in , , ,

flopflop puncakpuncak

Pitunjuk: Kumaha Ngundeur Kaulinan Ganti Gratis (Edisi 2024)

Janten kumaha anjeun kéngingkeun kaulinan gratis dina Switch? ?️

Pitunjuk: Kumaha Ngundeur Kaulinan Ganti Gratis
Pitunjuk: Kumaha Ngundeur Kaulinan Ganti Gratis

Unduh Gratis Game Switch Nintendo: Kumaha waktosna robih! Baheula, anjeun bakal angkat ka toko permainan vidéo anu pang caketna, nampilkeun kaulinan pilihan anjeun di konter, mikeun artos teras angkat ka imah pikeun nempatkeun kana konsol anjeun.

Henteu ngan ukur distribusi digital ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ninggalkeun bumi, tapi seueur gim anu tiasa diunduh kana konsol anjeun pikeun nanaon pisan. Éndah!

Tangtosna, éta kaulinan saklar gratis sareng bebas muter (F2P) ngamungkinkeun anjeun mésér kulit, kaanggotaan Battle Pass, atanapi modeu tinangtu anu tiasa dikonci di tukangeun témbok anu mayar dugi ka anjeun nyumbang artos ka pangembang, tapi ayeuna seueur gim "freemium" nawiskeun seueur kontén anu sayogi sakitar $ 0, anu pangsaéna harga mungkin!

Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngaunduh kaulinan saklar gratis, sareng urang bagikeun sareng anjeun daptar kaulinan saklar gratis pangalusna sayogi dinten ayeuna.

Kumaha Ngundeur Kaulinan Ganti Gratis?

Daptar variatif ieu anu pangsaéna bebas kaulinan switch tiasa didownload tina Nintendo Switch eShop pikeun jumlah anu pangpentingna tina nol dolar ayeuna, sareng teu saurang ogé anu peryogi kaanggotaan Nintendo Switch Online pikeun dimainkan, boh (kecuali anu terakhir pisan). Sampurna upami anjeun ngasingkeun diri sareng milari ngahémat artos anjeun.

Janten upami anjeun hoyong anu pangsaéna kaulinan Nintendo Switch gratis, anjeun ngagaduhan tilu pilihan ieu:

  • Nintendo eShop bebas ngulinkeun kaulinan
  • Nintendo eShop Demo
  • Kaanggotaan Nintendo Switch Online

Henteu kantun: Nintendo Pindah OLED - Test, Konsol, Desain, Harga jeung Inpo & Situs sapertos Kaulinan Instan: 10 Situs Pangsaéna pikeun Mésér Tombol Kaulinan Video Murah

1. Nyiptakeun Akun Nintendo

Pikeun ngaunduh Switch Games gratis, anjeun mimitian ku ngadamel Akun Nintendo nganggo komputer anu anjeun pikaresep.

Janten, hurungkeun alat anu anjeun rencanakeun pikeun nyiptakeun akun, buka pangotéktak (nyaéta program anu biasana anjeun gunakeun pikeun nempatan internet, contona google chrome), buka Website Nintendo Account terus pencét tombol na Ngadamel Akun Nintendo, aya di handapeun halaman.

Nyiptakeun Akun Nintendo
Nyiptakeun Akun Nintendo

Teras tangtukeun upami anjeun 15 taun atanapi langkung alit atanapi sahenteuna 16 taun sareng turutan pitunjuk anu muncul dina layar. Dina kasus anu munggaran, anjeun mimitina kedah mencét tombol sumping sareng oténtikasi nganggo Akun Nintendo primér (atanapi ngadamel anu).

Upami anjeun panasaran, Akun Utama ngamungkinkeun anjeun nampi email iraha waé Akun Menengah ngajantenkeun mésér di toko Nintendo atanapi ngalangkungan aplikasi Nintendo pikeun alat pinter; éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawatesan kagiatan tangtu akun anu dikontrol.

Nanging, dina kasus pangguna umur 16 atanapi langkung, dimungkinkeun pikeun sacara bébas ngadamel akunna. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngalengkepan formulir anu disayogikeun ku cara nuliskeun, dina kolom téks anu saluyu, nickname, arah e-mail, kecap akses (kalayan konfirmasi relatif), tanggal lahir, jenis kelamin, Negara / Daérah tina padumukan sareng zona waktos. Cara anu sanésna, anjeun tiasa pencét tombol Nintendo Network ID, Facebook, google atanapi twitter pikeun ngoténtikasi diri liwat salah sahiji jasa anu dimaksud.

Teras, tong hilap parios kotak di gigir Éntri Abdi nampi istilah Perjanjian Akun Nintendo sareng kuring nampi kabijakan privasi Akun Nintendo teras pencét tombol teraskeun, kanggo neraskeun.

Dina halaman salajengna, pilih naha anjeun badé nampi email ti Nintendo ngeunaan promosi sareng kagiatan sanésna, ku mariksa salah sahiji tina dua kotak anu sayogi, sareng pencét tombol Konpirmasi & Langgan, kanggo neraskeun.

Akhirna, lebet ka alamat email anjeun, salin kode verifikasi anu anjeun tampi ti Nintendo, témpél kana kolom Konfirmasi Konci dina situs Akun Nintendo teras pencét tombol konpirmasi, kanggo ngalengkepan prosés pamayaran. Nyiptakeun akun anjeun.

Papanggihan - +99 Kaulinan Pindah Gratis sareng Dibayar Pangsaéna pikeun Unggal Rasa

2. Siapkeun Akun Nintendo dina Switch

Ayeuna waktosna kanggo nyetél Akun Nintendo anjeun. dina Saklar. Teras hurungkeun konsol, buka konci ku mencét tombol anu sami tilu kali berturut, sareng pastikeun éta nyambung ka Wi-Fi: pikeun ngalakukeun ieu, pencét ikon roda gigi dina ménu utama, buka Setélan internét> internét sareng, upami perlu, pilih jaringan nirkabel anu anjeun badé sambungkeun Saklar.

Dina titik ieu, balik deui ka ménu konsol utama sareng pilih avatar anjeun tina ménu utama, kénca luhur. Dina layar salajengna, pencét tombol Link Nintendo Account sareng, upami anjeun ditawarkeun pembaruan parangkat lunak kana konsol, nampi: tanpa léngkah ieu, kanyataanna, anjeun moal tiasa neraskeun. Prosedur na.

Ayeuna, gumantung kana metode login mana anu anjeun anggo pikeun Nyiptakeun Akun Nintendo anjeun, ketok Login ku alamat email atanapi tombol Login ID (upami anjeun damel akun ngalangkungan email) atanapi Sign in sareng akun anu sanés (upami anjeun damel akun ngagunakeun Nintendo ID, Facebook, Google, atanapi Twitter).

Teras lebetkeun kredensial akun anjeun teras pencét tombol pikeun arahkeun kana Konéksi, kanggo ngalengkepan prosésna sareng nyambungkeun Akun Nintendo anjeun ka profil pangguna Switch.

Konpigurasikeun Akun Nintendo dina Switch pikeun tiasa ngaksés eShop sareng ngaunduh kaulinan Switch gratis
Siapkeun akun Nintendo dina Switch pikeun tiasa aksés kana eShop sareng ngaunduh kaulinan Switch gratis

Akunna bakal ngonpigurasi sareng sababaraha fungsi aktip: fungsi anu aya hubunganana sareng rerencangan, berita berita y poéna, Nintendo eShop sareng kamungkinan masang gambar layar dina média sosial. Pikeun ngajaga aranjeunna sadayana aktip sareng mastikeun, pencét tombol anu saé.

Baca ogé: Jawaban Brain Out - Waleran pikeun sadaya tingkatan 1 dugi 223 & Sadayana Ngeunaan GTA 5, GTA RP sareng GTA New-gen

Upami salah sahiji léngkahna henteu jelas pikeun anjeun sareng / atanapi upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan cara ngadamel akun dina Nintendo Switch, parios tutorial anu kuring khususkeun pikeun topik ieu.

3. Unduh kaulinan Nintendo Switch gratis ti Nintendo eShop

Unduh gratis kaulinan Nintendo Switch ti Nintendo eShop
Unduh gratis kaulinan Nintendo Switch ti Nintendo eShop
  1. Tina layar utama Switch, arahkeun kana ikon eShop dina taskbar handap - éta katingalina sapertos kantong balanja jeruk - teras pencét A pikeun mukakeunana. Lebetkeun kecap akses akun anjeun upami dipenta.
  2. Di toko online anjeun tiasa milih milarian gim ku nami, kotektak Kaluaran panganyarna atanapi ningali laris. Sakali anjeun parantos milih kaulinan pikeun diunduh, pencét kana A.
  3. Gulung ka handap kana kotak anu judulna "Unduh Gratis" terus pencét A.
  4. Sakali anjeun ngaitkeun metode pamayaran ka akun anjeun, pastikeun yén anjeun badé teraskeun.
  5. EShop bakal nyandak waktos sakedap kanggo ngolah pamundut anjeun. Sakali parantos réngsé, linggih sareng ngantosan gim énggal anjeun pikeun diunduh kana sistem.
conto kaulinan saklar gratis
conto kaulinan saklar gratis

4. Unduh kaulinan Nintendo Switch sareng kode?

Upami anjeun nampi kode unduh pikeun gim Nintendo Switch - contona, upami anjeun mésér kode gim digital ti Amazon - maka anjeun tiasa ngamuat gim kana konsol anjeun tanpa kedah mayar tambahan.

  1. Sakali deui, buka eShop ku milih ikon na dina layar utama Switch.
  2. Dina menu di kénca layar, gulung ka handap teras pilih "Enter code".
  3. Pencét A atanapi toél kotak téks kosong pikeun nyandak keyboard.
  4. Lebetkeun kode anjeun teras pencét "OK" atanapi tombol tambah.
  5. Upami kode anjeun leres, anjeun bakal ningali gim mana kode éta numbu.
  6. Kaulinan mimiti diunduh.

Paling toko bata-na-mortir gaduh sababaraha cara pikeun meunangkeun kaulinan haratis atawa sahenteuna dina diskon. Dagang dina kaulinan Anjeun dipaké pikeun kiridit toko. Mésér kaulinan, maén sareng bawa deui dina waktos anjeun tiasa nampi ngabalikeun duit pinuh.

Kitu cenah, janten hayu urang tingali - teu tartib - dina kaulinan gratis pangsaéna dina Switch ...

Baca ogé: Top - 23 Situs Streaming Anime & Manga Gratis Terbaik & Tracker R6 - Tangtukeun MMR lawan anjeun sareng bandingkeun tim anjeun

Kaulinan saklar gratis anu pangsaéna

Sanaos Nintendo Switch mangrupikeun anu paling murah pikeun konsol gim generasi ayeuna, sok raoseun yén anjeun henteu kedah mésér kaulinan kalayan harga lengkep pikeun ngamimitian.

kaulinan gratis dina Nintendo Switch
kaulinan gratis dina Nintendo Switch

Nya kitu ogé, upami anjeun parantos gaduh, aya sababaraha cara anjeun moal mayar nanaon atanapi mayar sakedik kanggo ngaksés sauntuyan buruan Switch anu pangsaéna.

Kaulinan bébas-pikeun-muter pangsaéna ti Nintendo eShop

Daripada nyebut aranjeunna "kaulinan gratis-to-play", Nintendo langkung resep nyebut aranjeunna "kaulinan gratis-to-start", anu sigana langkung jujur ​​dina hal ekspektasi yén anjeun bakal kagoda méakkeun artos ka aranjeunna. pikeun muka konci eusi tambihan (sanaos ngan ukur kulit atanapi karakter).

Ieu mangrupikeun pilihan tina 10 kaulinan Nintendo Switch bébas-to-play Top kami:

  • Apex Legenda
  • Liga Rocket
  • Pokémon Kafé Campur
  • Warna Zen: kaulinan teka-teki warni dimana anjeun kedah nyabak warna anu pas pikeun ngalengkepan teka-teki.
  • Trove: sajenis Minecraft,
  • Tetris 99: versi klasik Tetris Battle Royale sareng 99 pamaén.
  • Warframe: a sci-fi jujur.
  • Pac-Man 99
  • Aspal 9: Legenda
  • Fallout panyumputan
  • Clara Kirari Super
  • Brawlhalla
  • Warna Zen
  • Super Juhari 35
  • Pinball fx3
  • Pokémon Quest
  • Dauntless
  • Sarena tina kawani

Pikeun maca >> SteamUnlocked: Dupi éta situs pangalusna pikeun ngundeur kaulinan gratis aman?

Demo gratis anu pangsaéna pikeun Nintendo Switch

Dina panulisan ieu, aya ampir 400 Kaulinan saklar kalayan demo anu tiasa diunduh gratis.

Kaulinan demo gratis pikeun Nintendo Switch
Kaulinan demo gratis pikeun Nintendo Switch

Didatangan Nintendo eShop pikeun milih 10 demo Nintendo Switch gratis anu tiasa diputer dinten ayeuna:

  • Miitopia
  • Monster Hunter Naék
  • Tinju Kabugaran 2: Wirahma & Latihan
  • Pejuang Hyrule: Umur Musibah
  • Pikmin 3 DELUXE
  • Pejuang Kirby 2
  • Kaptén Toad: Pelacak Harta Karun
  • Pindah Kaluar
  • Yooka-Laylee sareng Den Mustahil
  • Ori sareng Buta Buta: Pasti Edition

Baca: 10 Emulator Kaulinan Pangalusna pikeun PC sareng Mac & VOXAL - Robah Sora anjeun sacara real waktos (modifier sora)

Kaulinan online gratis terbaik dina Nintendo Switch

Sapertos jaringan PlayStation sareng Xbox masing-masing, anjeun kedah mayar langganan online pikeun maénkeun multiplayer dina Nintendo Switch. Disebut "Nintendo Switch Online", jasa langganan multiplayer ogé kalebet aksés kana daptar kaulinan gratis anu tiasa diunduh pikeun Nintendo Entertainment System (NES) sareng Super Nintendo Entertainment System (SNES).

Dina waktu nyerat, 57 kaulinan NES sareng 42 kaulinan SNES leres-leres bébas diunduh sareng diputer salaku bagian tina kaanggotaan Nintendo Switch Online.

Kaulinan NES gratis pangsaéna dina Nintendo Switch Online

Ieu mangrupikeun pilihan kami tina top 10 kaulinan NES gratis anu ditawarkeun salaku bagian tina kaanggotaan Nintendo Switch Online:

  • Naga Ganda
  • kalde Kong
  • The Legend of Zelda
  • Super Juhari naros 3
  • Yoshi
  • Metroid
  • Adventure Kirby
  • Punch-Out! Sareng Tuan Impian
  • nak Icarus
  • Lahan clu

ngajalajah: Garena - Kumaha Nganggo Situs Shop2game kanggo Mésér Intan Seuneu Gratis & Pelacak Fortnite Pangsaéna pikeun Lacak Stats Akurat

Kaulinan SNES gratis gratis online dina Nintendo Switch

  • Man Prehistorik
  • Super Ténis
  • Super Mario Kart
  • Lahan Impian Kirby 3
  • Katerangan Zelda: Tautan Kana Kaliwat
  • super Metroid
  • Star Fox
  • F-NOL
  • Super Punch-Out!
  • Kalde Kong Nagara

Baca: Forge of Empires - Sadaya Tip pikeun Petualangan ngalangkungan Waktos

Naha urang tiasa maénkeun kaulinan gratis bajakan dina Switch?

Nintendo badé ka pengadilan pikeun néwak sababaraha pangecér kusabab disangka ngajual alat mod saklar anu ngamungkinkeun pangguna maénkeun kaulinan bajakan dina versi konsol anu langkung lami. Tapi anu ngadamel konsol ogé ngagunakeun tuntutan hukum pikeun ngingetkeun pangecér ulah nyandak pre-order pikeun hack hardware anu badé dirancang pikeun dianggo dina konsol Switch anu langkung énggal, kalebet Switch Lite.

Tuntutan hukum - diala ku Polygon saatos aranjeunna diajukan di pengadilan Ohio sareng Seattle, fokus kana situs web anu ngajual produk tina peretas Tim-Xecuter koléktif. Grup ieu ayeuna ngadamel SX Pro, alat USB saderhana anu ngamungkinkeun pangguna masang sistem operasi "SX OS" khusus dina Switch tina kartu mémori.

Kalayan SX OS dipasang, pangguna tiasa "maénkeun ampir sagala kaulinan bajakan dirancang pikeun Nintendo Switch."sadayana tanpa otorisasi atanapi mayar récéh ka Nintendo atanapi ka salah sahiji panerbit gim anu ngagaduhan lisénsi anu ngadamel kaulinan pikeun Nintendo Switch, "numutkeun dokumén anu disayogikeun.

Ku kituna, SX Pro ngan ukur dianggo ku sakitar 20 juta konsol Switch anu dirilis sateuacan Juni 2018, anu rentan ka garapan anu henteu leres dina CPU Nvidia Tegra na. 35 juta Switch sareng Switch Lite konsol dileupaskeun saprak tanggal éta dilengkepan chip anu diénggalan anu henteu tiasa diretas nganggo garapan ieu.

Tapi Nintendo nyatet dina gugatan hukum na yén Tim-Xecuter nyarios yén éta caket pikeun ngaleupaskeun alat peretasan Switch anu anyar anu disebat SX Core sareng SX Lite, anu tiasa masang SX OS dina konsol Switch naon waé, kalebet anu ngagaduhan chipset anu diénggalan.

Baca ogé: FitGirl Repacks - Situs Top pikeun Ngundeur Kaulinan Video Gratis di DDL & 21 Situs Pangsaéna pikeun Ngunduh Pilem Gratis dina PC

Pastikeun bagikeun tulisan dina Facebook sareng Twitter sareng nyerat kami kaulinan saklar pangsaéna bulan ieu dina bagian koméntar!

[Jumlah: 2 hartosna: 3]

Ditulis ku Gusti

Seifeur mangrupikeun Co-Founder sareng Editor dina Chief of Network Ulasan sareng sadaya pasipatanana. Peran utama na nyaéta ngatur éditor, pamekaran bisnis, pamekaran kontén, akuisisi online, sareng operasi. Jaringan Ulasan dimimitian taun 2010 ku hiji situs sareng tujuan pikeun nyiptakeun eusi anu jelas, singket, pantes dibaca, ngahibur, sareng aya gunana. Ti saprak éta portopolio parantos janten 8 sipat anu ngaliput rupa-rupa nangtung sapertos mode, bisnis, keuangan pribadi, televisi, pilem, hiburan, gaya hirup, teknologi tinggi, sareng seueur deui.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

387 nunjuk
Upvote Downvote