in

Kumaha ngaburkeun daérah dina CapCut: Téhnik canggih pikeun kabur anu tepat sareng ngajagi privasi pidéo anjeun

Anjeun parantos ngarebut pamandangan anu sampurna pikeun pidéo anjeun, tapi aya daérah anu anjeun pikahoyong tetep kabur pikeun ngajagi privasi atanapi ngan ukur nambihan sentuhan artistik. Tong hariwang, sabab dina pituduh ieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha ngaburkeun daérah dina CapCut dina snap. Naha éta pikeun ngajagi idéntitas batur atanapi nambihan éfék fokus, kami gaduh solusi pikeun anjeun. Janten, siap-siap ngawasaan seni kabur dina CapCut sareng ngajantenkeun pidéo anjeun katingali profésional dina sababaraha léngkah saderhana.

Au sommaire:

  • Ngaburkeun daérah dina CapCut tiasa waé ku ngagunakeun alat "Effects" sareng milih éfék blur.
  • Prosés ngaburkeun bagian tina pidéo dina CapCut saderhana sareng tiasa dilakukeun dina sababaraha léngkah.
  • CapCut nawiskeun kamampuan pikeun ngaburkeun raray atanapi obyék dina pidéo, nyayogikeun solusi pikeun ngajagaan identitas jalma.
  • Kamungkinan ngaburkeun pidéo dina CapCut nganggo éfék blur anu aya dina alat "Effects".
  • Metodeu pikeun ngaburkeun pidéo dina CapCut ngalibatkeun ngimpor pidéo, nambihan éfék kabur dina alat "Efek", teras milih daérah anu badé kabur.
  • CapCut ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaburkeun latar tukang pidéo, nyayogikeun kamampuan pikeun nyorot subjek utama.

Kumaha Blur Wewengkon dina CapCut: Pituduh Lengkep pikeun Ngajagi Privasi sareng Ningkatkeun Pidéo Anjeun

Ngaburkeun daérah khusus tina pidéo tiasa mangpaat pikeun sababaraha alesan. Anjeun meureun hoyong ngajaga identitas hiji jalma, nyumputkeun informasi sénsitip kayaning plat lisénsi atawa nomer telepon, atawa ngan saukur narik perhatian ka unsur nu tangtu tina video Anjeun. Untungna, CapCut, aplikasi ngedit pidéo anu populer sareng tiasa diaksés, nawiskeun cara anu sederhana sareng efektif pikeun ngaburkeun daérah khusus pidéo anjeun, gratuitement.

Bayangkeun: anjeun parantos syuting adegan lucu di masarakat, tapi anjeun hoyong tetep jalma-jalma di latar tukang anonim. Atanapi, anjeun nuju ngadamel pidéo tutorial sareng kedah nyumputkeun inpormasi rahasia anu ditampilkeun dina layar. Area blurring lajeng jadi alat berharga pikeun ngajaga privasi et ningkatkeun kajelasan pesen anjeun.

CapCut nawiskeun sababaraha pilihan pikeun ngaburkeun daérah khusus, ngamungkinkeun anjeun milih metodeu anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun. Naha rék a gancang jeung gampang blurring atawa masking tepat jeung kompléks, CapCut nyayogikeun anjeun alat anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu dipikahoyong.

Dina bagian di handap ieu, urang bakal ngajalajah sacara rinci téknik blurring anu béda anu aya dina CapCut, ngamungkinkeun anjeun ngawasaan alat anu kuat ieu sarta ngagunakeun eta pikeun ningkatkeun pidio anjeun.

Kaburkeun daérah anu gaduh pangaruh kabur:

Buramkeun daérah anu gaduh pangaruh kabur:

CapCut nawiskeun alat "Pangaruh" anu kalebet éfék blur anu gampang dianggo. Ieu mangrupikeun pilihan idéal pikeun ngaburkeun gancang sareng gampang tina daérah pidéo anjeun. Tapi ati-ati, pangaruh ieu henteu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun masker anu tepat, anu hartosna unsur naon waé anu aya di daérah anu dipilih bakal kabur, naha éta raray, objék atanapi bagian tina hiasan.

Upami anjeun peryogi kabur anu langkung tepat, tong hariwang! Bagian salajengna bakal ngenalkeun anjeun kana téknik canggih pikeun ngaburkeun daérah khusus kalayan akurasi anu saé.

Samentawis éta, hayu urang tingali kumaha ngagunakeun éfék blur dasar:

1. Impor video anjeun:

Mimitian ku ngimpor pidéo anu anjeun hoyong edit kana CapCut. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngaunduh tina alat anjeun atanapi nganggo salah sahiji seueur ladenan panyimpenan online anu dirojong ku CapCut.

2. Aksés alat Pangaruh:

Sakali video Anjeun diimpor, pilih eta dina timeline jeung klik dina tab "Pangaruh" ayana dina menu kénca.

3. Pilih efek blur:

Dina kategori "Basic Effects", anjeun bakal mendakan efek "Blur". Pencét éta pikeun nerapkeun kana pidéo anjeun.

4. Saluyukeun wewengkon blur:

Sakali pangaruh diterapkeun, anjeun bakal ningali bar ungu "Blur" muncul dina garis waktos. Klik teras sered tungtung bar ieu pikeun nyaluyukeun durasi blur. Anjeun oge bisa nyered bar sorangan pikeun mindahkeun eta ka lokasi nu persis dimana anjeun hoyong blur ka némbongan.

5. Sesuaikeun Blur:

Wajib dibaca > Kumaha cara nyiptakeun GIF nganggo CapCut: Pituduh Lengkep sareng Tip Praktis

CapCut ogé ngamungkinkeun anjeun ngaluyukeun inténsitas blur. Jang ngalampahkeun ieu, pilih bar ungu "Blur" sareng saluyukeun slaider "Inténsitas" dina panel éditan anu muncul. Nu leuwih luhur slaider, beuki sengit blur bakal.

Émut yén éfék blur dasar mangrupikeun alat anu serbaguna anu tiasa dianggo pikeun sagala rupa épék. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun:

  • Jieun éfék blur artistik: Ningkatkeun inténsitas blur pikeun nyiptakeun éfék fokus lemes anu narik perhatian ka subjek husus.
  • Tambahkeun transisi lemes antara adegan: Larapkeun blur bertahap di awal jeung ahir adegan pikeun nyieun transisi smoother.
  • Sumputkeun elemen anu teu dihoyongkeun: Kabur logos, raray atanapi naon waé anu anjeun hoyong nyumputkeun dina pidéo anjeun.

Ékspérimén sareng éfék blur sareng mendakan sadaya kamungkinanna!

Téhnik canggih pikeun kabur anu tepat:

Salian ti éfék blur dasar, CapCut nawiskeun alat sareng téknik sanés pikeun ngaburkeun daérah khusus kalayan akurasi anu langkung ageung:

  • Masker: Bayangkeun masker karnaval, tapi tibatan nyumputkeun ramo anjeun, éta nyumput daérah anu anjeun hoyong kabur. CapCut ngidinan Anjeun nyieun masker tepat sabudeureun wewengkon nu Anjeun hoyong blur bari ninggalkeun sésana gembleng. Anjeun tiasa ngajagi idéntitas jalma, nyumputkeun inpormasi sénsitip atanapi ngan saukur narik perhatian kana unsur khusus pidéo anjeun.
  • animasi: Kumaha upami blur pindah sareng subjek anjeun? CapCut ngamungkinkeun anjeun ngahirupkeun blur supados nuturkeun objék atanapi jalma anu gerak. Bayangkeun karakter anu leumpang di jalan anu sibuk, wajahna sacara dinamis kabur pikeun ngajaga anonimitasna. Téhnik ieu nambihan dimensi misteri sareng kecanggihan kana pidéo anjeun.
  • épék blur tambahan: CapCut henteu dugi ka ngan ukur hiji jinis blur. Aplikasi ieu nawiskeun épék blur sanés, sapertos Gaussian Blur sareng Directional Blur, anu tiasa dianggo pikeun nyiptakeun épék visual anu langkung artistik. Gaussian blur ngahaluskeun gambar sacara merata, sedengkeun blur arah nyiptakeun pangaruh gerak atawa laju.

Ku ngagabungkeun téknik ieu, anjeun tiasa nyiptakeun éfék blur anu pas sareng pribadi anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Entong ragu pikeun ékspérimén sareng ngajalajah kemungkinan anu teu terbatas anu ditawarkeun ku CapCut!

Kaburkeun raray atawa objék:

Pikeun manggihan: Kumaha Ngazum dina CapCut: Tip sareng Téhnik pikeun Épék Zoom Menawan

Salah sahiji kagunaan kabur anu paling umum nyaéta pikeun ngajagi idéntitas jalma dina pidéo. CapCut ngidinan Anjeun pikeun gampang blur beungeut atawa objék ku nuturkeun léngkah di luhur tur nyaluyukeun wewengkon blur pikeun cocog wewengkon nu Anjeun hoyong mask.

Kabur latar tukang:

Téhnik populér sanésna nyaéta ngaburkeun latar tukang pidéo pikeun nyorot subjek utama. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngagunakeun éfék blur sareng nyaluyukeun daérah blur supados nutupan latar tukang.

kacindekan:

Ngaburkeun daérah dina CapCut mangrupikeun prosés anu saderhana sareng efektif anu tiasa dianggo pikeun ngajagi privasi, ningkatkeun éstétika pidéo anjeun, sareng narik perhatian kana elemen penting. Nganggo pangaruh blur dasar sareng téknik canggih anu dijelaskeun dina tulisan ieu, anjeun tiasa kalayan gampang ngaburkeun daérah khusus pidéo anjeun sareng ngahontal hasil profésional.

Kumaha ngaburkeun daérah dina CapCut?
CapCut nawiskeun alat "Pangaruh" anu kalebet éfék blur anu gampang dianggo. Kieu kumaha cara ngagunakeunana pikeun ngaburkeun daérah pidéo anjeun: impor pidéo, angkat ka alat Épék, pilih éfék blur, saluyukeun daérah kabur, sareng saluyukeun inténsitas blur.

Naon alesan pikeun ngagunakeun pangaruh blur dina CapCut?
Ngaburkeun daérah khusus tina pidéo tiasa mangpaat pikeun ngajagi idéntitas jalma, nyumputkeun inpormasi sénsitip, atanapi ngan saukur narik perhatian kana unsur khusus pidéo anjeun.

Naha CapCut tiasa ngaburkeun raray atanapi obyék dina pidéo?
Sumuhun, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun blur beungeut atawa obyék dina video on CapCut, nyadiakeun solusi pikeun ngajaga identities jalma atawa nyumputkeun elemen husus.

Kumaha cara ngaburkeun pidéo dina CapCut?
Metodeu pikeun ngaburkeun pidéo dina CapCut ngalibatkeun ngimpor pidéo, nambihan éfék kabur dina alat "Efek", teras milih daérah anu badé kabur.

Naha CapCut nawiskeun kamampuan ngaburkeun latar tukang pidéo?
Leres, CapCut ogé ngamungkinkeun anjeun ngaburkeun latar tukang pidéo, nyayogikeun kamampuan pikeun nyorot subjek utama.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote