in ,

Kumaha ngagaris dina WhatsApp: Pituduh lengkep pikeun pormat téks anjeun sareng ngajantenkeun pesen anjeun langkung pikaresepeun

Hoyong nambihan sentuhan gaya kana pesen WhatsApp anjeun? Naha anjeun terang yén anjeun tiasa ngagariskeun téks dina paguneman anjeun? Sumuhun, anjeun uninga leres! Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagaris dina WhatsApp sareng masihan anjeun sababaraha tip pikeun ngajantenkeun pesen anjeun langkung pikaresepeun. Naha anjeun resep téks anu bergaya atanapi ngan ukur panasaran ngeunaan sadaya fitur aplikasi olahtalatah populér ieu, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Janten, cabut telepon anjeun sareng siap-siap ngémutan réréncangan anjeun kalayan kaahlian pormat téks anjeun WhatsApp !

Pormat téks dina WhatsApp

WhatsApp

Sanajan popularitasnya di sakuliah dunya, kalawan leuwih 2,7 miliar pamaké aktip bulanan, WhatsApp pinuh fitur anu masih saeutik dipikawanoh ku loba pamaké. Fitur ieu, sering disumputkeun di juru aplikasi, tiasa ngarobih pangalaman olahtalatah anjeun janten petualangan anu langkung warni, dinamis, sareng ekspresif.

Salah sahiji fitur ieu nyaéta pormat téks. Sumuhun, anjeun uninga katuhu! Anjeun tiasa ngahirupkeun pesen anjeun dina WhatsApp ku pormat aranjeunna supados langkung pikaresepeun sareng mangaruhan. Naha éta pikeun nyorot kecap atanapi frasa anu penting, pikeun nyetél nada dramatis pikeun pesen anjeun, atanapi ngan saukur ngahirupkeun paguneman sapopoé, pormat téks dina WhatsApp tiasa ngadamel bédana anu ageung.

Dina kanyataanana, WhatsApp nawarkeun maneh kamungkinan kandel, dina miring, Rod sarta ngarobah éta font di spasi mono. Unggal format ieu miboga éfék unik dina téks. Téks anu kandel, contona, masihan rasa beurat sareng kaseriusan kana kecap anjeun, sedengkeun téks anu miring tiasa nimbulkeun rasa gerak sareng dinamisme. Téks Strikethrough, sabalikna, tiasa dianggo pikeun nunjukkeun yén kecap atanapi frasa parantos dihapus atanapi dirobih, sedengkeun monospasi ngajantenkeun unggal karakter lebar sami, nyiptakeun éfék visual anu unik.

Ahéng, pormat téks dina WhatsApp cukup basajan pikeun ngalakukeun. Ngan ukur nganggo sababaraha simbol atanapi potong kompas khusus pikeun nerapkeun pormat anu anjeun pikahoyong. Contona, dina Android, Anjeun bisa milih teks jeung ketok Deui (tilu titik) pikeun ngakses pilihan pormat. Dina iPhone, anjeun tiasa milih téks sareng milih pilihan pormat tina ménu B_I_U.

Prosésna sagampil basajan pikeun pangguna anu nampi pesen. Sakali anjeun nerapkeun pormat sareng ngirim pesen, panampi bakal ningali téks anu disorot atanapi diformat dina suratna. Henteu kedah gaduh pangaweruh sateuacanna ngeunaan pormat téks pikeun tiasa maca pesen.

Luar biasa, WhatsApp malah ngamungkinkeun anjeun ngagabungkeun format téks anu béda. Salaku conto, anjeun tiasa gaduh téks anu kandel sareng miring. Dina hal ieu, téks kudu dikurilingan ku tanda bintang jeung garis handap, contona: *_Kandel jeung miring téks_*.

Tapi éta henteu sadayana anu ditawarkeun WhatsApp dina hal pormat téks. Dina bagian salajengna, urang bakal ningali metode pormat téks anu sanés dina WhatsApp, kalebet ngagunakeun aplikasi gaya font sareng alat generator téks.

Kumaha ngagaris dina WhatsApp

WhatsApp

Penting pikeun terang yén WhatsApp nawiskeun pilihan anu diwangun pikeun pormat téks jukut, italique, Rod et spasi mono tapi hanjakalna henteu ngagariskeun téks. Sanajan kitu, ulah pundung. Anjeun salawasna gaduh pilihan pikeun ngatasi watesan ieu ku ngagunakeun aplikasi gaya font pihak katilu sareng alat generasi téks online. Alat sareng aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun nyelapkeun téks anu digariskeun, sanaos WhatsApp henteu gaduh fitur ieu.

  1. Buka aplikasi WhatsApp sareng pilih kontak anu anjeun hoyong komunikasi.
  2. Tulis pesen anjeun dina kotak input.
  3. Pikeun pormat téks kandel, sakurilingna ku tanda bintang (*Conto*).
  4. Pikeun pormat téks dina miring, lingkari eta ku underscores (_Conto_).
  5. Pikeun nyebrang téks, lingkari ku tildes (~Conto~).
  6. Pikeun ngagunakeun font monospace, lingkari téks ku tilu backticks ("Conto").
  7. Ketok ikon kirim pikeun ngirim pesen anjeun nganggo téks anu diformat.

Léngkah pikeun pormat téks dina pesen WhatsApp

Petualangan pormat téks anjeun dimimitian ku nyerat pesen anjeun dina aplikasi WhatsApp. Buka aplikasi, pilih kontak saha nu Anjeun hoyong kirimkeun pesen, tur mimitian nulis. Naha anjeun hoyong nyorot sadaya pesen atanapi kecap khusus, WhatsApp masihan anjeun kabébasan pikeun ngalakukeunana. Anjeun tiasa pormat téks ku jukut, italique, Rod ou spasi mono ngagunakeun simbol husus. Sakali anjeun parantos ngarobih anu diperyogikeun, ketok ikonna ngirim. Panarima bakal ningali téks disorot atanapi diformat persis sakumaha anu anjeun rarancang.

Ieu kumaha anjeun tiasa pormat téks:

  • téks kandel : Téks kandel katingalina langkung kandel tibatan téks normal. Pikeun nyieun kandel, anjeun kedah ngurilingan kecap atanapi frasa ku tanda bintang, sapertos kieu: *Téks kandel*
  • Téks dina miring : Teks miring nembongan miring/miring ka katuhu. Pikeun miring, anjeun kedah ngurilingan téks nganggo garis handap, sapertos kieu: _Téks miring_
  • téks Strikethrough : Téks Strikethrough nunjukkeun yén hiji téks tangtu geus dicoret atawa dihapus. Pikeun neunggeul téks, anjeun kudu ngurilingan téks ku tildes, kawas kieu: ~Strike out text~
  • Téks dina monospace : téks Monospaced ngabalukarkeun unggal karakter nyandak up jumlah sarua spasi horizontal. Pikeun kéngingkeun téks monospace, anjeun kedah ngurilingan téks nganggo tanda kutip mundur, sapertos kieu: `Teks Monospace`

Dina Android, anjeun tiasa milih téks sareng ketok Deui (tilu titik) pikeun ngaksés pilihan pormat. Dina iPhone, anjeun tiasa milih téks sareng milih pilihan pormat tina ménu B_I_U.

Ngagabungkeun format téks anu béda

WhatsApp nawiskeun kamungkinan ngagabungkeun format téks anu béda, sapertos jukut et l 'italique. Jang ngalampahkeun ieu, cukup nuturkeun aturan framing. Pikeun ngagabungkeun nu jukut et l 'italique, téks kudu dikurilingan ku tanda bintang jeung garis handap, contona: *_Téks di bold jeung miring_*

Kumaha ngagaris dina WhatsApp

Ngagunakeun aplikasi styling font jeung parabot generasi téks

WhatsApp

Sanaos kesederhanaan anu ditawarkeun WhatsApp dina pormat téks, masih aya paménta pikeun langkung seueur kabébasan sareng kabébasan pikeun nganyatakeun kréativitas urang. Janten, solusina kapanggih: pamakean aplikasi gaya font sareng alat generasi téks online. Aplikasi ieu mangrupikeun harta nyata pikeun anu hoyong ngabumbu pesen WhatsApp na.

Kabéh nu diperlukeun nyaéta datangna basajan ka Play Store Google atawa Apple App Store pikeun mendakan seueur aplikasi gaya font. Alat ieu nawiskeun rupa-rupa gaya anu pikaresepeun, ngamungkinkeun anjeun mendakan font anu cocog sareng pesen anjeun.

les sistem operasi modern jeung aplikasi, kaasup WhatsApp, ngarojong karakter Unicode. Ieu hartosna anjeun tiasa nganggo aplikasi sareng alat generator téks ieu kalayan tenang, tanpa hariwang ngeunaan kasaluyuan. Panarima pesen anjeun bakal tiasa ningali téks anu saé anu anjeun anggo pikeun nyorot pesen anjeun, tanpa aya masalah.

Nganggo alat ieu, anjeun tiasa ngagariskeun téks dina WhatsApp, nambihan wates, maén nganggo fon anu wani sareng miring, sareng seueur deui. Tujuanana nyaéta pikeun ngajantenkeun pesen anjeun langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun, ngajantenkeun kaluar tina balaréa.

Perlu dicatet, kumaha oge, sanaos alat-alat ieu pikaresepeun sareng nawiskeun seueur kamungkinan, panggunaan gaya-gaya ieu penting pisan. Pesen anu sibuk teuing ku gaya anu béda-béda tiasa ngaganggu pamaca tina pesen anu anjeun badé dugikeun.

Panggihan >> Kalemahan Utama WhatsApp Anu Anjeun Kudu Apal (Edisi 2023)

Mangpaat pormat téks dina pesen WhatsApp

WhatsApp

Bayangkeun sakedap paguneman WhatsApp tanpa pormat téks. Hiji blok téks tanpa relief, tanpa aksen husus. Gampang leungit dina sagara kecap sapertos kitu. Ieu dimana pormat téks asalna kana antrian, transforming paguneman basajan kana hiji pangalaman visual ngalakonan.

Ngaformat téks dina pesen WhatsApp sanés ngan ukur ngeunaan éstétika. Ieu saleresna mangrupikeun alat anu kuat pikeun ngajantenkeun pesen anjeun langkung narik sareng gampang dibaca. Ngagunakeun pilihan pormat béda diwangun kana WhatsApp, kayaning jukut, Theitalique, strikethrough, sareng format monospace, anjeun tiasa nyorot inpormasi konci sareng nungtun pamaca anjeun ngalangkungan pesen anjeun.

Nyorot téks teu perlu sorangan, tapi nyadiakeun loba mangpaat. Ngagunakeun fitur ieu, anjeun tiasa narik perhatian kana judul, lulugu, tanda petik jeung kecap penting dina suratna. Bayangkeun anjeun ngirim pesen penting ka batur sapagawean atanapi klien. Ku ngagunakeun pormat téks, anjeun tiasa ngantebkeun titik-titik konci dina pesen anjeun sareng mastikeun aranjeunna henteu kapendak.

Ngagunakeun format téks dina WhatsApp pikeun bisnis ogé tiasa pisan mangpaatna. Contona, ku nyorot kecap husus, anjeun bisa narik perhatian nu maca pikeun informasi krusial. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun yén pesen anjeun henteu ngan ukur dibaca, tapi ogé kahartos sareng diinget.

Pondokna, pormat téks dina pesen WhatsApp mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ningkatkeun daya tarik visual, ngajantenkeun pesen langkung narik sareng langkung gampang dibaca. Janten naha henteu cobian waktos salajengna anjeun ngirim pesen dina WhatsApp?

Baca oge >> Kumaha carana muka wéb WhatsApp? Ieu mangrupikeun hal-hal penting pikeun ngagunakeunana saé dina PC

FAQ & patarosan nganjang

Naon mangpaat ngagariskeun téks dina WhatsApp?

Ngagariskeun téks dina WhatsApp tiasa ngajantenkeun pesen anjeun langkung pikaresepeun sareng narik perhatian pamaca. Ieu tiasa mangpaat pikeun nyorot headline, tanda petik, atanapi kecap penting dina tulisan anjeun.

Naha mungkin pikeun ngagabungkeun format téks anu béda dina WhatsApp?

Leres, anjeun tiasa ngagabungkeun format téks anu béda dina WhatsApp. Contona, anjeun tiasa nganggo bold sareng miring ku cara ngurilingan téks sareng tanda bintang sareng garis handap (*_Conto_*).

Naha aya aplikasi pikeun ngahasilkeun gaya téks dina WhatsApp?

Leres, aya aplikasi sareng alat online anu tiasa ngahasilkeun gaya téks pikeun WhatsApp. Anjeun tiasa mendakanana dina Google Play Store sareng Apple App Store. Pastikeun yén panarima ogé tiasa ningali karakter khusus anu dianggo pikeun pormat.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Sarah G.

Sarah parantos damel salaku panulis full-time saprak 2010 saatos ninggali karir dina pendidikan. Anjeunna mendakan ampir sadaya topik anu anjeunna nyerat ngeunaan anu pikaresepeun, tapi mata pelajaran anu dipikaresepna nyaéta hiburan, ulasan, kaséhatan, kadaharan, selebriti, sareng motivasi. Sarah resep kana prosés nalungtik inpormasi, diajar hal-hal anyar, sareng nempatkeun kana kecap-kecap anu dipikaresep ku batur anu maca karesepna pikeun dibaca sareng nyerat pikeun sababaraha média utama di Éropa. jeung Asia.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote