in

Nari sareng Béntang 2024: Panggihan anu matak impian sareng kejutan usum anyar!

Nari sareng Béntang 2024: tuang impian

Nyiapkeun pikeun kagum ku tuang impian tina Menari sareng Béntang 2024! Kapribadian ikonik sareng penari profésional siap ngahurungkeun lantai tarian pikeun usum anu pinuh ku kejutan. Panggihan saha anu bakal ngaguncangkeun layar anjeun sareng cobian néwak manah pamirsa dina tarian énggal sareng petualangan selebritis ieu.

titik konci

  • Pemeran Dancing with the Stars 2024 kalebet anu sapertos Cristina Cordula, Inès Reg, Diane Leyre, Caroline Margeridon, Adeline Toniutti sareng James Denton.
  • Usum anyar Dancing with the Stars bakal dimimitian dina dinten Jumaah 16 Pebruari 2024.
  • Pamilon nari sareng Béntang 2024 kalebet anu sapertos Natasha St-Pier, Coeur de Pirate, Nicolas Archambault, Anthony Colette, sareng Inès Vandamme.
  • Coeur de Pirate sareng Nicolas Archambault dileungitkeun tina kompetisi Dancing with the Stars 2024.
  • Penari anu dipidangkeun dina Dancing with the Stars 2024 kalebet Candice Pascal, Ines Vandamme, Christophe Licatat, Anthony Colette, Adrien Caby, sareng Yordania.
  • Kompetisi Dancing with the Stars 2024 kalebet panyanyi Black M, stylist Cristina Cordula, sareng panyanyi James Denton.

Nari sareng Béntang 2024: tuang impian

Nari sareng Béntang 2024: tuang impian

Usum anyar Dancing with the Stars ditunggu-tunggu ku peminat program éta. Taun ieu, casting utamana ngajangjikeun jeung kapribadian ti sagala lapisan kahirupan.

Diantara calon panyanyi sapertos Natasha St-Pier, Cœur de Pirate, Nicolas Archambault sareng Hideung M. Dunya busana bakal diwakilan ku Cristina Cordula, sedengkeun humor bakal diwujudkeun ku Inès Reg sareng Caroline Margeridon. Anu matak ogé kalebet kapribadian TV sapertos Diane Leyre sareng James Denton, dipikanyaho pikeun peranna dina séri Desperate Housewives.

Penari profésional anu bakal marengan selebriti ogé tingkat luhur. Urang bakal mendakan Candice Pascal, Inès Vandamme, Christophe Licatat, Anthony Colette, Adrien Caby sareng Yordania.

Usum anyar Dancing with the Stars kituna janji bakal beunghar ku kejutan sareng émosi. Pamirsa bakal hoyong pisan mendakan pagelaran para calon sareng ngadukung aranjeunna sapanjang kompetisi.

>> Misteri di Venice: Minuhan aktor anu dibeungkeut ku béntang sareng neuleumkeun diri dina plot anu pikaresepeun

Kapribadian ikonik Menari sareng Béntang 2024

Cristina Cordula nyaéta stylist Brasil sareng host televisi. Anjeunna dipikanyaho pikeun peranna salaku juri dina acara TV kanyataanana Les Reines du balanja. Cristina Cordula mangrupakeun kapribadian charismatic na energetic, anu pasti mawa warna na originalitas ka lantai tari.

Pembaruan langkung seueur - Musik Oppenheimer: hiji beuleum immersive kana dunya fisika kuantum

Ines Reg nyaéta pelawak Perancis. Anjeunna dipikanyaho pikeun sketsa média sosialna, dimana anjeunna maénkeun karakter anu béda. Inès Reg nyaéta awéwé ngora lucu sareng bubbly, anu pasti bakal ngahibur pemirsa.

Diane Leyre nyaéta modél Perancis sareng host televisi. Anjeunna kapilih Miss France di 2022. Diane Leyre nyaéta awéwé ngora anu elegan sareng halus, anu bakal mawa rahmat sareng kaéndahan ka lantai tari.

Caroline Margeridon mangrupakeun dealer antik Perancis sarta host televisi. Anjeunna dipikanyaho pikeun peranna salaku pembeli dina acara TV kanyataanana Deal menyimpulkan. Caroline Margeridon mangrupikeun kapribadian warni anu pinuh ku karakter, anu moal gagal kaget pemirsa.

Penari profésional tina Menari sareng Béntang 2024

Kanggo langkung lami, Hannibal Lecter: Asal Usul Jahat - Panggihan Aktor sareng Pangembangan Karakter

Candice pascal nyaéta penari profésional Perancis. Manehna meunang Menari jeung Béntang tilu kali, dina 2013, 2014 jeung 2017. Candice Pascal mangrupakeun penari berbakat sarta ngalaman, anu bakal pituduh selebritis ka meunangna.

Ines Vandamme nyaéta penari profésional Perancis. Anjeunna parantos ilubiung dina Menari sareng Béntang dina sababaraha kali, utamina dina taun 2018 sareng 2021. Inès Vandamme mangrupikeun penari anu berbakat sareng serbaguna, anu bakal adaptasi kana sadaya gaya tarian.

Tambih deui - Misteri di Venice: Lebetkeun diri anjeun dina pembunuhan thriller anu ngegel di Venice dina Netflix

Christophe Licatat nyaéta penari profésional Perancis. Anjeunna geus ilubiung dina menari jeung Béntang dina sababaraha kali, utamana dina 2011 jeung 2014. Christophe Licatat mangrupakeun penari berbakat tur charismatic, anu weruh kumaha carana sangkan selebritis caang.

Aom Colette nyaéta penari profésional Perancis. Anjeunna parantos ilubiung dina Menari sareng Béntang dina sababaraha kali, khususna dina 2019 sareng 2021. Anthony Colette mangrupikeun penari anu berbakat sareng kreatif, anu bakal kaget pemirsa.

Kejutan usum anyar Dancing with the Stars

Usum anyar Dancing with the Stars ngagaduhan seueur kejutan pikeun pamirsa. Diantara fitur anyar, urang tiasa nyebatkeun:

  • Juri anyar : Juri Dancing with the Stars parantos diénggalan pikeun usum énggal ieu. Éta bakal diwangun ku François Alu, Marie-Agnès Gillot sareng Nicolas Archambault.
  • tantangan anyar : Kontestan Dancing with the Stars bakal nyanghareupan tangtangan anyar musim ieu, kayaning nari pikeun lagu live atawa nari di luar.
  • Reuwas tamu : Reuwas sémah aya kalana bakal datang ka tari dina Tari jeung lanté Béntang, kayaning penyanyi, aktor atawa penari profésional.

Usum anyar Dancing with the Stars kituna janji bakal beunghar ku kejutan sareng émosi. Pamirsa bakal hoyong pisan mendakan pagelaran para calon sareng ngadukung aranjeunna sapanjang kompetisi.

🌟 Saha pamilon Dancing with the Stars 2024?

Pamilon nari sareng Béntang 2024 kalebet anu sapertos Natasha St-Pier, Coeur de Pirate, Nicolas Archambault, Cristina Cordula, Inès Reg, Caroline Margeridon, James Denton, sareng seueur deui.

📅 Iraha usum anyar Dancing with the Stars dimimitian?

Usum anyar tina Dancing with the Stars premiere dina Jumaah, 16 Pebruari 2024, ngahibur pemirsa dina sonten anu pinuh ku glamor sareng pagelaran anu endah.

💃 Saha penari anu ngiringan selebriti dina Dancing with the Stars 2024?

Penari anu dipidangkeun dina Dancing with the Stars 2024 kalebet Candice Pascal, Inès Vandamme, Christophe Licatat, Anthony Colette, Adrien Caby, Yordania, sareng profésional luhur anu sanés.

🎤 Mana kapribadian nyanyi anu milu Dancing with the Stars 2024?

Penyanyi kasohor sapertos Natasha St-Pier, Coeur de Pirate, sareng Black M mangrupikeun kontestan musim ieu, ngajangjikeun pagelaran musik sareng tarian anu pikaresepeun.

👗 Kapribadian fashion mana anu milu dina Dancing with the Stars 2024?

Cristina Cordula, stylist Brasil kawentar tur host televisi, bakal mawa touch dirina tina karisma jeung énergi ka lantai tari, nambahkeun warna jeung originalitas kana acara.

😄 Pelawak mana anu bagian tina Dancing with the Stars 2024?

Inès Reg, pelawak Perancis anu dikenal ku sketsa média sosialna, bakal mawa humor anu herang sareng ngahibur ka acara éta, ngajangjikeun waktos anu pikaresepeun pikeun pamirsa.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

384 nunjuk
Upvote Downvote