in ,

puncakpuncak

Codeium AI: 10 Alat Gratis Pangsaéna pikeun Pamekar

Upami anjeun pamekar, siap-siap! Ayeuna téknologi AI tiasa ngabantosan anjeun dina proyék salajengna anjeun ku ngalengkepan kodeu. Ieu Codeium sareng 10 alternatif gratis anu anjeun kedah cobian 🤖

Codeium AI: 10 Alat Gratis Pangsaéna pikeun Pamekar
Codeium AI: 10 Alat Gratis Pangsaéna pikeun Pamekar

Codeium AI Alternatif - Upami anjeun Python, PHP, GO atanapi pamekar basa sanés, anjeun pasti parantos nganggo IDE pikeun nyerat kode anjeun, nyaéta Pycharm, VS Code, Google Colab, jsb.

Kalolobaan lingkungan ngembangkeun terpadu ieu boga fitur rada metot, kompilasi kode. Fitur/ekstensi ieu geus jadi indispensable pikeun unggal pamaké utamana jeung tumuwuhna jumlah basa program. Kompilasi tiasa ningkatkeun produktivitas sareng ngahémat waktos.

Dina kontéks ieu, Codeium nampilkeun dirina salaku alat kompilasi kode anu ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun ngalengkepan blok kode tanpa kedah milarian dimana-mana dina internét. Naha éta basa atanapi IDE anu dianggo, alat éta gampang ngahijikeun kana tumpukan anjeun.

Dina tulisan ieu, kuring bakal ngenalkeun anjeun kana alat Codeium AI sareng alat gratis pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun nyerat kode sacara éfisién sareng gancang.

Codeium AI: AI parantosan kode sareng milarian

Codeium AI - alamat

Urang sadayana sadar kana kamajuan kacerdasan buatan, tapi seueur urang henteu terang naon anu tiasa dilakukeun. Kanyataanna, sagigireun ngabejaan Anjeun lulucon jeung ngéléhkeun anjeun dina kaulinan catur online, manéhna ogé bisa ngalengkepan kodeu software Anjeun !

Codeium nyaéta superpower coding modern, sakumpulanbebas parabot akselerasi kode diwangun dina téhnologi kecerdasan jieunan state-of-the-art.

Ayeuna, Codeium nyayogikeun alat pikeun parantosan kode di leuwih ti 40+ basa, kalawan speed blazing sarta kualitas saran industri-ngarah.

Aya seueur bagian tina alur kerja coding modéren anu pikaboseneun, repetitive, atanapi frustrating, ti regurgitation boilerplate ka panalungtikan StackOverflow. Kamajuan panganyarna dina AI ngamungkinkeun urang pikeun ngaleungitkeun bagian ieu, sahingga mungkin ngarobah gagasan anjeun kana kode dina cara cairan. 

Kalayan a integrasi gampang dina sakabéh lingkungan ngembangkeun terpadu kayaning JetBrains, kode VS, Google Colab, sareng prosés pamasangan kirang ti 2 menit, anjeun tiasa difokuskeun janten pamekar software anu pangsaéna.

Kalayan Codeium AI, anjeun bakal gaduh:

  • Completions kode Unlimited pikeun garis tunggal jeung sababaraha, salawasna
  • Rojongan pikeun langkung ti 40 basa pamrograman: Javascript, Python, Typescript, PHP, Go, Java, C, C ++, Rust, Ruby sareng seueur deui
  • Rojongan ngaliwatan komunitas Discord kami

Ku kituna, Codeium mangrupakeun salah sahiji parabot kecerdasan jieunan pangalusna keur pamekar, atawa malah keur pamula anu hoyong diajar basa pamrograman. 

Kitu saurna, upami alat éta henteu cocog pikeun anjeun atanapi upami éta henteu cocog sareng basa pamrograman / IDE anjeun, kami parantos milih anu pangsaéna. bebas alternatif pikeun Codeium pikeun sakabéh kaperluan programming Anjeun.

Top 10 Alat Gratis Pangalusna Kawas Codeium AI

les Alat parantosan kode AI sapertos Codeium geus revolutionized cara pamekar nulis kode. Aplikasi sareng platform ieu nganggo intelijen buatan pikeun ngabantosan pamekar nyerat kode langkung gancang sareng langkung akurat.

Aranjeunna nawiskeun saran pikeun kode nu nuju ngetik, ngurangan keystrokes.

parabot ieu ogé ngidinan ngurangan kasalahan ketikan jeung kasalahan coding umum. Aranjeunna nyarankeun potongan kode anu salajengna ku cara nyandak kontéks anjeun sareng nganalisa jutaan kode program dina basa anu béda.

Pamekar tiasa sahingga nyerat kode langkung gancang sareng langkung éfisién.

Di luhureun eta, AI kode parantosan parabot rngurangan waktu yén pamekar méakkeun néangan Konci rujukan. Aranjeunna nawiskeun saran husus dumasar kana kontéks, ngamungkinkeun pamekar ngahemat waktos sareng fokus kana tugas anu langkung penting.

Solusi ieu janten populer pisan di kalangan pamekar sareng tim pamekaran parangkat lunak mandiri, sabab ngamungkinkeun aranjeunna ningkatkeun efisiensi sareng produktivitas bari ngirangan waktos anu dianggo pikeun tugas-tugas repetitive sareng pikasieuneun.

Urang diitung 10 Alternatif Gratis pikeun Codeium AI anu nawiskeun AI kode parantosan kalayan rojongan pikeun a sajumlah ageung basa pamrograman sareng IDE. Hayu urang manggihan: 

Github co-ilot : Upami anjeun milari alat parantosan kode open-source anu sami sareng Codeium AI, milih GitHub Copilot bakal janten kaputusan anu pas. Alat AI ieu masihan anjeun bongbolongan pikeun garis lengkep atanapi sadaya fungsi dina pangropéa kode anjeun. eta nempatkeun pangaweruh milyaran garis kode open-source dina fingertips anjeun ku kituna anjeun bisa tetep difokuskeun sarta investasi kirang waktos.

BlackBox AI : Sadia dina langkung ti 20 basa pamrograman kalebet Python, JavaScript sareng TypeScript, Ruby, TypeScript, Go, Ruby sareng seueur deui. BLACKBOX AI Code Search dijieun pikeun pamekar pikeun manggihan snippét kode pangalusna pikeun dipaké nalika ngawangun produk endah pisan. Blackbox ngamungkinkeun anjeun milih kodeu pikeun pidéo naon waé sareng ngan saukur nyalin kana IDE anjeun. Blackbox ngadukung sadaya basa pamrograman sareng ngajaga indentasi anu leres. Rencana Pro ngamungkinkeun anjeun nyalin téks dina langkung ti 200 basa sareng sadaya basa pamrograman.

tabnin : Solusi ngalengkepan kode AI ieu nyandak produktivitas anjeun ka tingkat salajengna ku ngagabungkeun model kode publik anu canggih sareng algoritma khusus anu akurat. Wizard ngalengkepan kode multibasa ieu terus-terusan diajar kode, pola, sareng karesep tim anjeun sareng, salaku hasilna, nyayogikeun solusi kelas profésional.

OpenAI Codex : OpenAI Codex mangrupikeun alat coding AI anu paling penting anu sayogi ayeuna. Hal ieu dumasar kana GPT-3 sarta geus dilatih dina milyaran garis kode. Alatna ngawasaan langkung ti belasan basa pamrograman.

Codiga : Codiga Coding Assistant nyadiakeun bantuan coding pinter bari mere Anjeun kamampuhan pikeun nyieun jeung babagi snippét kode pinter. Ieu mangrupikeun fitur anu mangpaat upami anjeun badé ngabagi kode antara sababaraha tim! Pamekar ogé tiasa ngalakukeun milarian kode anu saderhana pikeun milarian snippét kode umum dina timna, sapertos nganggo Codeium.

