in , ,

puncakpuncak

Pitunjuk: Sadayana Ngeunaan GTA 5, GTA RP sareng GTA New-gen (Edisi 2022)

Dina Séptémber 2021, GTA 5 bakal umur 8 taun sareng éta henteu kantos katingali hirup. Janten naon versi New-gen tina hit rockstar diumumkeun? ???

Babandingan GTA 5 vs GTA New-gen
Babandingan GTA 5 vs GTA New-gen

GTA 5, GTA RP sareng folder GTA Next-gen : Di GTA V, hirupkeun kahirupan Michael, Trevor sareng Franklin, tilu garong béda-béda sakumaha aranjeunna pikaresepeun, di kota Los Santos sareng sekitarna, FBI nuturkeun aranjeunna, kabiasaan lami maot parah khususna pikeun Trevor, anu ageung dihalang.

Dina Séptémber 2021, GTA 5 bakal ngarayakeun 8 Taun na sareng henteu kantos katingali hirup pisan. Janten naon anu diumumkeun Versi anyar-gen tina rockstar hit sareng éta GTA RP madness parantos ngarebut dunya streaming, hayu urang perhatoskeun fenomena anu luar biasa ieu.

GTA V: Iraha dileupaskeun?

17 Séptémber 2013! Kalayan kecap séjén, jaman anu sanés, dunya sanés. PS4 sareng Xbox One atos caket, waktosna kanggo perang PS3 / Xbox 360 sareng kagagalan Wii U saatos gelombang pasang surut Wii. Adegan indie ngabeledug, gim gerakan beuki lemah.

GTA V: Iraha dileupaskeun
GTA V: Iraha dileupaskeun

17 Séptémber bakal datang, moal aya anu sami deui. Versi munggaran GTA 5 mangrupikeun hit instan: langkung ti 10 juta penjualan sadunya dina 24 jam (langkung ti 1 juta di Perancis), 20 juta dina akhir Séptémber, 30 juta dina akhir Oktober ...

Cekap kanggo nyarios yén CEO ramalan Take-Two pikeun ngajual 18 juta dina taun kahiji dibeledug! Sareng éta ngan ukur mimiti: sataun saatosna, versi PS4 sareng Xbox One dileupaskeun. Nya angkat deui.

Naha kaulinan ieu saé?

Leres. Ngayakinkeun pamaén henteu dipasihkeun: saatos unggulan GTA 4 (2008) sareng utamina anu mewah Red Dead Redemption (2010), ekspektasi éta tinggi. Rockstar henteu nguciwakeun aranjeunna ku carita perampok ieu anu ngarobih gengna saatos gagal nyulik nandatanganan Michael sareng Trevor.

GTA 5 - Sakumaha saéna gim ieu?
GTA 5 - Sakumaha saéna gim ieu?

Franklin nyampurnakeun pemeran sareng ideu hébat gim nyaéta pikeun ngalih antara tilu protagonis dina laleur. Peta (Los Santos & cie) ageung, parasaan hirup sareng rupi-rupi anu luar biasa, lukisan Amérika luar biasa, misi anu hébat sareng karakter anu disebrangan moal hilap.

Jalma tiasa sieun yén gimik tilu kebon binatang ngaleyurkeun narasi, éta tibalik anu lumangsung sareng GTA langkung dipuseurkeun kana para pahlawanna. Sababaraha mékanika na parantos sepuh tapi upami anjeun henteu kantos ngalakukeun shutter Se, lereskeun pangawasan éta sareng gancang.

Sabaraha salinan dijual?

Pébruari kamari, Take-Two nyebarkeun laporan kauangan taunan na, nyaéta taun 2020. Pék kuatan, kami ngaleungitkeun skala: éditor GTA 5 (ngalangkungan studio Rockstar na) ngumumkeun yén éta parantos ngical langkung 140 juta salinan gim di dunya!

Éta 10 juta langkung ti sataun sateuacan, sareng anu ngajantenkeun 2020 taun anu pangsaéna kadua dina hal penjualan pikeun GTA S di tukangeun taun 2013, taun judulna dileupaskeun dina PS3 sareng Xbox 360.

Pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan kasuksésan anu ageung tina urusan éta, Beureum Dead panebusan 2 dipasang dina neraca anu sami 36 juta penjualan sareng NBA 2K21, 8 juta. Angka ogé kolosal, tapi teu tiasa dibandingkeun sareng GTA V.

Take-Two Ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngajual langkung ti 140 juta salinan permainan sadunya!

Naon GTA RP?

Malah tanpa janten kipas GTA, sadaya jelema terang yén ieu mangrupikeun kaulinan pamuter tunggal anu ogé ngagaduhan sisi multipemain, GTA Online, anu ayeuna janten inti kagiatanana sareng kasuksésanna. GTA RP, éta logika GTA Online kadorong ka klimaks na.

