus mantuan pikeun ngajaga antusiasme pemirsa.

Legenda Isukan kawentar pikeun campuran unik humor, drama jeung aksi. Éta nawiskeun sudut pandang anu nyegerkeun dina genre fiksi ilmiah, ngenalkeun unsur-unsur komédi anu nyéépkeun atmosfir umumna poék. Upami anjeun milarian séri anu pinter ngagabungkeun unsur fiksi ilmiah, pahlawan super sareng perjalanan waktos, maka "Legenda Isukan" mangrupikeun séri anu anjeun moal hoyong sono dina Netflix.

Baca oge >> Top 15 pilem horor panganyarna pangalusna: thrills dijamin ku masterpieces pikasieuneun ieu!

17. Cinta, Pupusna & Robot

Cinta, Pupusna & Robot

Ngembangkeun téma ngeunaan téknologi fiksi ilmiah, Cinta, Pupusna & Robot mangrupa runtuyan antologi animasi nu bakal mawa anjeun dina lalampahan ngaliwatan universes variatif, unggal episode unik dina jenis na. Dirilis dina 15 Maret 2019, séri anu pikaresepeun ieu mangrupikeun sutradara legendaris David Fincher.

Nampilkeun cast berbakat kaasup Fred Tatasciore, Nolan North, Noshir Dalal, sarta Josh Brener, séri ieu revolutionizes genre animasi, skillfully nyampur aksi jeung fiksi ilmiah. Unggal épisode mangrupikeun permata sakedik anu bersinar kalayan orisinalitas sareng kreativitasna. Éta nawiskeun rupa-rupa nada sareng gaya carita, ngajantenkeun unggal épisode teu kaduga sareng pikaresepeun.

"Cinta, Pupusna & Robot sapertos kotak coklat sci-fi. Anjeun henteu kantos terang naon anu anjeun pikahoyong, tapi unggal potongan mangrupikeun kejutan anu nikmat. »

Upami anjeun kipas fiksi ilmiah sareng milari anu béda, hal anu ngadorong wates animasi sareng carita, maka Cinta, Pupusna & Robot kedah ditingali dina Netflix. Éta séri anu teu pernah lirén kaget, nawiskeun visi énggal ngeunaan masa depan, téknologi sareng umat manusa.

Janten naha anjeun pencinta sci-fi, penggemar animasi, atanapi ngan ukur anu milari anu énggal sareng pikaresepeun pikeun ditonton, tong hilap tambahkeun Cinta, Pupusna & Robot kana daptar séri anjeun pikeun lalajo dina Netflix.

18. iZombie

iZombie

Lebetkeun diri anjeun dina dunya anu poék sareng misterius iZombie, runtuyan nu skillfully ngagabungkeun horor, kajahatan jeung drama. Dibayangkeun ku Chris Roberson sareng Michael Allred, séri ieu nampilkeun konsép anu unik sareng pikaresepeun dina genre fiksi ilmiah.

Plot puseur dina nyicingan médis ngaranna Liz, beautifully dicoo ku Mawar McIver. Liz mingpin hiji kahirupan sampurna, nepi ka hiji peuting fateful nalika manehna geus robah jadi zombie a. Tapi Liz sanés zombie biasa, tebih ti éta. Kulitna tiasa bodas kapur sareng jantungna ngan ukur dua kali samenit, tapi anjeunna masih tiasa leumpang, ngobrol, mikir sareng ngaraosan émosi.

Nyatana, Liz kéngingkeun kamampuan anu pikasieuneun saatos transformasi dirina: anjeunna samentawis tiasa ngawariskeun kenangan sareng kaahlian para korban rajapati anu otakna didahar. Kado ieu masihan anjeunna kasempetan pikeun ngabéréskeun kajahatan ku cara anu teu kaduga sareng efektif pisan.

Gawéna dina kedok média, anjeunna ngagunakeun visina pikeun kolaborasi sareng detektif lokal, dimaénkeun ku Malcolm Goodwin. Kalawan babarengan, aranjeunna ngajawab murders paling baffling, mere harti hirup anyar Liz sarta tujuan.

Sanajan téma morbid na, "iZombie" nawarkeun storytelling light-hearted, mindeng diselingi humor poék. séri owes loba kinerja luar biasa tina Mawar McIver, anu interpretasi Liz sok endearing, sanajan terus variatif alatan personalities manehna embodies.

Kalayan campuran unik tina genres sareng pendekatan inovatif kana téma zombie, iZombie nyaéta séri anu nangtung dina bentang fiksi ilmiah. Upami anjeun milarian hiburan anu luar biasa, iZombie geus pasti runtuyan pikeun nambahkeun kana daptar Anjeun.

19. Kilat

Flash di

Meunang nyaman jeung siap jadi dazzled ku Flash di, runtuyan captivating nu skillfully ngagabungkeun aksi, petualangan jeung genre superhero. Dihasilkeun ku jaringan CW, séri televisi Amérika ieu dumasar kana karakter DC Comics Barry Allen, ogé katelah The Flash.

Barry Allen, dicoo ku aktor charismatic Grant Gustin, nyaéta élmuwan ngora anu dianggo pikeun pasukan pulisi Kota Tengah. Saatos disabet ku kilat nalika kacilakaan laboratorium, Barry hudang tina koma pikeun mendakan yén anjeunna ayeuna dikaruniai kecepatan superhuman. Kamampuhan anyar anu luar biasa ieu ngadorong anjeunna ka alam semesta anyar anu bahaya sareng tantangan.

Beda sareng séri superhero sanés, Flash di nangtung kaluar pikeun nada caang jeung senang, mere pemirsa putus wilujeng sumping ti téma poék jeung serius mindeng hadir dina genre anu. Sanaos seueur ancaman anu disanghareupan ku Kota Tengah, séri ieu tiasa ngajaga atmosfir dinamis sareng optimis.

Flash di ieu ogé dipikawanoh pikeun casting hebat na. Salian Grant Gustin, séri béntang Danielle Panabaker, Jesse L. Martin jeung Danielle Nicolet. Masing-masing aktor nyangking jero sareng dimensi anu unik pikeun karakterna, nambihan lapisan papacangan tambahan kana plot.

Séri ieu munggaran diluncurkeun dina 7 Oktober 2014 sareng parantos narik perhatian para pamirsa di sakumna dunya kalayan kombinasi aksi, petualangan sareng humor anu teu pikaresepeun. Upami anjeun milarian séri superhero anu ngarobih kapang, Flash di pasti patut nyimpang.

20. Kilat Hideung

hideung kilat

Nalika nyilem kana dunya séri fiksi ilmiah Netflix, mustahil kantun hideung kilat. Séri ieu, anu caritana museurkeun kana kulawarga hideung, ngahirupkeun hawa seger kana dunya superhero anu jenuh. Manehna nangtung kaluar pikeun pendekatan calakan sarta bernuansa dirina kana isu ras jeung pulitik, tanpa pernah ragrag kana didacticism.

Palaku utama Kilat Hideung lain rumaja has, tapi urut waspada nu jadi kapala sakola. Anjeunna kapaksa balik deui ka layanan alatan ngaronjatna kekerasan patali narkoba di lingkunganana. Carita anu pikasieuneun ngeunaan saurang lalaki anu berjuang pikeun ngajagi komunitasna mangrupikeun salah sahiji anu tetep relevan sareng dumasar kana kanyataan sapanjang séri éta.

Hideung kilat nawarkeun pahlawan anu undeniable akar, karakter anu duanana kompléks jeung mereun.

Salian plot utama na, séri nunjukkeun intelegensi khusus dina cara ngenalkeun kakuatan karakter anu sanés. Beda sareng seueur acara anu sanés dina genre éta, Black Lightning henteu ngaraos peryogi ngaleungitkeun anu goréng dina ahir unggal usum, anu ngabantosan ngajaga kontinuitas sareng évolusi sapanjang séri.

Ringkesanana, hideung kilat mangrupakeun superhero, aksi jeung drama runtuyan nu nangtung kaluar pikeun pendekatan otentik sarta storytelling calakan. Upami anjeun milari séri anu pinter ngagabungkeun fiksi ilmiah sareng realitas sosial, ulah milarian deui.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Ulasan Éditor

Tim éditor ahli nyéépkeun waktos pikeun nalungtik produk, ngalaksanakeun tés praktis, ngawawancara ahli industri, marios ulasan konsumen, sareng nyerat sadaya hasil salaku kasimpulan anu kahartos sareng komprehensif.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

383 nunjuk
Upvote Downvote