Visual Studio IntelliCode : IntelliCode mangrupikeun alat sanés sapertos Codeium anu dikembangkeun ku Microsoft anu ngamungkinkeun coding ditulungan AI. Éta terpadu sareng IDE Microsoft, Visual Studio. Dina Visual Studio, éta ngadukung C # sareng XAML, sedengkeun éta cocog sareng Java, Python, JavaScript, sareng TypeScript dina Visual Studio Code.

Amazon Code Whisperer : Upami anjeun milarian ngawangun aplikasi gancang, anjeun tiasa nyobian Amazon CodeWhisperer. Ieu mangrupikeun alat dumasar-ML anu tiasa ngalakukeun tambihan kode pinter. Sadaya anu anjeun laksanakeun nyaéta nyayogikeun kode sareng eupan balik sareng Amazon CodeWhisperer bakal ngalakukeun sésana! Bagian anu pangsaéna ngeunaan Amazon CodeWhisperer nyaéta aya integrasi dina aplikasi AWS langsung kana lingkungan pangembangan terpadu anjeun (IDE).

AI Mutable : MutableAI alternatif hébat sejen pikeun pamekar anu mindeng ngagunakeun kode boilerplate tur hoyong eta otomatis-réngsé. Hatur nuhun kana AI, MutableAI tiasa ngalengkepan kode anjeun ku ngan ukur nganggo kecap alami. Salah sahiji fitur anu kuring resep dina MutableAI nyaéta kamampuan pikeun ngabersihan kode sareng ngatur kana grup.

cogram : Teu kawas Codeium AI, Cogram mangrupakeun alat generasi kode basa query terstruktur (SQL) dirancang pikeun professional data. Cogram ngidinan Anjeun pikeun ngahasilkeun relevan, kode kualitas luhur ngaliwatan pamakéan antarbeungeut basa alam. Diwangun ku antarmuka pangropéa SQL, Cogram gaduh lingkungan SQL anu akrab anu sampurna pikeun élmuwan data sareng analis. Kalayan coding anu dibantuan AI, Cogram ngamungkinkeun anjeun ngodekeun langkung gancang tibatan nyerat sacara manual.

KodeT5 : CodeT5 mangrupikeun generator kode AI sapertos Codeium anu ngabantosan pamekar gancang sareng gampang nyiptakeun kode anu dipercaya sareng bebas bug. Éta ogé open-source sareng ngadukung basa pamrograman anu béda sapertos Java, Python, sareng JavaScript. CodeT5 ogé gaduh versi online sareng versi offline pikeun kaamanan data.

>> Panggihan - Midjourney: Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan seniman AI

Di dinya éta réngsé! Ayeuna anjeun terang alat kode AI mana anu tiasa ngabantosan anjeun damel langkung éfisién ku nyederhanakeun prosés pamekaran anjeun.

[Jumlah: 3 hartosna: 1]

Ditulis ku Gusti

Seifeur mangrupikeun Co-Founder sareng Editor dina Chief of Network Ulasan sareng sadaya pasipatanana. Peran utama na nyaéta ngatur éditor, pamekaran bisnis, pamekaran kontén, akuisisi online, sareng operasi. Jaringan Ulasan dimimitian taun 2010 ku hiji situs sareng tujuan pikeun nyiptakeun eusi anu jelas, singket, pantes dibaca, ngahibur, sareng aya gunana. Ti saprak éta portopolio parantos janten 8 sipat anu ngaliput rupa-rupa nangtung sapertos mode, bisnis, keuangan pribadi, televisi, pilem, hiburan, gaya hirup, teknologi tinggi, sareng seueur deui.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Naon anu anjeun pikirkeun?

386 nunjuk
Upvote Downvote