GTA RP - Gta role play naon éta
Dina GTA RP, pamaén gaduh kasempetan pikeun nyiptakeun karakter sorangan anu katingalina tiasa ngaréka sareng nyababkeun sipat karakter. Sapertos kitu, anjeun tiasa RP sapertos karakter naon waé salami anjeun nangtoskeun carita anu terakhir sareng maén dina aturan sérver.

RP mangrupikeun "main role", anu hartosna yén dina sérver anu tangtu - kaseueuran swasta, janten PC éta ngagaduhan kaistiméwaan, para pamaén nyayogikeun kalungguhan anu khusus sareng nempelkeun aranjeunna sedemikian rupa sehingga nyiptakeun interaksi antar padumuk satia mungkin.

So-and-so mangrupikeun pengacara, garong sanés, dokter, salesman, pulisi ... Kemungkinan henteu aya tungtungna sareng hasilna luar biasa dilakukeun sareng nonton, janten kasuksésan GTA RP dina adegan aliran. Salaku imbalanna, anjeun kedah nyéépkeun waktos di sana, seueur waktos.

Pitunjuk: Kumaha carana maén GTA 5 online?

RS masihan GTA RP gratis. Hasilna, seueur jalma ayeuna gaduh GTA PC 5. Luhureun sadaya ieu, sateuacan GTA 5 gratis, hal anyar muncul, nyaéta Geplay 5 Roleplay. YouTube / Twitch streamers parantos ngamimitian ngalirkeun RP GTA 5's, anu parantos ningali populér.
RS masihan GTA RP gratis. Hasilna, seueur jalma ayeuna gaduh GTA PC 5. Luhureun sadaya ieu, sateuacan GTA 5 gratis, hal anyar muncul, nyaéta Geplay 5 Roleplay. YouTube / Twitch streamers parantos ngamimitian ngalirkeun RP GTA 5's, anu parantos ningali populér.

GTA 5 disetél pikeun hirup anyar dina séri PS5 sareng Xbox dina 11 Nopémber.

Baca ogé: 10 kaulinan ekslusif sumping ka Playstation dina 2022 sareng 2023 & Forge of Empires - Sadaya Tip pikeun Petualangan ngalangkungan Waktos

Naha maén GTA Online gampang?

Gta Online luhur sadayana ngalebetkeun diri dina jagad raya kolosal anu parantos lami ngalangkungan struktur saderhana kaulinan pamuter tunggal. Kami henteu tiasa nyayogikeun éta salaku MMO sabab sérver resmi terbatas dina jumlah pamaén tapi tina segi kamungkinan, kustomisasi sareng rupa-rupa kontén, sadayana aya!

GTA 5 Kaulinan Online Gratis. GTA 5 Online: Maén Grand Maling Otomatis V Online Ayeuna gratis gratis.
GTA 5 Kaulinan Online Gratis. GTA 5 Online: Maén Grand Maling Otomatis V Online Ayeuna gratis gratis.

Butuh sababaraha waktos pikeun ngaasimilisasi sadaya mékanika - éta masalah sareng gim anu euyeub dugi ka gabung di sapanjang jalan tapi kéngingkeun bantosan ti pamaén sanés dina Discord, kedutan sareng anu sanésna, jalanna saé pisan. Upami anjeun kapancing, kami moal aya hubunganana sareng éta!

GTA New-gen, kumaha jalanna?

Tilu generasi mesin! GTA 5 badé hirup anyar PS5 sareng Xbox Series tanggal 11 Nopémber, salami 8 taun na, sahingga ngalirkeun tonggong tonggong saatos generasi PS3 / 360 sareng anu ti PS4 sareng Xbox One.

Babandingan GTA 5 vs GTA New-gen
Babandingan GTA 5 vs GTA New-gen

Sacara logika, téknik ieu bakal ngamungkinkeun hyper ngirangan waktos loading dina solo (transisi antara para pahlawan) sapertos dina multiplayer, ogé tampilan 4k, 60 fps sareng sadaya anu ngaco pikeun ngadeukeutan hasil PC anu saé pisan.

Rendering tékstur sareng tampilan jarak, sadayana bakal nguntungkeun. Masalahna, CEO Take-Two sigana janji langkung ti ngan ukur pamutahiran téknis; pamutahiran nyata gim dina sadaya kompartemenna, kalebet midangkeun.

Rockstar parantos mastikeun yén GTA 5 bakal sumping dina PS5 sareng Xbox Series X / s dina 11 Nopémber 2021, nyandak "fitur-fitur anyar sareng seueur deui." GTA Online ogé bakal ngaleupaskeun salaku édisi mandiri anu kapisah dina 11 Nopémber.
Rockstar parantos mastikeun yén GTA 5 bakal sumping dina PS5 sareng Xbox Series X / s dina 11 Nopémber 2021, nyandak "fitur-fitur anyar sareng seueur deui." GTA Online ogé bakal ngaleupaskeun salaku édisi mandiri anu kapisah dina 11 Nopémber.

Éta tiasa pikaresepeun (ulin sareng Dualsense sareng éta sadayana), éta ogé tiasa ngabéwarakeun kabaruan anu nyata. Suspense.

Baca ogé: FitGirl Repacks - Situs Top pikeun Ngundeur Kaulinan Video Gratis di DDL & Pelacak Fortnite Pangsaéna pikeun Lacak Stats Akurat

GTA Pareuman dina PS3 sareng Xbox 360?

Henteu, tong hariwang, éta tetep bakal tiasa maénkeun GTA 5 dina konsol Sony sareng Microsoft anu lami, sahenteuna dina solo. Éta ngeunaan multiplayer anu diterbitkeun ku penerbit: dina akhir taun, 16 Désémber 2021 tepatna, sérver GTA Online bakal ditutup dina mesin ieu.

Sistem statistik situs Klub Sosial Kaulinan Rockstar bakal diteukteukan dina dinten anu sami dina duanana konsol. Langkung ti payun, PC sareng sérpér swasta na mangrupikeun El Dorado pikeun penggemar GTA Online, terang yén Rockstar henteu ngan ukur motong pipa judul jimat na: multiplayer Max Payne 3 ogé prihatin, sapertos ogé pelacakan stat (via Rockstar Games Social Club) ti LA

ngajalajah: Top +25 Situs Vostfr Gratis sareng Streaming Streaming VO Terbaik & Tracker R6 - Tangtukeun MMR lawan anjeun sareng bandingkeun tim anjeun

Hideung, dina kaayaan naon waé dina PS3 sareng Xbox 360. Insentif anu saé pikeun ngarobah generasi pikeun tukang latecomer!

Tanggal pelepasan GTA 6

GTA 6 teu acan resmi diumumkeun, tapi numutkeun kabocoran, éta parantos dikembangkeun sababaraha taun ayeuna. Ieu henteu matak heran, sabab GTA 5 sareng komponén multiplayer online na, GTA Online, tetep salah sahiji kaulinan anu paling sering diputer sareng anu dipésér sepanjang waktos.

GTA 6

Pondokna: upami Rockstar parantos ngumumkeun GTA 6 dinten saatos pelepasan Red Dead Redemption 2 (26 Oktober 2018 - catetan dina buku harian anjeun), dumasar kana panundaan sajarah antara pengumuman GTA dina konsol sareng pembebasanna, kami bakal ngantosan sakitar 22 bulan - janten Agustus 2020.

Tangtosna, Rockstar henteu ngalakukeun éta. Anjeunna henteu ngalakukeun nanaon, kanyataanna, janten anu urang kedah lakukeun nyaéta nyarios éta GTA 6 mangrupikeun "di awal pangwangunan" dina April 2020. Kituna hésé pikeun nyayogikeun jandéla kaluar.

Numutkeun kana gosip anu pangénggalna, tanggal pelepasan pikeun GTA 6 nyaéta 2025. Kaulinan bakal lumangsung dina versi modéren Wakil Kota, anu bakal dilegakeun sareng robih dumasar kana waktos.

The Know nyebatkeun sumber internal anu nempatkeun tanggal rilis GTA 6 di 2021-2022. Gosip nyatakeun yén pertandingan énggal bakal dibagi antara Wakil Kota sareng Amérika Kidul. Gosip liar ti Christian Today membangkitkan London taun 60an sareng perjalanan ngalangkungan waktos.
The Know nyebatkeun sumber internal anu nempatkeun tanggal rilis GTA 6 di 2021-2022. Gosip nyatakeun yén pertandingan énggal bakal dibagi antara Wakil Kota sareng Amérika Kidul. Gosip liar ti Christian Today membangkitkan London taun 60an sareng perjalanan ngalangkungan waktos.

Ieu bertentangan sareng rumor samemehna anu nyatakeun yén GTA 6 tiasa diluncurkeun dina Oktober 2023 sareng lumangsung di Rajana. Gosip ieu asalna tina sumber online anu diragukeun, tapi detil sanés tina kabocoran ieu kalebet protagonis jalu tunggal, gim anu disetél dina taun 1970an, sareng carita bab sapertos Red Dead Redemption 2.

Baca ogé: Unduhan ZT-ZA - Naon situs Zona Unduhan Anyar sareng kumaha kuring ngagunakeunana? & Kumaha Ngundeur Kaulinan Ganti Gratis

Nambahkeun kana kanyataan yén Rockstar ngagoda para penggemar, akun dukungan resmi Rockstar nyarios ka kami "tetep dituturkeun" pikeun update GTA 6 di Twitter, gimna janten tambah bungah.

Tong hilap bagikeun tulisan na!

[Jumlah: 21 hartosna: 4.9]

Ditulis ku Marion V.

Urang asing di Perancis, resep ngumbara sareng resep nganjang ka tempat-tempat anu saé di unggal nagara. Marion parantos nyerat langkung ti 15 taun; nulis tulisan, whitepaper, nyerat produk sareng seueur deui pikeun sababaraha situs média online, blog, halaman wéb perusahaan sareng individu.

hiji Comment

Leave a Reply

Hiji Ping

  1. Pingback:

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote