in

Coinbase: kumaha gawéna? Naha anjeun kedah investasi di dinya?

Coinbase kumaha gawéna Kedah anjeun investasi di dinya
Coinbase kumaha gawéna Kedah anjeun investasi di dinya

Malah lamun konteks geopolitik ayeuna, ditandaan ku perang antara Rusia jeung Ukraina, geus ngabalukarkeun harga tina cryptocurrencies utama pikeun plummet, sababaraha analis yakin yén éta téh masih nguntungkeun pikeun investasi di mata uang virtual. Platform khusus, sapertos akun Coinbase, janten penting pikeun ngadukung investor, kalebet pamula.

Coinbase mangrupa bagian tina kulawarga badag platform keur meuli jeung ngajual cryptocurrencies, kayaning eToro atanapi Capital.com. Aya béntang mata uang digital, sapertos Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash. Sakumaha anjeun terang, éta dunya maya 100% teu sapertos kauangan tradisional. Ogé, ngaliwat platform sapertos Coinbase sareng e-dompet (dompét digital) wajib. Naon Coinbase? Kumaha gawéna? Ieu sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ngamimitian sareng investasi dina cryptocurrency.

Naon Coinbase?

Dina 2012 éta Coinbase diluncurkeun. Éta mangrupikeun proyék anu dikembangkeun ku Brian Armstrong, insinyur parangkat lunak. Anjeunna lajeng teamed up kalawan Fred Ehrsam, urut padagang di Goldman Sachs. Ku kituna éta platform dagang online. Pamaké bisa meuli, ngajual atawa nyimpen cryptos dinya. Dina poé mimiti na, Coinbase ukur diwenangkeun bursa tina Bitcoins. Dina waktos éta, éta jaman emas nyata pikeun mata uang digital, booming nyata.

Kituna désainer mutuskeun pikeun adaptasi alat maranéhanana sarta diversify nawaran. Ogé, éta parantos tiasa ngadukung sababaraha mata uang digital sanés. Kiwari, teu kurang ti 160 cryptos aya dina Coinbase.

Gampang panggunaan

Coinbase utamana dibédakeun ku kesederhanaan pamakéan na. Éta tiasa dianggo dina komputer atanapi ngalangkungan alat sélulér (smartphone sareng tablet).

Naon Coinbase Pro?

Versi Pro Coinbase langkung maju tibatan anu dasar. Éta ogé langkung kompleks. Ngaliwatan éta, pamaké bisa ngakses sababaraha statistik mangpaat. alat nu kituna dirancang pikeun padagang ngalaman anu hoyong investasi di cryptocurrency. Aya sababaraha fitur, sapertos pembelian "stop-wates".

Aya parabot gunana séjén di Coinbase Pro. Aranjeunna patali, hususna, jeung kaamanan. Ieu kasus alamat whitelisting. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun ngawates kiriman mata uang digital ka kontak anu dipercaya.

Aksés ka Coinbase Pro

Pikeun ngakses Coinbase Pro, Anjeun mimitina kudu nyieun hiji akun dina versi normal tina platform nu. Saatos réngsé, anjeun kedah ngaitkeun akun ieu ka jinis Pro anu sanés pikeun mindahkeun dana anjeun ka dinya.

investasi dina cryptocurrency: pituduh platform coinbase

Coinbase: cryptocurrencies naon anu dirojong?

Coinbase ngarojong cryptocurrencies pang populerna. Ieu kasus pikeun Bitcoin, Ethereum, USD Coin, XRP, Binance USD, Dogecoin, Shiba INU, Dai, Tether, CArdano, Solana, Polkadot, Avalanche atawa malah BNB. Ogé, pangguna henteu kedah ngagaduhan masalah khusus dina mésér atanapi ngajualana. Pikeun ngakses sadaya mata uang kripto anu dirojong ku Coinbase, kantun kunjungan link ieu.

Dagang dina Coinbase: sabaraha hargana?

Pikeun nyieun akun dina Coinbase, teu perlu mayar Penny a. Sanajan kitu, lamun datang ka dagang, kaulinan robah bit. Mémang, dina unggal transaksi, platform ngecas komisi. Jumlahna beda-beda dumasar kana jinis akun, kitu ogé jumlah total transaksi sareng sumber dana anjeun. Nagara tempat anjeun ogé dimaénkeun.

Contona, pikeun transaksi leutik, cacah ampir 0,5% komisi. Pikeun transaksi kirang ti 10 dollar, cacah 0,99 dollar. Butuh 1,99 dolar kanggo transaksi 10 dugi ka 25 dolar… sareng saterasna.

Leuwih $200

Lamun urus Anjeun ngaleuwihan $200, mangka anjeun kudu mayar 0,5% ka Coinbase. Perlu dicatet yén biaya sareng komisi langkung saderhana dina versi Pro Coinbase.

Meuli cryptocurrencies dina Coinbase: kumaha gawéna?

Pikeun tiasa mésér mata uang digital, anjeun kedah gaduh akun Coinbase. Sakali disambungkeun, klik dina daptar aset lajeng asupkeun jumlah pikeun investasi. Ku fraksi anjeun bakal ngagaleuh mata uang ieu - atanapi ku persentase -. Sahenteuna, anjeun kedah nyéépkeun $ 1,99. 

Teras, klik "Preview pameseran". Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nempatkeun pesenan, validasi teras klik "Beuli ayeuna". Pikeun unggal beuli dijieun, komisi dibayar ka Coinbase.

Ngajual cryptocurrencies on Coinbase: parentah

Sakali deui, anjeun kedah gaduh akun. Pikeun ngajual, buka ikon bunderan biru. Ieu tiasa dipendakan dina halaman utama platform. Teras, klik "ngajual" sareng pilih crypto aktip pikeun dijual. Lamun hayang ngajual sagalana, klik dina "Max".

Ngaluarkeun artos tina Coinbase: kumaha jalanna?

Ngajual cryptocurrency anjeun dina Coinbase ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun artos. Éta kituna penting pikeun mundur winnings Anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kudu indit ka homepage Coinbase. Teras, klik tombol anu masihan anjeun aksés kana kasaimbangan e-dompét anjeun. Tempatna di luhureun layar Anjeun.

Teras, pilih mata uang anu anjeun hoyong mayar, sapertos euro atanapi dolar. Lengkah saterusna nyaéta milih rekening bank anu anjeun hoyong transfer. Butuh antara 1 sareng 3 dinten kanggo nampi dana anjeun. Tangtosna, anjeun tiasa menta pamayaran instan, tapi anjeun kedah mayar sababaraha biaya.

Éta nguntungkeun pikeun investasi dina Coinbase sanajan krisis cryptocurrency?

Taun 2022 parantos sesah pisan pikeun mata uang kripto, kusabab kontéks geopolitik anu teu stabil. Malah Bitcoin teu luput ku krisis ieu, kaleungitan leuwih ti 50% tina nilaina dina dollar jeung euro. Tapi lajeng, urang kudu neruskeun investasi di cryptocurrency on Coinbase?

Nyatana, sababaraha ahli nyarankeun neraskeun investasi anjeun sanaos Kacilakaan Crypto. Mémang, harga mata uang virtual ayeuna paling handap. Contona, dina tanggal X, hiji Bitcoin patut X euro. Kauntungan kedah ditingali dina jangka sedeng dugi ka panjang, terang yén para ahli nyangka yén harga crypto tiasa naék deui. Éta mangrupikeun résiko anu kedah dilaksanakeun sareng oddsna 50 - 50.

[Jumlah: 0 hartosna: 0]

Ditulis ku Fakhri K.

Fakhri mangrupikeun wartawan anu resep kana téknologi sareng inovasi anyar. Anjeunna yakin yén téknologi munculna ieu gaduh masa depan anu ageung sareng tiasa ngarobih dunya dina taun-taun ka hareup.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

384 nunjuk
Upvote Downvote