in ,

Kumaha nyambungkeun ka ENT 78 on oZe Yvelines: pituduh lengkep pikeun sambungan suksés

Naha anjeun guru atanapi sepuh murid di Yvelines sareng heran kumaha nyambungkeun ka ENT 78 dina oZe Yvelines? Tong hariwang, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres! Dina artikel ieu, urang bakal leumpang anjeun ngaliwatan step by step cara nyieun hiji akun oZe, install aplikasi dina telepon Android anjeun sarta tungtungna, kumaha log in ka ENT 78. Urang ogé bakal nutupan masalah login paling umum jeung nyadiakeun Anjeun. kalawan solusi basajan tur éféktif. Janten, angkat sareng siap-siap nyilem kana dunya oZe Yvelines anu éndah!

Nyiptakeun akun oZe

Nyiptakeun akun oZe

Kacipta a akun oZe nyaéta prosés anu gancang sareng saderhana anu dirancang pikeun ngagampangkeun kahirupan anjeun. Ngabayangkeun diri comfortably diuk di hareup layar Anjeun, siap pikeun nganapigasi dunya digital tinaoze. Léngkah munggaran dina perjalanan digital anjeun dimimitian ku kunjungan ka Oz'App "Dokumén Kuring". Di dinya anjeun bakal mendakan pilihan "Jieun" (1) sabar ngantosan anjeun. A klik basajan dina eta jeung anjeun propelled ka lengkah saterusna.

Salajengna, anjeun dipenta pikeun milih jinis dokumén anu anjeun hoyong jieun (2). Ieu mangrupikeun léngkah anu penting, janten waktos anjeun pikeun marios éta sacara saksama. Pikeun mahasiswa, anjeun untung gaduh tilu jasa digital anu dibiayaan ku departemen. Ieu nawar nyata, teu eta?

Nanging, émut yén profil "manajer murid" henteu ngagaduhan aksés kana Oz'App Enseigno. Ieu mangrupikeun detil leutik anu kedah diémutan pikeun ngahindarkeun kuciwa engké.

Lengkahaksi
1Buka Oz'App "Dokumén abdi" teras klik dina "Jieun".
2Pilih jinis dokumén anu anjeun pikahoyong.
3Catet yén profil "manajer murid" henteu ngagaduhan aksés kana Oz'App Enseigno.

Janten! Anjeun ayeuna parantos dilengkepan pikeun nyiptakeun akun oZe anjeun. Ku kituna, naon anu anjeun ngantosan? Nyilem kana dunya digital oZe sareng mendakan sadayana anu ditawarkeunana.

Masang oZe 92 dina Android

Pikeun ngamangpaatkeun pinuh sadaya fitur tina ENT 78 dina oZe Yvelines, éta penting pikeun masang aplikasi mobile aeh 92 dina alat Android Anjeun. Turutan léngkah-léngkah saderhana ieu pikeun log in sareng ngaksés platform oZe anjeun:

  1. Buka browser paporit Anjeun dina alat Android Anjeun, preferably Google Chrome.
  2. Aksés halaman login oZe nganggo nami pangguna sareng kecap konci anu disayogikeun ku lembaga anjeun.
  3. Saatos log in, anjeun bakal dialihkeun ka halaman download aplikasi oZe 92.
  4. Pencét tautan unduh pikeun ngamimitian masang aplikasi.
  5. Sakali pamasangan parantos réngsé, anjeun tiasa muka aplikasi oZe 92 sareng log in nganggo kredensial anjeun.

Kalayan aplikasi oZe 92 dipasang dina alat Android Anjeun, Anjeun bakal nguntungkeun tina apdet otomatis, mastikeun yén anjeun salawasna boga aksés ka fitur panganyarna na perbaikan platform oZe Anjeun.

Kadé dicatet yén métode instalasi ieu geus diuji dina Android vérsi 7.0, tapi bisa ogé dianggo dina vérsi Android séjén.

Hatur nuhun kana aplikasi oZe 92, anjeun tiasa kalayan gampang napigasi ENT 78 sareng ngamangpaatkeun sagala sumber sareng fitur anu sayogi pikeun anjeun. Naha éta pikeun ningali dokumén anjeun, komunikasi sareng guru anjeun atanapi kolaborasi sareng babaturan sakelas anjeun, aplikasi oZe 92 nawiskeun anjeun pangalaman digital anu lancar sareng ramah-pamaké.

Janten tong ngantosan deui, pasang aplikasi oZe 92 dina alat Android anjeun ayeuna sareng lebetkeun diri anjeun dina dunya digital ENT 78 dina oZe Yvelines.

Panggihan >> Sabaraha kanggo Tunjangan Balik Sakola 2023?

Sambungan ka ENT 78 dina oZe Yvelines: prosés anu saderhana sareng gancang*

ENT 78 dina oZe

Pikeun ngaksés ENT 78 dina oZe Yvelines, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun sababaraha léngkah saderhana. Pencét ikon SMS sareng lebetkeun nomer telepon sélulér anu aya hubunganana sareng akun anjeun, nyaéta, nomer anu anjeun pasihan ka lembaga anjeun. Teras klik "Kirim" pikeun mastikeun.

Saatos réngsé léngkah ieu, anjeun bakal siap nyambung ka ENT 78 sareng ngamangpaatkeun sagala fitur sareng sumber anu ditawarkeunana. Naha anjeun murid, kolot atanapi guru, ENT 78 on oZe Yvelines ngamungkinkeun anjeun gampang ngaksés inpormasi sareng alat anu anjeun peryogikeun pikeun perjalanan pendidikan anjeun.

Kadé dicatet yén profil "manajer murid" teu boga aksés ka Oz'App Enseigno. Nanging, anjeun masih tiasa nganggo aplikasi oZe 92 pikeun nganapigasi ENT 78 sareng ngamangpaatkeun sagala fiturna.

Aplikasi oZe 92 dirancang khusus pikeun alat Android. Pikeun masangna, angkat ka situs wéb Ecollège oZe sareng turutan pitunjuk anu disayogikeun. Sakali aplikasi dipasang, anjeun bakal tiasa ngaksés ENT 78 langsung tina alat sélulér anjeun, dimana waé anjeun aya.

Naha anjeun nuju pindah atanapi di bumi, aplikasi oZe 92 bakal ngamungkinkeun anjeun tetep nyambung ka rohangan pribadi anjeun dina ENT 78. Anjeun bakal tiasa konsultasi kursus anjeun, ngaksés sumber pendidikan anjeun, komunikasi sareng guru anjeun sareng seueur deui. .

Kasimpulanana, nyambungkeun ka ENT 78 dina oZe Yvelines mangrupikeun prosés anu gancang sareng gampang. Kantun tuturkeun léngkah-léngkah anu disebatkeun di luhur pikeun ngaksés sadaya fitur sareng sumber ENT. Ulah ragu masang aplikasi oZe 92 dina alat Android Anjeun pikeun pangalaman malah leuwih merenah tur mobile.

ENT 78 on oZe Yvelines

Masalah sambungan sareng solusi

Upami anjeun ngalaman masalah log in atanapi leungit / hilap kecap konci anjeun, paké alat pamulihan sandi oZe. Sababaraha pangguna ngalaporkeun masalah nyambung ka OZE kusabab masalah DNS. Masalah ieu tiasa dilereskeun ku cara ngarobih DNS.

Pikeun ningali >> Kumaha konsultasi rata-rata kelas dina Pronote sareng ngaoptimalkeun monitoring akademik anjeun?

Kontak jeung redaktur Oze Yvelines

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan oZe Yvelines, anjeun tiasa ngahubungi redaktur ku email dina kontak@itop.fr atanapi ku telepon di 33 9 70 72 29 29. Pikeun ngahubungan Educonnect, hanjakalna euweuh informasi disadiakeun dina artikel ieu.

Nyieun akun EduConnect anyar

Pikeun nyieun akun EduConnect anyar, buka https://teleservices.education.gouv.fr teras klik dina "Kuring henteu acan gaduh akun" teras dina "Jieun akun abdi".

manajemén akun EduConnect

Upami EduConnect henteu mikawanoh ngaran pamaké anjeun, hubungi kapala sakola anak anjeun. Pikeun ngédit akun EduConnect, klik tombol "Atur Akun Kuring" di katuhu luhur halaman. Salajengna, klik "Robah sandi kuring" jeung asupkeun sandi anjeun ayeuna, sandi anyar anjeun sarta konfirmasi.

Pendaptaran on Oze

Pikeun ngadaptar on Oze, buka ramatloka Oze Sakola sarta eusian widang diperlukeun pikeun link. Aplikasi mobile Oze tiasa dipasang dina alat sélulér anjeun langsung tina halaman login Oze.

Panggihan >> Iraha anjeun bakal nampi bonus balik ka sakola 2023?

Solusi pikeun masalah sambungan Oze

Masalah sambungan Oze tiasa aya hubunganana sareng panyadia ladénan internét gratis sareng tiasa dibenerkeun ku ngarobih DNS. Upami anjeun hilap sandi Oze anjeun, anjeun tiasa nganggo tautan "Hilap sandi anjeun?". »pikeun ngareset.

Sambungan ka Oze 92

Pikeun nyambung ka Oze 92, kantun buka browser internét anjeun sareng lebetkeun URL enc.hauts-de-seine.fr atanapi www.enc92.fr.

Baca oge >> Kumaha cara terang kelas anjeun sateuacan ngamimitian taun ajaran 2023 tanpa Pronote? (tips sareng saran)

Masalah sambungan Oze: sabab jeung solusi

Sababaraha pamaké geus ngalaporkeun masalah nyambungkeun ka Oze saprak tadi peuting. Masalahna sigana aya hubunganana sareng panyadia internét gratis. Masalahna aya hubunganana sareng "Domain Name System" (DNS). Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabéréskeun masalah ku cara ngarobah DNS.

Kumaha nyambungkeun ka ENT 78 dina Oze Yvelines?

Pikeun nyambung ka ENT 78 di Oze Yvelines, tuturkeun léngkah-léngkah ieu: klik dina ikon SMS, lebetkeun nomer telepon sélulér anu aya hubunganana sareng akun anjeun (nomer anu disayogikeun ku lembaga) sareng mastikeun ku ngaklik "Validasi" .

Kumaha cara ngadamel akun oZe?

Pikeun nyieun akun oZe, buka aplikasi Oz'App "Dokumén kuring" teras klik "Jieun" (1), teras pilih jinis dokumén anu dipikahoyong (2).

Kumaha carana masang oZe 92 dina Android?

Pikeun nyieun akun oZe, buka aplikasi Oz'App "Dokumén kuring" teras klik "Jieun" (1), teras pilih jinis dokumén anu dipikahoyong (2).

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Marion V.

Urang asing di Perancis, resep ngumbara sareng resep nganjang ka tempat-tempat anu saé di unggal nagara. Marion parantos nyerat langkung ti 15 taun; nulis tulisan, whitepaper, nyerat produk sareng seueur deui pikeun sababaraha situs média online, blog, halaman wéb perusahaan sareng individu.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote