in ,

Manga Scantrad: 10 Situs Manga Gratis Pangalusna pikeun Dibaca Online

Ieu daptar luhureun kami tina situs Scantrad gratis pangsaéna 📚

Manga Scantrad: 10 Situs Manga Gratis Pangalusna pikeun Dibaca Online
Manga Scantrad: 10 Situs Manga Gratis Pangalusna pikeun Dibaca Online

Manga Scantrad - Situs Manga sareng Scantrad Gratis : Naha anjeun kipas manga sareng maca scan online? Hoyong milarian Bab panganyarna tina Mangas karesep anjeun sareng bab ekslusif anu aya di tempat sanés? Anjeun dina tempat katuhu.

Manga Scantrad nyaeta situs scan Perancis kacida ngaapresiasi ku masarakat, nawarkeun scan manga online nu merlukeun euweuh langganan sarta gampang maca dina browser nu. Sanajan kitu, éta kadang inaccessible. Upami ieu hal pikeun anjeun, atawa anjeun teu bisa manggihan manga favorit anjeun dina loka, urang boga daptar alternatif sarupa.

Nyaéta loba bebas manga situs scan kawas Manga Scantrad. Dina pituduh ieu, kami ngenalkeun anjeun ka 15 situs manga gratis dimana anjeun tiasa maca Citakan: trad nyeken haratis sarta tanpa kudu nyieun hiji akun.

Puncak: 10 situs pangsaéna sapertos Manga Scantrad pikeun maca manga gratis online

Aya sababaraha alesan kunaon anjeun kedah maca manga online, sareng upami anjeun resep kana format carita anu pikaresepeun ieu, anjeun pasti kedah maca éta.

Manga dibere salaku medium nu boga sajarah euyeub tur variatif sanggup nyugemakeun ampir sakabéh rasa. Kawas komik, tapi mibanda ciri husus pikeun budaya Jepang (anu bisa ngabingungkeun nu maca komik Franco-Belgia).

Manga béda ti versi animasi. Aya 3 kamungkinan alesan

  • Ieu pilihan pangarang, anjeunna réngsé manga sarta ayeuna yén anjeunna ngurus adaptasi anime anjeunna megatkeun pikeun ngabenerkeun sababaraha kasalahan sarta nyieun parobahan.
  • Manga geus réngsé sarta éta pangarang béda anu ngurus eta, sarta ku kituna mutuskeun pikeun ngaropéa anime, saeutik, atawa loba, ku cara sorangan.
  • Manga jeung anime dileupaskeun leuwih atawa kurang dina waktos anu sareng.

Contona jeung Boruto, ngan aya 7 atawa 8 jilid pikeun momen na acan aya leuwih ti 100 atawa malah leuwih ti 200 episode tina anime anu geus dirilis. Saha waé anu ngurus anime janten seueur pangisi dugi ka volume salajengna kaluar sareng éta tiasa diadaptasi. Ieu kadang ngabalukarkeun kudu nyieun parobahan, minor atawa utama, kana "kanon" bagian tina anime, jigana alatan misalna sambungan palsu antara fillers na kanon.

Iwal dina kasus Boruto, eta geus ngomong yén anime moal deui nuturkeun manga rajin, sarta ku kituna anime bakal kanon bebas tina manga, sanajan eta bakal neruskeun jadi pisan kuat diideuan ku eta. Jadi pangarang versi anime bakal leuwih bébas, sarta bakal nyieun parobahan leuwih kasohor dibandingkeun manga, ku kituna kamungkinan bédana antara manga jeung anime.

Naon scantrad?

Manga Scantrad naon eta?
Manga Scantrad naon eta?

The scantrad, ogé katelah scanslation dina basa Inggris, nunjuk prosés digitalisasi, narjamahkeun sareng ngédit komik tina hiji basa ka basa anu sanés, dijieun ku amatir sarta tanpa idin ti pangarang atawa nu boga hak. Istilah ieu utamana dipaké pikeun ngarujuk kana komik Jepang (manga), sanajan tarjamahan nu teu sah ogé aya pikeun tradisi nasional séjénna dina skala nu leuwih leutik. Scantrads tiasa ditingali online dina situs wéb atanapi diunduh salaku file gambar.

Sanajan kitu, eta kudu dicatet yén scantrad ngalanggar hukum hak cipta, sakumaha karya anu redistributed tanpa idin ti penerbit manga atawa pangarang. Ku alatan éta, scantrad dianggap wangun piracy dina istilah légal.

Konsep scantrad mangrupa conto globalisasi masarakat umumna. Éta diwangun ku tarjamahan manga anu didigitalkeun kana basa sanés ku fans, sareng ngagambarkeun conto digital salaku rohangan aksés gratis sareng langsung.

Tim ScanTrad

Kitu cenah, éta prosés scantrad henteu sagampang anu dibayangkeun.

Di tempat munggaran, mimitina bakal perlu pikeun manggihan Raws (scan teu ditarjamahkeun), aranjeunna relatif gampang pikeun manggihan.

Teras tarjamahkeun teks Jepang tina scan mentah (panarjamah), ningkatkeun kualitas scan ku cara nyaimbangkeun nada sareng ngagambar deui bagian anu dirobih nalika nyeken atah (beberesih / redrawing), teras selapkeun téks anu ditarjamahkeun (édisi).

Ieu mangrupikeun prosés anu lumayan anu biasana dilakukeun ku sadayana tim, janten tim scantrad.

Ahir-ahir ieu teh Tim ScanTrad (www.scantrad.net) ngumumkeun dina akun Tiktok yén aranjeunna ngeureunkeun kagiatanana. Alesan keur putus dadakan ieu masih kanyahoan, tapi ngécéskeun ngaronjatna kasusah dina manggihan alus situs manga scantrad dina basa Perancis.

@kimiaa95

Ahir jaman Scantrad, hatur nuhun kanggo sadayana tim 💪🏾 #jiwa #manga #scantrad

♬ salju - Øneheart & reidenshi

Catet yén tanpa aranjeunna, sababaraha manga moal bakal dimekarkeun saloba di Perancis.

Saterusna, unggal poé ti tim scantrad anyar dilahirkeun. Kituna tarjamahan sarta publikasi manga terus. 

Janten upami situs resmi henteu tiasa diaksés atanapi ditutup, kami nawiskeun anjeun dina bagian handap daptar anu pangsaéna bebas situs manga scantrad pikeun sakabéh kaperluan bacaan anjeun.

Scantrad Manga: Pangalusna Free Manga Scan Alternatif pikeun Baca Online

Kalolobaan loka scanning manga aya dina basa Inggris tapi loba loka Manga Scantrad dina basa Perancis ogé nawarkeun kualitas alus. Di dieu urang boga alternatif pangalusna pikeun Manga Scantrad.

Lamun didatangan a situs maca manga, teu aya larangan sapertos kitu. Sareng upami anjeun hoyong koleksi pangbadagna / pilihan manga sareng hoyong ngahémat artos, teras maca manga online mangrupikeun pilihan anu gampang pikeun anjeun.

Daptar kami disusun dumasar kana kritéria ieu: 

  • Popularitas.
  • Gratis.
  • Jumlah manga sadia.
  • kualitas tarjamahan / scantrad.

Kami geus disusun daptar lengkep ngeunaan situs Manga Scantrad pangsaéna pikeun maca manga online gratis. Hayu urang manggihan!

  1. Manga Scantrad - Panggihan bab panganyarna tina Mangas favorit anjeun kalawan bab ekslusif sadia nowhere sejenna.
  2. Taman Leutik - Baca anjeun warna manga scan.
  3. Sushi Scan - Bacaan online Scan gratis, Manga, Manhwa, Manhua, Komik.
  4. LelScan - Hiji potongan bacaan online, kabéh One Piece scan.
  5. Scantrad VF — Bacaan online tina manga VF bébas, gampang tur diaksés, a paradise leres pikeun fans manga, ti shonen mun seinen, kaasup yaoi na shoujo.
  6. manga scan - Milarian manga One Piece, One Punch Man, My Hero Academia, Attack on Titan sareng seueur anu sanésna dina bacaan online gratis.
  7. EN Scan - Panggihan scan panganyarna tina manga karesep anjeun One piece asal Hunter X Hunter Jujutsu Kaisen Naruto sareng My Hero Academia.
  8. Manga Versus - Panel rupa-rupa karya Jepang, Cina sareng Korea nyeken VF.
  9. Jap Scan - Japscan, sumber #1 anjeun pikeun maca scan manga online gratis.
  10. Hiji Sapotong Scan - VF scan tina 1080 One Piece bab, dina hiji tempat.
  11. HNI Scantrad - Didedikasikeun utamana pikeun manga "Hajime no Ippo", situs ieu ogé nawiskeun langkung ti 700 scan manga tiasa diaksés di bacaan online haratis.
  12. Solo leveling Scan VF - Solo leveling Scan VF kalawan bacaan online kualitas luhur.
  13. Toomics
  14. Uni Scantrad
  15. chainsawman-scan

Baca oge >> 10 Situs Pangalusna Pikeun Maca One Piece Scans Online Gratis (Edisi 2023)

Naha urang maca manga ti katuhu ka kenca?

Nya, ieu mangrupikeun patarosan anu populer pisan pikeun peminat manga Jepang (atanapi pamula). 

Kusabab éta cara paling satia tur praktis pikeun nranskripsikeun karya aslina dina rojongan ieu.

Basa Jepang ditulis ti katuhu ka kenca. Nalika manga munggaran ditarjamahkeun di Perancis, penerbit logis diadaptasi tata perenah sangkan eta diaksés ku publik Éropa (geus teu gampang sangkan aranjeunna museurkeun jenis ieu sastra, lamun salian aranjeunna kedah adaptasi jeung bacaan béda. eta meureun bakal geus flop badag).

Kuring henteu terang pisan awal manga di Perancis, kuring ngan mendakan nalika hartos asli bacaan dugi ka ayeuna (awal 2000-an). Dina waktos éta kami mendakan sakedik sadayana, séri dimimitian sateuacan mimiti distribusi massa masih dina arah bacaan Éropa sareng anu paling anyar dugi ka arah bacaan asli.

Pas manga boga sukses cukup, penerbit nyederhanakeun kahirupan maranéhanana ku contenting diri kalayan ngurus tarjamahan. Upami teu kitu, éta rada nyusahkeun adaptasi, sareng dua (kaweruh kuring) cara anu béda:

  • atawa ku ngabalikeun unggal kaca, saolah-olah anjeun nempo eta dina eunteung. Kauntungannana nyaéta yén arah maca tetep sami sareng narasi: nalika kaayaan maju, éta kajadian ti kénca ka katuhu, nalika karakter ngalacak léngkahna ti katuhu ka kénca. Kelemahanana aya dina detil: kénca sareng katuhu dibalikkeun bari tarjamahan tetep sami; lamun jéntré penting pikeun carita, éta bisa nyieun anjeun keletik. Dina véna anu sami, arah nyetir ogé dibalikkeun: kendaraan nyetir di beulah katuhu dina futuristik Jepang Ghost In The Shell nalika aranjeunna kedah di kénca, sareng sabalikna dina Gunsmith Cats nalika aksi lumangsung. AS - sareng terang perhatian kadang patologis pikeun detil Shirow sareng Sonoda, teu tiasa dibayangkeun yén ieu ditinggalkeun ku pangarang ieu.
  • atawa ku cara ngarobah tempat buleud dina unggal kaca, ku kituna arah bacaan dimangfaatkeun tanpa inverting gambar. Kauntungannana kituna urang tetep katuhu jeung kénca aslina. The downside nyaeta kadang hese uninga nu urutan maca gelembung ucapan. Mémang, dina arah bacaan Éropa hiji maca instinctively ti kénca luhur ka katuhu handap, sarta gelembung nu disusun dina cara saperti nuturkeun refleks ieu. Masalah nalika anjeun nyimpen gambar aslina tina manga: bacaan diagonal janten ti katuhu luhur ka kénca handap pikeun tiap kotak. Janten urang gaduh arah anu béda pikeun maca pikeun halaman sareng dialog di jero kotak, anu rada ngaganggu. Dina kasus L'Habitant De L'Infini, contona, anu sacara éksténsif ngagunakeun susunan gelembung diagonal ieu, urang rutin ngalawan dua refleks anu kontradiktif, nyaéta naha urang maca gelembung luhur heula atanapi anu kénca. Henteu ngan ukur nyegah anjeun neuleumkeun diri dina carita, tapi nalika tarjamahan parantos dilakukeun, ngartos dialog janten pajeulit.

Bari maca dina arah bacaan Jepang butuh latihan saeutik tur bisa jadi aneh dina mimitina, tapi ahirna anjeun meunang dipaké pikeun eta geulis gancang. Pikeun bisa pinuh ngahargaan manga, éta masih paling praktis.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

386 nunjuk
Upvote Downvote