in

Pituduh Lengkep: Kumaha Ngarékam Pidéo YouTube dina CapCut sareng Bagikeun Gampang

Hoyong ngarékam pidéo YouTube dina CapCut, tapi henteu terang dimana ngamimitian? Tong hariwang, kami gaduh solusi pikeun anjeun! Dina tulisan ieu, kami bakal nungtun anjeun léngkah-léngkah ngeunaan cara ngimpor, ngédit sareng ngékspor pidéo YouTube anjeun nganggo aplikasi CapCut. Naha anjeun pemula ngédit pidéo atanapi ahli, di dieu anjeun bakal mendakan sadaya tip anu anjeun peryogikeun pikeun janten profésional ngédit dina CapCut. Janten, kaluar kréatipitas anjeun sareng tuturkeun kami pikeun milari kumaha cara ngajantenkeun pidéo YouTube anjeun langkung pikaresepeun!

Au sommaire:

  • Pasang versi mobile CapCut tina App Store dina alat sélulér anjeun (Google Play Store pikeun Android, App Store pikeun ios).
  • Ketok ikon CapCut dina ponsel anjeun sareng tombol "+" atanapi "Impor" pikeun nambihan pidéo YouTube.
  • Kantun unggah pidéo anjeun ka CapCut, edit sakumaha anu anjeun pikahoyong, teras klik Ékspor.
  • Pencét Bagikeun salaku Presentasi sareng salin tautan.
  • Pencét tombol "Ékspor" pikeun ngékspor pidéo saatos ngédit.
  • Pikeun nyimpen pidéo ka YouTube, tuturkeun léngkah-léngkah dina bagian "Kumaha carana nyimpen pidéo ka YouTube".

Kumaha nyimpen pidéo YouTube ka CapCut?

Kumaha nyimpen pidéo YouTube ka CapCut?

CapCut mangrupikeun alat ngedit pidéo gratis populér anu ngabantosan nyiptakeun pidéo kualitas profésional. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngimpor pidéo YouTube ka CapCut pikeun ngarobih sareng ngaropea aranjeunna. Pituduh ieu bakal ngajelaskeun sacara rinci kumaha nyimpen video YouTube ka CapCut, modifikasi sareng ékspor.

Tapi sateuacan urang teuleum, penting pikeun ngartos watesan pikeun ngaunduh pidéo YouTube langsung. Sanaos anjeun tiasa kalayan gampang unggah pidio tina aplikasi poto, galeri, ngalangkungan YouTube Creator Studio atanapi online tina alat naon waé, metode ieu henteu masihan anjeun kamampuan pikeun ngédit pidéo canggih. Ieu tempat CapCut asup!

Baca: Kumaha cara nyiptakeun GIF nganggo CapCut: Pituduh Lengkep sareng Tip Praktis

CapCut, pangropéa pidéo online, mangrupa platform inovatif nu bisa revolutionize pangalaman ngedit video Anjeun. Éta ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng ngarobih deui pidéo YouTube nganggo alat sareng fitur AI anu canggih. Bayangkeun:

  • Tambahkeun caption otomatis sareng transkripsi Pikeun ngajantenkeun pidéo anjeun tiasa diaksés ku sadayana.
  • Paké text-to-speech pikeun nyieun narasi menawan.
  • Larapkeun saringan sareng épék anu trendi pikeun masihan pidéo anjeun tampilan anu unik sareng profésional.

Kalayan CapCut, anjeun ayeuna tiasa ngalakukeun éditan pidéo canggih sareng kéngingkeun papacangan maksimal pikeun pidéo YouTube anjeun.

Pitunjuk ieu bakal ngajalanan anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah pikeun ngimpor, ngédit sareng ngékspor pidéo YouTube ka CapCut, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabebaskeun kréatipitas anjeun sareng ngahasilkeun pidéo anu berkualitas, pikaresepeun.

Impor pidéo YouTube ka CapCut

Sateuacan anjeun ngawitan, pastikeun anjeun parantos dipasang CapCut dina alat sélulér anjeun (sadia dina Android sareng ios).

Panalungtikan nu patali - Kumaha Ngazum dina CapCut: Tip sareng Téhnik pikeun Épék Zoom Menawan

Ngimpor pidéo YouTube kana CapCut mangrupikeun kaulinan barudak! Ngan tuturkeun léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi CapCut.
  2. Pencét tombol "+" atanapi "Impor".
  3. Pilih pilihan "YouTube".
  4. Tempelkeun tautan pidéo YouTube anu anjeun hoyong impor.
  5. Pencét "Impor".

Sareng Aya anjeun angkat! Video YouTube ayeuna tos siap diédit dina CapCut.

Tip saeutik: Anjeun oge bisa ngundeur pidio YouTube ka alat Anjeun lajeng ngimpor kana CapCut via "Payil" pilihan.

Naha milih CapCut pikeun pidéo YouTube anjeun?

Sanaos anjeun tiasa langsung unggah pidéo ka YouTube tina galeri anjeun atanapi ngalangkungan YouTube Creator Studio, CapCut méré Anjeun kaunggulan unik: ngedit video canggih.

CapCut langkung seueur tibatan alat unduh. Éta mangrupikeun platform ngedit pidéo lengkep anu ngamungkinkeun anjeun mawa ide kreatif anjeun pikeun hirup.

Bayangkeun:

  • Tambihkeun saringan sareng épék profésional pikeun ningkatkeun pidéo anjeun.
  • Anggo teks-ka-ucapan sareng terjemahan otomatis Pikeun ngajantenkeun pidéo anjeun tiasa diaksés ku sadayana.
  • Nyiptakeun transisi anu lancar sareng épék visual anu pikaresepeun pikeun captivate panongton Anjeun.

CapCut masihan anjeun kakuatan pikeun ngarobih pidéo YouTube anjeun janten karya anu leres.

Janten naon anu anjeun tunggu? Ngamimitian sareng ngajalajah kemungkinan anu teu terbatas tina CapCut!

Édit Pidéo YouTube dina CapCut

Édit Pidéo YouTube dina CapCut

Sakali pidéo YouTube anjeun diimpor kana CapCut, dunya kreatif dibuka pikeun anjeun! Ieu dimana magic lumangsung sarta visi anjeun nyokot bentuk. CapCut nyayogikeun anjeun seueur alat panyuntingan anu kuat sareng intuitif pikeun ngarobih pidéo mentah anjeun janten karya anu pikaresepeun.

Bayangkeun:

  • Patung wirahma carita anjeun ku motong passages superfluous jeung trimming runtuyan pikeun tetep ngan nu penting.
  • Ningkatkeun gambar anjeun kalayan sajumlah épék sareng saringan anu pikaresepeun. Tina warna vintage dugi ka épék khusus anu pikaresepeun, pasihan pidéo anjeun suasana anu unik anu cocog sareng pesen anjeun.
  • Nyuntik kapribadian sareng inpormasi ku nambihan téks sareng stiker. Bewarakeun momen-momen penting, kalebet kutipan anu mereun atanapi tanda baca carita anjeun ku humor nganggo unsur visual anu pikaresepeun.
  • Waktos master ku ngagancangkeun atawa ngalambatkeun runtuyan pikeun nyieun épék dramatis atawa humoris.
  • Bungkus carita anjeun dina bentang sora anu immersive nambahkeun musik jeung épék sora. Pilih tina perpustakaan CapCut atanapi impor file audio anjeun nyalira pikeun nyiptakeun pangalaman indrawi anu lengkep.

Entong hilap, kreativitas nyaéta hijina wates Anjeun ! CapCut masihan anjeun konci pikeun ngarobih pidéo YouTube anjeun sareng ngajantenkeun éta unik. Hayu imajinasi anjeun ngajalankeun liar tur ngajalajah kemungkinan sajajalan ditawarkeun ku alat ngedit video revolusioner ieu.

ékspor video

Lamun anjeun wareg jeung hasil ahir, Anjeun bisa ngékspor video.

Ieu léngkah-léngkah pikeun ngékspor pidéo CapCut:

  1. Pencét tombol "Ékspor".
  2. Pilih resolusi sareng kualitas pidéo anu dipikahoyong.
  3. Pencét "Ékspor" deui.

Video bakal disimpen ka alat Anjeun.

Bagikeun video dina YouTube

Upami anjeun hoyong ngabagikeun pidéo anu diédit dina YouTube, anjeun tiasa ngalakukeun langsung tina CapCut.

Ieu léngkah-léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Pencét tombol "Bagikeun".
  2. Pilih pilihan "YouTube".
  3. Asup ka akun YouTube Anjeun.
  4. Tambahkeun judul sareng pedaran kana pidéo.
  5. Klik "Nyebarkeun".

Video anjeun bakal diterbitkeun dina saluran YouTube anjeun.

Tips tambahan

  • Pastikeun pikeun hormat hak cipta. Upami anjeun nganggo pidéo atanapi musik anu sanés anjeun gaduh, pastikeun anjeun gaduh idin ti anu gaduhna sateuacan ngeposkeunana ka YouTube.
  • Optimalkeun kualitas pidéo anjeun. Pilih resolusi luhur sareng kualitas pidéo supados langkung saé dina YouTube.
  • Tambahkeun tag sareng pedaran anu relevan. Ieu bakal ngabantosan pangguna mendakan pidéo anjeun dina YouTube.

Ku nuturkeun léngkah ieu sareng tip, anjeun tiasa ngarékam pidéo YouTube kalayan gampang dina CapCut, ngédit sareng ngabagikeunana ka dunya.

Kumaha ngimpor pidéo YouTube ka CapCut?
Ngimpor pidéo YouTube ka CapCut dilakukeun ku muka aplikasi CapCut, ngaklik tombol "+" atanapi "Impor", milih pilihan "YouTube", nempelkeun tautan pidéo YouTube sareng ku ngaklik "Impor".

Kumaha ngarékam pidéo pikeun CapCut?
Pikeun nyimpen pidéo ka CapCut, kantun unggah pidéo anjeun ka CapCut, edit sakumaha anu anjeun pikahoyong, teras klik Ékspor.

Kumaha cara ngékspor pidéo CapCut gratis?
Pikeun ngékspor pidéo CapCut gratis, anjeun kedah pencét tombol "Ékspor" saatos ngimpor sareng ngarobih pidéo dumasar kana karesep anjeun.

Kumaha ngarékam pidéo dina YouTube?
Pikeun nyimpen pidéo ka YouTube, kantun unduh pidéo YouTube.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Victoria C.

Viktoria gaduh pangalaman nyerat propésional anu éksténsif kalebet tulisan téknis sareng laporan, tulisan inpormasi, tulisan persuasif, kontras sareng perbandingan, aplikasi hibah, sareng iklan. Anjeunna ogé resep nyerat kreatif, nyerat eusi dina Pantun, Kecantikan, Teknologi & Gaya hirup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

385 nunjuk
Upvote Downvote