in

Pitunjuk lengkep: Kumaha cara nempatkeun pidéo CapCut dina Zepeto sareng pikabitaeun pamiarsa anjeun ku tip pro

Anjeun parantos ngarebut pidéo epik sareng CapCut sareng anjeun henteu tiasa ngantosan ngabagikeunana dina Zepeto pikeun ngingetkeun babaturan virtual anjeun. Tapi kumaha anjeun tiasa ngadamel ciptaan anjeun menonjol diantara anu sanés? Tong hariwang, kami gaduh solusina! Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara nempatkeun pidéo CapCut dina Zepeto nganggo trik anu saderhana tapi efektif. Tina ngahapus latar tukang nganggo Chroma Key pikeun nambihan gerak sareng alat Animasi, anjeun bakal diajar unggal léngkah pikeun nyiptakeun pidéo Zepeto anu pikaresepeun. Janten, angkat sareng siap-siap janten béntang Zepeto!

Au sommaire:

  • Pikeun masangkeun pidéo CapCut ka Zepeto, paké alat Chroma Key pikeun ngahapus latar tukang sareng saluyukeun kana kulit anjeun.
  • Pikeun nambahkeun dinamisme ka video Anjeun dina CapCut, pake alat Animasi pikeun ngasupkeun épék gerak.
  • Pikeun nempatkeun Zepeto dina basa Perancis, robih setélan basa dina alat anjeun ku angkat ka [Setélan] - [Umum] - [Basa].

Kumaha carana nempatkeun pidéo CapCut dina Zepeto?

Kumaha carana nempatkeun pidéo CapCut dina Zepeto?

Zepeto mangrupikeun avatar 3D sareng platform ciptaan dunya maya anu parantos populer dina taun-taun ayeuna. Aplikasi na ngamungkinkeun pamaké pikeun nyieun avatars pribadi, sosialisasi jeung pamaké séjén sarta ilubiung dina sagala rupa kagiatan.

Salah sahiji fitur Zepeto anu pang populerna nyaéta kamampuan nyiptakeun sareng ngabagi pidéo. Tapi kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun pidéo anjeun menonjol? Di dinya éta motong cap gabung di buruan.

CapCut mangrupikeun pangropéa pidéo gratis sareng kuat anu nawiskeun seueur fitur pikeun ngahirupkeun pidéo Zepeto anjeun. Tina transisi sareng épék khusus ka animasi sareng musik, CapCut ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pidéo anu unik sareng pikaresepeun anu bakal narik pamiarsa anjeun.

Janten kumaha anjeun nganggo CapCut pikeun nyiptakeun pidéo Zepeto anu luar biasa?

Hambalan munggaran nyaéta pikeun ngarekam video Zepeto anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu langsung dina aplikasi Zepeto nganggo fungsi rekaman anu diwangun. Inget pikeun émut jinis pidéo anu anjeun hoyong jieun sareng carita anu anjeun hoyong carioskeun.

Sakali video Anjeun keur syuting, impor kana CapCut. Ieu dimana magic lumangsung! CapCut nawiskeun antarbeungeut anu intuitif sareng gampang dianggo, bahkan pikeun pamula. Anjeun tiasa motong sareng ngarakit klip, nambihan transisi, épék, téks sareng musik.

Tapi éta henteu sadayana! CapCut ogé boga fitur canggih nu ngidinan Anjeun pikeun nyieun video sabenerna unik. Anjeun tiasa nganggo fungsi Konci Chroma pikeun miceun latar tukang ti video Zepeto anjeun sarta ngaganti eta ku backdrop sejen. Anjeun oge bisa make alat animasi pikeun nambihan gerakan kana avatar sareng objék anjeun, anu bakal ngajantenkeun pidéo anjeun langkung dinamis sareng pikaresepeun.

Tong hilap bagikeun pidéo Zepeto anjeun ka dunya! Anjeun tiasa nyebarkeun éta langsung dina Zepeto, bagikeunana dina jaringan sosial atanapi nampilkeunana dina halaman wéb anjeun.

Kalayan CapCut sareng sakedik kréatipitas, anjeun tiasa nyiptakeun pidéo Zepeto anu bakal ngingetkeun réréncangan sareng pamiarsa anjeun. Ku kituna, kaluar dinya tur mimitian nyieun!

Cabut Latar sareng Chroma Key

Alat Chroma Key CapCut mangrupikeun alat anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun miceun latar tukang tina pidéo. Ieu sampurna pikeun video Zepeto, sabab ngidinan Anjeun pikeun ngahijikeun avatar anjeun kana lingkungan béda, naha bentang hebat, tujuan impian atanapi malah adegan tina film kultus. Bayangkeun avatar anjeun nari di bulan atanapi ngajalajah dasar laut!

Konci Chroma jalan ku recognizing warna husus (biasana héjo) jeung nyieun transparan. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah pilem video Zepeto anjeun di hareup layar héjo. Kit latar héjo sayogi online atanapi di toko alat poto / pidéo, tapi anjeun ogé tiasa improvisasi ku lambar héjo atanapi témbok dicét héjo. Ngan pastikeun cahayana rata jeung héjo ogé jenuh.

Ieu kumaha cara ngagunakeun Chroma Key pikeun pidéo Zepeto anjeun:

- Kumaha Ngazum dina CapCut: Tip sareng Téhnik pikeun Épék Zoom Menawan

  1. Simpen video Zepeto anjeun kalayan latar héjo. Pastikeun avatar anjeun cahayana saé sareng latar héjona seragam.
  2. Buka CapCut sareng impor pidéo.
  3. Ketok video tur pilih "Potong".
  4. Pilih "Chroma Key" sareng pilih warna héjo nganggo picker warna. Anjeun bakal ningali avatar anjeun nangtung kaluar tina latar héjo sacara real waktos.
  5. Saluyukeun setelan pikeun ngahapus latar tukang. Anjeun tiasa maénkeun kalayan kasabaran sareng smoothing pikeun kéngingkeun hasil anu bersih sareng tepat.
  6. Impor latar tukang pilihan anjeun sareng tempatkeun di tukangeun avatar anjeun. CapCut nawiskeun perpustakaan gambar sareng video, tapi anjeun ogé tiasa nganggo file anjeun nyalira.
  7. Ékspor pidéo anjeun sareng bagikeun ka dunya!

Astuces:

  • Maké baju anu kontras jeung latar héjo. Ieu bakal ngabantosan Chroma Key ngabédakeun avatar anjeun sareng latar tukang.
  • Hindarkeun bayangan dina latar héjo. Ieu tiasa mangaruhan katepatan panyabutan latar.
  • Ékspérimén sareng latar anu béda pikeun nyiptakeun épék unik. Hayu imajinasi anjeun ngajalankeun liar!

Nganggo Chroma Key, anjeun tiasa ngahirupkeun pidéo Zepeto anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung immersive sareng ngahibur. Tong ragu pikeun ngajalajah kemungkinan anu teu terbatas tina alat ieu sareng bagikeun kreasi anjeun ka réréncangan sareng komunitas anjeun.

Tambahkeun gerakan sareng alat Animasi

Tambahkeun gerakan sareng alat Animasi

Alat Animasi CapCut mangrupikeun senjata rahasia anjeun pikeun ngahirupkeun kahirupan sareng dinamisme kana pidéo Zepeto anjeun. Bayangkeun avatar anjeun ngaliwat rohangan, ngalaksanakeun tindakan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun, sadayana kalayan sababaraha manipulasi saderhana.

Kumaha? Ieu kaulinan barudak!

  1. Pilih bagian tina video nu Anjeun hoyong animasi. Ieu mangrupikeun bagian dimana anjeun hoyong sihir kajantenan.
  2. Buka tab "Animasi" sareng indulge dina rupa-rupa épék anu tos siap. Ngazum gede, zum kaluar, muterkeun, ngocok, jeung leuwih, pilihan nu taya!
  3. Sesuaikeun pangaruh anu dipilih ku nyaluyukeun durasi, laju sareng inténsitasna. Anjeun gaduh kadali pinuh pikeun nyiptakeun animasi sampurna anu cocog sareng visi anjeun.
  4. Nilik animasi tur saluyukeun lamun perlu. Luangkeun waktos pikeun ngagosok karya anjeun dugi ka sampurna.

Sareng Aya anjeun angkat! Anjeun parantos nambihan gerak kana pidéo Zepeto anjeun dina sakedap panon. Ngarasa Luncat pikeun ékspérimén sareng épék anu béda sareng ngagabungkeun animasi pikeun nyiptakeun pidéo anu unik sareng ngahibur.

Naséhat ahli saeutik: anggo animasi pikeun nyorotkeun momen-momen penting dina pidéo anjeun, pikeun narik perhatian kana detil-detil penting atanapi nyiptakeun transisi anu mulus antara pamandangan anu béda.

Hatur nuhun kana alat Animasi CapCut, video Zepeto anjeun moal statik deui! Pasihan bébas kreativitas anjeun sareng bagikeun kasenangan sareng animasi asli sareng komunitas anjeun.

>> Kumaha cara nyiptakeun GIF nganggo CapCut: Pituduh Lengkep sareng Tip Praktis

Tips pikeun Captivating Zepeto Video

  • Paké transisi kreatif. CapCut nawarkeun rupa-rupa transisi pikeun nyambungkeun adegan béda dina video Anjeun.
  • Tambahkeun musik sareng épék sora. Épék musik sareng sora tiasa ngajantenkeun pidéo anjeun sareng ngajantenkeun langkung immersive.
  • Ékspérimén sareng épék visual. CapCut nawiskeun seueur épék visual anu tiasa nambihan sentuhan unik kana pidéo anjeun.
  • Jaga majelis. Ngédit ati-ati penting pisan pikeun pidéo anu suksés. Luangkeun waktos pikeun motong pamandangan anu teu perlu sareng nyiptakeun wirahma dinamis.

Bagikeun video Zepeto anjeun

Saatos video anjeun réngsé, anjeun tiasa ngabagikeunana langsung dina Zepeto.

Kieu carana:

  1. Ékspor pidéo tina CapCut.
  2. Buka aplikasi Zepeto sareng lebet kana akun anjeun.
  3. Ketok ikon "Jieun" tur pilih "Video".
  4. Impor pidéo anu anjeun damel sareng CapCut.
  5. Tambihkeun pedaran sareng hashtag anu relevan.
  6. Bagikeun video anjeun sareng komunitas Zepeto!

kacindekan

CapCut mangrupikeun alat anu saé pikeun nyiptakeun pidéo Zepeto anu pikaresepeun sareng unik. Nganggo alat sareng tip dina pituduh ieu, anjeun tiasa ngahirupkeun avatar anjeun sareng ngabagi ciptaan anjeun ka dunya. Ngarasa Luncat ka ékspérimén jeung senang nyieun video Zepeto nu menonjol!

Kumaha carana nempatkeun pidéo CapCut dina Zepeto?
Anggo alat Chroma Key pikeun mupus latar tukang sareng saluyukeun kana kulit anjeun. Teras, tambahkeun gerakan kana pidéo anjeun nganggo alat Animasi CapCut.

Kumaha kuring ngirim pidéo CapCut ka Zepeto?
Pikeun masangkeun pidéo CapCut ka Zepeto, paké alat Chroma Key pikeun ngahapus latar tukang sareng saluyukeun kana kulit anjeun.

Kumaha cara mindahkeun pidéo dina CapCut?
Pikeun nambahkeun dinamisme ka video Anjeun dina CapCut, pake alat Animasi pikeun ngasupkeun épék gerak.

Kumaha carana nempatkeun Zepeto dina basa Perancis?
Robah setelan basa dina alat Anjeun ku jalan ka [Setélan] – [Umum] – [Basa] tur tambahkeun basa nu dipikahoyong.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote