in ,

Naon software bébas pangalusna pikeun nyieun kaulinan vidéo?

Naha anjeun ngimpi nyiptakeun pidéo pidéo anjeun nyalira tanpa ngaluarkeun sén? Tong milarian deui! Dina artikel ieu, kami nampilkeun ka anjeun 10 software pangalusna pikeun nyieun kaulinan video haratis. Naha anjeun pamula panasaran atanapi pamekar anu berpengalaman, anjeun pasti bakal mendakan alat anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Janten, cokot ideu kaulinan anjeun tina kotak sareng siap-siap teuleum kana dunya anu pikaresepeun pikeun nyiptakeun kaulinan vidéo. Ti GameMaker Studio 2 ka Godot Engine, mendakan parangkat lunak inovatif ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngahirupkeun ideu anu paling gila. Siap nyandak tantangan? Turutan pituduh sareng janten panyipta dunya maya anjeun nyalira.

1. GameMaker Studio 2: Alat lengkep pikeun kaulinan 2D

GameMaker Studio 2

Bayangkeun sapotong parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun, nyebarkeun sareng ngaoptimalkeun kaulinan 2D kualitas luhur; Éta persis naon GameMaker Studio 2. Alat sadaya-dina-hiji ieu mangrupikeun kotak alat pilihan pikeun seueur pamekar indie anu hoyong ngahirupkeun visi kreatifna. GameMaker Studio 2 fungsi minangka springboard pikeun maranéhanana néangan pikeun ngamimitian dina industri kaulinan, bari nyadiakeun fitur mantap pikeun professional.

Salaku pamula, anjeun panginten tiasa mikir yén nyiptakeun kaulinan mangrupikeun tugas anu pikasieuneun. Sanajan kitu, GameMaker Studio 2 ngajadikeun tugas ieu sagampangna sakumaha nyered tur ngaleupas elemen. Sumuhun, anjeun uninga leres! Pilihan "Sered tur teundeun" mangrupakeun Boon nyata pikeun novices. Sareng pikeun anu langkung petualang, aranjeunna tiasa teuleum kana "GML", basa program proprietary platform.

GameMaker Studio 2 sanés ngan ukur nyiptakeun kaulinan. Éta ngabantosan anjeun nyaluyukeun kaulinan anjeun sareng alat pikeun optimasi kinerja sareng ngalereskeun bug. Anjeun malah tiasa ngaropea ruang kerja anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun pikeun ningkatkeun produktivitas anjeun.

Ieu katingal naon anu ditawarkeun GameMaker Studio 2:

fiturgambaran
Nyiptakeun gambar sareng spriteJieun grafik pikaresepeun pikeun kaulinan Anjeun
Unsur animasiBawa karakter sareng hiasan anjeun pikeun hirup
Perbaikan bugPastikeun kaulinan anjeun jalan sampurna
Optimisasi des pagelaranNingkatkeun kagancangan sareng kalancaran kaulinan anjeun
GameMaker Studio 2

Aya uji coba gratis 30 dinten GameMaker Studio 2 pikeun anu hoyong nyobian sateuacan investasi dina versi anu mayar, anu nawiskeun kamampuan ngékspor kaulinan ka platform anu béda.

Kasimpulanana, naha anjeun pamula nyandak léngkah munggaran anjeun kana pamekaran kaulinan atanapi profésional milarian alat anu kuat, GameMaker Studio 2 mangrupa pilihan idéal pikeun nyieun kaulinan 2D kualitas luhur.

Pikeun maca >> GTA 5 kode (Grand Maling Otomatis V): Manggihan sagala tips na kode curang pikeun jam maén seru!

2. Ngawangun 3: Hiji pendamping idéal pikeun nyieun kaulinan wéb tanpa programming

Ngawangun 3

Bayangkeun diri anjeun, linggih di payuneun komputer, sacangkir kopi dina jangkauan. Anjeun badé ngamimitian petualangan anu pikaresepeun: nyiptakeun kaulinan wéb 2D anjeun nyalira, tanpa ngarampa garis kode. Petualangan ieu Ngawangun 3 anu nawiskeun ka anjeun.

Ngawangun 3 mangrupikeun alat anu berharga pikeun anu hoyong nyieun kaulinan wéb 2D tanpa kedah ngawasaan basa pamrograman. Mibanda ramah-pamaké, panganteur intuitif, nu nawarkeun fungsionalitas tina sered tur teundeun, Ngadamel desain kaulinan sagampang ngawangun imah kartu.

Kaéndahan Construct 3 aya dina kesederhanaan na. Teu perlu install software beurat dina mesin anjeun; Ngawangun 3 hirup jeung breathes on web. Éta tiasa dianggo sagemblengna dina web browser, nu ngajadikeun eta incredibly diaksés. Sareng pikeun anu damel di tempat tanpa sambungan internét, tong hariwang, Construct 3 ogé tiasa dianggo offline.

Versi gratis tina Construct 3 nyadiakeun pungsi dasar pikeun program kaulinan HTML. Ieu mangrupikeun titik éntri anu saé pikeun anu énggal dina pamekaran kaulinan. Pikeun anu gaduh ambisi anu langkung ageung, aya ékspansi anu sayogi pikeun pangwangunan maju.

Bayangkeun yén anjeun tiasa ngaprogram gerakan anu tos siap, nambihan partikel atanapi sprite, ngatur lagu audio ... Sadaya pilihan ieu tiasa dilakukeun ku ekstensi Construct 3. Ieu mangrupikeun springboard tina diajar nyiptakeun kaulinan pikeun ngajantenkeun karya anjeun sorangan.

Singketna, Construct 3 mangrupikeun alat nyiptakeun kaulinan wéb 2D anu, kalayan kesederhanaan sareng betah dianggo, ngajantenkeun pamekaran kaulinan tiasa diaksés ku sadayana, henteu paduli tingkat kaahlian programna.

3. RPG Maker MZ: Démokratik ciptaan kaulinan peran-maén

RPGMaker MZ

Bayangkeun sakedap: anjeun linggih di pojok anjeun, ngalamun nyiptakeun dunya fantasi anjeun nyalira, dieusi ku pahlawan anu wani, makhluk mitis sareng pencarian epik. Anjeun teu gaduh kaahlian program, tapi anjeun gaduh imajinasi anu jelas. Kumaha anjeun tiasa ngahurungkeun impian ieu jadi kanyataan? Dina jawaban eta basajan: jeung RPGMaker MZ.

RPGMaker nyaeta software revolusioner nu ngajadikeun nyieun kaulinan peran-maén diaksés ka dulur, paduli tingkat skill programming maranéhna. Pelepasan panganyarna na, RPG Maker MZ, terus maju tujuan anu pantes ieu.

Runtuyan RPG Maker dijieun dina 1997, kalawan ambisi demokratisasi kreasi kaulinan peran-maén. Sareng 23 taun saatosna, RPG Maker MZ parantos naroskeun usaha ieu kalayan sababaraha perbaikan sareng fitur anyar.

Naon ngajadikeun RPGMaker MZ Alat anu kuat sareng populér pikeun nyiptakeun kaulinan RPG? Kauntungannana loba jeung rupa-rupa. Diantara kaunggulan ieu, urang tiasa nyebatkeun pangropéa karakter canggih na anu nawiskeun kabébasan pikeun pangguna pikeun mindahkeun sababaraha unsur karakterna, nambihan dimensi realisme sareng kustomisasi anyar kana kaulinan maranéhanana.

RPG Maker MZ sanés ngan ukur alat, éta mangrupikeun platform anu masihan sadayana kasempetan pikeun ngajantenkeun impian nyiptakeun kaulinanna. Janten, upami anjeun kantos hoyong nyiptakeun kaulinan peran anjeun nyalira tapi henteu terang dimana ngamimitian, RPG Maker MZ tiasa waé janten solusi anu anjeun milarian.

RPGMaker MZ

4. Stencyl: Parangkat lunak anu muka panto pikeun nyiptakeun kaulinan pikeun sadayana

stensil

Bayangkeun diri anjeun calik dina hareupeun komputer, sacangkir kopi di leungeun, siap pikeun ngamimitian nyieun kaulinan munggaran anjeun. Anjeun teu nyaho kumaha carana kode? Teu paduli, stensil di dieu pikeun anjeun. Parangkat lunak ieu dirarancang pikeun tiasa diaksés ku sadayana, ti pamula lengkep dugi ka coders berpengalaman, sareng nyaluyukeun kana tingkat pangalaman anjeun.

Stencyl mangrupakeun gem dina industri ngembangkeun kaulinan, dipikawanoh pikeun panganteur intuitif sarta sered tur teundeun. Ieu mangrupikeun alat anu sampurna pikeun anu ngalakukeun léngkah-léngkah munggaran dina nyiptakeun kaulinan. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun difokuskeun naon anu penting: nyangking visi anjeun pikeun hirup.

Kumaha lamun anjeun geus mangrupa coder ngalaman? Anjeun moal ditinggalkeun kaluar. Stencyl masihan anjeun kamampuan pikeun kode nganggo basa Haxe anu kuat. Ieu ngidinan Anjeun nyorong wates naon anjeun tiasa nyieun, ngaropéa unggal jéntré ngeunaan kaulinan Anjeun.

Asét utama Stencyl sanésna nyaéta perpustakaan sumber daya anu beunghar. Aya anjeun bakal manggihan loba plugins, sora jeung gambar pikeun ngasupkeun kana kaulinan Anjeun. Sareng ka luhur sadayana, Stencyl nganggo Flash pikeun kaulinan wéb, ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kaulinan anu lancar sareng berprestasi.

Pondokna, Stencyl mangrupikeun parangkat lunak anu ngadémokrasikeun nyiptakeun kaulinan, muka dunya pangembangan kaulinan pikeun sadayana, henteu paduli tingkat pangalamanana. Éta nawiskeun platform anu padet pikeun nyiptakeun kaulinan anu unik sareng pikaresepeun, sareng mangrupikeun alat anu kedah aya dina kotak alat pamekar kaulinan anu dipikahoyong.

Pikeun ningali >> Puncak: 27 Situs wéb Artificial Intelligence Gratis (Desain, Copywriting, Obrolan, jsb)

5. LÖVE: Open source software pikeun kaulinan 2D

NINGALI

Hayu urang ayeuna indit pikeun manggihan NINGALI, software aimed ka jalma anu teu sieun teuleum headfirst kana dunya programming. Harta nyata ciptaan kaulinan 2D, éta mangrupikeun alat anu parantos kabuktian di lapangan.

Naon ngajadikeun LÖVE pilihan pikaresep keur sababaraha panyipta video game? Anu mimiti, éta software gratuit et open source. Ieu ngandung harti yén komunitas pamaké na terus ngaronjatkeun eta, nambahkeun fitur anyar jeung ngalereskeun bug. Kauntungan anu penting nalika urang terang kumaha gancangna téknologi mekar.

Teras, LÖVE mangrupikeun parangkat lunak multiplatform. Naha anjeun nganggo Windows, macOS, Linux, Android, atanapi ios, anjeun tiasa ngamimitian LÖVE sareng ngamimitian nyiptakeun kaulinan anjeun. Ieu mangrupikeun kabébasan anu tiasa berharga, khususna upami anjeun damel di tim sareng sadayana nganggo sistem eksploitasi béda.

Sanajan kitu, hal anu penting pikeun dicatet yén ngagunakeun LÖVE, hiji kudu nyaman jeung basa program BULAN. Ieu sanés parangkat lunak pikeun pamula, tapi pikeun anu parantos ngagaduhan pangalaman program sareng hoyong ngadorong kaahlianna ka tingkat salajengna.

LÖVE nawiskeun seueur fitur anu saé, kalebet dukungan pikeun format gambar anu béda. Éta ogé gaduh mesin fisika Box2D, anu ngamungkinkeun anjeun sacara réalistis simulasi gerakan sareng tabrakan dina kaulinan anjeun.

Kasimpulanana, upami anjeun programer berpengalaman sareng milarian alat pikeun nyiptakeun kaulinan 2D, LÖVE tiasa waé janten alat pikeun anjeun. Sareng upami anjeun énggal dina program, naha henteu cobian? Barina ogé, éta gratis sareng open source, janten anjeun henteu rugi!

Baca oge >> Top 5 Software Gratis Pangsaéna pikeun Nguji Kinerja Kartu Grafik Anjeun

6. GDevelop: Andalannya Perancis pikeun nyiptakeun kaulinan 2D sareng 3D

GKembangkeun

Bayangkeun bengkel kaulinan vidéo di ujung jari anjeun, nawiskeun seueur fitur, tanpa pajeulitna program. Ieu impian éta GKembangkeun, software Perancis, geus dihasilkeun. Janten software open source sareng cross-platform, GDevelop nangtung salaku alat pilihan pikeun panyipta kaulinan anu cita-cita, ogé pamekar anu berpengalaman.

Hal kahiji anu jumps kaluar di anjeun kalawan GDevelop nyaeta na panganteur intuitif jeung lengkep. Pinuh ditarjamahkeun kana basa Perancis, éta dirancang pikeun ngagampangkeun pamula pikeun ngamimitian bari nawiskeun fungsionalitas anu jero pikeun pangguna anu ngalaman. Naha anjeun hoyong ngadamel kaulinan 2D anu ngingetkeun klasik hébat dina jaman 16-bit, atanapi kaulinan 3D anu pinuh ngamangpaatkeun kamampuan modéren mesin ayeuna, GDevelop parantos nutupan anjeun.

Kauntungan sejen tina GDevelop nyaeta na beunghar fitur. Eta ngidinan Anjeun pikeun gampang ngatur objék, animasi komo kotak 3D. Pamaké bisa mawa imajinasi maranéhna pikeun hirup tanpa diwatesan ku watesan software. Tambih Deui, nambahkeun aset kaulinan téh gampang berkat perpustakaan ekstensi GDevelop urang, nu ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun kaulinan Anjeun ku cara unik.

Tungtungna, pikeun maranéhanana anu ngarasa saeutik leungit dina kreasi kaulinan, nawaran GDevelop tutorials kreasi kaulinan jeung dokuméntasi lengkep. sumberdaya ieu dirancang pikeun mantuan beginners ngartos dasar tina kreasi kaulinan, bari ogé nyadiakeun nasihat berharga pikeun pamaké leuwih ngalaman.

Kasimpulanana, GDevelop mangrupikeun platform komprehensif pikeun nyiptakeun kaulinan, nawiskeun antarmuka anu ramah-pamaké sareng seueur fitur. Naha anjeun pamula anu hoyong ngadamel pertandingan anu munggaran atanapi pamekar anu berpengalaman milarian alat énggal, GDevelop patut diperhatoskeun.

Panggihan >>Naon alat gambar online gratis anu pangsaéna? Panggihan top 10 kami!

7. kamanunggalan: A mesin kaulinan kuat pikeun kreasi stunning

persatuan

Lamun urang mikir ngeunaan nyieun vidéo kaulinan, hiji ngaran mindeng nangtung kaluar: persatuan. Mesin kaulinan anu kuat ieu langkung ti ngan ukur alat, éta mangrupikeun platform nyiptakeun anu leres, rujukan penting dina lapangan. Naha anjeun pamula nyandak léngkah-léngkah munggaran anjeun kana dunya anu pikaresepeun ieu, atanapi profésional berpengalaman anu hoyong nyorong wates seni anjeun, Unity ngagaduhan anu nawiskeun anjeun.

Unity mangrupikeun prestasi téknologi anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kaulinan 2D sareng 3D. Éta nawiskeun kabébasan kreatif anu teu pernah kantos aya, masihan pamekar kakuatan pikeun ngahirupkeun visi anu paling gagah. Sanajan kitu, sanajan kakuatan sarta pajeulitna, Unity tetep diaksés pikeun beginners berkat panganteur intuitif jeung tutorials lengkep.

Salaku tambahan, Unity mangrupikeun alat multiplatform, nu hartina anjeun bisa ngamekarkeun kaulinan Anjeun sakali, teras nyebarkeun eta dina rupa-rupa platform, naha PC, konsol, atawa mobile. Ieu fitur berharga dina umur diversity platform kaulinan.

Kauntungan sejenna tina Unity nyaéta kamampuan pikeun ngamajukeun gawe babarengan. Dina lingkungan pamekaran kaulinan ayeuna, jarang aya kaulinan anu ngan ukur dianggo ku hiji jalma. Unity ngamungkinkeun sababaraha urang pikeun gawé bareng dina proyék nu sarua, sahingga leuwih gampang pikeun ngalakonan proyék leuwih ambisius.

Sareng upami anjeun peryogi bukti kamampuan Unity pikeun ngahasilkeun kaulinan anu berkualitas, tingali sababaraha judul anu parantos dilakukeun ku éta: Verdun, The Forest, sareng seueur anu sanésna. kaulinan ieu geus captivated jutaan pamaén di sakuliah dunya, sarta aranjeunna ngahutang loba kasuksésan maranéhna pikeun kakuatan sarta kalenturan Unity.

8. Engine teu nyata: Software kalawan fitur canggih pikeun pangalaman kaulinan rongkah

Engine teu nyata

Upami Anjeun gaduh jiwa panyipta video game, software nu Engine teu nyata tiasa waé janten alat impian anjeun. Luar biasa kuat, éta nawiskeun seueur fitur canggih anu dirancang pikeun ngahirupkeun ideu anu paling wani.

Hayu urang bayangkeun sakedap yén anjeun badé nyiptakeun kaulinan anu immersive kalayan grafik anu endah. Kalayan Unreal Engine, anjeun bakal gaduh alat-alat canggih pikeun nyiptakeun animasi anu réalistis. Bayangkeun karakter anu gerak kalayan fluiditas sareng presisi anu pikaresepeun, épék dinamis anu ngajantenkeun dunya hebat pisan, acara cahaya anu pikaresepeun ... Sadaya ieu tiasa dilakukeun ku Unreal Engine.

Jeung pangalusna sadaya? Parangkat lunak ieu sanés ngan ukur pikeun profésional. Leres, éta gaduh fitur anu canggih, tapi ogé dirancang pikeun diaksés ku pamula. Anjeun bakal mendakan seueur tutorial online pikeun nungtun anjeun diajar parangkat lunak ieu, léngkah-léngkah. Anjeun bakal kaget kumaha gampangna ngawasaan alat ieu sareng nyiptakeun kaulinan anu ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

Janten, naha anjeun ahli pamekaran kaulinan atanapi pamula anu gairah, Engine teu nyata nyaeta software nu pantes perhatian Anjeun. Panginten éta mangrupikeun pendamping anu ngadamel kaulinan anu anjeun antosan.

9. CryEngine: software lengkep pikeun désainer game ngalaman

CryENGINE

Upami anjeun milarian alat anu masihan anjeun kasempetan pikeun nyorong wates kréatipitas anjeun, teras CryENGINE bisa jadi ngan software kreasi kaulinan anu minuhan kabutuhan Anjeun. Dianggap ku seueur janten péso tentara Swiss anu leres pikeun désainer kaulinan, CryEngine nawiskeun sajumlah fitur anu pikaresepeun, cocog pikeun pangguna kakuatan anu hoyong ngahirupkeun visi anu paling wani.

Parangkat lunak pangembangan kaulinan ieu kasohor ku kamampuan nyiptakeun lingkungan anu saé sacara visual. Anjeunna utamina tukangeun nyiptakeun kaulinan anu suksés sapertos Crysis sareng Far Cry. Naha ngarancang dunya kabuka ageung atanapi tingkat detil, CryEngine nyayogikeun kabébasan sareng alat anu diperyogikeun pikeun ngarancang kaulinan anu unggul.

Cocog sareng sababaraha platform, CryEngine ngamungkinkeun pamekar pikeun ngarancang kaulinan pikeun PC, konsol sareng alat kanyataanana virtual. Ku sabab éta nawiskeun kalenturan anu penting pikeun anu hoyong ngahontal panongton anu ageung sareng rupa-rupa.

Kadé dicatet yén CryEngine, bari pohara kuat, merlukeun sababaraha kaahlian keur pinuh mangpaatkeun. Éta kituna utamana cocog pikeun désainer game ngalaman anu geus boga pamahaman padet software ngembangkeun kaulinan. Nanging, pikeun anu resep kana tantangan éta, diajar CryEngine tiasa janten pangalaman anu pikaresepeun.

Kasimpulanana, upami anjeun pamekar game anu ngalaman milarian alat anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyorong wates kréatipitas anjeun, CryENGINE bisa jadi ngan software nu geus antosan.

10. Godot Engine: software open source pikeun kaulinan 2D jeung 3D

Mesin Godot

Ayeuna hayu urang asup ka dunya éndah software open source katelah Mesin Godot. Godot Engine mangrupikeun alat pangembangan kaulinan vidéo anu bersinar pikeun fleksibilitasna, sabab ngamungkinkeun desain kaulinan dina 2D sareng 3D. Fitur open source na ngandung harti yén éta mangrupikeun parangkat lunak gratis, nyaéta, anjeun tiasa ngarobih sareng ningkatkeun éta dumasar kana kabutuhan khusus anjeun.

Godot Engine nangtung pikeun antarbeungeut intuitif anu matak ngagampangkeun pikeun ngamimitian, bahkan pikeun pemula dina desain vidéo. Kadé dicatet yén betah pamakéan na teu hartosna yén kamampuhan na diwatesan. Sabalikna, Godot Engine nunjukkeun seueur fitur anu ngajantenkeun kaulinan vidéo anjeun. Salaku conto, kalayan Godot Engine, anjeun tiasa ngatur lampu sareng bayangan kalayan tepat, nyiptakeun suasana visual anu immersive pikeun pamaén anjeun.

Godot Engine mangrupakeun pilihan favored pikeun loba pamekar kaulinan indie, sarta geus dipaké pikeun nyieun sababaraha kaulinan anu nangtung kaluar pikeun kualitas maranéhanana.

Salaku tambahan, Godot Engine nyaéta multiplatform. Éta tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé, naha éta MacOS, Windows atanapi Linux. Sakali kaulinan Anjeun dijieun kalawan Godot Engine, aranjeunna bisa diputer teu ukur online tur on PC, tapi ogé dina alat ios sarta Android. Kalenturan ieu mangrupikeun kaunggulan utama Godot Engine, sabab sacara signifikan ngalegaan pamiarsa target anjeun.

Pondokna, Godot Engine mangrupikeun alat anu efisien sareng tiasa diaksés anu ngamungkinkeun anjeun ngarancang pidéo kualitas luhur, dina 2D atanapi 3D, nganggo antarmuka intuitif sareng fitur canggih. Sifat open source sarta kasaluyuan cross-platform ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun sakabéh pamekar video game, naha anyar atawa ngalaman.

kacindekan

Dunya pamekaran kaulinan vidéo lega sareng pinuh ku kamungkinan, nawiskeun sababaraha alat anu sayogi pikeun panyipta anu gairah. Unggal software kreasi kaulinan gratis boga kualitas sorangan, kitu ogé tantangan na, sahingga milih alat kaputusan krusial dina prosés kreasi. Penting pikeun milih parangkat lunak anu henteu ngan ukur nyumponan kabutuhan khusus anjeun, tapi ogé tingkat kaahlian pamekaran kaulinan anjeun.

Parangkat lunak sapertos studio maker kaulinan, ngawangun, stensil, koko2d, RPGMaker, klik fusi tim Sadayana mangrupikeun alat anu saé, masing-masing gaduh kakuatan anu unik. Naha anjeun novice ngamimitian ngembangkeun kaulinan atawa pamekar ngalaman pilari tangtangan, software ieu nawarkeun rupa-rupa pilihan pikeun mantuan Anjeun dina lalampahan kreatif Anjeun.

Anu penting nyaéta milarian parangkat lunak anu paling cocog sareng anjeun, anu ngamungkinkeun anjeun ngahirupkeun visi anjeun, bari nyayogikeun prosés pangembangan anu lancar sareng intuitif. Émut, sanés alat anu ngadamel kaulinan, tapi pamekar anu ngagunakeunana. Janten naon waé anu anjeun pilih, yakin yén anjeun tiasa nyiptakeun anu leres-leres khusus.


Parangkat lunak naon anu disarankeun pikeun nyiptakeun pidéo gratis?

Parangkat lunak anu disarankeun pikeun nyiptakeun vidéo gratis nyaéta GameMaker Studio 2, Construct 3, RPG Maker MZ, Stencyl, LÖVE sareng GDevelop.

Naon fitur GameMaker Studio 2?

GameMaker Studio 2 nawiskeun alat anu kuat sareng fitur anu rupa-rupa sapertos nyiptakeun gambar sareng sprite, elemen animasi, ngalereskeun bug sareng ngaoptimalkeun kinerja kaulinan.

Naha GameMaker Studio 2 cocog pikeun pamula?

Leres, GameMaker Studio 2 cocog pikeun pamula. Éta nawiskeun pilihan "séréd sareng teundeun" pikeun pamula sareng ngamungkinkeun anjeun diajar basa pamrograman platform anu disebut "GML".

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Dieter B.

Wartawan gairah ngeunaan téknologi anyar. Dieter nyaéta redaktur Ulasan. Saméméhna, anjeunna panulis di Forbes.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote