in ,

puncakpuncak flopflop

MBA Tunisia: Program Master of Business Administration Pangalusna di Tunisia (2022)

MBA Tunisia: Program Master Administrasi Bisnis Pangalusna di Tunisia
MBA Tunisia: Program Master Administrasi Bisnis Pangalusna di Tunisia

Le Master of Administrasi Usaha, saurna " ambà »Mangrupikeun diploma lulusan internasional tingkat luhur manajemén sareng manajemén bisnis, asal Amérika.

Ijazah tina ambà utamina masalah murid atanapi eksekutif hoyong aksés kana tanggung jawab anu luhur. Propilna rupa-rupa sareng rupa-rupa, éta asalna tina sagala rupa lapisan masarakat. Latihan transversal hiji-hiji-hiji, éta ngabagéakeun calon sadaya kabangsaan sareng sadaya jinis séktor. 

Kengingkeun Gelar Master dina Administrasi Bisnis, Ékonomi sareng Administrasi di Tunisia tiasa ngabuktikeun janten pangalaman pendidikan anu pikaresepeun sabab siswa tiasa nguntungkeun tina badan mahasiswa internasional, program universitas anu hadé sareng seueur kasempetan pangwangunan. Profesional sareng karir.

Dina peringkat kami, kami nampilkeun daptar program MBA (Master of Business Administration) anu pangsaéna di Tunisia, nuturkeun pikeun nguatkeun karir sareng CV anjeun.

Latihan MBA di Tunisia

Latihan MBA di Tunisia
Latihan MBA di Tunisia

Le ambà nyaéta gelar pascasarjana anu paling diperyogikeun pikeun lulusan ti sagala bidang ou ka eksekutif ayeuna. Hal anu pangpayunna urang kedah ditaksir nyaéta pola anu méré ilham ka seueur murid pikeun milih éta salah sahiji sakola MBA anu pangsaéna di Tunisia.

Artikel diropéa dina Désémber 2021

Staf redaksi Ulasan.tn

Naon Master Administrasi Bisnis?

MBA lahir di Universitas Harvard di Massachusetts di 1908. Upami tetep janten hak milik universitas Amérika salami lami, éta bakal ngabeledug bisnis internasional sumebar di panjuru dunya mangtaun-taun. 1950.

Ijazah anu diaku sacara internasional, ambà ngabantosan mahasiswa administrasi bisnis dilegakeun poténsi karirna ku nyayogikeun aranjeunna pengalaman bisnis praktis dina bidang bisnis sareng manajemén.

Dina hiji waktos diploma terminal sareng diploma profesional, MBA nangtang murid dina sababaraha bidang anu aya hubunganana sareng bisnis, sapertos pamasaran, kauangan, sumber daya manusa, operasi sareng akuntansi.

Baca ogé: Sakola Swasta Anu Pangsaéna di Tunisia sareng Daérahna (2021) & Reverso Correcteur: Checker éjahan gratis pangsaéna pikeun téks anu sampurna

Dinten ieu MBA nawiskeun program tingkat paling luhur anu aya dina hal administrasi bisnis dina hal stratégi, pamasaran, kauangan, manajemén sareng sumber daya manusa.

Kaseueuran gelar MBA dua taun ka pengker sareng ditawarkeun dina sababaraha cara pikeun nyumponan kabutuhan jalma bisnis sapinuh waktu:

  • full-waktu
  • Paro waktos
  • Kursus éksékutip (soré sareng akhir minggu)
  • Program pendidikan jarak jauh online.

Karir dina bisnis sering janten salah sahiji pasang aksi sareng turun, tapi salah sahiji anu paling penting pikeun para profesional nyaéta kéngingkeun gelar master dina administrasi bisnis.

di keur diajar anyar, gelar Master of Business Administration parantos diklasifikasikeun salaku salah sahiji pilihan karir anu pangsaéna pikeun siswa manajemén saatos lulus.

Naha nyandak kursus MBA?

ambÃ, akronim anu ngajantenkeun seueur murid atanapi latihan éksékutip impian: tingkat luhur latihan internasional sayogi le Master of Administrasi Usaha dimungkinkeun pikeun ngabayangkeun karir hébat atanapi ngembangkeun gancang.

Jalma-jalma ngudag pendidikan MBA ku sababaraha alesan, ieu ngan sababaraha:

  • Anjeun bakal pendak sareng anu sanés sapertos anjeun anu gaduh karep pikeun bisnis, kamekaran karir sareng milarian kasuksésan. Naon kapribadian anjeun, anjeun bakal ninggalkeun MBA sareng réréncangan anu bakal ngajantenkeun jaringan anjeun.
  • Anjeun bakal nampi latihan bisnis anu komprehensif sareng kéngingkeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan kamampuan sareng karep anjeun.
  • Pelatihan MBA masihan anjeun kasempetan pikeun ngembangkeun diri dina bidang kagiatan dimana anjeun ayeuna peryogi paningkatan, sareng nguatkeun katerampilan khusus anu parantos kuat.
  • Anjeun bakal diajar komunikasi sacara épéktip sareng damel kolaborasi sareng kolega atanapi dina hiji tim.
  • Salami diajar, anjeun bakal ngasah komunikasi sareng keterampilan presentasi ku nyerat tulisan, email sareng presentasi, sareng anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun diajar kumaha kamampuan komunikasi anu béda dianggo dina tim sareng antara babagian perusahaan.

Pelatihan transversal sareng unik dina jinisna, éta ngabagéakeun calon sadaya kabangsaan sareng ti sadayana jinis séktor.

Baca ogé: Pusat Pelatihan Kejuruan Terbaik di Tunisia (édisi 2021) & Situs Tarjamah Perancis Perancis Pangsaéna

Ieu kasus, contona, insinyur, ahli hukum atanapi bahkan dokter. Diaksés saatos bac + 4 / + 5, murid ngora ogé tiasa ngalamar.

MBA: Kanggo saha?

MBA sering sinonim sareng promosi atanapi parobahan karir. Tapi seueur lalaki anu ngajalankeun perusahaan anu paling penting di dunya - sapertos pangadeg Microsoft Bill Gates, Larry Ellison, Oracle atanapi Steve Jobs, Apple raksasa - henteu.

Numutkeun kasohorna, MBA langkung atanapi kirang nungtut ngeunaan propil tina rekrutmen ka payunna. Nanging, aya seueur salah paham ngeunaan saha anu tiasa sareng henteu tiasa lebet kana MBA sareng dina kaayaan naon.

Ieu sababaraha:

  • Naha anjeun peryogi bac + pikeun ngadaptar MBA? Teu kedah. Leres pisan seueur calon parantos gaduh tingkat pendidikan anu signifikan. Nanging, anu ngagaduhan bac +2 atanapi bac +3 kalayan pangalaman propésional anu saé pisan gaduh unggal kasempetan.
  • Naha ngan ukur aya insinyur di MBA? Éta gumantung. Salami sababaraha taun ayeuna, manajer MBA nyobian nyampur promosikeunana, sareng mahasiswa ti sababaraha kabangsaan sareng latar belakang pendidikan, tapi leres yén insinyur masih ngawakilan bagian ageung mahasiswa.
  • Naha urang tiasa nampi posisi énggal sareng ngamimitian MBA? Hésé. MBA Eksékutif ngalibatkeun beban padamelan anu penting: cacah sahenteuna sababaraha jam damel pribadi salaku jam kelas.

Program MBA Pangsaéna di Tunisia (2022)

Tunisia nawiskeun kami sababaraha program MBA sareng sakola bisnis di nagara éta masih aya diantara anu saé di Afrika, tapi naon anu sapuluh program MBA anu sanés anu dituturkeun?

Ieu tinjauan urang:

Universitas Tunis Paris-Dauphine: Internasional MBA Paris

Universitas Paris-Dauphine: MBA Internasional Paris
Universitas Paris-Dauphine : MBA Internasional Paris

Le MBA Internasional Paris mangrupikeun kursus gelar ti Universitas Paris-Dauphine sareng IAE of Paris-Sorbonne Business School.

MBA éksékutip ieu ditujukeun ka para profesional anu ngagaduhan langkung ti 5 taun pangalaman profesional anu hoyong masihan dorongan anyar pikeun karir propésionalna.

Kualitas program gumantung ka guru sareng pilihan murid na. Pilihanna dilakukeun dina file plus wawancara di payuneun juri universitas.

Biaya IP MBA nyaéta 9500 euro / taun. Ieu kalebet perjalanan akhir taun pikeun seminar panutupan sareng kalulusan.

Bewara Pangsaéna:

Tingkat latihan sareng pengawasan anu hadé anu disayogikeun ku guru lokal anu hadé sareng guru ti Universitas Paris Dauphine!

Salma charni

Sakola Bisnis Mediterania (MSB): MBA Eksekutif

Sakola Bisnis Mediterania (MSB): MBA Eksekutif
Sakola Bisnis Mediterania (MSB): MBA Eksekutif

Kusabab 2004, palatihan MSB Eksekutif MBA ngabagéakeun langkung ti 800 éksékutip ti 37 kabangsaan anu béda. Mangrupikeun program dua taun anu diwangun ku 14 modul sareng proyek akhir. Kelas lumangsung opat dinten sasasih, ti dinten Kemis dugi ka Minggu.

MBA Eksekutif MSB mangrupikeun hiji-hijina EMBA di Tunisia anu diakréditasi sacara internasional ku Asosiasi MBA Berbasis London.

Peserta anu bénten-bénten sareng ngamotivasi, profésor kawéntar dunya sareng fasilitas canggih mangrupikeun faktor konci anu ngajantenkeun MBA Eksekutif mangrupikeun program patokan di daérah Mediterania sareng salah sahiji program MBA Eksekutif anu pangsaéna di Afrika.

Pendapat anu pangsaéna ngeunaan MSB:

Pangalaman kuring di MSB ngan saukur salah sahiji anu pang hébatna anu kuring kantos gaduh tina segi pendidikan kualitas sareng kasempetan propésional sareng akademik. Éta pasti nyiapkeun kuring pikeun miluan pangalaman anu rupa-rupa sareng kuring pisan ngahaturkeun nuhun kana katerampilan anu dipasihkeun ku kuring pikeun ngatasi standar dunya pikeun pendidikan sareng padamelan.

Miriam Masmoudi

Tinjauan MSB Goréng :

Kabodoan total, nomer anu teu kahontal atanapi dina rapat, dina sagala hal éta henteu gratis kalayan 30 juta kuring tiasa angkat ka tempat anu dipikahoyong.
hatur nuhun ageung ka Ibu Maha chaieb pikeun kalakuanana anu ngadorong kuring milari pendirian sanés MSB.

Aymen Sfaxi

Universitas Internasional Tunis (UIT): Master Eksekutif Administrasi Bisnis (EMBA)

Pelopor ITU; lembaga Tunisia unik anu diakreditasi ku FIBAA Jérman - segel Akréditasi MBA Sales Management anu dilélérkeun ka HdWM
ITU panaratas; lembaga Tunisia unik anu diakreditasi ku FIBAA Jérman - Seal akreditasi tina MBA Sales Management anu dilélérkeun ka HdWM - Facebook

Master Eksekutif Administrasi Bisnis (EMBA) mangrupikeun gelar diploma kalayan pangakuan internasional sareng nyandak pendekatan global pikeun Manajemén. Éta mangrupikeun rujukan pikeun manajer sareng perusahaan anu ngagaduhan padamelan internasional.

Di Universitas Internasional Tunis ogé ditawarkeun salaku gelar ganda (Master Profesional / MBA) kalayan ngahususkeun dina Administrasi Bisnis sareng Manajemén Sumber Daya Manusa.

Kursus EMBA parsial-waktos sareng format anu diadaptasi kana jam damel perusahaan; persiapan online dina bentuk interaktif dina MOOC (video), platform sareng bahan-bahan kursus, perpustakaan online ngamungkinkeun anjeun nyiapkeun seminar sareng ujian.

Baca ogé: 15 Situs Pangsaéna Pikeun Nyiptakeun Resume Gratis Online Tanpa Ngadaptarkeun & Berita Tunisia: 10 Situs Warta Pangsaéna sareng Terpercaya di Tunisia

Latihan MBA di Tunis Carthage University (UTC)

Latihan MBA di Tunis Carthage University (UTC)
Latihan MBA di Tunis Carthage University (UTC)

nuUTC nawarkeun palatihan MBA kualitas, dibéré kasaksian sareng tanggapan ti murid. Program master dina administrasi bisnis di Tunisia di UTC berorientasi praktis kalayan bantosan para ahli lokal sareng internasional.

  • Program anu berorientasi praktis
  • Latihan anu dirojong ku cara terang sagala rupa ahli nasional sareng internasional
  • Gaduh lisénsi atanapi gelar rékayasa
  • Pangalaman profesional diperyogikeun: 3 taun
  • Paro waktos

Latihan akademik UTC ogé sajalan sareng standar internasional.

EMBA di ESPRIT

The ESPRIT EMBA aya di jasa para manajer, éksékutip sareng pamimpin proyek pikeun ngajajah inovasi manajemén di dunya digital sareng ngembangkeun kamampuan kapamimpinan na.
EMBA PIKIRAN nyaéta pikeun palayanan manajer, éksékutip sareng pamimpin proyek dina urutan ngajajah inovasi manajerial di dunya digital sareng ngembangkeun kamampuan kapamimpinan.

The ESPRIT EMBA ditujukeun pikeun manajer, éksékutip sareng pamimpin proyek, anu hoyong ngambekan kahirupan anyar kana karirna ngalangkungan panyaluran pamikiran stratégis sareng keterampilan manajemén transversal énggal dina kontéks propésionalna.

Inovasi manajerial dina dunya digital mangrupikeun inti tina pelatihan ieu. ESPRIT EMBA ogé ngamungkinkeun pamilon pikeun kéngingkeun visi 360 ° perusahaan sareng ngembangkeun kamampuan kapamimpinan.

Pendapat anu pangsaéna dina ESPRIT

Sakola rékayasa swasta anu saé pisan di Tunisia ??

Zeineb Ben

Bonus: Program Mini MBA Eksekutif Maharat Center tunisia

Program Mini MBA Eksekutif Maharat Center tunisia
Program Mini MBA Eksekutif tina Maharat Center tunisia

Program tina Maharat Center Mini-MBA tujuan pikeun nyayogikeun konsép konci anu berharga, prakték manajemén anu pangsaéna sareng strategi bisnis utama.

Program mini MBA (awét 10 dinten):

  • wirausaha
  • Manajemén stratégis
  • Kalungguhan Épéktip & Étika Bisnis
  • Manajemén Waktos sareng Robah
  • Manajemén Sumber Daya Manusa
  • Pamasaran Sareng E-Bisnis
  • Ranté Pasokan Sareng Produksi
  • Manajemén kualitas
  • Manajemén proyék
  • Akunting Pikeun Non-Akuntan: Dasar Sareng Pernyataan Keuangan

Sanaos henteu lengkep, Mini-MBA nawiskeun, sacara singket sareng dinamis, seueur skénario manajemén anu ditujukeun pikeun ngaoptimalkeun kapamimpinan sareng kaparigelan nyandak kaputusan anjeun.

Biaya Latihan Mini MBA: 1500 DT pikeun murid sareng 3000 DT pikeun ahli propésional.

Kacindekan: Milih kursus MBA anu pas

di Ulasan.tn, kami hoyong ningali anjeun hasil dina program pascasarjana. Kami ogé hoyong anjeun nyandak kaputusan anu leres nalika milarian tujuan salajengna.

Kami arepkeun daptar peringkat kami pikeun program MBA anu pangsaéna di Tunisia ngabantosan anjeun ngartos pilihan anjeun sareng mutuskeun.

Sakumaha urang tiasa tingali, éksékutip Tunisia atanapi mahasiswa anu hoyong MBA anu kasohor henteu kedah jauh pisan pikeun mendakanana. Kaunggulan Tunisia di daérah ieu diaku kalebet di saluareun Atlantik dimana pujian pikeun Perancis henteu gampang dicandak! Warta anu saé pisan dina dirina.

MBA mangrupikeun salah sahiji judul anu kedah diekspor anu pangsaéna di luar negeri. "Kanyataanna nyaéta - kecuali Harvard atanapianjakanAD - kaseueuran perekrut ngusahakeun nyewa lulusan lokal kusabab aranjeunna terang paguron luhur, dirina sorangan lulusan," saur Michael Wybo, diréktur MBA di HEC Montreal.

Baca ogé: TakiAcademy - Tinjau kursus anjeun online atanapi jarak jauh

Fénoména éta, ogé diperhatoskeun ku éksékutip anu ngarobih nagara saatos MBA na, henteu aya hubunganana sareng kualitas program. Marie-José Beaudin, diréktur eksekutif tina jasa manajemén karir di Fakultas Manajemén Desautels, pikir éta masalah anu kasohor.

 »Sakola lokal tiasa langkung saé, tapi éta ogé ngagaduhan reputasi lokal. Pikeun narik perekrut internasional, anjeun kedah dikenal di mancanagara. " 

Bisi kumaha, MBA ayeuna diploma sinonim sareng kaunggulan dianggap salaku papan lorong pangsaéna pikeun posisi manajerial anu paling pikaresepeun sareng remuneratif, pilihan pikeun diadaptasi pikeun ningkatkeun karir anjeun.

[Jumlah: 3 hartosna: 1.3]

Ditulis ku Ulasan Éditor

Tim éditor ahli nyéépkeun waktos pikeun nalungtik produk, ngalaksanakeun tés praktis, ngawawancara ahli industri, marios ulasan konsumen, sareng nyerat sadaya hasil salaku kasimpulan anu kahartos sareng komprehensif.

6 Komentar

Leave a Reply
  1. Éta sadayana gumantung kana tingkat latihan. Leres, henteu sadaya sakola didamel sami. Dunungan, khususna dina kelompok ageung, ati-ati pisan ngeunaan kualitas diploma éta. Di Bélgia, salaku conto, upami anjeun mutuskeun ngalaksanakeun latihan ieu sareng anjeun parantos lulus ti pendirian anu nganggo basa Perancis, langkung saé milih waktos ieu pikeun diajar sareng Flanders. Sareng sabalikna. Luhureun sadaya, urang kedah mastikeun yén program éta leres-leres disertifikasi sareng guru na jalma anu berkualitas.

  2. Paris-Dauphine Tunis - Tim pengajar anu hadir pisan. Naha éta pikeun ngabantosan anjeun milari bisnis, atanapi sapanjang taun. Staf sayogi. Tingkat kursus, teu aya anu nyebatkeun, panyatur anu pikaresepeun pisan. Abdi nyarankeun.

4 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

  4. Pingback:

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

384 nunjuk
Upvote Downvote